myskväll

var ingen lång skoladag idag skönt de! vid 4 gick jag och simmade med sofia, hurtigt! nu har jag och philips precis kollat på breaking dawn! finns med bra kvalité nu för er som vill se den :) imorgon är vi lediga men ska till vårdcentralen klockan 9 och kolla om jag har astma eller någon annan lungsjukdom, har hostat i 4 veckor nu och får andnöd lite då och då.. ne nu ska jag och philip göra lite kvällsmat och sen kolla på Wipeout vinter :)


älskar dig min lille jägare <3

sara


Gelé naglar

fy fan vad jag har kämpat men nu sitter dem på! tog 3,5 timme. Köpte gelé naglar på H&M idag som man kan göra egna. så nu har jag klippt och limmat och filat och sprejat och kletat men äntligen klar och jag är faktiskt nöjd med resultatet! sitter hårt som fan gör dem också så de är något jag rekommenderar för den som tycker sånt är kul att hålla på med :)




här har ni då förpackningen!

Sara

me again

tjolahopp! kom nyss till mamma. åkte halv 5 tåget segt! sen hämta jag allt hos pappa och nu är jag här! sitter och väntar på mat. är hungrig som en varg eftersom de aldrig är god mat i skolan.. sen ska jag ta en tupplur för jag är så trööööööött!!! somnar nästan sittandes.


hej jag är cool.

sara

natti

har precis kollat på nya jackass filmen med pappa, storebror och lillebror. sjukt kul! se den om ni har tråkigt asså fy fan vad jag skratta! ;) nu måste jag hoppa i säng för imorn är de skola igen!

sara

söndagsångest? .. nej!

hela min helg har varit fullsmockad med grejer (precis så som jag älskar att ha min helg). gårdagen spenderades först i skövde med sofia och lisa då lis dominerade på bowling och jag sög! åt jätte god grekisk mat och sen bar de iväg hem igen. kikade på de brinnande huset vilket har lett till tvångstankar om att kolla så ALLT är avstängt typ 20 gånger innan jag går hemmifrån. sen blev vi hämtade och landade i slätte där frigge bods partaj stog på schemat! var hemma vid 4 tiden och slocknade vid halv 5 i sofias säng. riktigt bra kväll!






söting där!




trött tjej

nu ska jag fixa mig lite och bege mig till ellen vid 18 tiden för att fira att min sköna böna har fyllt 19 :)

sara

skövde city

goddagens! varit lite dålig uppdatering.. igår var jag i alla fall med philip och hade de mysigt. är hos sofia nu, har precis fixat oss lite och ska åka in till skövde och ska möta upp lisa så ska vi bowla och sedan gå ut och äta :) tror de kommer bli en mycket trevlig kväll! hoppas ju såklart att jag vinner men de vet man ju aldrig.. övade lite på svingen framför spegeln förut så får hoppas de går mot vinst ikväll!



sara

mätt som ett svin

hej hopp. slutade tolv idag. klagar inte på mitt nya schema ett dugg! och eftersom de är onsdag så betyder de projektarbete. idag var de sofias tur att ha middag hos sig. vi var även uppe och pratade med våran projektledare och hon sa att vi låg jätte bra till så idag ska vi plugga på provet som vi har imorgon istället för att joba med projektarbetet.


saknar sommaren

Pusshaaaaj! Sara

kaffe och poker

hellu! internet funkar tydligen på lillebrors data så snodde den lite. ska dricka kaffe och spela kort en stund med pappa nu och sedan ska jag kolla på ett gossip girl avsnitt och sen måste jag plugga!
tjosan.. sara

inget internet

todels! mitt internet funkar inte hemma.. suger! var på världens bästa humör förut eftersom det är så fint väder. men de försvann snabbt när jag fick reda på mitt psykologi betyg. bara g. mitt liv är över. nej inte så dramatiskt men hade pluggat sönder på sista provet men de hjälpte inte ändå. idag går jag 11-14. hur gött som helst! nu har jag religion. tjofräs..



sara

imorgon är det dax igen

hade tänkte lägga upp lite bilder och filmer från helgen men hinner tyvärr inte det just nu. helgen blev i alla fall väldigt lyckad tillslut, kalaset var jätteroligt och alla skrattade så dom fick kramp i både magen och kinderna, Börje Bapelsin borde alla se någon gång! sara och lisa har redan bokat in honom till min möhippa ;) haha.

nu håller jag på att packa för fullt! imorgon åker jag ut på nya äventyr och styr mot varmare breddgrader igen, jag är riktigt nervös faktiskt! kan verkligen inte föreställa mig hur en storstad i afrika ser ut? sjukt taggad är jag i alla fall och jag är övertygad om att vi kommer ha det hur kul som helst och det kommer bli en resa man aldrig glömmer. under tiden jag är i tanzania så kommer jag blogga på en annan blogg tillsammans med några av mina afrika vänner http://sosvilseitanzania.blogg.se/ så kika in där och följ oss på våra äventyr genom barnhem, skolor, massajbyar, safari och mycket mer!
nu måste jag fortsätta med packningen. ha det bra här hemma i kylan!



Emilia

negerboll

gårkvällen var lätt den roligaste i mitt liv till och med! har aldrig skrattatså Överraskningen till magnus var att de kom 2 komiker, Börje Bappelsin asså jah skrattade utan andningsstopp i en timme tror jag. Hade kramp i både magen och kinderna. fick en sömntablett när jag kom hem för att kunna sova eftersom jag hostar så mycket på nätterna. så har sovit tills nu:) ska slänga upp lite bilder och filmer sen men nu ska jag äta frukost :)


snyggingen börje

sara





vad är en lördag utan fest?

de enda jag har gjort idag är att kolla på gossip girl. trevligt de! vid 17 tiden tänkte jag hoppa in i duschen och börja fixa mig. Ikväll blir de en stor fest för emilias pappa som har fyllt 50. Grattis i efterskott! Massor med folk, god mat och dricka och överraskningar. ser verkligen fram emot kvällen!


kommer bli en riktigt kul kväll med mina brudar!

sara

life is a bitch and then you'll die

helluu. har hostat seriöst HELA natten. har rivit upp hela halsen av hosta så de börja blöda och tog i så mycket att jag höll på att spy. stackars philip som fick lyssna på de hela natten och han skulle upp halv 6 imorse :( jag lyckades sova några få timmar i alla fall. när jag vakna hade jag fått en härlig träningsverk i både mage och rygg på grund av hostandet! nu sitter jag i alla fall med en kopp te och kollar på gossip girl :)


hade ingen passande bild till inlägget så fick bli denna snygga!

sara

go fredag

haft en riktigt skön dag idag! började 11 och slutade 11.30. då drog jag och tjejerna ner och åt på orient palace. mättare än någonsin knallade vi iväg och tog en runda på stan. spontan köpte en jacka på jc och även lite hårprodukter och annat så nu är jag pank! tur de är lön och studiebidrag snart :) efter de så blev de bowling med tjejerna i klassen och våran psykologi lärare. riktigt kul! nu ligger jag och philip här hemma och kollar på tv och chillmode är på!


skolavslutningen i 9an

sara


Grattis pappa!

Idag fyller min kära far 50 år! och imorgon blir det stor fest för honom, kommer även lite folk hit idag osv osv... massa god mat och tårta blir det och det är ju aldrig fel! är även tänkt att jag ska skämma ut mig något fruktansvärt imorgon på hans kalas, vi får väl se hur det blir med den saken....


fyller 50 men känner sig fortfarande som 5...

det tråkiga med dagen är att jag just nu sitter hemma i väntan på att veterinären ska komma till pandora. i onsdags upptäckte jag att hon blivit halt och det har inte blivit bättre, snarare sämre :( känns inte alls bra när jag ska åka till tanzania om fyra dagar... hoppas på det bästa!

Emilia 

drömmar

åh gud jag måstebara berätta vad jag drömde! jag drömde att jag var AS gravid. att de var dagen innan jag skulle föda, och jag satt hemma hos philip i deras soffa. philip satt och klappade och pussa mig på magen och philips mamma var jätte arg för att jag var gravid. hon ville inte ens klappa mig på magen, buhu.. ne men de är allt långt kvar innan man får sånna problem haha.. men måste säga att de var jätte mysigt att va gravid, i drömmen i alla fall haha ;)



sara

torsdag!

morsning! åkte 7 tåget imorse och åt frulle i skolan med brudsen och taggade inför psykologi provet! gick väl hyffsat, svarade på alla frågor i alla fall :) tung dag idag, 8-16 woop woop! har även sista uppgiften i svenska b idag, vilket är en redovisning om dialekter. önska mig lycka till!

sara


alldeles för snart

härlig känsla när man vet att man inte har det minsta lilla skolarbete att göra försen efter sportlovet, tjoho!! om exakt en vecka har jag och mina vänner precis landat i kilimanjaro i tanzania, ofattbart! tre veckor fyllda med massor av nya superhäftiga upplevelser! safari, masajvandring, träffa massa afrikanska skolbarn, besöka ett barnhem och avsluta med sol och bad på paradisstranden pangani. häftigt!





emilia


i morgon gäller de!

hej hopp. efter att jag kom hem från våran lilte udda aktivitet efter skolan så somnade jag. sov till 18.03 då sofia skickade 22 sms till mig så min mobil höll på att sprängas! men tur de för måste verkligen plugga! har ju mitt sista psykologi prov imorgon! wooaaahhh!



bjuder på en smickrand bild på mig!

sara

psykologi

hej hopp! följde med fia hem efter skolan och satt och pluggade lite halvdant i hennes soffa. begav mig hemmåt för att fortsätta plugga, råkade somna (som vanligt) och nu sitter jag här. Men nu ska jag fortsätta läsa!


linser kanske vore något?

sara

Roffe är kung!

äntligen!! vet inte hur många gånger jag ringde och röstade och Rolf-Göran Bengtsson van! hästsporten börjar kanske bli lite mer uppmärksammad än vad den har varit. grymt i alla fall!

har inte gjort ett skit idag förutom u-sek möte, kladdkaka sitter ju aldrig fel! sovmorgon till elva imorgon så tänkte sova ut ordentligt.



Emilia

put the blame on me

ja då var de som vanligt idag då. prov på torsdag men blev 0 pluggande. satte på ett avsnitt av gossip girl men de blev så jävla spännande så tillslut hade jag kollat på 7 avsnitt.. jaja. får bli stenhårt plugg imorn och på onsdag! nu har jag krypit ner i sängen och ska njuta av hur skönt de är att lägga sig i tid! om jag somnar över huvud taget vill säga..



sara

MEEEEN!

fick hem bikinin idag, stor som ett jävla hus? wtf. mitt liv suger. tröstade mig med att köpa 2 par jeans idag i alla fall. men känner inte riktigt att jag är glad än. ett par skor skulle sitta fint! nu ska jag dö lite..

sara

fuck off.

halkade på väg till tåget. aaaaaaaaaaajjj



sara

söndags mys

nu är jag inte arg längre. åkte till stationen och plockade upp philip och så åkte vi hem till mig. har tänt lite ljus nu och ska krypa ner i sängen och kolla på In time. mys


älskar dig min prins

sara


arg tjej

FÅR FAN PSYKBRYT! har väntat på de där jävla paketet hur länge som helst. och när jag öppnar de tror ni att de jag har beställt ligger där i? NEJ!! hade beställt en klänning och istället för jag ett par jävla lackleggins! har precis skickat ett hot mail så nu får dom ha ett jävligt bra svar om jag inte ska döda dom. pengarna har redan dratts från kortet för klänning och ett par jävla leggins kostar inte direkt lika mycket!

död åt nelly...

sara


lycklig tjej

har äntligen fått mitt paket efter 3 veckors väntetid tjohooooo!



sara


hej å hå

idag har de varit en kämpig dag. har gått hela vägen till frysen, tagit fram glass och lagt mig i sängen igen. hade en sjukt kul kväll igår! slutade dock som dem alltid gör. tacosen jag åt fick tyvärr se världen igen så mådde inte som en gud om man säger så och idag känns de som en elefant har suttit på huvudet hela dagen. glass till frukost var inte helt fel i alla fall!

sara

söndag

hade en trevlig kväll med mina vänner igår. tacos och kladdkaka hos sofia var inte fel, minns inte när jag åt det senast. och trotts att jag fick i mig en hel del alkohol igår så mår jag ortoligt bra idag. sitter just nu och skriver på ett arbete om diabetes som ska vara inlämnat idag så det är bara att skriva på.... ser ut att bli en vanlig tråkig söndag.


regnig julafton i thai.

Emilia

party på g

hej hopp! sitter hos sofia och försöker framkalla berusning i kropp och själ. har spelat in världens roligaste film! kommer upp på bloggen så småning om. ha en sjukt bar kväll! puss på er mina änglar


kyss och smek från party sara!

förbereder

tjooo! sitter och chillar framför datan i min morgonrock och en handduk på huvudet och känner mig sexig. skämt å sido! väntar på emilias ankomst vilket är när som helst. sen bär de av till guss där de bjuds på tacos och sen är de förfest som gäller och ikväll blir de party hos camilla! :) antar att de blir något fylle inlägg senare. tills dess, ha en bra kväll!


super coool

sara

vuxenpoäng!

jag är värdelös på att blogga som ni har märkt... men igår var jag en så bättre dotter i alla fall, jag lagade nämligen en trerätters middag till min familj och det blev faktiskt jättebra! till förrätt gjorde jag kryddheta räkor och la på rostat bröd med avocado på. varmrätten blev fläskfilé med potatiskaka och champinjonsås och en sallad med päron, avoccado och ädelost. och till dessert gjorde jag glace au four, lite krångligt men det blev förjävla gott! nu ska jag ta mig till stallet och rida ev sväng och ikväll ska jag träffa mina fina vänner sara och sofia och sen blir det partyparty! :)


nyår i khao lak

Emilia

hela klassen sitter och spyr





ne inte riktigt så illa men nästan. sitter och kollar på en film när dom opererar höften. inte de mysigaste jag sett!

sara

fredag den 13:de

ja idag är de dagen med stort D. har klarat mig än så länge. sitter i skolan nu i alla fall och skriver om höftledsbrott. mysigt! sitter och smygtar kort på sofia som ligger och chillar i sängen på lektionen!



sara

natthumor

kunde inte somna. här får ni lite natthumor istället!









Sara

please don't die

kom precis på att de är fredag den 13:de imorgon! jag har redan maximal otur varje dag så kan knappast bli värre. som igår när jag cykla till sofia så såg jag att de var hundbajs på gatan, då skulle jag väja för de men då körde jag ner i en jävla grop så min cykellampa lossnade och gick i tusen bitar. sånt händer mig varje dag. finns liksom bara 2 dåliga alternativ jämt. antingen hundbajs eller trasig lampa. inget är ju bra? skit samma! nu ska jag sova. godnatt mina små enhörningar


jag älskar dig <3

sara

sofia är störd och jag kan inte sluta skratta



sara

chicken tikka masala

har precis ätit chicken tikka masala för första gången i mitt liv. fick klart godkänt! bra jobbat pappa. gick ner med all tvätt i tvättstugan förut som jag hade i mitt rum. ett helt berg! så nu kan man faktiskt ta sig fram. hade hoppats att pappa kunde skruva upp mina hyllor idag med han har tappat bort borren.. så får väl bli en annan dag ;) well well.. nu blir de gossip girl som vanligt!



söt fyllebild på mig! deep talk på g?

sista lektionen

äntligen sista lektionen! håller på att skriva om dialekter i svenskan. orkar inte göra många knop så tänkte att jag skulle jobba vidare på de hemma så kan jag ta de lite chill nu. när jag kommer hem ska jag roa mig med att städa mitt rum för de ser ut som att andra världskriget har varit och härjat där..


min fina klass när vi gör HLR när de va sportfåne tema i skolan

sara

ny design!

har man inget att göra på håltimman får man roa sig med annat! ny design på bloggen fick bli dagens projekt! skoldagen idag är 8-16. gillas inte.


söt bild på mig och sofia första skoldagen!

sara

sängen väntar

känner att de är bäst jag går och lägger mig om jag ska orka upp imorgon. ska bara byta lakan och sedan ska jag krypa ner! orkar inte lägga upp massa bilder på bloggen från igår så ni som vill får kolla på min facebook istället! men kan bjuda på en på hela gänget :)



sara

livet är hårt

hade en grymt rolig kväll igår! var hemma vid 3 tiden. sov så sjukt dåligt så sov typ bara 2 timmar. sen upp och iväg till vårdcentralen för att vaccinera mig. mådde så jävla dåligt så höll och var så sjukt trött så somnade nästan i väntrummet. sedan vinglad jag hem igen på cykeln och höll på att köra omkull 2 gånger. la mig i sängen och kände att var sak har sin tid. och skolans tid var inte idag. så jag stannade hemma. nu är jag en aning mer återställd efter att ha sovit till 1 när jag kom hem från vårdcentralen. nu ska jag kolla på gossip girl.


jag och ellen igår :)

sara

150 dagar till studenten

ja de är vad som ska firas idag! kommer vara seg imorgon. mobbade lisa för att hon har tandläkar tid 8.40 men självklart får jag en vaccinations tid imorgon 8.00! somliga straffar gud snabbt.. ne nu ska vi inte tänka på sådant! blir för ferre hos soffan klockan 18.00 vilket är standard! hoppas alla treor får en sjukt bra kväll :D


bild från 250 dagars!

sara

vad kul man kan ha!



sara

egypten

gud har hört mina innersta önskningar och besvarat dom! ni som läser våran blogg har antagligen märkt att jag klagar en del på de kalla och äckliga vädret. igår bokade mamma en resa till egypten! längtar!

har inga problem att spendera sportlovet här!











sara

gött




sara


thai

nu är jag hemma igen. kom i lördags kväll men har varit för trött för att blogga förrens nu. jag har i alla fall hart det hel underbart, thailand är mitt andra hem, sjukt vad jag älskar det landet! usch vad kalt och jävligt det är här hemma! tänkte bjuda på ågra bilder från värmen så ni som inte gilla kylan kan drömma er bort lite.





underbara similan island


provade kokosplättar på marknaden, fruktansvärt gott!


minsta baren jag någonsin vart på.


träffade på vilda apor


han blev lite väl närgången när han tog ett språng rakt mot mig och gabriel, trodde jag skulle få honom på axeln men han missade precis.


white sand beach


bodybuilder


ölhävartävling på nyår mellan olika länder, och självklart är sverige bäst för jag van!!


party all night long


jag och johanna på nyår


en bild på härliga white sand beach får avsluta detta inlägg.

Emilia


jag saknar dig.

kunde inte somna så laddade ner filmen jag saknar dig och har precis kollat klart på den. brukar inte gilla svenska filmer men den var bra. gud vad jag grät. nu ska jag försöka somna och drömma om hur underbart mitt liv faktiskt är och hur mycket jag älskar människorna som finns i de.



sara

gossip girl

bra Chuck de va på tiden!



nu kan jag äntligen få sova i lugn och ro!

sara


<3

nu har har jag äntligen varit och träffat min efterlängtade vän! sprang hem till henne och attackerade henne med en bamsekram! jävla unge va brun som en pepparkaka så jag får bosätta mig på solariet en tid fram över! blev även kvällsfika med hela familjen brånfelt framför en film ifrån thailand när dom dyker och sådant roligt. kan ju säga att man lätt blir avundsjuk! vill med utomlands!!! ne nu blir de gossip girl och sängen sedan ska jag drömma om varmare breddgrader!


mallorca. saknar att känna sanden mellan tårna, de varma havet, solen som bränner. GE MIG

sara

before I die I want to




























sara

i väntans tider

min älskade vän kommer äntligen hem idag! kommer runt 8 ikväll så i väntan på henne blir de en miljon avsnitt av gossip girl vilket inte låter helt fel!


bild från förra gången emilia kom hem ifrån thailand :)

sara

en balklänning rikare

kom precis hem från skövde med mamma :) har varit och kollat på balklänningar. provad nog 5 st och den sista klänningen jag provade var perfekt! eller ah den fanns bara i 38 så den ska sys in så helt perfekt va den väl inte men i färg, form, fall allt annat helt enkelt. är jätte nöjd! tänkte att jag skulle vara lika rolig som sylvia och säga att den är hemlig! så ni får tyvärr ingen bild för ens balen. så den som lever får se!



sara

mini jul

nu är mini julen avklarad! släkten kom vid 4 då hade jag och pappa fixat 3 rätters middag, en riktig höjdar middag! lyssnade på musik, delade ut massa julklappar, spelade spel och hade de hur mysigt och roligt som helst. jag älskar min släkt, ni är bäst! ♥ nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på gossip girl :)

sara

gårdagen!

bestod av: mina tjejer kom hem till mig, vi lagade mat och sylvia och ellen hade bakat så blev fika x2! drog till hassletappen vid 23? tiden någon gång. sedan hem till ellen och kolla på hockeyn! matchen var inget annat än spännande. tyckte sverige sög mot slutet men dem fick in ett mål tillslut! gick och la mig vid 6 imorse! nu ar jag och pappa varit och handlat och städat huset för idag är de jul igen! ska fira min lillebror och fira jul på samma gång men den sista delen av släkten.



sara

simon och ekarna

hej hopp! igår hade jag och philip tänkt se In time på bio men den gick inte igår, så vi kollade på Simon och ekarna. den var faktiskt helt okej! och hemsk.. sen åkte vi hem till mig och så sov vi här och nu så åkte han hem för en liten stund sen. så nu har jag myst ner mig i soffan med min mysiga filt som jag har fått av philip och ska kolla på gossip girl :)


min och philips snygga tattueringar som vi fick i hubba bubba paketet igår ;)

sara


home

kom precis hem från jobbet! tog bilen så slapp skit vädret! nu sitter jag och äter lite yoghurt och ska fortsätta kolla på gossip girl :) imorn ska jag va med lisa så får se vad som hittas på! kanske eventuellt blir bio med philip på kvällen. vi får se! ha en bra kväll.

fridens! Sara

jobb jobb

är sååååå trött. åker mot jobbet om en halvtimme och får hoppas jag inte somnar! blåser storm ute dessutom som jag ska kämpa mig igenom! dör lite grann. tur att de bara är 2,5 timme.


saknar dig min vän <3 bild från emilias konfirmation :)

sara

tisdag

hej på er solstrålar! vaknade vid  10 tiden, körde lite uno på mobilen och sen kollade jag några gossip girl avsnitt innan jag orkade dra mig mot köket och få i mig lite frukost! min internet shopping fortsatte idag! blev en bikini. ber till gudarna att den ska passa! idag ska jag bara lata mig, cykla ner till jobbet en sväng och lämna in lönelappen och prata lite mer om sommarjobb och sedan hem igen sedan ner igen och jobba 18.30 - 21-00. klagar inte! när jag kollade igenom jobb schemat för i januari upptäckte jag även att nästa fredag är fredag den 13:de! passa er..


bikini överdelen jag beställde :)

sara


äntligen!

idag har jag lärt mig hur bankdosan funkar! den har legat och skräpat i hundra år men idag tog jag de stora steget att ta åt mig lite kunskap! belönade mig själv med lite shopping på nelly :) har lekt snickare idag också. har skruvat fast sängben på sofias säng eftersom hon inte hade några fick hon de av mig :) de va fan inte lätt att få på dom men nu sitter dom! nu ska jag kolla på gossip girl och mysa ner mig i sängen :)



sara

nytt år nya möjligheter

första dagen jag vaknar hemma 2012. är riktigt slö idag! vaknade vid kvart i 12 och har inte gått upp ur sängen än ;) jobbigt att göra frukost när man ätit hotell frukost de senaste dagarna.. saknar redan danmark och de sköna gänget människor vi va med. men ännu mer saknar jag mina favorit tjejer! inte sett dom på typ en vecka :( ne nu slänger jag upp lite bilder sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch!


var och köpte till gott


söta som få!


linn drack mojita och jag strawberry daiquiri. måste unna sig lite gott!


redo för bubbelpoolen!


party på vårat hotellrum innan tolvslaget :)


dagen efter när vi plockat ihop allt som låg på vårat rum ;)

blev inte så mycket bilder eftersom jag fick med kameran men inget minneskort..

sara


2012

helt galet! 2012 är här, bara ett år kvar att leva! tur att de händer så sjukt mycket kul i år och jag har haft världens bästa start på året! började i göteborg, var ute och åt på jensens och sedan sov vi på en båt som var omgjord till hotell, supermysigt! båten till danmark gick 9 på morgonen så vi åt frukost på båten. blev jätte sjösjuk så de var ju inte så kul.. hotellet i danmark var jättefint! jag och philip fick största rummet mahaha. badade massor och åt god mat och drack goda drinkar. nyår var hur bra som helst! har lärt känna en hel del nya människor som är störtsköna! har inte haft så här roligt på riktigt länge! ögonbryn blev avrakade, snapsvisor i restaurangen, skjutit främlingar med champagne korkar och blivit jagade av raketer och de var slagsmål med danskar. kan inte bli annat än kul!
och fick nyårs kyssen av min älskade <3
kan de bli bättre?



nu ska jag och philip kolla på film och bara ta de chill! hoppas alla andra hade en lika bra nyår som jag :)

sara

RSS 2.0