Kenza & Tyra show

ska lägga mig i sängen och kolla på Kenza & Tyra Show nu, efter det måste jag verkligen sova. Har ju som sagt prov imorn! Inte ett dugg laddad!



Sara

something new

lite ny text osv..

filosoferna

vuxenpoäng till mig

phu, sådär nu har jag gjort min goda hjärning för dagen, städat huset duktig som jag är. mamma blir ju glad i alla fall;) ska snart ta mig upp mot stallet och ta hand om min lilla polle. jag mår fortfarande lite si sådär, trött och orkeslös... men imorgon blir det BARTY!! och fyyyyyy fan vad jag är taggad!!!!!! inte festat sen jag vet inte när!? så nu kan inget stoppa mig, jag går även om jag så har 100 graders feber!

en grymt taggad emilia

cappuccino och matte

åt mat för ett litet tag sen, så nu är jag mätt i magen! Nu står mamma i köket och gör cappuccino, så ska sätta mig och smutta på den och plugga matte,

Sara


circle of life

införskaffade mig en ny ring idag, I like it



Sara

fucking tågjävel dörr

sa ju att jag inte skulle ha en rolig dag! Första jag gjorde typ i morse var ju alltså att kliva på tåget, har gått in i vagnen och ska gå in till sitt platserna,då går en innan mig men dörren åker nästan igen så ska skynda mig innan dörren åker igen, slår i lillfinger nageln så in i helvete hårt i dörren så nageln går av på mitten!? (AAAJ!!) ville bara sätta mig ner och gråta som ett litet barn så sjukt ont gjorde det, men var liksom massa folk på tåget så var bara att gå och sätta sig och vara tyst. Nageln blev blå med en gång och sen tryckets blodet upp ur nageln. Har slått i fingret hela dagen idag, otursfågel som jag är.. Fick tips från lisa att ta på nagellack och sedan sätta på en tejp, men hittade ingen tejp så fick ta och klippa lite i ett plåster... nu ska jag lägga mig i soffan och tjura lite!



AAAAAAAAAAAJ!!!
(klaga inte på kvalitén tack.. den är som den är)
Sara

wake up in the morning

knappt vaken.. aldrig någonsin varit så här trött tror jag. Var döden när alarmet ringde imorse :( Nu ska jag strax bege mig iväg till tåget.. slutar 12.15, klagar inte! Ha en jätte rolig dag i skolan, för det kommer inte jag ha när jag är såhär trött :(


bye! Sara


bedtime stories

har precis kollat på kungarna av tylösand, fy fan vad störda dom är asså! aja.. Nu är det i alla fall läggdags för min del, ska läsa lite sen sova.

Natti natti, Sara

tandkrämskrig

jag och min pojkvän lekte precis krig, jag tror jag vann för han fick mest tandkräm på sig;) haha. nu ska jag krypa ner bredvid honom i sängen. ska nog se på prince of persia till vi somnar. jag lär ju göra det ganska snabbt för jag är dö trött.

godnatt! emilia


mad world

sitting heeer in my soffa and playing mitt favorit spel. nej så kass är jag inte på engelska :) har spelat lite goSupermodel som jag och alla tjejer i min klass spela i 6an, dock var det inte lika kul nu som då :( Nu sitter jag och kollar på idol istället och väntar på 2 samtal :) ett från min pojke och ett från min fader. måste lägga mig tidigt ikväll eftersom jag inte har sovmorgon och jag måste gå till stationen... blä

Sara

so.. so.. sofia

har varit på ett litet hembesök hos sofia tillsammans med ellen:) blev en hel del glassätning och massa skitsnack om allt möjligt.. Nu sitter jag och väntar på att min mor ska komma hem så jag kan få lite mat i magen:) engelska provet idag gick helt åt helvete, ig lätt som en plätt. I morse när jag skulle pumpa cykel däcket och jag skulle ta bort pumpen följde hela ventilgen med så all luft pyste ur och däcket blev platt, så var bara att skynda sig iväg till fots! nu måste jag plugga matte till provet som är på fredag. vill helst bara äta upp boken och aldrig mer se den!!


sjukt snygg bild!

Sara

krig?

asså seriöst det har dånat utanför mitt fönster i typ 20 min nu! någon som vet om det är krig eller? låter fan så.. får dock hoppas att det inte är det, då dör jag helt ensam så fall för är ensam hemma :(



sara

Solid ground

har läst engelska gärnet ända tills nu, över en timme alltså, nu är jag helt slut i huvudet, så ska sätta mig framför tvn med en kopp te nu:) för övrigt så börjar det bli riktigt kallt ute! har hittat min dröm vinterjacka från svea men tror tyvärr inte den kommer bli min buhu :( får vänta och se.. Nu när det ändå är kallt och fullt väder kan de ju lika gärna bli vinter med en gång med massa underbar snö, höst är det värsta jag vet. Deppigt och äckligt..



Trysil

Sara


grammar

Sitter framför datan och kollar på en blogg om en tjej som är 17 och har 3 barn, helt jäkla sjukt! vem vill liksom ha barn så tidigt? inget liv över huvud taget! Har städat mitt rum idag duktig som jag är, borde egentligen sitta med engelskan just nu eftersom det är prov imorgon och jag kan inte ett piss. Skolfotot idag blev troligen skit fult, fick ju inte se de, men ah.. skolkort är alltid fula så kan ju gissa mig till att det är de i år med. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa engelska och tjura lite..

Sara

trist

jag har absolut ingenting att berätta om idag, det har inte hänt ett skit och så kommer förmodligen dagen att förtsätta...
Emilia

ipod <3

tar med mig ipoden ut på en promenad och rensar tankar lite.


gammal bild från en av mina skogspromenader, saknar min kamera!

sara


die hard

jag dör så jävla hårt just nu. håret är kolsvart, svart som natten, bäcksvart.. allt som är hur jävla emosvart som helst så svart är det!!!! skolkort imorn,kuuuuuuuul! jag dör 100 gånger om. Ska gå och trösta mig i solariet nu tror jag.. eller nej jag orkar inte gå dit.. ska cutta mig lite tror jag och sen krypa ner i underjorden och aldrig komma fram mer.

over and out


Megan fox

Då var färgen ursköljd! Får vänta och se på resultatet när håret torkat.
Inspirationen fick jag när jag kollade på transformers, eftersom världens snyggaste kvinna är med i den filmen! så antar att ni förstår vilken färg jag färgade? ;) skulle göra vad som helst för att se ut som megan fox!


masssssor med äpplen

har inte bloggat på flera dagar nu... men jag har varit och är fortfarnde sjuk, mår inget bra alls:( var och tog massa prover idag med men det visade inget denna gång heller... som sara sa så trodde vi att jag hade hjärnhinneinflamation först för jag hade så sjuk ont i huvudet, nacken, axlarna och ryggen. men som tur var verkar det inte som det är så allvarligt:) men bra mår jag inte i alla fall:( jag får inte gå ut på promedad med min vän idag för mamma, jag måste sitta inne och skala äpplen... jag ni hörde rätt, jag ska skala äpplen, kul va? vi har huuuuur mycket äpplen som helst i trädgården så mamma ska göra massa äppelmos nu och då måste jag skala dom stackars äpplena... jag saknar min bästis så jag kan dö!! men jag lovar att du får rida på min lilla häst i veckan eller nästa vecka eller när du nu vill;)
nu ska jag ner och skala äpplen...
Emilia

festis... vart är du?

kom på ett nytt smeknamn till emilia alldeles precis nu, hon är min bästis och vi gillar att festa så det blev festis. Humooooooorn!! eller stavas det med å? humår? humor?... hmm nej skit samma, slår knut på min hjärna om jag ska tänka för mycket. Hur som helst så hoppas jag på en enstaka liten promenix med min festis idag för har inte träffat henne sen medeltiden typ. skulle behöva mig ett litet snack med min hypokondriker till vän. Skräms med att hon har hjärnhinneinflamation men så var hon bara förkyld som tur var! Ska åka hem till min kära mor senare sen. Kom även precis på att jag har engelska prov på onsdag :(:(;((: sadface x10000! ne nu ska jag gå och färga mitt hår, vilken färg tro?



jag på emilias polle :) är jätte rid sugen!


mitt sura lilla odjur

Kom hem från skolan för ett tag sedan, som vanligt! Blev bemött av en hungrig/sur katt. Alltid lika trevligt:) först fick jag ett bett i foten, sen blev det ett hugg i knät och sedan när jag la mig i sängen blev jag biten i näsan. Söt katt jag har! önska han var liten igen! denna eftermiddag kommer väl bestå av plugg antar jag, samt något att äta..



Har en sur katt bakom mig som sitter och blänger..



Han går till attack..


Och fortsätter blänga i mitt knä istället..

Antar att jag får gå iväg och mata mitt lilla odjur ;)

Sara

den nakna kocken

Idag har jag inte gjort något vettigt. Bara legat i sängen med philip och kollat på film:) eller vi lagade mat förut förresten:) fick bli tacos :) ikväll så blir det min och philips helg tradition, räkor:) Skalade nyss 1 och ett halvt kilo räkor;)



Sara

sjuk för 320 gången i år

vaknade med världens huvudvärk imorse men med hjälp av några alvedon tog jag mig iväg till praktiken ändå. något som jag kanske egentligen inte borde gjort för nu mår jag ännu sämre än igår... känns som jag ska svimma emellanåt. har feber. har legat i sängen och sovit ett tag och kollat på se upp för dårarna. orkar knappt ta mig nerför trappan.
måste försöka bli bättre till imorgon för då ska jag till möbelmässan i tibro och köpa ny säng!:D (om jag hittar någon) och sen kommer min pojkvän till mig:) och på söndag ska jag hjälpa till på dressyrtävlingen hela dagen. skulle egentligen hjälpt till att förbereda idag med men eftersom mitt tillstånd är som det är så kan jag ju inte det... 
Emilia

Transformers 2

Kom precis ut ur duschen med min pojkvän, Nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på transformers 2 :) Imorgon hade vi tydligen bad istället för idrott, mindre kul! Men antar att jag får lägga ner all energi på det imorgon eftersom att orienteringen gick helt åt helvete..
natti natti 
Sara

min fina lilla häst

jag och pandora hoppade idag för första gången på typ två månader. hon var så duktig och tyckte det var så kul min lilla häst:) kommer förhoppningsvis igång och tränar igen snart och sen får vi se om vi hinner med någon tävling i år. skulle ju vara roligt om man kom ut någon gång i år i alla fall. var sedan på u-sek möte och sen stallet igen för att ge pollarna mat.
nu väntar jag bara på att min pojkvän ska ringa<3 sen blir det bumms i säng så jag förhoppningsvis orkar pallra mig iväg till jobbet imorgon. känner mig ju fortfarande inte helt 100 tyvärr...



emilia

hallå du där

Hemma nu efter en skoldag. Sista lektionen så var det en ambulanssjuksköterska (jävlar vad långt ord btw) i klassen och pratade och visade massa saker som alla redan visste, men det var kul ändå:)
nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 3 så att vi kan åka till farmor och farfar på middag, älskar farmors mat! Gjorde klart alla läxor igår så vet inte riktigt vad jag ska hitta på så länge. Lägga mig i sängen och kolla på tv antar jag:)

Sara

vaknade nu

godmorgon, eller är det för sent för att säga det? i alla fall så vaknade jag nu. var uppe en liten stund imorse för att göra min pojkvän sällskap vid frukosten. kände mig inte helt 100 så jag stannade kvar hemma idag. känner mig knappt 50 faktiskt... mamma är också sjuk och hon vaknade precis hon med så jag ska göra henne lite sällskap i köket och ta en macka och te så får vi se om jag blir piggare sen.

Emilia

fan då

lyckades missa tåget, illa! så får bli 08.09 tåget till skolan idag istället. Efter skolan blir det middag hemma hos farmor och farfar, sen iväg till mariestad för lillebror ska träna taekwondo.. Så ska iväg och köpa lite saker med pappa och philip medans han tränar :)
nu ska jag lägga mig i sängen och vänta tills tåget går;)

Sara

overdrive

Har varit ute på vägarna och kört bil idag :D äntligen börjar jag få lite flyt på grejerna! känns jätte skönt :) Min favorit kom hit och överraskade mig också :) så han var med när jag körde :) nu väntar jag på att pappa ska komma hem så vi kan äta middag sen blir det tv tittande för hela slanten! :)

Sara


en helt vanlig onsdag

Ja det är precis vad det är. Vaknade, var trött, somnade om och försov mig lite, stressade till bussen och lyckades hinna. Rehab på morgonen och sen engelska. Blev studiebesök på kss, besökte sjukgymnasten för en intervju till rehabiliteringen. Åkte hem, pratade med philip lite i telefon. Tog en macka och nu sitter jag då här :) Idag är det massa bra på tv att se, ända från klockan 18.25-23.00! så blir en hel kväll framför tvn med en katt i knät antagligen. För övrigt fick benjamin något damp förut och blev as rädd för sin svans och hoppade typ en och en halv meter upp i luften gjorde en volt och sprang och gömde sig? cp katt.. nu ska jag göra klart min läxa om Demens sjuka sen blir de väl tvn som sagt:)



Min lilla damp katt <3
Sara

tänder

hemma från praktiken nu. imorse var jag ju hos tandspecialisten för att se vad dom ska göra åt mina fula tänder. (har några tänder i underkäken som är snea och allmänt fula). och så säger dom att dom kanske inte tänker göra något åt det för dom är tydligen inte tillräkligt snea men jag tycker det är helt åt helvete. så nu ska jag snart till skövde och då ska tre stycken specialister kolla på mina tänder för att avgöra om dom ska göra något eller inte. ååååh blir ju så arg! kan dom inte bara fixa det lixom?! aja, sluttjatat om min käft.
nu väntar jag på att anton ska komma hit och göra mig sällskap:)

Emilia

hemska typer det där

Jag tycker fruktansvärt synd om sara som precis berättade för mig att hon ska krypa ner i sängen tillsammans med sin nya pojkvän Engelska B. Jag har aldrig träffat honom och jag vill verkligen inte göra det heller. Sara sa att han är enormt otrevlig. Jag var tillsammans med hans bror Engelska A en gång men jag dumpade honom för ett tag sedan för han var så hemskt otrevlig han med. Hemska typer det där. Sara sa dock att Engelska B var ännu hemskare än Engelska A. En riktig gangster. Jag kan inte tänka mig hur något kan vara så hemskt så jag tycker väldigt synd om min vän:( Hon sa till mig att hon funderar på att knivhugga honom inatt. Stå på dig sara, stå på dig!!





för tillfället tror jag att sara är ungefär såhääääääär arg;)


annars så säger jag bara godnatt!
Emilia

svenska kurs

God kväll! Idag blev det prov och redovisning som stog på schemat. Gick väl helt okej bägge två:) nu sitter jag och kollar på idol hemma hos pappa:) ska ta en liten kopp te också hade jag tänkt :) tänkte bara lägga in en liten kul bild som jag märkte på facebook förut ;)



nu syntes det skit dåligt, men skit samma. Står i alla fall "Emilia Brånfelt har kommenterat sin logginlägg."
Heter ju ändå så Sitt logginlägg. Tyckte jag var lite kul. Kanske någon som behöver öva på svenskan lite:)

Sara


efter en hel dag med shopping

var som sagt och röntkade lungorna idag, jag ska få hem svaren på posten om jag är frisk eller ej, hoppas verkligen det nu! fortsatte sedan mot skövde och inhandlade två par skor. mina kilklackar som jag har kollat på så många gånger bland annat. (köpte dom sista 37:orna som fanns kvar i skövde) jävla tur. sedan fortsatte vi till lidköping och rydéns där jag även införskaffade mig lite kläder. är nu några skor och klädesplagg rikare men plånboken är desto tommare...

här kommer lite bilder på mina inköp:)

älskar denna

den lilla svarta






mina älskade kilklackar och bootsen jag köpte

köpte även en halsduks-korv (en halsduk som båda ändar är ihopsydd på som man bara drar över huvudet om ni undrar) som ej kom med på bild.

Emilia

frisk eller ej?

nu kom jag precis ur duschen, har varit i stallet och ridit:) nu ska jag ner och ta något att äta. imorgon är jag ledig för då ska jag röntka mina lungor. då får vi se om jag blir friskförklarad eller ej, har ingen större lust att börja med mediciner igen... men nu sist veckan har jag kännt mig piggare än vanligt faktiskt så jag hoppas på det bästa! hinner förhoppningsvis med lite shopping också, aldrig fel:)
emilia

Äntligen!!!

Måste bara även berätta att jag äntligeeeeeen har fått mina körkortstillstånd papper!:D Har väntat på de i snart 1 år för det var massa krångel men idag så låg det äntligen i brevlådan och väntade på mig! :D så se upp på vägarna nu för jag är på g!




Sara

En cellsam historia

Håller jag på att ladda hem nu. Ni vet filmerna man såg när man var liten och dom sjung, Livet, livet, livet livet osv;) Har prov i medicinsk grundkurs imorn så tyckte det passade bra:) Lisa hade nämligen kollat på dom och jag vill ju inte vara sämre så jag tänkte se dom jag med;)



Sara


val och val

nu ska jag krypa till kojs, är sjukttrött. jobb 8-15 imorgon. måste bara säga att pandis blev väldigt fin. jag duschade och friserade henne så nu ser hon ut som en helt ny häst;)

godnattgodnatt gott folk
Emilia

något slags ryck

jag fick ett ryck och började rensa ur min garderob. jag tänkte slänga massa jeans som har varit för små hur länge som helst men jag tänkte prova dom först för skojskull och nästan alla passade! vad glad jag blev, nu känner jag mig inte lika tjock längre:D haha. några jeans och lite annan skit slängde jag ut i alla fall. har en garderob kvar men det får bli en annan dag för nu ska jag strax till stallet.
Emilia

min pojkvän asså

Han hade ingen skjuts så han cyklade från sin farfar uppe i sätra hem till mig på mindre än en timme för att få träffa mig. Philip Lindholm du är helt sjukt  underbar! Älskar dig mitt hjärta ♥



You can always make me smile

morsning korsning

eller kanske go´förmiddag? jag har i alla fall inte gjort mycket mer än att gå upp ur sängen och ätit lite frukost. nästa lördag ska jag köpa en ny säng förresten! har haft min så många år så jag börjar tröttna på den. det blir ganska trångt när man sover två stycken i en 90 säng eller vad det är? så ska bli gött med en större säng:) 
nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. senare blir det i alla fall stallet och duscha min goding.

see you later aligator
Emilia

Transformers

God morgon:) dagen är tänkt att spenderas med min pojkvän. Men har ingen aning om när han kommer. Eftersom tiden inte riktigt är hans bästavän så återstår det att se när han dyker upp. I väntan på honom så får det bli frukost och film. Tänkte kolla på Transformers eftersom jag aldrig sett dom filmerna så kände jag att det var dags nu:)



Sara

kräftkalas

när jag kom hem från anton idag fick jag reda på att vi skulle ha kalas här så jag kunde inte träffa min efterlängtade vän:( vi firade min morbrors fru. vi var här istället för hos dom för mina söta små kusiner hade tröttnat på sitt hus så dom ville hellere vara här, haha. vi åt kräftor och räkor och massa gott och sen marrängtårta till efterrätt, mums!
var och red på min lilla häst förut med, nu hoppas jag att jag kan komma igång och rida lite mer. tänkte ta en heldag i stallet imorgon och göra henne riktgt ren och fin för just nu ser hon ut som ett litet skogstroll;)
nattinatt!




Emilia 

Hemmakväll med mamma

Blev ändrade planer för Emilia kunde inte träffas idag. Så får bli en hemmakväll med mammsen istället :) Ska äta kinamat lite senare:) mums! Sen så blir det väl film och lite godis antar jag:)

Sara


Lovekiller

vilken härlig morgon.
Ska hoppa in i duschen nu och sen kolla på The Hangover.



I will always love you                                  Sara

girls just wanna have fun

Vaken nu efter en helt sjukt rolig kväll/natt! Första förfesten började hemma hos Hanna, efter det vidare till Linn och slutligen ut på landet för the big party. Blev ett par timmars dans i klackarna, vilket idag känns extremt i mina stackars små fötter. Men det är det värt! Jag och Lisa hade nog lika kul utanför om man säger så haha. Har inte skrattat så mycket på hur länge som helst! Sjukt sköna tjejer det där säger jag bara ;) Mer ska vi kanske inte gå in på.. Men men, alla kvällar har ett slut och vi fick bege oss hemåt, med en väldigt lycklig lisa i bilen som inte riktigt visste vad hon pratade om:) blev sängen direkt när jag kom hem och nu sitter jag då här :) En eller flera bilder kanske dyker upp någon dag, får se:) dagen idag ska i alla fall spenderas med emilia:) min mesta vän:) (ett litet skämt mellan mig och emilia för jag sa att jag hade mest av henne) Nee nu ska jag inte fortsättta skriva på denne bibeln som det blev..

Sara

jacuzzi

jag och älskling kom precis upp ur badkaret. så sjukt gött efter en kall och hemsk natt i tält. nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. får se får se. har inte mycket mer att berätta om dagen.
Emilia

barty!

Kom nyss ur duschen och nu hoppade lisa precis in :) ska så smått börja fixa oss och så:) för ikväll blir det barty! :)



våran älskade festival bild:)  Sara


trött och hungrig

Slutade kvart över tolv idag, blev bussen hem och sen hem till pappa för att hämta lite saker. Senare åkte jag till soloteket för att bättra på brännan lite. Nu sitter jag hemma i soffan med mina lilla data som jag tycker om så mycket. Magen har nog aldrig kurrat så här mycket skulle jag tro, haha;) får ta mig något att äta :)
Imorgon blir det orientering i skolan, Mindre kul!! men har sylvia som tur är:) dock är det inte säkert att vi kommer tillbaka igen när vi begett oss in i skogen men vi får göra vårat bästa :)
neh nu ska jag äta något!



Sara

Lektion i hjärt och lungräddning!

Sitter i skolan med min söta lilla Sylvia :) Har vård och omsorg, ska skriva ett arbete om demens:) Vi är lite nördiga här på op :) Sitter även och diskuterar HLR (hjärt och lungräddning för er som inte visste det) Jag och Sylvia ska nu ge er en liten HLR skola :)

1. Gör hjärtkompressioner
 Se först till att personen har fria luftvägar
• Se sedan till att personen ligger plant på rygg på ett hårt material. 
• Placera båda händerna, den ena ovanpå den andra, mitt på bröstkorgen där revbensbågarna möts.
• Tryck ner bröstbenet med raka armar cirka 4-5 centimeter, tag den egna kroppstyngden till hjälp. Du bör hålla ett högt och jämnt tempo med närmare två kompressioner per sekund.
• Släpp upp bröstkorgen mellan varje tryck.
• Varva 30 kompressioner med 2 inblåsningar.

2. Inblåsningar
• Se över ännu en gång så att personen har fria luftvägar.
• Böj huvudet bakåt med hjälp av en hand på pannan och två fingrar under hakan.
• Kläm ihop näsborrarna.
• Andas in och placera din mun över den medvetslösa personens mun.
• Blås in luft tills det syns att bröstkorgen höjer sig. Gör alltid 2 inblåsningar efter varandra.
• Varva 2 inblåsningar med 30 kompressioner.
• Håll på tills du blir avlöst.





Nu hoppas vi att ni tar åt er och att ni är redo att rädda liv:)

Sara&Sylvia

tälta

idag ska jag ut och campa, tjoho. nej fy fan! jag, emelie och nathalie ska tillsammans med hela globalklass åka till vår lärares sommarsutga och bo i millitärtält, det regnar är kallt, jag har lunginflamation och börjar få ont i halsen. kan det bli mycket bättre... jag åker i alla fall direkt hem till min pojkvän imorgon och då ska vi bada i hans jacuzzi och mysa hela kvällen:) jag får tänka på det så kanske jag överlever natten. anton åkte härifrån för en timme sen ungefär för han skulle med bussen och eftersom jag är så himla snäll så gick jag upp vid 7 och åt frukost med honom fast jag egentligen kunde sovit till 11. men nu är jag pigg så nu orkar jag nog inte somna om.

Emilia

Kungarna av tylösand

har nyss kollat på idol. Funderade på hon med tandställningen som har opererat käkarna för hon hade underbett och nu satt dom fast. Liksom hur fan äter man om man inte kan öppna munnen? verkar hur hemskt som helst! Nu sitter jag i alla fall i min mysiga soffa med massor av kuddar och täcket :) ska gosat ner mig framför tvn för att kolla på skånefruar hade jag tänkt, men det programmet är inte riktigt min grej märkte jag.. tror jag väntar tills Kungarna av Tylösand börjar istället :)



Jag har alltid viljat flyga så philip hjälpte mig lite på traven;)

smygtitt

en liten smygtitt på fredagens outfit



Sara

i'm in heaven!

Fick ett sms från amanda om att one tree hill säsong 8 avsnitt 1 änliiiiiiiiigen fanns ute på internet så det ska jag kolla på nu med en gång!!! :D:D

Sara

ZzZ...

Blev en skoldag med endast två lektioner idag. Sen tog jag och sofia en liten shoppingtur, blev en kjol ett linne och ett par kilklackar :) På bussen hem var jag så sjukt trött men hade bestämt mig för att inte somna eftersom jag inte satt brevid någon jag kände. Men satt och nickade hela vägen. Men nu är jag hemma i alla fall och kollar på Tyra banks show:) Ska jobba lite med svenska arbetet senare och ikväll blir det idol:)

Skorna jag köpte idag



Sara

.

kom precis från stallet så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kika på idol hade jag tänkt. annars har jag inte gjort något mer intressant idag, var ju på praktiken så klart men mer har jag inte att säga.

Emilia

morn morn :D

Har egentligen sovmorgon men råkade ställa alarmet lite för tidigt. Kunde inte somna om för är jätte pigg idag:D känner på mig att det kommer bli en bra dag trots att jag slutar vid 16 tiden idag.. Men ska sova hos världens bästa idag så kommer bli en bra kväll i alla fall om nu inte dagen blir bra;) nu ska jag äta lite frukost och sätta mig framför tvn:)

Lite bilder på dom som gör skolan lite ljusare varje dag <3   

 
                    

 

Sara


mäster kockar, eller bagare?

min stackars lilla vän gick prcis hem i mörkret, hon skulle skicka ett sms när hon var hemma men hon har inte gjort det än!:O eller så är det min mobil det är fel på för det har det varit hela dagen... sara ville ha världens godaste kladdkaka förut och efter som jag är proffs på kladdkaka och världens snällaste vän så gjorde jag det till henne, slällt va?:) sen gjorde vi även pankakor, mycket gott! nu ska jag inte göra någonting, funderar på om jag ska lägga mig riktigt tidigt idag för omväxlingskull eftersom jag alltid är så sjukt trött på morgonen.
godnatt eller något.

Emilia

väntar på sara den rara

jag gick upp vid 7 imorse som vanligt för jag skulle börja praktikebn vid 8. trodde jag. när jag kom dit så skulle dom på möte så jag började visst inte förrens halv 11. tänk om jag kunde lära mig att lyssna lite bättre;) jag fick hjälpa mamma lite på hennes jobb så länge och ta lite kort på cyklister. låter kanske lite konstigt men hon hyr ut cyklar och idag var det typ 60 stycken som skulle cykla så då tog jag lite kort som dom ska ha på sin hemsida.
nu väntar jag på att min bästa vän ska komma hit och göra mig sällskap resten av dagen:)


A million miles away

Har inte gjort något vettigt idag! eller jo jag la in alla bilder från mobilen till datan:) om det nu räknas som vettigt? Ska ju som sagt köpa en ny. Ska strax kolla på ensam mamma söker och ta mig något att äta :)

En bild från när philip överraskade mig:)


Pigg som en mört

Jaaa då var det söndag igen då. Den dagen i veckan som jag hatar mest av allt! Finns absolut inget att göra på söndagar. Ska åka till mamma lite senare sen. Antar att det får bli lite pluggande också. Sen ska jag försöka träffa min bästa vän:) vi har varit lite dåliga på det på sista tiden tycker jag.. Så får väl se om hon kan:) ska sätta på lite musik och börja packa ...

Sara

hemkommen

Nu är jag hemma efter att ha sett troligtvis världens roligaste film genom tiderna! Har aldrig skrattat så mycket åt en film förut!;) sjukt bra avslut på denna lördag:) nu ska jag slänga mig i sängen och njuta av att min rullgardin existerar så jag kommer sova läääääääänge imorgon! :) godnatt!
Sara


kvällens outfit

tänkte för ovanlighetens skull slänga in en bild på kvällens bio outfit! :)



randig tröja-hm
svarta jeans-cheap monday
vita converse

enklare än så blir det inte :)   sara

bio

blev lite mer inköp än en rullgardin, blev även ett väggfäste och en sladd:) nu tänker ni typ, Öh okej kul för henne..? men det var ett väggfäste till tvn så numera sitter min tv på väggen och så köpte jag en sladd som går mellan tvn och datan:) prima! Ska strax äta smörgåstårta, mums! Kvällen spenderas sedan i en biosalong med amanda:)

Sara

pang pang!

är hos min pojkvän uppe i skogen. han ska lära mig att skjuta så vi får väll se hur många älgar jag kommer hem med sen;) nu ska vi ut och skjuta!

Emilia

mstad

Ska strax åka in till mariestad och handla lite små saker med pappa :) bland annat ska jag införskaffa mig en rullgardin eftersom jag har morgonsol och det är sjukt ljust på morgonen så jag vaknar alltid hur tidigt som helst! Sen efter det så ska vi hem till farmor och farfar och äta middag och lite så:) sen får jag se vad resten av dagen har att erbjuda..

Sara

11 september

jag antar att alla vet vad som menas med denna dag. Bäst att stanna inne så man inte får någon otur!
lite nattmusik för de som är vakna...  Sara

 

mobil mobil

fan jag glömde skriva lite saker om mobilen som ingår:

Laddare
Pekskärms penna (
om man inte vill använda fingrarna)
Usb till minneskortet
8 Gb minneskort

Sara

myggjävel!

Det är en sjukt irriterande mygga som ska åka runt mitt huvud hela tiden och jag lyckas ju inte få tag på han! ska mörda han så fort jag får tillfälle! myggjakt nu sen film sen sova. Har en lång dag framför mig imorn.
Sara

Over and out!

Mobil till salu!

Har haft mobilen i några månader. Var fel på mitt simkort, därför kunde jag inte skicka sms så måste fixa ett nytt. Provade med albins simkort och då funkade det:) Då tänkte jag skaffa abonnemang, och då kände jag att jag även lika gärna kunde köpa en ny mobil:)
Har haft mobilen i några månader, men funkar fint:)




Sony Ericsson Satio


  • 12,1 MP kamera + xenonblixt
  • 3,5 tums pekskärm
  • Inbyggd GPS
  • Wi-Fi 802.11 b/g (internet)
  • Mediaspelare/FM-radio
  • Kostar mellan 4000-5000 ny i butik, men har tänkt mig en mycket lägre precis eftersom jag som sagt haft den några månader:) priset diskuteras med den som är intresserad:)

    Om ni är intresserade eller vill ha mer info så skicka ett mail på facebook, eller här på bloggen:) kan ju inte skicka sms som sagt! ;)

    Sara


    ...

    bläbläblä! sjuk även idag... ikväll åker jag till min pojkvän och stannar där till imorgon kväll, mysigt<3 jag hoppas han kan göra mig frisk. nu ska jag hoppa in i duschen och duscha bort alla sjuka baciller.

    Emilia

    helt sjukt

    asså jag dööör! när fan ska jag bli frisk!? nu mår jag nästan sämre än förut, tror jag har feber till och med, känns så i alla fall. det är sjukt jävla jobbigt att vara sjuk, speciellt när man vart det sen i slutet av juli... jag hoppas jag orkar iväg till praktiken imorgon i alla fall. nu ska jag sova. godnatt!
    Emilia

    Into the wild

    Jag och älskling gjorde hemmagjord kolasås efter emilias recept:) mums så gott! Nu sitter vi och kollar på idol och när det är slut så ska vi kolla på Into the wild:) Imorgon börjar jag 9 och slutar 11. Inte världens mest meningsfulla dag men ;) Nu ska jag fortsätta kolla på idol med min mysiga pojkvän :)

    Sara

    baka baka liten kaka

    blev ingen praktik för min del idag, mår inte bra för fem öre:( vårdcentralen ringde förut och sa att alla mina blodvärden var perfecta så någon järnbrist har jag inte. är antagligen den där jävla lunginflamationen som inte vill ge sig, kan ju ta över ett halvår...
    jag har i alla fall bakat en kaka idag, tyvärr såg den godare ut än vad den var.. men nu bakar mamma tekakor och dom vet jag kommer bli goda:D ska snart ta mig upp till stallet och pyssla om min favorit:) senare blir det u-sek möte då jag ska vara ordförande eftersom inte jouline kan vara med.

    Emilia

    Jaaaaaa:D

    Min mobil funkar igen!!!!:D<3


    telia kundtjänst

    eftersom mina sms inte funkar så sitter jag nu i telefon med telia kundtjänst, har plats 51.... kul! Lär ju ta 100 år!

    Sara


    järnbrist?

    gud vad jag är trött. var som sagt och tog prover idag för att se om jag har järnbrist, får nog svaren i veckan... efter det åkte jag in till skövde för att träffa min kära pojkvän<3 han skulle köpa jeans så jag var med som smakråd. jag hade inte ätit något på typ hela dagen så vi satte oss på gräddhyllan och då somnade vi nästan båda två.
    nu går jag mot sängen, godnatt!

    Emilia

    blää

    kul att när man börjar känna sig bättre så vänder allt igen. så fort jag äter så kommer det upp samma väg igen. usch! tror jag skippar att äta imorgon så jag kan gå till skolan. Dör ju av rastlöshet när jag är hemma! Imorn går jag alltså till skolan oavsett vad. Antar att jag har missat hur mycket som helst i skolan denna veckan, vilket gör att jag får panik! Ska lägga mig i sängen och kolla på Skånefruar nu och sedan blir det nog en kopp te sen sova:) Sara

    bäst helt enkelt

    man brukar ju säga att om man har tur i kärlek så har man otur i spel och tvärt om men jag har visst tur i både ock. kolla hur grymma jag och anton var i söndags. vi lyckades vinna var sin stjärnvinst så nu äger vi två kilo godis var:D fyyy vad gott!!



    läggdags

    kollar på fotbollen för tillfälligt, sverige vinner. Mitt älskade sverige. ne nu sitter min pojkvän och väntar på att få ringa mig så ska knalla bort till sängen och prata med min man och sedan försöka sova så jag kan gå till skolan imorgon :)

    slänger in en gammal ego bild som även denna är från 2007 ;)

    Sara


    brunett och het jo jag vet

    sådär, nu är jag brunett igen. även mittbenan försvann så nu har jag snelugg igen, eller som man också brukar sägra, den så kallade "fjortisluggen". nöjd blev jag i alla fall. får lägga upp någon bild på hur det blev imorgon eller något för nu ser jag förjävlig ut. efter praktiken imorgon ska jag till vårdcentralen och ta prover för att se om jag har järnbrist och inte hjärnbrist som jag skrev sist. tyvärr så trodde jag att dom menade att jag hade brist på något i hjärnan men sedan förklarade sara för mig att det var järnet i kroppen som jag har brist på. där bevisade jag ju att jag måste har brist i hjärnan med eftersom jag var så dum i huvudet som helt seriöst trodde så. men nu är jag ju brunett igen, känner redan hur hjärncellerna börjar komma tillbaka;)
    måste säga att bilderna sara la upp är ju förjävligt snygga!

    Emilia 

    varning för gamla bilder!

    La över alla bilder från min gamla data till den nya, hittade saker från 2007!

       

       

    Älskar grisbilden!

    Sara


    sista timmen som blond

    nu ska jag strax iväg till frissan och klippa och färga håret några nyanser mörkare. har lite smått panik bara för jag vet fortfarande inte hur jag ska klippa mig!? det återstår att se...

    Emilia


    halva filmer

    Idag har jag startat en film, kollat på halva och stängt av den typ 4 gånger. Ingen var bra.. Nu ska jag ta en alvedon och sova lite. Försöka vara pigg till imorn för jag orkar inte vara hemma längre! så sjuuukt tråkigt! Sara

    soliga sverige

    Soligt idag, spelar liksom ingen roll för det är ändå bara 5 grader!
    Hur som helst så vaknade jag för ett litet tag sen. Går inte att sova med denna hostan. Känns som jag har rivit upp hela lungorna och halsen :( idag blir det bara att ligga i sängen och se på en hel del filmer jag har hema som jag inte sett än :)  Sara

                           
                        
                    


    segband

    istället för bredband borde det heta segband. Fick ett nytt sådant idag som skulle vara snabbare men nejdå! Eller bredband passar bra det med, Bred=fet=långsam.. ? Nej jag vet inte. Mår i alla fall inte speciellt mycket bättre så vi får se om det blir någon skola imorn. Idag läste jag i alla fall ut min bok, börjar gå mycket bättre att läsa nu:) låter som jag är värsta efterbliven och inte kan läsa men det kan jag, för er som läste något av mina gamla inlägg så skrev jag att jag inte klarade ett svenska test för jag läste för långsamt. Alltså därför jag sitter hemma och läser för att öva mig:) Så ska börja läsa i tredje boken nu, Ljudet av ditt hjärta. Sen ska jag nog sova..

    Sara

    måndag

    Igår bestämde jag mig för att följa med till lisseberg även fast jag var sjuk. Hade jätte kul igår, men mådde ju inte direkt bättre när jag kom hem. Tvärt om.. Har börjat hosta hur mycket som helst istället. Halsen svider och febern fortsätter att sitta i. Tänkte bara göra ett snabbt inlägg, ska lägga mig i sängen igen och äta lite nyponsoppa och sen sova. Sara

    nagelfix och sånt

    nu har jag precis ätit min egenlagade mat, pasta med köttfärs och creame fraich. köttfärsen var redan stekt så tekniskt sett så kokade jag bara pasta;) haha. var i stallet och red på min racer ponny förut. det känndes som hon skulle explodera vilken sekund som helst, hur pigg som helst var hon. låtsades bli rädd för all som fanns i närheten. men det är kul när hon är på det humöret med, hon är så underbar min lilla häst:) sen har jag haft en liten "ta hand om mig själv dag" jag la mig i badkaret med ansiktsmask och fixat naglarna och så. hällde nästan ut nagellack över hela tangentbordet precis men det klarade sig som tur var. nu väntar jag bara på att min pojkvän ska komma så blir det mys hela natten lång<3

    Emilia

    sjuk som sagt

    Precis som emilia skrev så har jag blivit sjuk. Vaknade imorse och mådde jätte dåligt. Skulle sovit hos philip inatt med egentligen men åkte hem för känner mig inte alls pigg. Täppt, ont i halsen, hosta, huvudvärk och feber:(
    ligger i sängen med en fet halsduk och kollar på tv.

    dagen har bestått av ipren, nezeril, strepsils, sinova och massa te!




    Älskade pojkvän

    Hade en helt underbar kväll igår med min älskade pojkvän <3 När jag kom hem till honom väntades det middag, han hade dukat fram med vinglas och tända ljus, jätte mysigt:) På kvällen tände han en brasa och så kollade vi på kristallen galan, Solsidan vann årets bästa program! älskar solsidan:D Sen till kvällsmat blev det mini smörgåstårta, med räkor,romsås och massa annat gott:) Sen la vi oss i bubbelbad med massor av skum och tända ljus:) Sen när jag kom upp ifrån badet väntade en sista överraskning i philips rum, Han hade tänt massor av ljus där inne också, och lagt massor av rosblad i sängen och som ett hjärta i mitten. Vem har världens underbaraste pojkvän om inte jag?<3 Philip du gör mig till den lyckligaste flickan i världen, älskar dig<3 Hade massa fina bilder men självklart är sladden borta så får lägga in dom någon annan gång.




    Jag älskar dig <3

    bli frisk!!

    buhu, sara skickade sms till mig imorse och talde om att hon var sjuk. hennes hals är tydligen helt svullen, stackarn:( vi ska ju till liseberg imorgon så jag hoppas verkligen hon blir bättre!
    just nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, vill upp till stallet så fort som möjligt men pappa håller på att måla fönster så han kan inte köra mig än och cykla får jag inte göra...
    senare kommer i alla fall min efterlängtade pojkvän hit<3

    Emilia

    liseberg

    jag kom precis på att herrejävlar vad kul vi ska ha det på söndag. det är ju LISEBERG!!!

    godnatt! emilia


    tappat hjärnceller?

    åkte inte till skolan idag för en enda helt onödig lektion men var tvungen att hämta hem lite papper som jag självklart hade glömt i skåpet och måste ha under praktiken. slutade tio över nio så var hemma igen redan innan tio, det klagar jag inte på. jag var barnvakt åt min söta lilla kusin i någon timme och sen har hjälpt mamma på jobbet hela dagen och kört runt på henne i bilen lite överallt. lite mer klirr i kassan, inte helt fel:)
    dom ringde från vårdcentralen idag också och sa att jag måste in och ta prover nästa vecka så dom ska kolla så att jag inte har fått hjärnbrist? det lär ju inte bli något bra resultat på proverna när dom ser att jag saknar alldeles för många hjärnceller;) haha.

    Emilia

    my little pony

    yesyesyes! äntligen klar med mitt arbete! jahap vad ska man göra nu då? ska up och köra lite på vägarna om ett tag, ska upp till min kära lilla ponny och så:) imorgon har jag inte en jävla aning om vad jag ska göra, det suger... har en lektion vi 8 imorgon och sen hål i tre timmar till idrotten som jag inte ens kan vara med på på grund av min jävla lunginflamation! men jag är tydligen tvungen att komma dit ändå, det känns ju inte jätte värt?
    jaja, nu ska jag byta om och köra rally upp till stallet.

    jag vill bli frisk! kunna träna, hoppa och ut och tävla.


    världens bästa<3

    från och med du

    Sitter och lyssnar på andreas wijk. vilken gud! Pratade med emilia i tele nyss, hade lite business talk inför nästa sommar förhoppningsvis! Men nu väntar jag bara på att min man ska komma och göra mig sällskap denna torsdagskväll/natt :) För övrigt är jag hungrig.. jobbigt att äta när ingen finns hemma som kan göra mat åt en. Nu ska jag mysa lite med min misse som ligger och snarkar brevid mig i sängen..  

    Bild från 2008 på mig och den bästa!


    gåshud


    sjuk

    ena dagen känner man sig riktigt pigg och frisk och nästa dag är man helt slut. den som uppfann lunginflamationen var fan inte smart alltså. idag känner jag mig helt död så jag skippade skolan och sov länge istället. har ett arbete i socialpsykiatri som ska va inlämnat imorgon och jag har inte ens kollat på det än, dax att göra det nu...
    Emilia

    uppe med tuppen

    Ja vem är uppe tidigt om inte jag? Nu blir det att fixa sig och äta sen åka till skolan med sju tåget:) slutar 12.15, så får se vad som hittas på när jag kommer hem:)

    Sara

    1 september

    Tiden går sjukt fort. redan 1 september! Idag var det en himla skön skoldag som endast innehöll två lektioner, precis som mina onsdagar kommer göra fram till jul. Efter skolan följde jag med Ellen hem :) vid 4 åkte jag hem igen för då väntade min pojkvän på mig, som för övrigt sitter på mitt rum och surar nu för att han inte förstår sig på sina läxor.. Får väl gå och hjälpa han ;)

    Sara

    RSS 2.0