då var det dags!

Ska packa och ha mig lite nu, sen ska jag vänta på att emilia är färdig så åker vi upp till anton och sen drar vi till säfseeen! :D kommer bli så jävla kul! fira nyår, åka skidor, basta, bubbelpool och riktigt bra sällskap! nu ska jag umgås lite med min mamma innan jag ska åka, ha världens bästa nyår allihopa! :)



sara

O'Learys

Var ju snällt av emilia att skriva att jag vann med 5 poäng men vann ju faktiskt bara med 1 poäng? ;) hur som helst så har jag övat i sömnen för jag drömde att jag spleade bowling :) men innan det så ska vi äta middag också:) jaja.. nu ska jag gå och brotta ner min pojkvän:)

Sara

tjoho tjoflöjt!

precis som sara redan har sagt så kommer vi fira det nya året i skidbacken, huuuuur kul som helst!!:D taggad så in i!
det där med bowlingen imorgon så kan jag ju bara tillägga att sara van endast med 5 poäng över mig sist, inte så värst mycket att skryta över tycker jag;) men nu blir det revanch! sitter just nu och fixar mina naglar, tänkte måla dom i någon fin färg. och sen kommer min man hit och myser ikväll någon gång med, bara att vänta. men väntar man på något bra väntar man aldrig för länge:)
Emilia

vi drar till fjällen, fest hela kvällen

ute och glider med snowboard och skidor.. Ja då var nyår planerad då :) nyårs helgen tillbringas uppe i säfsen:) imorgon så blir det att spela bowling med nästan hela philips släkt:) ska bli as kul! vann över emilia sist så ska allt göra det i år igen ;) nu ska jag och philip dätta oss och kolla på en film, sen när philips mamma kommer hem ska hon och jag dra och sola:) hur gött som helst!


sara

julen

det har inte hänt alls mycket på mitt lov än, praktiskttaget har jag bara firat jul och vart med min älskade pojkvän<3 vi låg framför tven och moffade julgodis hela dagen igår. men det är ju inte helt fel faktiskt:) har precis pratat med min bästa vän några timmar i telefon och nu ska jag sussa. imorgon ska jag till mariestad och se om jag hittar några skidor som passar sen blir det dressyrträning och efter det blir det kalkonmiddag hos mormor och morfar!! mums!!!!!
godnatt!
Emilia

änglagård

då var jul nummer 2 färdig:) fick massor med fint idag med :) nu ska jag och älskling lägga oss i sängen och kolla på änglagård både 1an och 2an:)
Sara

god jul och ha´t kul!

jag har varit extremt dålig på att blogga det sista men nu såhär på julafton när alla har åkt hem finns det ju inte så mycket att göra:) har fått massa bra julklappar idag:) önskade mig inget direkt så det blev massa småsaker, bland annat världens gosigaste pälsmössa!:) passar bra nu när det är -20 ute. jag har stallet 8 imorgon bitti så är väll bäst att inte lägga sig allt för sent. sen kommer världens bästa pojkvän hit, eller jag till honnom? och sen har jag ingen aning om vad som händer?:)
Emilia

gott nytt jul!

tänkte att jag inte kunde svika våra älskade bloggläsare på självaste julafton:) har haft en jättebra jul än så länge, ska fira lite jul imorgon med resten av släkten och även min älskade pojkvän:) fick en ny kamera och jag är SÅÅÅÅÅ lycklig! :D ska ta hand om den som den vore mitt eget barn! ingen ska sno den! nej nu måste jag gå och vara lite social:) hoppas alla har världens bästa julafton! fan nu blev allt kursivt och de gick inte ta bort det .. skit samma;)



sara

jag är tomte i år.. eller?

Idag när jag kom hem ifrån philip började jag att slå in julklappar :) det var inte för ens då jag insåg vad mycket julklappar jag har köpt?! 14 julklappar, nu kanske ni köper mycket mer men jag tyckte det var enormt mycket för att komma ifrån lilla mig. för övrigt kan jag bara säga att jag är nog snämst i sverige på att slå in julklappar, blev så jävla fult ;) Imorgon är det lillebrors födelsedag :) snäll som jag är så har jag köpt paket till han trots att han inte köpte något till mig:) nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på oc som vanligt:)
sara

underbara lov

har precis slagit in antons paket:) imorgon ska jag köpa dom sista julklapparna och sen är det julafton! helt underbart med lov några veckor! nu ska jag lägga mig i sängen och ladda upp inför morgondagens halvtimma i skolan.
pöss godnatt!
Emilia

Tabbe!

fy fan vad klantig jag är asså! skulle sätta i usb minnet i datan så tänkte glida ner lite smidigt från data stolen och krypa under bordet och sätta i det. Men när jag glider ner från stolen vet jag fan inte vad jag gör men lyckas slå i vänster käken så jävla hårt i armstödet så det knaka till ordentligt! Sen blev det helt jävla varmt så kändes som jag spräckte ett blodkärl eller något. Kommer säkert ha världens blåmärke i ansiktet imorn.. fy fan vad fult :( känns som käken gick av!

sara


så jävla bra!

Emilia har ju redan berättat om hur det ick på ridningen igår, men fy fan vad bra hon var! jag, philip och anton var så sjuuukt nervösa och satt nästan och blundade när emilia hoppade. det är hur högt som helst!  men kan berätta en sak som emilia inte ser själv när hon sitter på hästen och hoppas, det är att hon är jätte högt över hindret, inte ens nära att nudda. så hon skulle säkert kunna hoppa 10 cm till :) men nu får hon lugna sig ett tag så jag slipper vara orolig:) vollybollen idag gick ju så jävla bra! kom till kvartsfinal av cirka 30 lag! det är fan inte dåligt:) Grekiska gudar var vi, hade så sjukt kul:) hade ingen kamera men lisa kanske lägger ut bilder:) nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på oc:)

Sara

min häst är helt klart bäst

julshowen igår blev riktigt rolig. jag var tomte och srang och dansade nere i ridhuset med drygt hundra pers. i publiken, hur kul som helst. på läktaren skrek barnen hejja tomten! haha så söta. jag var även med på höjdhoppningen och jag och pandora hoppade 1.40! så jävla grym var min lilla häst:D vi har hoppat typ 1.30 någon gång men nu slog vi det med tio centimeter. ååh vad glad jag var:) trodde inte att det skulle gå bra alls för hon var jättespänd och så innan men det gickn ju fint:)
nu sitter jag här och är sjuk, jag blev hemskickad av lärarna idag, vi hade volleybollturnering i skolan och det kanske inte är det bästa när man redan var lite halvsjuk innan. så nu mår jag alltså ännu sämre...
Emilia

sådär...

nu är allt klart för imorgon tror jag. tur att jag och jouline har så snälla mammor som ska ställa sig och baka lussekatter hela förmiddagen imorgon eftersom dom lussekatterna vi skulle ha av någon konstig anledning är borta? anton får vara min väckarklocka imorgon, han kommer hit vid typ 8-9 så jag behöver ju inte stressa.
nu måste jag sova, godnatt!
Emilia


tomtejävel

jag hatar verkligen masker. vi har en tomte som brukar stå ovanför trappan med världens läskigaste tomtemask på sig, jag hatar den verkligen, kan knappt kolla på den. i alla fall så hade pappa julpyntat lite idag men när jag kommer upp för trappan såg jag inte tomten, åh fan vad skönt tänkte jag, vi ska inte ha den äckliga tomten i år. när jag sen öppnar dörren till badrummet så står tomten i handfatet så han ser ut att vara typ två meter, jag trodde jag skulle dö! pappa visste ju att jag hatar den så då ville han jävlas lite. usch och fy, såååå vidrigt läskig! tack pappa.
emilia

nyss hemkommen

har varit en lång dag som inte är slut än på några timmar. jag och anton var ute i skogen en bra stund och letade gran, hittade tillslut en hyffsat bra. tyckte jag i alla fall.har sedan varit på ridskolan och fixat inför julshowen imorgon, kommer nog bli riktigt bra!:) 15.00 i töreboda hästklubbsridhus imorgon, kom och kolla!:) och sen har jag vart och ridit och nu fixat lite mer saker inför morgondagen. kom precis på att jag inte ätit något mer än frukost på hela dagen, min mage vill ha mat känner jag så det måste jag fixa nu.

Emilia


matteprov

god morgon! har inte någon lektion idag egentligen eftersom jag inte kan vara med på idrotten, fast ska åka in och fråga om jag kan göra matteprovet idag istället. I övrigt så börjar mitt halsont att släppa lite:) hostan har dock blivit dubbelt så mycket värre men det är bara att kämpa på :) febern är också borta förresten! :) idag så ska järngänget upp till skogen och ha det trevligt:) fast för min del blir det nog att hålla sig inomhus ifall alla drar ut och gör något, vill verkligen bli frisk nu!! aja nu ska jag äta frukost och sen hoppa in i duschen :)

sara

pain

buhuuu... jag tycker så synd om mig själv! kunde knappt sova något inatt, mådde så himla dåligt och jag kunde inte sluta hosta. men bestämde mig för att åka in och göra matte provet och sen skippa dansdagen och åka hem igen. Men självklart.. mobil helvetet gör som i måndags och ställer om klockan mitt i natten så jag missade både buss och tåg till skolan.. Får hoppas jag mår bättre imorgon så att jag kan göra matte provet då istället :) låg i sängen till halv 2 idag, riktigt skönt! men jag är vrålhungrig och halsen gör så ont att jag inte vill svälja över huvud taget:( så sitter och väntar på att mamma ska komma hem med nyponsoppa och glass! världens bästa medicin! ne nu ska jag gå och sova igen, hostar bar ännu mer när jag är uppe och rör mig..



sara

jag är döende..

nej inte riktigt så tragiskt.. men känns så :( känner mig jättte sjuk, jag blir verkligen så jätte klen så fort jag blir lite förkyld, sen blir jag angripen av huvudverk, ont i halsen och feber.. får väl anta att lisa har rätt som hon brukar säga, att jag har dåligt immunförsvar bara för att jag har bacill skräck och min kropp aldrig får utsättas för någon liten mänslig bacill och sen när den kommer en stor förkyldningsbacill blir jag jätte sjuk... Kämpade mig iväg till skolan idag, ligger efter med massor så var tvungen, men nu har jag alla böcker hemma i alla fall! ska koka lite te och äta en apelsin medans jag kolla på bonde söker fru :)

måste bara visa er den här lilla katten som jag och lisa hittade när vi hade tråkigt på engelska lektionen :) så jävla söt! öronen växer neråt och benen är för korta. aldrig sett så söt liten katt förut!

sara


hold your breath

nu har jag kollat på sista avsnittet av oc säsong 2. kom på mig själv med att sitta och hålla andan.. Jag har verkligen glömt allt ifrån oc. Så allt blir mer spännande då :) ne nu ska jag prata med emilia en liten stund i tele och sen blir de desperate!

sara


känner mig så väldigt nöjd

kom hem från skolan vid fem, rätt seg dag. fick skynda mig hem och äta för halv sju skulle jag träna dressyr. åh nej tänkte jag, jag var helt omottiverad att rida idag, kallt och jävligt. men eftersom jag sa att jag skulle va med och träna så fick jag ju stå för det. och det gick så sjukt jävla bra, jag börjar ju nästen tro att jag kan rida dressys;) haha. pandis har aldrig gått så fint förut! det gjorde mig på mycket bättre humör så nu när jag kom hem skrav jag även klart ett arbete som inte behöver vara inlämnat förrens nästa måndag men jag är redan klar!:D hur skönt känns inte det? jag som aldrig annars brukar göra något i tid. sitter där i sista minuten och vet knappt vad jag ska skriva. så nu är jag lite stolt över mig själv.
ett till plus är ju att jag inte börjar förrens elva imorgon så jag får en lång sovmorgon:) oj nu blev detta väldigt långt, men ni som orkar får läsa.
godnatt gott folk!
Emilia

mobil helvete!

batteriet i min mobil tog slut och sen dog den, vilket alla mobiler gör. Men sen när jag satte i laddaren så gick det inte ladda. den var helt död liksom. Men sen när laddaren hade suttit i ett tag så funkade den igen. så jag satte på mobilen. Men imorse när jag vaknar har klockan ställt om sig av någon jävla anledning så det står att den är 4 på natten när min lillebror kommer inspringandes och säger att emilia står ute och väntar på mig. Så tack mobilhelvete och tack familjen för att ni väckte mig det var gullligt ! så nu kommer jag försent så in i helvete. får ta 10.04 tåget...

sara


positiva veckan

som sagt så blir det ju aldrig tråkigt när man är med roliga personer:) men jag har ett riktigt blåmärke efter den där granhuggningen... haha kul som fan. sara resumérade ju helgen med några snygga bilder;)
den här veckan ser jag verkligen fram emot. varför? jo:
* jag kommer vakna upp bredvid min kärlek nästan varje dag
* det är sista veckan i skolan
* vilket innebär att vi inte har mycket skolarbete kvar, bara ett prov och ett arbete
* vilket också innebär att det är lov snart!
* och helgan ser väldigt bra ut
* vilket även lovet gör
  jaa vad ska man säga, jag mår som fisken i vattnet helt enkelt!:D
nu ska jag mysa med min kudde, hur skönt som helst efter en heldag ute i snön:)
Emilia

veckoslut

då var även denna veckan slut. Hade de riktigt trevligt på kalaset hos philips farfar, efter det åkte vi upp till emilia och anton:) idag har vi haft en heldag ute, hur skönt som helst! har en liten film när jag och emilia skulle hugga gran men tror jag skippar den haha.. nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv lite:)









<3


sara

kalas

sitter i skogen hos min pojkvän:) nu ska vi snart iväg på kalas till hanns farfar och kommer även träffa sara och philip där eftersom anton och philip är kusiner, och sen sover vi alla fyra här:)
måste bara tillägga att vi hoppade inför julshowen igår och jävlar vad bra det gick rent ut sagt! pandis flyger över vad som helst utan minsta tvekan. vi hoppade upp till 1.25:) världens grymaste häst!
emilia

längtar tillbaka

för exakt ett årsen idag satt jag på planet påväg mot thailand! gud vad jag längtar tillbaka! världens underbaraste land. skulle mer än gärna åka dit i år igen. men istället sitter man här hemma i kylan. men jul är ju faktiskt mysigt, riktigt mysigt! nu åker jag till min pojkvän och stannar där till imorgon:)


emilia

.

jaha vad ska man säga om denna vecka, vart rätt seg. sitter här hemma med philip men vi funderar på att bege oss av till honom istället, hemma bra men borta bäst? tycker bättre om att vara borta. imorgon blir det kalas med smörgåstårta för philips farfar :) blir nog inte så mycket mer bloggning i helgen :P
sara

markörer

hemma från en händelserik förmiddag. Var på srtc med skolan idag (Swedish Rescue Training Centre). Var faktiskt riktigt kul:) det var brandmän som hade sitt slutprov eller vad man ska säga, så vi fick lossas att vi hade varit med om en buss olycka. En bil stog och brann och bussen hade vält. Några var skadade, några chockade, några var media och poliser osv osv.. fast snöbollskrigen var nog roligare:)








bussen


Sara


grattis!!

nu är även emelie 17!;)
bättre sent än aldrig...



flyinge was grymt!

tack alla för en riktigt grymt kul helg!:D jag har haft fullt upp så har inte hunnit blogga förrens nu. jag var ju som sagt nere i skåne i flyinge över helgen tillsammans med ungdomssektionen och styrelsen. vi hade det sjukt kul! var längesen jag skrattde så mycket. i söndags eftermiddag kollade vi på flyinges julshow och var inne i alla stallen och kollade på alla fina hästarna:) riktigt bra shower och mycket fina hästar!
nu måste jag plugga lite socialpsykiatri... och imorgon kommer inte anton hit för han har ingen sovmorgon på torsdag så då får jag komma till honom istället:)
Emilia


i need you now

har blivit ett oc avsnitt precis, min dagliga rutin efter skolan, ska kolla ett till, sen ska jag göra räddningsmedicin läxan och sen kolla på ett till :) idag köpte jag min andra julklapp till philip, vilket betyder att nu är alla julklappar köpta till hela familjen:) skönt! ändå har jag 2000 kvar? vad ska jag göra med dom.. skämma bort mig själv lite kanske :) aja nu ska jag kolla på oc igen, väldigt spännande!

Sara

så nära men ändå så långt bort

åhh måste bara berätta en sak. Kenza hade en tävling om att man kunde vinna 5 saker från nelly, så för några dagar sen hade jag tråkigt och skickade in en önskeliste om julklappar itll familjen.. Sen så har jag inte suttit vid någon data för ens nu så ser jag på vinnarna att det står Sara, jag bara åhhh shiittt tänk om det är jag!?!?!? men givetvis var det ju inte det...
För övrigt glömde jag berätta att jag och philip kollade på hela Ronny och Julia julkalendern igår:) hade glömt bort hur sjukt rolig den är! så för er som har tråkigt så tycker jag ni ska se den;)


sara

fy skämms!

har nog aldrig varit så här dålig uppdatering förut? men nu så ska vi försöka bättra oss ;) har haft en jätte mysig helg med min älskling, hans släktingar från borås kom och hälsade på :) blev god mat både fredag och lördag:) åkte hem imorse när hn skulle iväg och jaga:) har sovit nästan hela dagen, har inte känt mig riktigt bra idag.. men nu börjar det bli bättre efter 2 alvedon :) ska sätta mig och kolla på gossip girl om ett litet tag:)

sara

torsdag

idag måste ju varit världens onödigaste dag i skolan, alla lektioner var typ inställda så jag var hemma strax efter halv ett. var i mariestad och fick massage på eftermiddagen, min högersida är verkligen stenhård, inte bra. sen var jag, jouline och sara och inhandlade lite smått och gott inför våran lilla weekend tripp. på lördag åker ungdomssektionen och styrelsen för töreboda hästklubb ner till flyinge och kollar på shower och har kul!:) (för er som inte vet så är flyinge en jättestor hästgård och skola typ).
natt
Emilia


hur lyckas dom?

fattar inte hur dom som regiserar filmer och tv serier lyckas göra dom så sorgliga? jag vet ju att det inte är på riktigt men ändå tycker jag att det är så sorligt att jag till och med sitter och gråter.. skulle bara säga det, ska fortsätta kolla på oc nu!



sara

2 december

hellu, kom hem från skolan vid 12:) riktigt skönt! Jag och ellen hade lite kul på tåget idag, var en gubbe som hade lagt sin väska på hyllan över sig och så var det smält snö på väskan som droppade ner på honom fast han inte märkte något, sån humor har vi:) nu är jag i alla fall riktigt hungrig! ska rota fram något att äta och sätta mig framför några oc avsnitt:)

Sara


pyser och myser

en egentligen helt onödig dag i göteborg... men fick lite julklappar inhandlade och hade en riktigt trevlig dag med min kära mamma:) nu är antonius här och myser och pyser:)
emilia

broken

mår kasst.. men vem gör inte det. blir en hemma dag idag med i hopp om att må bättre imorgon. kan inte sova så skaa ta lite te, sätta mig i soffan med täcket och kolla på eclipse. önskar emilia lycka till i göteborg :)

sara

RSS 2.0