i've got the moves like.. ?

ja för er som läser sofias blogg vet vad som hände igår. för er som inte läser den så kan jag berätta att vi var hos emilia och grilla och drack lite. skulle iväg på partaj vid 12 tiden men emilia mådde inte bra så hon stannde hemma. krya på dig! <3 jag och sofia drog iväg i alla fall. blev en sjukt kul kväll med nytt folk. låg inte i sängen för ens halv 6 imorse vilket tyder på en sjukt bra kväll!
Sara


grill och vin

sitter hemma hos emilia, pimplar vin och grillar med henne och sofia. kunde inte bli bättre start på lovet!





Sara

vuxen poäng

nu har jag skrivit mitt första cv någonsin och skickat in min första riktigt jobbansökan! (inte sommarjobb utan riktigt jobb) känner mig riktigt vuxen! nu är det bara att se om lyckan är på min sida! philip skickade in ansökan igår :) får hoppas det går bra för mitt hjärta med! för övrigt kom han precis hit från jobbet så ska gå och mysa med han nu!



Jag älskar dig,

Sara

tv time!

Nu har jag varit och fodrat hästarna och skrev precis klart en uppgift i socialomsorgen! Nu ska även jag precis som Sara kika på finalen i Bigest loser Sverige!

Imorgon kommer två av mina favoriter hit på öl/vin och middag, hur bra som helt! Min tredje favorit jobbar så vi får klara oss utan henne.



Emilia

paus

nu har jag råpluggat i 1 timme! så tänkte ta en paus och kolla på halv 8 hos mig och dricka en kopp te och sen så kör jag gärnet tills klockan 9 för då är de final i biggest loser!


söt bild jag tog i skolan idag!

Sara

glad på livet!

Jag är så sjukt taggad inför mina och Sofias planer efter studenten!! Vi har smsat om det halva dagen om det och jag blir bara mer taggad för varje minut som går. Ska bli så jävla skönt med lite miljöombyte och göra något helt annat. Kan inte tänka på något annat idag än hur kul det kommer bli! Vad det är tänker jag inte berätta förrens allt är klart, men den som lever får se! ;)



Emilia

en hemma dag

Kände mig inte helt pigg idag heller så stannade hemma även idag, hade i och för sig bara en lektion så missade ingenting eftersom jag håller på att göra igen det arbetet nu duktig som jag är, höhö... Var uppe i stallet en sväng förut och red Emmelle, hon gör verkligen framsteg för varje gång! Så himla duktig är hon!:)

Emilia

nelly vs. boken

asså jag är seriöst sämst på att plugga till prov. finns ju så mycket annat som är sjukt mycket roligare!! börjar aldrig att plugga i tid så sitter alltid sista dagen och har panik men orkar ändå inte.. är så skoltrött!!!




Sara

50 dagar kvar till napa!

Sara

det närmar sig!

gick med förväntansfulla steg mot brevlådan idag och när jag lyfte på locket såg jag att jag hade fått paket! äntligen har min student mössa kommit :D man känner verkligen att det närmar sig nu! provade och storleken var prima, lite synd bara att jag ser ut som en sjökapten i den..
Sara

the final countdown

efter plugg på sofias altan åkte jag och sofia hem till mig. färgade hennes hår och kollade på big brother från igår :) nu sitter jag och dricker te och kollar på Sveriges mäster kock finalen. riktigt spännande!

Sara

sjukling

Har suttit hemma i min ensamhet hela dagen och inte mått alls bra. Hade en fruktansvärd huvudvärk igår kväll, tog några alvedon och somnade i hopp om att må bättre idag. Icke då, vaknade upp av att det känndes som någon borrade i huvudet på mig, har varit helseg hela dagen. Jag tycker ju det är så sjukt tråkigt att bara sitta hemma så jag pallrade mig upp till stallet och red en sväng på Emmelle, gick riktigt bra men nu är jag helt slut igen. Vill verkligen inte vara sjuk nu!! buhu...

Emilia

altan mys

sitter på sofias altan och jobbar med projektarbetet. riktigt gött häng framför infra värmen!



Sara

lyckan i LA

ligger och kikar på lyckan i LA. dem verkar ju dock inte vara mycket lyckligare för att dem bor där.. bråkar och lipar jämt ju!

Ni är lycka för mig

Sara

livet är en kamp

sofia fick inga våfflor på våffel dagen så tänkte att jag kunde göra det åt henne! dock gick det inte så bra. plus att jag klämde tummen i våffel gärnet från helvetet......
Sara

today

efter skolan idag däcka jag i sängen och sov i 2 timmar. behövdes kan jag säga! sen kom min pärla och hämtade mig så åkte vi till henne :) får väl hålla med om att det blev mycket skratt! höll på att spy för jag spännde magen när jag skratta så mycket! satt och grät båda två ;) men men. hemligt hemligt!! ne nu ska jag sova!
bjuder på en passande bild när vi skratta ihjäl oss i sommras :)

Sara

våfflor

igår var de ju våffeldagen och eftersom det är enda gången jag äter våfflor på hela året så kunde man ju inte missa det! gjorde våfflor med philip som blev prima!

Sara

min lördag

har inte uppdaterat så bra från min sida i helgen. åkte som sagt iväg och kollade på Linns match i falköping i lördags. satt i solen och blev lite röd om kinderna. härligt! sen gasa vi hem till Linn och fixade oss och sen var det party! var verkligen sjukt roligt! tror jag skrattade mig igenom hela kvällen ;) sen dagen efter blev de lite häng på linns altan och mumsa glass i solen!
Sara

my little friend

Sara gick precis hem. Jag är hennes personliga chufför idag som hennes pappa sa och hämtade upp henne efter stallet. Vi drack en asgod smoothie och spelade draw something! Skrattade så vi höll på att dö totalt flera gånger om också men den lilla orsaken håller vi för oss själva ;) hahahaha, skrattar bara jag tänker på det! Nu blir det sängen!



Emilia


13,5 grad

Slutade hyffsat tidigt idag så jag är redan hemma. Ska snart ta bilen till ica och handla lite, jag och min bror är nämligen ensamma hemma ikväll och det saknas lite i kylskåpet så jag får helt enkelt handla lite. Mormor och morfar ville bjuda oss på mat idag så ska dit och äta om en stund med. En sväng med hästen ska väl även hinnas med i vårsolen!


Världens bästa mormor och morfar!

Emilia

Helgen i korthet

Sitter här och skriver på lite arbeten. Har varit arbetsdag på ridskolan hela dagen så min dag har bestått av att skura tak, fy vad äckligt skitigt det var! För övrigt har det varit en väldigt lugn helg, mina söta små kusiner var här i fredags och kollade på mina Tanzania bilder. Igår hoppade jag för första gången på Emmelle, observera att det även var första gången Emmelle hoppade och vi kom över hela 70 cm, duktig polle!! Hon fattade direkt vad hon skulle göra och fick till riktigt snygga språng några gånger!:D Var hos Johanna på kvällen och åt grillat, mumms! Mamma hade hittat filmer när vi var små och hade melodifestivalen i skolan, så himla små och söta alla var;)


Min bror och jag och våra kusiner.

Emilia


polis polis potatis gris

det glömde jag säga! blev ju stoppad av polisen förut. har aldrig blivit de förut så blev så jävla nervös så jag skakade sönder asså. kändes som jag skulle spy.. men men! skulle ju bara blåsa och visa körkortet så det gick ju galant.. puh!

Sara

morgon mys

eftersom jag va tidigt uppe passade jag på att åka till mariestad vid 9. fick sällskap av sofia med! :D åkte till min storebror som var hemma hos hans kompis som har världens sötaste dotter som heter Saga. så nu har vi myst med henne, kollat på ronja rövardotter och druckit kaffe :)
haha jag ser jätte sliten och trött ut på bilderna men har ju inte sovit så mycket inatt!
Sara

jävla unge

jätte kul att vakna klockan 6 för att min vidriga lillebror lanar och dampar som fan på morgonen över något spel som dom dessutom har högsta volym på. åhhh! idag ska jag in till mariestad en sväng och sedan åker jag och philip tåget vid två till skövde. ska kolla på linns fotbollsmatch och sen så blir det partyyyy!
bild från nyår med hanna och linn :)
Sara

men fan va kul

Sara

home

några timmar avverkade på jobbet. fint de! var jätte kul att jobba med sofia :) nu ska jag lägga mig och kolla på tv och ta de chill resten av kvällen!
Sara

Bildbomb

Förlåt mig för dålig uppdatering men har haft fullt upp dom senaste dagarna, har utbildat i HLR för mitt och emelies projektarbete och ridit två hästar om dagen. Jag har ridit i hela mitt liv men efter de här dagarna på en ny häst (hjälpte en tjej att rida hennes häst några dagar) så har jag fått träningsverk!! haha. Idag ska jag ta bort stygnen på Pandora. Känns lite läskigt, hatar allt som har med blod, sår, opperationer m.m. att göra, och ändå går jag omvårdnad;) Men det ska nog gå bra.
Sitter vid min gamla dator nu och hittade lite gamla bilder, har inget att göra för tillfället så här kommer en bildbomb :D
Vi börjar med året 2009!
sommaren 2009, vi hade precis slutat 9:an, shit vad tiden går fort!


Kräftskiva


Vad små vi var. Men sommaren 2009 är än så länge den bästa!


Började gymnasiet




Fest hos mig
2010!
Den årliga resan till göteborg horseshow med mina störda vänner


Skolavslutning OP1sos


Midsommar


Vår brödrost brann upp...


Kräftskiva


Skål på dig!


Jag var i London med familjen


London


Madame tussauds, visst är vi lika?

2011


Återigen den årliga resan till göteborg horseshow


Party med Lisa!


Midsommar


Jag fyllde 18!!



Mina fina vänner firade mig!


Lisa + Emilia = Jäger


Innan Olstorp


Tur vi inte ser fulla ut i alla fall...


Jag och Sara smet före i kön och fick autograf av vår idol Robban!


Världens bästa vän fyllde 18!






Vi började trean, vilket hela Sverige uppmärksammade!








OP OP OP!!




Vem vill gå i trean nu, ALLA ALLA!!!!!!!

Och där fick jag ny dator. Där fick ni lite bilder genom åren i alla fall, titta och njut!
Emilia

kristinaboden

sitter i skolan och skriver om köldskador. inte det roligaste arbetet kanske. slutar 11.45 idag. ska ner en snabbis till kristinaboden och kolla hur det går för min balklänning som dem har sytt på i 3 månader.. sen blir det hemgång och sedan joba 16 - 21!



Sara

Sipan är borta!

äntligen är idioten ute ur huset! fy faaaaaan va skönt!!
Sara

älskade vår

får så mycket energi när de är så underbart väder! var på gymmet med sofia och amanda och sen gick jag och sofia ut och gick 5 km. känns inte så jävla skönt i fötterna nu. känns som jag har fått två blåsor.. well well. nu ska vi belöna oss med ägg avokado och räkor!

Sara

världens bästa granne är... Jag!

ja det stämmer. hade gjort hallon mousse igår till dessert och de blev två över så jag och philip gick över till våra favorit grannar och bjöd dom på de:) dom blev hur glada som helst! jag fick dessutom mysa med lilla emma på köpet :D
Sara

stress

stress som vanligt imorse. slängde mig in i bilden och gasa genom töreboda i 120 km och hoppade på bussen! missade tåget igår så ville inte komma försent igen. frukost han jag inte få i mig. tur de finns en cafeteria i skolan!



mums

Sara

magnum gold

var hemma vid 12 idag för sista lektionen fick vi arbeta hemma. köpte årets första glass idag med ellen och sofia medans vi väntade på tåget :) är ju så skönt i solen! magnum gold, aldrig ätit förut men den va seriöst helt guldig haha ;) glittrade till och med!
Sara

cat fight

goood morgon! ser ut som de kommer bli riktigt fint väder idag :D drömde att jag skulle gå på balen inatt. och hamna i cat fight med en brud som inte ens finns i verkligheten? hon kasta vatten i mitt hår så balfrisyren blev förstörd, och då klipper jag av hennes hår!
Sara

new in

hej hopp. blev stor handling med pappa förut! blev ett nytt lypsyl för min del som var himmelskt bra! även en liten rosa touch på det! ne nu ska jag kolla på big brother och sen ska jag sova :)
Sara

80 dagar kvar!

Hej hopp! Har nyss avslutat vårt u-sek möte här hemma hos mig. Hade inga ingredienser hemma igår så fick snabbt slänga ihop två kladdkakor, han precis i tid och dom blev lika goda som vanligt! Har hela våren planerad med massa saker nu känner jag, puh.... Men det ska nog gå, studenten närmar sig med stormsteg nu!!!


bild från pappas 50 års kalas med mina fina tjejor<3

Emilia

top model

har precis ätit lite och ska kolla på top model nu. fick ett sms om att jag ska jobba på fredag 16-21. sitter inte fint med lite cash! ett stort plus är att jag jobbar med sofia för första gången :) ska åka iväg till mariestad om ett litet tag och handla in allt för imorgon då vi ska fira pappa med släkten :)
jag och fia när vi drack lite kvälls te i sommras!
Sara

fabulous

härligt med sovmorgon! sitter och hånglar lite med philip framför tvn. skämt å sido! ska göra mig i ordning om ett tag och sedan tar vi tåget vid 12. skön dag!
Sara

motljus

fick sluta tidigare vilket var skönt! var och tränade med sofia förut, också skönt. nu ligger jag i sängen med philip ochh ska strax kolla på big brother :) börjar 13.00 imorn och har bara en lektion. Klagar inte!!
sara

Tråkig mådag

Tjabba tjena! Jag har tyvärr iget intressant att bjuda på. Har varit i skolan precis som alla andra dagar. Just nu sitter jag och skriver ut 70 st papper om arbetsdagar som jag ska lämna på ridskolan sen, måndags nöje. Christian-träning på Emmelle sen vid sex tiden. Något mer intressant händer inte i mitt liv just nu...


Jag vill vara brun igen, all min färg har ju försvunnit nu...

Emilia

måndag

sitter i skolan och har omvårdnad. orkar inte lyssna så noga. jag och sofia sitter och leker med datan lite istället :) kul de! slutar 16 idag vilket är seeegt..



Sara

vår tecken

tog precis bort årets första västing på katten. asså seriöst så jävla äckligt! har ingen aning om varför dem faktiskt finns över huvud taget?
lill plutten när han var 15 veckor och öronen stora som hus
sara

lyckan är total

idag fyller pappa år så har firat honom. när jag kom till pappa så hade min tv dosa kommit! lyckan är total! äntligen kan jag kolla på tv igen :) slipper kolla på big brother dagen efter ;)
Sara

kvällen lider mot sitt slut

sofia kom och räddade mig i min ensamhet tillslut. blev en massa prat och sedan tog vi en sväng till ica och köpte ananas som vi åt så de blödde i hela munnen och sofias läpp svullna till dubbel storlek ungefär! tjusigt :) nu har philip kommit hem igen efter en lång arbetsdag så nu ska vi krypa ner i sängen och kolla på film :)



sara

man måste dö några gånger innan man kan leva

ja har man inget att göra så kan man ju passa på att locka håret. seriöst jag har så sjukt tråkigt. är helt beroende av att ha folk runt mig dygnet runt!



Sara

dilemma

gick förbi spegeln och såg att de blänkte till på magen. då kom jag och tänka på att jag skulle tvätta navelsmycket. jag vet att de är jätte fjortis men de har suttit där i 3,5 år. är ju en vane sak. ser så naket ut när jag inte har det i. men förr eller senare måste jag ju faktiskt ta ut de..





sara


desperat hemmafru

är vad jag känner mig som.. philip kom vid 12 för då hade han lunch. så jag gjorde potatisgratäng och kyckling. sen börja han vid 2 igen. har städat lite här hemma.. mamma är hos mormor och jag har sjukt tråkigt!!



Sara

Mars 16

hååårt jobb pass idag. var massor att göra så tiden gick ju fort i alla fall. nu är philippo här så ska mysa lite och kika på film. imorn jobbar han 7-21 så då blir de minsann ingen dejt! ha en bra fredagkväll!


händelselös fredag

Rubriken talar. Inte gjort ett skit mer idag än att varit i stallet, red en sväng på Emmelle och lindade sedan om Pandoras ben. Jag kommer ju bli veterinär på köpet, sju olika lager med bomull, papper, gasbindor m.m. Gick ju hyffsat i alla fall.Om en vecka ska stygnen bort och det ska jag göra helt själv, lite läskigt faktiskt. Håller just nu på att städa lite, mitt rum ser ut som jag vet inte vad... Hoppas mamma och pappa snart är klara med maten för jag är vrålhungrig!!


En lite mer händelserik kväll, längtar till varma sommarkvällar!


Emilia

jobb

hade bara en lektion idag. gick på stan en timme och köpte present till pappa sen åkte jag hem till sofia som jag skulle spenderat hela dagen med men dem ringde från jobbet och jag kände att jag kunde inte säga nej. så blir jobb 16-21 ikväll!



sara

stolpskott

Vilka jävla stolpskott det finns!! Jag som nyss var på så bra humör. Det dök käpprätt åt helvette nu! Går och lägger mig direkt och hoppas jag vaknar upp på rätt sida...

Emilia

0315

har precis varit och gymmat med sofia och amanda! har slängt i mig en banan och ska hoppa in i duschen. sen tänkte jag kolla om Elsas värld är något att ha! (tv serien alltså)




Sara

Vårkänslor

Tänkte lägga mig hyffsat tidigt idag för en gångs skull, har vart så fruktansvärt trött de senaste dagarna. Satt ute och pluggade i skolan idag för första gången i år, sååå gött när man sitter mot en lävägg och solen steker! Provet idag gick heeeeelt åt helvette, ett fett ig för mig! Av tolv frågor så var endast en från boken...!! Tog mig sen en promenad till stallet även idag, det är så himla skönt när solen skiner! Lindade om Pandoras ben och gav henne medicin, hon håller sg riktigt lugn än så länge faktiskt. Red en sväng i ridhuset på Emmelle med. Imorgon slutar jag 12.20 så det blir skönt att komma hem tidigt! Nu säger jag godnatt!


Africa time

Emilia

kolla!!



börja kolla efter 1 minut sen kolla tills den är slut! de har ni tid med!

top model

nu har jag kollat på big brother och fått i mig lite kvällsmat. marcelo är ju helt jävla psyk? stackars annika! och sipan kan ju dra åt helvete.. jaja! nu ska jag kolla på top model :)


lääängtar efter sommar med förfest på altanen och sommarkläder!

sara

oh, vilken härlig dag!

Vilken toppendag detta har varit!! Först få hem Pandora och nu hade mitt paket från Style by Tyra kommit! Håller på att prova kläderna just nu och allt verkar passa, wiiehooo! Tog en härlig promenad i solen förut också, gick till apoteket och hämtade medicin åt Pandora och fortsatte sedan mot stallet för att kolla till henne och sen hem igen, blev nästan en mil idag med. Den är så härligt och man blir så himla glad när det är sånthär väder! :D



såhär glad är jag nu


Emilia

tisdag

nyss hemkommen från skola. ätit en banan och ska strax iväg till gymmet med sofia och amanda :) sen blir de lite soffchill och kolla på bigbrother från igår!


philips muskler tyckte jag va en passande bild! så kanske jag med ser ut ett tag?

sara

hem ljuva hem

Pandora är äntligen hemma igen!!! :D Jag och pappa var precis och hämtade henne i Skara, hon blev överlycklig när hon såg transporten och glömde helt bort sitt onda ben, hon sprang på transporten så jag knappt hann med, kul med en glad häst i alla fall! Nu har hon två skruvar i benet och kommer få stå på boxvila i 8 veckor, vet inte hur detta ska gå, inte hennes favorit att vara inne själv om man säger så... Hoppas nu bara hon tar det lugnt så benet läker som det ska!




Emilia

prison

asså fy fan. inatt drömde jag att de var 50 dagars. alla va as fulla på skolan men polisen skulle ta alla som hade sprit i väskan. och såklart hade jag de, och blev tagen och dem satte mig i fängelse! seriöst de var de värsta jag varit med om. lipade hela tiden. men sen kom i alla fall philip och räddade mig! tur jag har dig <3



sara

ensamma hjärtan

hellu! spenderade eftermiddagen med sofia! baka blåbärs muffins som såg mögliga ut? haha. sen packade jag allt och åkte till mamma! nu ligger jag i sängen med datan i knät och mår jätte illa. gör jag alltid på kvällen? as hemskt..



Sara


lidköping

Det blev en shoppingtur i Lidköping idag med mamma och mormor, mysigt. Fick med mig lite små saker hem, bl.a. mina militärgröna coverse som jag sprungit land och rike runt för att hitta! Mycket nöjd med dagen. Nu återstår resten av kvällen för att plugga naturkunskap, fattar verkligen nada!
Imorse ringde de från djursjukhuset i Skara och sa att Pandora var färdig för hemfärd så imorgon ska vi åka och hämta min lilla prinsessa!! :D Så sjukt glad just nu! Så får se hur det blir med skolan, osäkert om jag hinner dit...


Jag och världens sötaste unge på barnhemmet i Tanzania


Ta mig tillbaka nuuuuuu!


Emilia

emma

tänkte visa hur lilla emma ser ut, har ju ingen bild på henne så tog från google.

så här ser gosingen ut!


sara

ingenting står över mig

tjosan! släppte av philip vid bussen för ett tag sen. idag har vi mest varit ute i de underbara vädret. igår fick jag även veta att den lilla valpen inte tillhörde grannarnas barnbarn utan att de faktiskt är grannarna som köpt den. så har myst med de både igår och idag! sjuuuukt söt! emma heter hon :) nu sitter jag och chillar med lite musik och väntar på att naglarna ska torka!


rött fick de bli! och ja de är massa utanför men ska faktiskt ta bort de!

Sara

ingen söndagsångest

Blev en riktigt lång runda på en mil. Mamma fick mig även att gå med stavar, kännde mig som en gammal kärring men vad skönt det är att gå med stavar! Känns som man går mycket fortare då och man rör ju hela kroppen så det blir ju mer träning. Nu har jag precis fått i mig lite mat och resten av kvällen får jag spendera i naturkunskapsboken, mindre kul... Har prov på onsdag så blir väl tvungen. Imorgon har jag studiedag och det ser ut att bli en dag med shopping med mamma och mormor:)

Emilia


PW

Nu tar jag med min mamma ut på en långpromenad i det fina vårvädret!


en helt vanlig soluppgång på savannen

Emilia


cute

gick aldrig ut och hjälpte pappa och dem. men när pappa skulle gå in kom tjejerna och fråga "är sara hemma?". åh mina sötisar! philip är sen som vanligt så sitter bara och segar här hemma i väntan på att prins charmig ska komma och rädda mig från tristess!




jag och missen igår när vi kolla på hachiko

sara


curly

hej hopp. funderade på att gå ut och hjälpa pappa och farfar i trädgården men såg att grannens barnbarn var här och dom älskar att leka med mig men har ingen ork idag. där emot såg jag att de hade världens sötaste hundvalp med sig så kanske går ut och busar lite med dem ändå.. hihi.


trippeltångade håret i brist på annat!

sara

no strings attached

drömde för 1000000 natten i rad att jag var gravid. vore ju kul med lite variation på drömmarna. ligger i alla fall i sängen och kollar på no strings attached och vid halv 2 kommer philip och hämtar mig så ska vi åka hem till honom :) imorgon är vi lediga så ingen söndags ångest idag!


älskar dig

sara

hachiko

har precis kollat på en sjukt sorglig film. Hachiko heter den, de är världens sötaste film som är baserad på en verklig händelse. stackars min lilla katt som låg i famnen när jag grät, höll på att krama ihjäl han. om ni inte redan älskar era djur så kommer ni verkligen göra de när ni ser den här filmen!



hachiko

sara

Lördag

Nu ska jag ta bilen och åka och hämta två vänner för att sedan åka och handla något ätbart så vi kan laga en god middag samtidigt som vi kikar på melodifestivalen! Ha en fin lördags kväll!


Thai

Emilia


vår!

underbart väder ute! sitter dock inne och kollar på bilar med philip. har hittat några riktiga pärlor som gärna får bli mina! eller ah de räcker med en asså.. Så nu ska jag bara övertala pappa men de är jag ganska bra på;) pappa och farfar står i trädgården och sågar ner träd.. stackars grannarna! dånar som fan..


en av snyggingarna!

sara

En stor sten som lättat från magen

Jag fick panik imorse när dom ringde från skara och sa att Pandora hade blivit sämmre i benet. Dom var tvugna att opperera henne direkt och det var sista chansen men det fanns ju inga garantier på att det skulle funka. Gipset hade tydligen inte hjälpt något alls. Körde bil samtidigt som dom ringde så kunde knappt hålla mig på vägen efteråt, mådde så jävla dåligt och var så sjukt nervös! När vi satt i matsalen så ringde veterinären igen och sa att allt hade gått jättebra och att jag nog kan ta hem henne om några dagar!!! Jag blev så glad att jag började skaka av lättnad! Nu har den stora klumpen från magen släppt och nu hoppas jag bara hon repar sig snabbt!:) Måste även tala om för er att min studentmössa kom idag, ett steg närmare och ännu mer taggad inför studenten!!! Ikväll ska jag göra absolut ingenting, känner mig inte riktigt bra så kanske är bra att bara ta det lugnt och vila för en gångs skull...


sommaren får gärna komma nu tack!

Emilia

8 mars

Mina skoldagar känns inte så värda nu för tiden. Började dagen med ett studiebesök på ett avlastningshem för barn med olika slags funktionshinder och sedan fick jag reda på att nästa lektionen var inställd vilket betydde att jag inte hade något mer att göra. Slutade ca. halv elva, gött de! Har gjort lite nytta för mig här hemma och hjälpt mamma med lite jobb. Åkte till stallet och red Emelle en sväng, en unghäst i stallet som jag har börjat rida nu. Eftersom det är internationella kvinnodagen idag så var det 50% rabatt på alla kläder på Style by Tyra idag vilket resulterade i att jag spontant klickade hem lite nya plagg. Dock inte ett öre kvar nu men det var det värt, hoppas jag...!

Bland annat detta snygga silvriga linnet!



Emilia

kvinnor

hello ladies! idag är de våran dag de har ni väl inte glömt? hur som helst.. studiebesöket var rätt segt men när vi var på operation var faktiskt kul! har fått kika på massor med operationer idag! en var riktigt läskig! nu sitter jag och degar hemma och mår seriöst inte så bra.. känns som jag ska spy. kan de va pappas gräddsås tro? nu ska jag kika på film och ta ett glas saft!


längtar verkligen efter sommar i det här äckliga vädret!

sara


snövit

igår fick vi sluta halv 12, där emot hade jag prov klockan 3. toppen! när jag kom hem så färgade jag philips hår, tjusigt! idag har jag ingen skola, bara studiebesök på kss igen så börjar 1. så blir en chill morgon. ska fixa frukost nu och kolla på bridget jones dagbok!

för övrigt hatar jag snön!!!



Sara


Min älskade lilla ponny

Kan livet aldrig bli helt bra? Det senaste halvåret har mitt liv verkligen sugit röv! Jag som var så glad nu efter jag kom hem från Tanzania och det kändes som jag fått nya krafter för att ta tag i mitt liv. Jag skulle få Pandora såld och leta efter en ny häst som jag kunde ut och tävla med. Att sälja Pandora är väl inte så kul men allting har sin tid och för att fortsätta tävla måste jag ha en ny häst då Pandora är för liten. Men igår gick allt i krasch! Pandora hade en fraktur på vänster fram, det absolut värsta som kunde hända! Nu står hon kvar på hästkliniken i Skara med benet i gips. Så ska hon stå nu i ca. en vecka och sedan får vi se om det hjälper annars blir det eventuell opperation men det är ganska riskfyllt och funkar inte det finns inget mer att göra... :'( Vet inte vad jag ska ta mig till om min lilla ponny måste lämna mig!! Det får bara inte hända!

Träningen igår gick super!:D Det har blivit sån skillnad på henne på bara 4 månader. Hon är mycket mer frammåt och hoppar mycket bättre nu:D ulf sa att han inte trodde att det skulle gå så bra på så kort tid:) jag ångrar inte en sekund att ja köpte denna underbara häst!:D ska snart till stallet och ta in blackie så hon får nya skor så att kiki kan få rida sin lilla polle  nån gång;) sen blir det hem och äta å så, sen blir det stallet igen, har jouren kl.4  å sen blir det att rida med kiki å kanske ellen med?:D ciao!
kämpa min vänn!<3

Emilia

woop woop

äntligen klar med njurinlämningen! blev 4 st a4 så nu är jag helt slut! får väl börja plugga till provet jag har imorgon.. men först ska jag kolla på big brother avsnitt som jag har missat. sedan kommer min prins vid halv tio för han har varit på bio med sin klass så ville han sova här :) de tackar jag ju självklart inte nej till!


hade sällskap av mina små odjur i alla fall! catfight på gång tro?

sara

pie

sitter i sängen och känner mig stressad över all skit i skolan som endast jag har eftersom jag alltid ska skjuta fram allt! fick in ena inlämningen igår i alla fall! en ska in idag och så är de prov imorn. puh! sitter i alla fall och väntar på mat, kyckling paj står i ugnen. muuuums!


snygg tattooo!

sara

Allt blir inte som man tänkt sig...

Skulle egentligen vara påväg till skolan vid den här tiden men ibland blir inte allt som man tänkt sig. Får istället åka till HUsabykliniken med min älskade lilla ponny... Pandora står på tre ben för tillfället och vill inte ens stödja på det andra benet. Hon sprang på hon hoppade och busade som ingenting igår och rätt vad det var så tvärstannade hon och stod på tre ben. Inte en jävla aning om vad som spökar med henne, men skönt att jag fick en tid direkt i alla fall!
Skulle egentligen äta middag och gå på bio med klassen idag men nu får vi se hur det blir med det, hinner antagligen inte med det men vi får se. Huvudsaken är att Pandora blir bra!


min fina fina ponny<3

Emilia

stress.

känner mig über stressad. har 3 inlämningar att göra IDAG och ett prov att plugga på. dödens död. är sugen på något gått men vet inte vad. lite ananas typ. ne nu ska jag fortsätta och va en duktig elev.


bjuder på en bild på partyfia!!

sara


7 timmars möte

Tjobre!
Har inte mycket mer att säga  än att jag har haft en väldigt lugn och skön helg! Idag har jag suttit på möte från klockan 15-22, lite lagom långt sådär... Men nu mer är jag ordförande i Töreboda Hästklubba Ungdomssektion, det ni! Känns väldigt stort och hedrande, nej men det ska bli roligt i alla fall. Har ju suttit med sen 2007 så nu var det dags att ta över som ordförande. Smart som jag är så tappar jag ju självklart bort bilnyckeln när jag ska åka hem! Det var kolsvart ute och ingen lampa i bilen funkade så jag blev ganska frustrerad... Fann tillslut efter ett bra tags letande nyckeln i en påse, måste antagligen tappat den där i. Typiskt att jag har fått mammas gener med det där att tappa bort saker, speciellt nycklar... Nu ska jag krypa ner under täcket så jag orkar upp till skolan imorgon. Nattinatt!


sommar och kräftskiva!

Emilia

trött

när pappa var och tränade så passade jag på att storstäda huset. duktig tjej. lösnaglarna flög åt alla håll så nu är de inga kvar haha. gjorde ett mega race i mitt rum också så nu är de tipp topp! älskar att krypa ner i en nybäddad säng och rummet är nystädat :) går 8-16 imorn så ska sova snart annars somnar jag i skolan.


trött frusen party brud från någon utgång haha!

Sara


fucka upp är mitt andranamn.

jag dör. inlämningen ska vara inne IDAG och helvetes jävla fitt boken ligger i mitt skåp i SKOLAN. vilket även min laddare gör och skoldatan dör snart. hoppas alla andras liv inte är så invecklat och jävligt som mitt alltid är..

ps: trampade i kattskit i torsdags.

over and out. Sara

youre the one

hallå där i de soliga vädret! kom nyss hem ifrån philip som begett sig ut och jaga och lämnade mig ensam kvar i sängen imorse. hyggligt! han gjorde dock likaså igår och kom hem vid halv 3 så blev inte HELA helgen ihop haha.. men men! vi tog en långpromenad på en timme i de fina vädret igår sen har vi bara chillat. nu ska jag plugga, kuuuuuul.. hatar söndagar.


på grund av bildbrist får ni en fin bild när jag va blond från 2010

Sara


Sjung om studentens lyckliga dagar!

Jag lyckades hålla mig på benen några timmar längre än sara igår. Riktigt rolig förfest med en lyckad utgång som följd! Det var sjukt mycket folk och hur taggad blir man inte när flera hundra treor står och sjunger (läs skriker) "vem vill gå i ettan nu" och "sjung om studentens lyckliga dagar". Vill ta studenten nu!! Men efter några timmar i mina nyköpta skor från i helgen så var jag nära på att skjuta av mina egna ben. Det gjorde så jävulskt ont!! Däckade i min säng vid tre tiden och sen upp till skolan. Kan ju även berätta att mitt hår nu är några nyanser rödare efter några timmar hos frisören:)


en bild på oss OP girls från 150 dagars!

/Emilia

stalker

asså jag dör. de ringde precis en utlänning och sa att vi hade träffats i bilbioteket 2008. Han sa att han ville träffas så jag kan lära han svenska. han ville va med mig för att han älskar mig... asså jag ber till gud att de va någon som busringde annars är de ju någon som har ett fel i huvudet.



sara

love is in the air

de är våååår! och kärleken ligger i luften. underbart! ska vara med philip HELA helgen. vilket inte har skett sen sommarlovet. ska bli riktigt mysigt! dagen har varit enormt seg. men resten av dagen består av sängen och tvtittande!


en gammal vårbild på mitt hjärta

sara

dagen efter.

hade as kul på för festen tills jag spydde, som vanligt och fick åka hem, som vanligt. så nu ska jag bli nykterist! happ happ. sitter helt död i skolan. tänkte inte gå först men pallrade mig hit utan smink och ett par brillor! sen blir de att flöta med sofia på amandas! läääängtar



sara

RSS 2.0