stockholm

tjohej! kom precis ur duschen, ska äta och fixa mig sen blir de tåget till stockholm. imorn är de rihanna som emilia skrev, helveteeeeeeeeee vad grymt jag dör!



sara

RIHANNA!!

jag har inte fattat det än men på tisdag ska jag och mina vänner se rihanna live i globen!!! så jävla fucking GRYMT kommer det bli! ååååh, taggar som fan!:D imorgon tar vi tåget upp till stockholm och stannar där till onsdag. åååh jag dör så bra det kommer bli!



Emilia

spårad kväll

vilken jävla kväll! slagsmål, poliser och bulor i hela huvudet. måste tyda på en djävulskt rolig kväll! hela pannan är helt bucklig av bulor men så kan det gå ibland. först slår dom ner sara och lisa och då blev jag så sjuk jävla arg, har nog aldrig varit så arg. ingen rör mina vänner! då kom det en jävla tjej och drog tag mig i håret så jävla hårt, helt psyk var dom. då gjorde jag de samma tillbaka och då blev det ett jävla liv. hennes kompis sa att jag nästan ryckt av henne håret... vakterna och polisen kom  och så jävla bra att alla var på vår sida! så jävla spårad kväll men någon gång måste man ju va med i ett slagsmål så;)

Emilia

pain

ja vad ska man säga om gårkvällen? fixade oss hos emilia och sen var de förfest hos sofia. kom lite spöken och zoombies. sedan vidare till statt. hade as kul men vid slutet var de några jävla psyk inne på toan som skulle slå ner mig lisa och emilia så vad gör man inte för sina vänner och försvarar dom? jag och lisa blev nedslagna till golvet för jag råka spräcka läppen på någon jävla brud och då kom vakten (som var på vår sida) och då ringde han polisen så dom kom så fick snacka med dom ett jävla tag och hotade sofia med fylle cell. spårad kväll helt enkelt!

nu ligger jag här och dricker apelsinjuice och har ont i hela kroppen..

bilder från igår


fönsterputsare.. undra varför? ;)






glada fulla tjejer!

sara

fredaaaags myyyyyys

äntligen fredag! sitter i skolan och har svenska som är sista lektionen. hade prov förut som jag inte pluggat till men lyckades slänga ihop 6 a4. känner mig nöjd! ikväll blir de fredags mys med philippo :)


mn snygging <3

sara

skillat!



detta är vad vi roar oss med på rasterna!
lägg gärna märke till skämtet om roa!

sara

lycklig

var nere på flygspecialisten och kollade upp våran studentresa. hotellet var ju ospecificerat men nu hade dom publicert hotellen och de kommer bli grymt! massa studenter på samma hotell! längtaaaar!


bild från mallis

sara

den finaste gåvan man kan ge

ja då var man hemma! för er som inte såg de på facebook var de alltså paolo roberto vi var och träffade :) han var i mariestad och föreläste så vi passade på att dra dit och intervjuade han lite om blodgivning som vårat projekt arbete handlar om :) sen blev de lite snack om hans matcher år 1993 och våran skola osv så föreläsningen blev lite för senad.. oops. ingen som blev sur i alla fall!




man fick goodie bags!

sara

hemlig date ikväll

sitter hemma hos ellen med sofia och snackar lite projektarbete. är lite nervös för ikväll blir de en hemlig date med en hemlig kille ikväll. kommer bli riktigt nice!




sara


dör lite grann


så söt!

sara

jag drunknar

ja de känns ju himla passande att när jag sitter och skriver om drunknings olyckor så håller jag på att dränka mig själv i saft. hade saft i munnen och började skratta så skulle jag ta ett djupt andetag och andas in all saft så de kommer i lungorna så de riktigt bubblar i lungrna. as äckligt. hostade som fan och trodde jag skulle dö typ. riktigt läskigt! tur att sofia satt brevid och kollade på. då känner jag mig trygg!


sara

saft och chill på kv9

sitter och chillar med sofia och försöker få lite pluggande gjort sammtidigt som vi smuttar på var sitt glas saft! riktigt gött. prov på fredag inte lika gött. ne nu ska jag ta en klunk saft! ha en sjukt trevlig kväll och kolla på värsta pojkvänsakademin ikväll! sjuka människor..



sara

hello friend


chill mode

sitter på psykologi lektionen och pratar om kungen. alltid trevligt! började 11 idag riktigt skönt! har bara två lektioner idag och slutar 14.20. längtar tills kvällen med mina brudar!


got yaaaa

sara

tillbaka till bloggvärlden

tänkte att det kanske var dags att även jag slänger in ett litet inlägg igen. imorgon blir det ingen skola för mig för imorgon ska jag agera kock. ja ni läste rätt, imorgon är det jag och johanna som tar över min mammas restaurang för en dag. jag ska fixa maten och johanna står i kassan. herregud vad har vi gett oss in på? det kommer liksom komma över 80 pers! och jag ska laga mat åt alla!! men det kommer nog bli både kul och lärorikt i alla fall. och lite pengar är ju aldrig fel. senare imorgon kommer världens finaste vänner hit för lite vin och massa prat<3

Emilia

torsdag.

tjenixen. verkligen seg dag idag! kom hem, la mig i soffan och kollade på dh och somna sov till typ kvart över sex sen fick de bli ett avsnitt till och sen du är vad du äter och nu rallybrudar. vilket liv jag har! har skrivit några rader på min krönika i alla fall de är ju bra! imorn kommer i alla fall bli en förtjusande dag med mina tjejer hos emilia med vin, ost, kex och frukt. tror vi börjar bli vuxna nu faktiskt :)

'
fin bild på mina op tjejer från min 18 års dag :)

sara


sherdil

hemkommen från skolan! skönt de. nu ska jag hämta mig lite fil och kolla på sherdil som jag inte sett sen jag var liten. klagar inte!



sara

you are not alone

hej hopp. idag blev de hemma dag för att undvika ett ig i omvårdnad som jag inte hann plugga till igår för de kom lite privata saker i vägen. nu har jag i alla fall skrivit ett etik och livsfrågor arbete och ett arbete i räddningsmedicin så de är inlämnat och klart nu! bara en jävla krönkika kvar och jag är verkligen kass på att skriva sånt! idag har jag lyssnat på samma skiva 3 gånger. as skön musik, någon av mammas gamla skivor jag rotade fram;)


bjuder på en bild från mallis i dessa regniga tider!

sara

PS. I love you ♥



sara

hear you me

som en vindpust försvann min söndagsångest när jag läste på sofias blogg att vi börjar 12 imorgon :D

sara

keep on

hej hopp! i fredags blev de efterrätts kväll hos lisa, alla tog med var sin efterrätt. kan ju inte säga att jag mådde så bra efteråt haha ;) men gott var de! igår och idag har jag varit med philip som jag inte träffat på en vecka eftersom han har varit ledig för att jaga. så han var saknad! ne nu ska jag kolla på tv och ha lite söndagsångest..

sara

orden räcker inte till

vill bara vakna upp ur denna hemska mardröm. klarar inte av att leva längre.

E

A little bit of heaven

filmtips för regniga höstdagar
både skratta och grät när jag kollade på den.. mest grät. men den är bra!



sara

tattoo



sara

då var de gjort!

efter att lyssna på ett surrande i nästan 2 timmar så är jag nu ny tattuerad! säger som lisa, jag känner mig rebellisk! bild kommer ikväll. nu ska jag äta!

sara

den stora dagen är inne!

1,5 timme kvar..

sara

next

powervalk med isabell!


3-2 till sverige

gud vad det är skönt att vara ledig måste jag säga! hopptränade förut och det gick gudomligt bra! johanna var även med och tog lite kort och filmade:) nu sitter jag och skriver med sara på chatten på face och något mer gör jag inte. imorgon blir det en powerwalk med isabell och sedan bara en massa skolarbete.


en av alla fina bilder johanna tog på mig och pandis på fältet för några veckor sen:)

Emilia


här sitter vi å haré gött

sitter med fia och kikar på fotboll med en kopp te,kex med brie och salami och mango. Mums! 
FAAAAAn... nu gjorde holland mål.. fuck off.



sara

ingen skola för mig inte

inte dumt att få vara ledig tisdag och onsdag! lärana är sjuka och några är på någon kurs, men jag klagar inte alls! har varit hos polisen i mariestad och tagit pass idag, bara två månader kvar till thailand nu!!!:D han även köpa en transparent topp och ett typ panband:) nu ska jag få lite skolarbete gjort och sen ska jag till stallet och klippa min häst och sen hoppträning efter det:)

Emilia

äntligen någon som känner som jag om äckel sverige



sara

haha så söt alltså... så söt



sara

höst depression

ja då har min årliga höst depression börjat som jag får varje år. finns inget jag hatar mer än höst! höll på att gråta när jag kollade ut genom fönstret imorse och såg alla gula äckliga löv och regnet som föll ner från himlen.. jaja helgen har i alla fall varit perfekt :) igår åkte jag hem till philip som var ensam hemma, vi åkte och handlade lite räkor och aioli och sådant gått som vi åt på kvällen. även vi tog oss ett mysigt bubbelbad. har sovit riktigt gott! tror vi sov 12 timmar inatt haha;) imorn börjar skolan igen men vi har sovmorgon, en lektion och sen slutar vi så är ju en ganska lugn start på veckan :)


slänger in en bild på mig och lisa från i sommras :) betydligt bättre väder!

sara

min helg

hej på er! jag kan ju berätta hur min helg har varit har inte hänt så jättemycket. i fredags hade jag inte att göra så jag städade huset, jävligt rolig fredagskväll... igår började dagen med hopptävling, klubbmästerskap. pandora gick hur bra som helst vilket resulterade i en tredjeplats! väldigt nöjd:) hade lite möte med hästklubben och sen åkte jag till anton och kom nyss därifrån med. vi va riktigt trötta båda två igår så vi la oss i bubbelbadet och bara hade det mysigt<3 kan ju även berätta att jag körde med kärra för första gången, pappa ville ha hem lite ved så tog med kärran till anton och lastade den full. det gick ju bra att köra, var bara nära på att köra på en kattjävel till, men den klarade sig ;)


jag ser jättetjock ut för jag har västen under... men pandora är lika fin som vanligt!

Emilia

KOM IGEN SVERIGE!

sitter och kikar på fotboll med min käre far och lillberor! vet att de står 2-1 till sverige men fan vad dom spelar illa alltså.. sug! aja.. åt tacos nyss och nu vill jag bara spy. mår fan dåligt jämt när jag äter nu för tiden. får fan sluta äta. eller så är de något jag inte tål? vem vet! somnade några timmar när jag kom hem från skolan vilket var himla skönt! nu ska jag fortsätta kolla på fotboll!



sara

älskade fredag

hej lilla blogg! sitter här på sista lektionen för dagen och har psykologi. slutar 12.15 :) göttigt! skrev precis världens längsta ord tror jag: koncentrationssvårigheter. helvete vad långt de va! aja nu ska jag fortsätta studa lite och sen tar jag och brudsen en sväng på stan :)


kul man kan ha!

sara

världens sista skolfoto

som rubriken lyder så tog jag idag mitt sista skolfoto i hela livet, lite halv sorgligt. tänk att man har tagit 13 skolfoton, det är ju hur mycket som helst! fast hatar egentligen skolfoto för man blir jämt så ful. kan ju hoppas att mitt sista ser bra ut. u ska jag plugga gärnet och sedan drar jag mig iväg på möte till ridskolan.

Emilia

Mongo Emilia



tänkte bara visa er emilias rätta jag :)

sara

tv3 is the shit

hej hopp.. har precis varit iväg på bilprovningen med pappa:) körde in i verkstaden och sen skulle han som jobbade där köra fram bilen och han börja as garva när han skulle sätta sig för han fick inte plats bara för jag sitter så långt fram när jag kör haha;) well well.. tänkte kolla runt vad som fanns på tv men då har tv dosan gått sönder? satte i helt nya batterier men den är död.. så nu blir de 3an som gäller efter de är där den har fastnat:)


i brist på bilder fick de bli en ballerina jag ritade förra året

sara

vi bara roar oss

ja emilia har ju redan sagt att de var spexfoto idag ;) var en mimare, hatar ju clowner och mimare och skit! aja jag överlevde;) imorgon är vi lediga, sjuuuukt gött! tänkte starta dagen med en låång sovmorgon, sen en lååång joggingtur i skogen med musik på högsta volym, sen en lååång dusch, sen plugga... sen skulle pappa lämna in bilen på besiktning så då ska vi brumma en sväng i skövde och hem igen:)


johanna, jag och clara

sara

åren går fort när man har roligt

idag var det dags för treornas spexfoto. måste säga att våran klass lyckades jävligt bra! vi var gammlingar och först blev vi sminkade av alla duktiga tjejer på plusgymnasiet. alla såg verkligen gamla ut, riktigt bra gjort. sen på med alla gamla kläder vilket gjorde allt. kanonkul dag asså!

här har ni en mycket fin bild på två vackar tanter ;)
 


fick till och med höra av folk efteråt att jag var lik en gammal tant som heter rut, haha. och när en gammal kärring kommer i bil och dunkar party låtar på högsta volym så kan jag tala om att det drar åt sig ganka många blickar ;) ett smart tips för er som vill ha lite extra uppmärksamhet!

Emilia

trött tjej...

åhhh vad jag är trött! vaknade ju som sagt 6 igår morse, sen var de full fart resten av dagen och somnade liksom 4 inatt.. 2 timmar till så hade jag dygnat! hade riktigt kul igår med mina tjejer på förfesten och alla andra på mummel :) efter att philip kört hem mig idag upptäckte jag att jag var utelåst.. så promenerade 100 m och hamnade hos emilia och käkade lite med henne och anton :) sen låg vi i var sin fotölj och dog lite och sen gick jag hem när pappa kommit med nyckel :) sen iväg på kalas! sen följde jag med farmor och farfar hem, satt och pratade lite och åt kvällsmat :) ni är världens bästa <3


nu: SOVA

sara

god morgon solstrålar!

hade en jätte mysig kväll med philip igår, vi var ensamma hemma så vi åkte och handlade lite mat och godis, gjorde fläskfile sås och potatisklyftor :) sen la vi oss i soffan, åt godis och kikade på film och hade de mysigt:) dock skulle han upp och jaga så imorse gick han upp vid 6 tiden, hur lätt hade jag att somna om efteråt? inte så lätt.. låg i sängen till sju sen gav jag upp.. men de gör inget för jag mår så jävla bra och känner att dagen kommer bli sjukt bra och kvällen/natten ännu bättre! Inget kan förstöra mitt humör idag :D sitter här med mina snygga snobben byxor och sov tshirt! nu blir de frulle :)



sara

RSS 2.0