lipsill

har lipat mig igenom ett avsnitt av sofias änglar. riktigt sorgligt! just nu ligger jag och kollar på rum för en stjärna istället :) efter det ska jag sova, klockan ringer 05.00 imorn som vanligt!

Sara

sofias änglar

upp klockan 5 igen då, blääää jobbar fredag kväll, det är ju också kul. fröken var och hälsade på idag, hon berättade även att jag fick vg i vård och omsorg:) tjihoo. nu ska jag lägga mig och kolla på sofias änglar :)

och för er som inte fattade det så var piercingen fake :)
Sara

sjuk.

sitter här hemma i min ensamhet och mår inte alls så bra, mår illa:/ jag tycker inte om att vara sjuk. får väll se till att få lite skolarbete gjort ändå...

emilia

bläääää

gud vad jag har tråkigt! sitter och försöker skriva ett äckligt tråkigt arbete om imperialism. någon som vet vad det är? vi har läst om det flera veckor men jag fattar fortfarande inte, eller jag vet väll typ men har ingen aning om vad jag ska skriva, hjälp någon!? jag ska fortsätta att ha såhär tråkigt hela dagen är jag rädd för...

Emilia

jahapp...

blev inet pluggande idag ändå, fastnade framför tven istället, illa... nu ska jag sova hade jag tänkt för imorgon ska jag upp tidigt för att släppa ut hästarna.

Emilia

äntligeeeeeen!


världens tråkigaste helg

jag har verkligen hur tråkigt som helst. anton är på fest, sara är med philip och alla andra gör massa andra saker. så jag sitter hemma alldeles själv, hallå det ska man inte göra på en fredag... jag får väll ta tag i alla inlämningar som jag har så dom blir gjorda någon gång. men första ska jag åka upp och ge mina kära vänner hästarna kvällsmat.

Emilia

underground

haha våran blogg går nog i konkurs snart! ;) har haft fullt upp med min praktik och inställda tåg osv. inte haft någom ork att blogga. Idag är jag i alla fall ledig, skönt! Jobbar imorgon från 7-15.30 men grejen är att inga tåg eller bussar går så tidigt på lördagar? får se hur det blir. jobbigt! Nu ska jag äta lite frukost och kanske kolla på en film och bara njuuuuuuta av att vara ledig! ;) Beställde gymkort för ett braaaaaa tag sen men de har fortfarande inte kommit? hade ju tänkt att gymma idag när jag var ledig men de blir ju inte så lätt. Aja hoppas ni får en bra helg!

Sara

full upp

jag har inte haft en lugn stund idag. skolan från 8-16 med tiominutersraster hela dagen, var hemma tio över 5 och halv 6 började min hoppträning. jag trodde att jag skulle bli jättesen men alla andra var också sena så jag var till och med först ute i ridhuset. hade även joulines häst idag med plus att jag skulle fodra kkvällen så det tog ju ett tag. var hemma kvart i nio och nu har jag ätit och duschat. är dötrött nu så så fort min pojkvän har ringt ska jag krypa under täcket:)
Emilia

morsning korsning!

godmorgon världen! klocken är elva och mitt tåg går om en timme. har endast en mattelektion idag, egentligen helt ovärt att åka in till en lektion men är man värdelös på matte så kan det behövas... skulle egentligen börjat 8 med 2,5 timmars lång lektion men eftersom vi skulle få så långt hål till matten då så var våran lärare så snäll så vi slapp komma;) sen följer min pojkvän med hem efter skolan, helt okej dag tycker jag. mer än okej faktiskt:) nu ska jag läsa lite i en bok som vi sedan ska skriva ett stort arbete om, problemet är att arbetet ska vara klart om två veckor och jag har inte ens kommit halvvägs än...

Emilia


i'm sleeping when i'm awake

förlår för dålig uppdatering men är verkligen såååååååå trött när jag kommer hem ifrån praktiken Jobbade kväll igår och kom hem halv 12, somnade vid halv 1 typ och gick upp klockan 5. Alltså fanns det bara tid att sova 4,5 timmar. inte okej! ska väl lägga min snart så jag inte är lika trött imorgon.

Natti! sara

bokat och klart!!!!!

äntligen är det bokat! tre veckor i thailand, världens underbaraste paradis!:D så jävla glad just nu, och ni skulle sett mig igår när vi bokade. jag spang runt och hoppade och gjorde glädjeskutt i hela huset så anton och mamma fick nästan lugna ner mig för jag var så glad;) haha. inte alltid man är taggad till något som händer nästan ett år senare;)

THAILAND!!

emilia


radhusdisco

goooood morgon! riktigt skönt att sova ut:) idag börjar jag klockan 3, buhu. hatar att jobba kväll! det är verkligen en pina. Jaja.. har ju inte något val. Ska strax sätta mig och kolla på en film och äta frukost:)

Sara

sköön helg

I fredags var det som sagt fets, hade de riktigt kul! har en fin lite film men den fick tydligen inte publiceras haha;) sov hemma hos philip och igår så hade vi en liten dejt, haha. nej men vi gjorde jötte god mat och bara hade de mysigt:)



snygg bild från i fredags! emilia däckade lite på golvet så jag tänkte att jag skulle göra henne sällskap lite:)

Sara

partyparty

igår var det dax för frida och ellens 18 års fest! förfest hos lisa med dom bästa brudsen och sen vidare på festen. en riktigt bra kväll:) kom hem runt fyra men jag vaknade ändå innan min lillebror imorse, haha. nu kommer släkten för nu ska vi ha kalas för pappsen:)
Emilia

La la la

har precis slängt i mig lite mat, var dö hungrig! somnade nästan på praktiken idag.. fanns inte så mycket att göra och har man inte sovit så mycket så somnar man då istället. det enda som är skönt är ju att det inte är några prov eller läxor att läsa :) nu ska jag duscha och sedan lägga mig i sängen.. somnar jag så gör det absolut inget för jag är såååååå trött. hinner ju aldrig sova!

Sara

klant..

var jätte mysigt att tillbringa natten med min älskade eftersom vi inte ses något nu när jag har praktik. Kunde inte somna om efter att han hade åkt till skolan så gick upp vid 9 och åt frukost och umgicks med philips mamma som var ledig idag. Sen så åkte hon iväg och handlade och jag skulle ta bussen halv 11, jag vet inte hur men jag lyckades missa den? liksom det är typ 100 meter att gå.. åh. Ringde farmor och farfar så dom fick hömta mig:) idag slutar jag 22.00 buhuuuu jobbigt. ne nu ska jag hitta på något tills tåget går!

Sara

omg jag svimmar...

andra dagen avklarad! fy fan vad med om det värsta jag sett i hela mitt liv, var nära på att spy och sen höll jag på att svimma.. hade varit as pinsamt så fick springa iväg och gömma mig på toan ett tag. Tyvärr kan jag ju inte berätta vad som hände men det hade nog inte någon viljat veta heller.. Nu ska jag äta lite och sedan bege mig till min pojkvän! börjar klockan 3 imorn!

Sara

thailandet

äntligen klar med ett arbete och det behöver inte vara inne förren om 2-3 veckor, känns bra att för en gångs skull göra något i tid. tog dock ett tag att skriva, fastnade frmaför fritidsresors hemsida istället och kollade resor till thailandet. guuuud vad jag längtar! om mindre än ett år är jag antagligen där igen!! men jag orkar inte vänta vill dit nununu!!!! men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge;)


similan island. ser det inte underbart ut?

emilia

 


18 januari

har bara varit vaken en timme, älskar sovmornar. men ändå går jag inte till skolan idag, jag hade ont i huvudet när jag la mig igår och den försvann inte under natten. istället har jag fått så fruktansvärt ont i nacken, det gör så ont att jag mår illa:( så jag stannar hemma och skriver lite arbeten idag istället, har ändå bara två lektioner.
emilia

fake smile!

kom precis ut ur duschen, skönt! känner att jag haft någon slags inre stress på sista tiden. Ska verkligen förssöka slappna av och ha hur kul som helst på praktiken och allt jobbigt med skolan får jag ta sen när de kommer. Ska ta en kopp te och lägga mig i sängen och kolla på tv nu, ska försöka somna tidigt eftersom jag måste åka 6 tåget imorgon, buhu!

en tönt bild på mig i min nya mössa och ett riktigt fake smile. jag kan verkligen inte le med tänderna utan att det ser extremt fake ut?



sara


black n' white

hemma från första praktik dagen! gick strålande, dock lite långtråkigt men får hoppas de finns lite mer att göra resten av dagarna :) missade halv 4 bussen så gick på stan och då blev jag tillslut så arg för att jag inte hittade något så jag köpte en mössa och ett halsband! mössan, helt onödigt köp men de var rea så gjorde ju inte så mycket :)



Sara

långdag

sitter på våran två och en halvtimmars långa lektion och är hur trött som helst. vi brukar aldrig ha hela lektionen men det ska vi självklart ha idag, slutar tio i fyra så är inte hemma förrens fem... ska bara rida och ta det lugnt idag, något annat orkar jag inte med. hejsvejs!
emilia

ett år<3

idag har jag och anton vart tillsammans i ett år, tiden går fort när man har roligt:) vi firade det som sagt med middag och bio i skövde igår. åt på orient palace, thaibuffé, huuur gott som helst! och sen såg vi the tourist på bio, den var faktiskt riktigt bra, inte alls så dålig som alla pratar om. en helmysig kväll<3 bokade även stöten en vecka på sportlovet igår:) och idag har vi suttit och kollat på resor till thailand, blir antagligen att vi åker i slutet av året, hoppas verkligen det!:D


jag älskar dig!<3

emilia

praktik!

imorgon börjar praktiken på 4 veckor! ska bli jätte kul men riktigt läskigt. tydligen fick jag inte avslöja vilken avdelning jag ska vara på, får bara säga att jag är på kss:) helt plötsligt började jag bli lite nervös! kanske kräks/svimmar/dör.. ingen aning. Jag är en ganska känslig person men jag har gett mig fan på att jobba inom det här yrket så det är bara att härda ut! ;)

 






Ser det inte trevligt ut?:)

Sara

solsidan

idag är det äntligen solsidan säsong 2! hoppas att det ska bli lika kul som förra säsongen:) har packat upp alla mina saker hos mamma.  lovade ju att visa bild på smileyn på våran bil..



Sara

ensam i mitt lilla hus

jag är sååååå trött. Min lillebror lanade inatt med en kompis så klockan 5 imorse började dom dunkade musik. då gick jag in och frågade vad  som var fel på dom för en normal människa gör liksom inte det när resten av familjen ligger och sover? jaja.. sov till 11 typ sen gjorde philip allt för att väcka mig så gick vi upp och åt frukost. Nu är allla iväg och handlar och tränar och har sig, jag orkade inte följa med.. För övrigt har jag och philip 21 månader idag:) alltså 1 år och 9 månader:) tiden går riktigt fort! Han skulle på poker kväll egentligen men han hade ingen lust eftersom han ska jaga imorgon så han åker väl hem någon gång ikväll, buhuu.. ne nu ska jag kika på tv lite grann om det är något kul, fan vad långt inlägg de blev haha! jaja...

Sara

fixad och klar

har fixat mig och är klar en hel timme innan tåget går, inte ofta det händer mig;) men jag hade inget att göra så lika bra det, nu hinner jag ju till och med fixa naglarna med, tror jag målar dom röda. sen ta jag tåget in till skövde och möter upp min kärlek för middag och bio:)<3

emilia


läggdax

klar med dammsugningen! bäddade även nytt i min säng:) har stallet på morgonen imorgon så dax för mig att krypa ner i min nybäddade säng nu. imorgon blir det även middag och bio med min älskade<3 på söndag har vi varit tillsammans i ett år men vi firar en dag tidigare:) godnatt kära läsare!
Emilia


trött typ

hej goddag och hallå! idag har jag varit helt död hela dagen. gymade på idrotten, riktigt kul men fyyyy så jobbigt! istruktören bara: nu kör vi 48 minuter non-stopp utan pause. vi trodde ju hon skojade men nejdå, så det var bara att trampa på, kommer kännas imogon. kändes som jag tränade bort allt jag ätit på hela veckan på dom 48 minuterna;) nu hade jag tänkt att avsluta min jätteroliga fredagskväll med att dammsuga mitt rum, tråkigt men väldigt behövligt.


Emilia

vilket liv man kan ha...

något jävla pucko har haft väldigt kul och målat en smiley med spritpenna på motorhuven på våran bil? liksom vad är det roliga? grejen är att det inte går att ta bort.. du som gjort detta skulle ju kunna skaffa ett liv och lägga energi på det istället :) ska lägga ut bild på det så fort jag hittar sladden!

Sara

toppen på snoppen

min dag i skolan var helt ovärd då vi bara hade en lektion och vad gjorde vi på den? ingenting! så var hemma redan vid 12, skönt. jag såg två älgar på värgen hem med, de låg ner i skogen precis bredvid rälsen, as coolt tyckte jag;D hopptränade i nästan två timmar så är helt slut nu, men pandora, vilken jävla guld häst! helt fantastiskt bra är hon, jag älskar min häst<3 nu väntar jag på att min kärlek ska ringa och sen ska jag sova för jag är såååå trött!
Emilia

dadlar

när jag låg i min säng och funerade lite kom jag att tänka på en sak. man säger ju dadlar, vilket är plural(flera stycken) men vad säger man när det bara är en? daddel? "Kan jag få en daddel tack?" låter ju helt fel :S


sara


lovely bones

ringde precis och beställde mitt gymkort, gött som moset. ( gillar dock inte mos men i alla fall) nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i sängen och kolla på tv!

lite musik till alla ensamma själar
Sara

music is my galaxy

håller på att ladda ner lite musik som jag ska lägga in på ipoden alldeles strax eftersom jag lyckades radera exakt varenda låt och sedan krasha datan.. så nu äntligen blir det musik igen <3 ska lägga mig i sängen och bara lyssna, looove


sara

daaaamp

fy fan vad jag hatar min lillebror. nu tänker alla " nej du älskar honom innerst inne" men nej, det gör jag verkligen inte. finns ingen person jag hatar mer än honom. han förstör mitt liv så jävla mycket och provocerar mig tills jag blir galen. längtar så in i helveteeeeeeeee tills jag får flytta hemmifrån! mormor berättade att redan när han föddes var jag skitsur för jag inte ville ha någon lillebror. säger alla er som fått en snäll lillebror, eller ni som sluppit få en lillebror. ne nu ska jag försöka plugga lite i all min ilska......

sara

reading

kom hem från skolan lite efter halv 1, skönt! åt mat och satte mig sedan här. men blev så himla mätt att jag mådde illa haha, ska lägga mig i sängen och vila lite strax. Älskar min sköna säng! och älskar att sova med :) ingenting direkt planerat inför helgen.. Imorgon ska jag vara med philip i alla fall och så får vi se vad jag hittar på lördag och söndag:) ne nu ska jag slänga mig i sängen en stund!

Sara

so happy together

ja som ni säkert har läst så ska vi se rihanna i november, kan inte beskriva i ord hur jävla bra de kommer bli! finns ju inte grymmare person än hon! gaaah längtar! slängde i mig en banan som var helt okej. Ska strax sätta mig och plugga lite grann, tråkigt:(

sara

äntligen! bokat och klart

jag bokade precis biljetter till rihanna i globen! så underbart bra!! åhhh vad jag är glad just nu! vi fick kanske inte dom bästa platserna med va fan, vi ska se rihanna live, grymt!:D jag och sara har verkligen längtat efter att hon ska komma till sverige och så gör hon det nu, tjoho! vi får även med oss antoio och philippo:) åhhh jag är så grymt taggad!:D:D:D:D:D



emilia

give me fire

good kväll! var verkligen dö trött när jag vegav mig mot skolam imorse, sen lyckades jag få överskotts energi och dampade lite grann och satt och härmade sylvia :) kikade precis in på länken lisa hade lagt ut på sin blogg. var massa med smarta och jätte bra tips om att få igång sin förbränning riktigt ordentlig!:) nu ska jag kolla på film med min mysiga pojkvän och dricka lite varm oboy för jag fryyyyyyser.. eller tar nog en kopp te förresten.

Sara 


resume

första dagen i skolan avklarad, fuskigt bara att alla andra förutom skövde börjar imogon. fast fick höra idag att vi får en dag längre sommarlov så;)
jag och anton har haft det hur bra som helst i stockholm:) shoppade lite och för en gångs skull hittade jag något på rean, brukar vara så dålig på det annars, köpte, cheap monday jeans, stickad tröja med korta armar, två linnen med små blommor på - ett svart och ett vitt från mango och så mitt efterlängtade armband från mq. vi kollade narnia på bio med och den var grymt bra så den rekomenderar jag att se om ni inte redan gjort det:) men det bästa av allt var nog musikalen romeo och julia. den var helt guld! dom hade blandat det gamla med nutid så dom hade gjort om massa kända låtar så det blev värsta drag och så la dom in typ skämt som vi säger nu så den var riktigt rolig och bra!:)



emilia

bada

eftersom jag haft sån panik idag över allt som har med skolan att göra så tänkte jag lägga mig i badet istället med hårinpackning och ansiktsmask och bara ha det riktigt skönt..


den här bubbelpoolen hade inte varit helt fel!

Sara

duktig flicka

som jag redan sagt glömde jag böckerna i skolan, så jag passade på att städa huset, sedan hjälpte jag pappa att såga och sätta in de nya listerna och de i köket. Sen satte jag mig och målade lite där färgen var bortskavd. Vilket var riktigt kul så jag sprang runt och målade lite här och där:) ne nu ska jag ta och hoppa in i duschen, blir att åka in tidigare till skolan och göra läxan (yyyyyyyyyy)

Sara


ångest

asså jag har verkligen ångest över skolan imorn:( vill inteeeeee! har haft det så bra här hemma. älskar att vara ledig. Bara göra massa kul saker. Tror jag ska bli hemmafru istället :) nu ska jag lägga mig och lipa lite över att jag glömde mina rehab böcker i skolan...

Sara

jag avlider

fredagen var riktigt jävla bra! hade sjukt kul:) för fest hos frida, iväg till partyt men jag och paulina fick vända med en gång för vi skulle hämta ellen så vi liftade med en snubbe vid namn fredrik ca 30 år:) jag bad han sätta på lite musik men det ville han inte.. aja han var helt okej ändå, vi fick ju trots allt gratis skjuts :) partade lite och sen gick brandlarmet.. ? då gav vi upp, paulina ringde fredrik igen så han körde oss till en pizzeria där vi köpte pommes och sen åkte vi nattbussen hem:) igår var jag hos min älskade, åt god mat och kikade på film. Sov till tolv idag och sen hämtade pappa mig. Tänkte sätta igång med läxor nu, har en inlämning till imorgon och upptäcker att jag glömt rehab boken. fyyyyy vad jag skämms. haft ett helt jävla lov på mig liksom. bilder kommer en annan dag för mina sladdar är borta.. buhuuuuuuu

sara


in motion

har farit och flängt över hela töreboda med pappa nu tror jag, första iväg till mamma men kom på att jag inte hade nyckel, sen skulle pappa köpa skivor han kan bränna ut film på hittade inga så åkte till ica, konsum och netto. slut över allt. kom på att jag skulle till banken så fick åka dit. Sen skulle pappa handla mat så då gjorde vi det sen tillbaka till mamma igen och då var hon hemma så vi kunde hämta allt... puh! nu står pappa i köket och lagar mat, lisa kommer vid halv 6 :) super bra! ska hoppa in lite snabbt i duschen nu sen ska jag ha världens bästa kväll!!! :D


Sara

latmask

vilkentur jag har att min kära far kom hem tidigare från fisketuren. slipper jag gå hem till mamma och även till banken där jag ska göra ett litet ärende :) älskar att vara lat, är så himla enkelt.. maha. ne nu tycker jag att tiden kan sprina iväg lite snabbare så att harry the hamster kan komma hit.. (ett litet internskämt mellan mig och lisa)



tog enbart den här bilden för att emilia och lisa ser så fulla ut, men inte jag (h)
Sara

to slow

god morgon mina vänner. När jag vaknade hade hela min familj övergett mig och åkt iväg för att fiska. så nu sitter jag här för mig själv. Kom precis på att mina skor jag ska ha ikväll är hos mamma.. baaaaah jobbigt. Eftersom det betyder att jag måste gå dit för ingen är hemma. buhu. känner mig riktigt slö idag. Får tagga när lisa kommer hit sen och vi ska fixa oss inför paryt ikväll!

Sara

saw 3D

ska alldeles strax sätta mig och kolla på senaste saw filmen tillsammans med mina bröder:) sitter nu och dunkar musik på högsta volym, är så sjukt jävla taggad inför imorgon! blev det nu helt plötsligt. Älskar när det är en riktigt bra låt, högsta volym och känna hur det dunkar i bröstkorgen
Sara

turkey dinner

idag har vi varit på kalkon middag hos farmor och farfar:) riktigt mumsigt! just nu sitter jag och tjurar över min danska dator... sen har självklart internet börjat dampa så får sitta med i albins rum med en sladd din modemet.. mycket kul! buhuuuuuuu.. Det är något med mig och elektriska saker som inte funkar ihop. jaja, imorgon blir det i alla fall partyyyyyy!

Sara


stockholm nästa!

sitter hos min pojkvän och väntar på att vädret ska bli bättre så vi kan åka mot stockholm, det är nämligen snöoväder på vägen dit. så nu har jag ingen aning om vad vi ska hitta på så länge, kanske sätta på en film? nu kommer jag nog inte blogga på några dagar men vi ses när jag är hemma igen:)
emilia

klantig som vanligt

skulle bara gå ut och slänga soporna förut, då hade skottarna? vet inte vad man säger, dom som skottar vägen i alla fall varit här och kört. så skulle hoppa över en liten hög med snö, så trycker ifrån med ena benet medans jag börjar kliva över med de andra, då känner jag hur foten glider bakåt, vilket resulterade till att jag typ gick ner i spagat rätt i snö högen istället. riktigt ont gjorde det och lyckades slå i knät stenhårt.. buhu stackars mig. ska lägga mig och kolla på beck med min mysigt pojkvän nu:)

Sara

dansk jävlar!!!!

fy fan vad jag hatar danskar! fick äntligen tillbaka min data idag, lagad och funkade perfekt ända tills jag loggade in till skrivbordet och upptäcker att allt är på danska. Då bytte jag till svenska men det var fortfarande på danska? så har ringt 3 olika nummer nu för att komma fram till supporten och när jag äntligen kom fram säger killen att danskarna har glömt att installera det på svenska. För min data blev tydligen lagad i danmark? jaja.. nu skulle han i alla fall skicka en cd skiva med allt på svenska... dansk jävlar!



Sara

yeeeees!

äntligen klara med novellen! tog bara tre dagar, hehe... nu ska jag äta är svinhungrig, det blir fläskfilé, klyftpotatis och ädelostsås, mumms!! sen tar jag mitt pick och pack och åker till min älskling och imorgon åker vi till stockholm! perfekt avslutning på lovet:)
Emilia

min knäppa lilla häst

hoppträningen gick riktigt bra! mycket nöjd men min lilla häst:) värre var det när vi skulle lasta henne, hon brukar springa på transporten själv så fort hon ser den, men inte idag. hon totalt vägrade.men när pappa gick in i stallet och skulle hämta linor och det bara var jag och pandis där ute så gick hon på så snällt;) haha knäppa häst. hon som alltid gillar pappa så mycet annars, tyckte nästan lite synd om honom när jag sa att hon gick på så fort han gick därifrån. nej nu ska jag sova.
godnatt
Emilia

4 januari

ännu en heltråkig dag med pennan i handen och ett nästan tomt papper framför mig... min fantasi är verkligen helt bortblåst:( har nästan skrivit två a4 papper för hand nu och problemet är att det ska var 3-4 dataskrivna a4 så jag få sitta med pennan i handen ett tag till:(
ikväll ska jag i alla fall hoppträna, det enda som lyser upp min dag:)

emilia


meningslös dag

det enda jag har gjort idag är att skrivit ett halft a4 på min novell. (förutom att rida då, men det göra jag ju varje dag så det räknas inte) helt värdelöst! imorgon måste jag bli klar med skiten, det ska vara typ tre-fyra dataskrivna sidor. i vanliga fall brukar jag nästan skriva för mycket med den här gången känns det knappt som jag kommer få ihop en a4. inte speciellt rolig information att läsa men det är det enda som har hänt idag så har inget annat ätt säga. förutom godnatt!
Emilia


jag ger upp

jag har suttit i över en timma nu och försökt komma på en berättelse. ja, alltså vi fick välja på i skolan om vi ville göra en novell i svenskan eller ha ett prov och eftersom jag hatar att plugga så valde jag novell. vilket jag nästan ångrar nu för jag har verkligen tappat all fantasi. alla lärare brukar säga att jag har så bra fantasi men det är som bortblåst nu när jag behöver den:( det ska handla om medeltiden om två personer och den slugaste ska vinna, den som har förslag på vad jag kan skriva om är väldigt välkommen att säga det. och plugga på ett lov ska man verkligen inte behöva göra men den ska vara klar första veckan i skolan, hel dumt tycker jag.
emilia

blev attackerad av ett lodjur!

gooood morgon! gud så skönt det var att sova i sin egen säng, trots att sängen där borta var jätte skön finns det inget som slår min egen;) måste bara berätta att jag drömde att jag gick på centralskolan igen och i vårat klassrum fanns en skrubb med ett litet fönster, så blev jag och amanda inlåsta där. då hörde vi en smäll mot fönstret. då var det ett lodjur som hoppade in och började attackera oss och bet oss och så.. hur overkligt som helst men ändå trodde jag nästan det var sant när jag vaknade? jaja, ska äta frukost nu.. kanske kommer in lite bilder sen:)



Sara

efter en fantastisk helg

ja nu är vi som sagt hemma igen. det har varit en superhelg! vi har haft hur kul som helst och jag skulle gärna stannat ett tag till. snöraset som sara krev om var nog det läskigaste jag vart med om i hela mitt liv, jag trodde det var krig eller nått för det lät verkligen som att hela huset skulle rasa ihop. det sägs ju att jorden ska gå under 2012 så jag tänkte att det var säkert det, att det hände ett år tidigare, men som tur var så lever vi:)
vi var kvar hemma hos anton ett tag efter vi kommit hem och då roade sig sara och philip med att titta på när jag och anton hade slagsmål/brottningsmatch. dom tyckte det var väldigt kul men inte jag. jag hatar verkligen att bli kittlad och anton höll fast mig och kittlade ihjäl mig. jag spakade och slog och sara och philip bara skrattade och hejade på anton. snälla vänner jag har va?;) men det är tur för anton att jag älskar honom så mycket för annars hade han nog varit död nu;) för fyy fan vilken panik jag hade.
nu ska jag inta min sköna säng.
godnatt gott folk!
emilia

hemma igen!

Ja då var man hemma igen efter en riktigt bra helg :) åkt som sagt upp i torsdags, blev skidåkning på fredagen, sen bastu och så.. Åt god mat och firade det nya året med champagne osv :) Precis innan 12 slaget blev det snöras så de rasa ner snö från halva taket, vilket gjorde att hela jävla huset började skaka, glasen klingade och stolarna hoppade. Jag blev livrädd och trodde till 100% att det var jordbävning. fy fan vad vidrigt det var! var hur sega som helst på lördag men kom iväg till backen tillslut. Blev god mat även denna dag, spelade Med andra ord, fy fan jag tror aldrig jag har skrattat så mycket i hela mitt liv! så sjukt kul har vi haft det och det var världens mysigaste stuga!:) ska bli skönt att krypa ner i min egna säng sen:) nu ska jag packa upp lite.. såååå tråkigt!
Sara

RSS 2.0