dagen till ära

idag blev det en runda i skövde med pappa och philip :) Köpte gol till köket, nytt överkast till min säng svart glansigt typ? går inte beskriva ;) sen blev det en ny hemtelefon och en diskmaskin :) pappas kommentar "då var över 9 papp borta, fan vad skönt att göra av med lite pengar när man ändå har så mycket :)"  haha skön kommentar tycker jag! åt god mat på orient palace också:) imorgon blir det att leka med harry the hamster :) vem kan det vara tro?
sara

nu

mys med min kärlek. hörs imorn!


klara färdiga gå

oc maraton startar nu!



sara

sötare och fetare

bild från igår när jag och emilia hade våran avskeds fika. Bakade världens största negerbollar. Fy fan vad mätt man blev! vi orkade inte ens äta upp halva innan bägge hade as ont i magen, så vi gjorde små gubbar av det som blev över :)



sara


genomgång

Nu sitter jag i min ensamhet igen. Mamma kom hem lite tidigare igår som tur va!:) har gått igenom massa bilder på datan jag inte sett på hur länge som helst. Men tänkte bara slänga in en bild från förra vintern.

Lite lagom med snö hemma hos oss:)

 

snö ända upp till fönstrena, helt sinnes!

sara


hej då sverige, hej london!

nu säger jag hejdå till er för en vecka. london väntar. uppstigning 03.00 för att ta bilen till landvetter och sedan lyfter planet halv åtta:) nu ska jag försöka få några timmars sömn i alla fall. väntar bara på att älskling ska ringa så jag får ta farväl av honom för en vecka<3 ha ett bra lov allesammans för det ska jag ha!
godnatt
emilia

sadface again

japp ni förstår. depp igen. men skit samma. Sista praktik dagen hade jag idag. Skönt med lov, men kände ändå en liten sorg när jag cyklade ifrån björkäng för sista gången :( kommer sakna alla sjukt roliga människor jag jobbade med som gjorde allt mycket roligare, och alla nya människor jag har fått åka ut och träffa fick jag även ta farväl av idag. Har ju några favorit gubbar och tanter jag kommer sakna extra mycket! :( lärt mig sjukt mycket har jag också gjort:) nog med detta, ska krypa ner i soffan med täcket över mig nu!





sara

inte engelska!

fan asså, jag kom precis på att man pratar engelska i london! ganska logiskt eftersom det ligger i england men jag tänkte inte riktigt så långt. jag som är sämst på engelska... kan ju alltid vara bra att träna lite i och för sig;) som sara skrev så tog jag farväl av henne förut:( nu låter det som jag ska dö när jag skriver farväl men riktigt så hemskt är det inte:) men jag kommer sakna henne, och jag tycker väldigt synd om henne som är själv hemma:( nu ska jag äta lite och sen packa det sista:)
emilia

journalgrodor

börjar bli på lite bättre humör nu, sitter och läser journalgrodor på facebook. Skrattar ju så jag dör! fy fan vad stört det känns att sitta och as garva helt ensam åt datan?
kanske bara är jag som är op nörd som tycker det är kul men endel saker är verkligen sjukt roliga! om ni har lika tråkigt som jag hade kan ni ju alltid kika :)

http://www.facebook.com/profile.php?id=1096477036#!/pages/Var-som-helst-i-landet/Journalgrodor/282215906797

sara

heartbreaking

fy fan. jag har varit ensam i knappt en timme och är redan livrädd. Aldrig någon som förstår mig men jag är så sjukt jävla rädd för att vara ensam hemma på kvällen/natten. Dagen gör inget men dör ju över att vara ensam på kvällen. kryper snart ihop med täckten och lägger mig under sängen asså. Någon som kan offra sig och komma hit och rädda mitt liv?

livrädd sara

buhu

har precis tagit farväl av min bästavän som åker till london inatt, buhu:( så nu sitter jag helt ensam hemma ända til inatt :( kommer inte klara mig.. vad gör man när man är ensam hemma?

sara

världens bästa häst

väntar på att min kära vän ska sluta praktiken så hon kan komma hit:D eller jag till henne? hopptränade klocken 9 imorse, gick huuuur bra som helst, pandora är verkligen helt underbar! hoppar som en gud:) så det var värt att skippa skolan för det;) nu är det lov! vilket innebär att imorgon vid den här tiden är jag i london!!! inte illa det.



mille

packa typ

ska börja packa nu hade jag tänkte, dock hänger typ allt jag ska ha med på tvättsträcket och väntar på att bli torrt;) min älskade pojkvän sov här från igår till idag så idag fick jag säga hejdå för nu kommer vi inte ses på en vecka drygt:( buhu jag kommer ju sakna honom hur mycket som helst!<3
morgondagen i skolan känns lite ovärd så stannar nog hemma och hopptränar istället;) var meningen att jag skulle tränat efter skolan men den blev tydligen flyttad till 9 på morgonen, ibland får man ju offra skolan för hästen är ju liiite viktigare;) haha. sen ska jag även träffa min bästis vid namn sara imorgon, var hur längesen som helst vi sågs.
nu ska jag packa lite och sen sova.
nattinatt emilia

kvällsmys

Sitter i soffan med mamma och ska kolla på bonde söker fru för tillfället :) imorgon börjar jag klockan 7 som vanligt och slutar 14.00! häärligt. Har börjat smida lite planer inför de kommande lovet, ser lovande ut. höhö kasst skämt å sido.

sara

broken

jag är ledsen. min data som jag fick när jag fyllde år, bara haft den i 2 månader, har slutat fungera :( jag dör. min älskade data! jag kan inte leva utan dig :( mitt liv mitt allt. nej så depp ska jag inte vara, men jag tyckte om min data väldigt mycket :( men garantin går ju inte ut än på 2 år så antar att det är lugnt:)
här har i lite  musik så ni kan deppa med mig :)



sara

i väntat på ett samtal

precis gjort klart redovisningen till imorgon, jag och emelie slängde bara in massa bilder på en powerpoint i skolan förut. den ska va typ en halvtimme lång men vår kommer bli max 5 minuter. hej ig. men jag orkar inte bry mig ärligt talat. svenska prov på torsdag med som jag inte kollat på än, tänkte göra det nu för imorgon har jag ingen tid tioll sånt. då kommer min älskade pojkvän hit och det är sista gången vi kommer ses på en vecka!:( en hel fucking jävla vecka! jag kommer sakna honom så jag dör eller nått:( men vet ni varför? jag åker till London på lördag!!! kommer bli grymt tror jag:) jag var inne på harrods sida igår och kollade och fatta vilka snygga kläder dom har, och skorna det är ju så man dööör lite! synd bara att det inte finns något under tusen lappen där:( vill ju gärna kunna shoppa lite mer än ett linne eller skor liksom.
nu hoppas jag att min käraste ringer snart:)



LONDON!!!!!!

emilia

så mycket bättre



Sara

slang fri!

Pappa ringde vårdcentralen i morse som planerat, sen fick jag berätta hur jag mådde och grejer, och gissa vad? Jag behöver inte köra ner någon slang i magen!!!!! Happy face! men där var det slut på det roliga. Felet med min mage var att min magkatarr hade förvärrats enormt. Jag har haft smärtor i bröstet jätte länge och hon berättade att magkatarr sprider sig uppåt, alltså därför jag har gått och haft så ont i bröstet. Trodde typ jag hade hjärtfel eller något haha ;) Men så sa hon att jag inte får äta stark mat, stekt mat, inga fibrer och inget kaffe. Kul liv :) hon sa att jag skulle äta dofilus yoghurt, sen så skulle jag få någon medicin som jag skulle ha i 2 veckor och om det inte blev bättre skulle jag åka till sjukhuset. Ingen som har lust att byta? inte? hepp.. aja skit samma. Idag börjar jag halv 4, så ska lägga mig i soffan med lite musik och kolla igenom Thomas Sabo häftet som kom på posten. Vad jag vill ha detta armband, har hittat världens finaste länk till ockå :)


 
Sara

kul jul!

det här måste vart det roligaste mötet nånsin! det var längesen jag skrattade så mycket och då ska ni veta att jag är en väldigt skrattglad person som skrattar typ jämt;) vi har världens planer till julshowen, det kommer bli GRYMT bra! fast vad som kommer hända is a secret;) så boka in den 12 december redan nu!
emilia

lik i avloppet

jag skulle precis tvätta händerna inne i badrummet men vattnet började bara spotta och fräsa. det spottade typ röd/brunt vatten. jag tror vi har ett lik i vattenledningen!! och jag är ensam hemma med, scarry!
E

pizzamöte

jag ska snart dra mig upp mot stallet. efter det ska jag på möte med mina kära vänner i ungdomssektionen, vi ska flöta oss med pizza idag;) blev förövrigt förvånad över att jag han med så mycket i skolan idag och ändå gick jag 40 minuter tidigare:) nu ska jag göra mamma sällskap och dricka lite kaffe.

brånis

whaaaaaaat

okej när jag fick reda på hur dom skulle kolla gluten höll jag på att dö. Dom ska kära ner en slang i min mun ända ner till magsäcken, medans jag är VAKEN!!! die hard säger jag bara. Hur som helst så blev det uppskutet till imorgon. Ännu en natt av ångest och rädsla. Åkte till farmor och farfar en stund idag och åt god mat och hade det allmänt trevligt:) nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på film medans jag väntar på min pojkvän :)
Sara

kanoners

min helg har vart helt kanon! klassfesten i frdags var jättekul, blev lite spårat i slutet precis som alla andra fester;) åkte till min pojkvän igår och sov där till idag. och vet ni vad jag gjorde? jag var med och slaktade två stycken älgar! jag klappade dom till och med på klöven;) ville inte ta i pälsen eftersom dom kan ha älgflugor på sig. men shit vad stora dom är eller. skulle inte gärna vilja möta en sån i skogen så dom passar bättre på tallriken tycker jag;) nu ska jag sova för imorgon är det skola. 8 till 16, yipiieee!

Emilia

ingen söndagsångest!

Alla brukar prata om söndags ångest, men det behöver inte jag ha eftersom jag har praktik och dessutom är ledig imorgon! :) men imorgon står ett annat öde framför mig. Ska åka och kolla om jag är gluten eller laktos intolerant :( buhuu det är så läskigt med allt blod dom ska ta och den äckliga sörjan jag måste dricka. Har gjort detta för flera år sedan men nu ska jag kolla igen. Nu tänkte jag att jag ska lägga mig i sängen och kolla på någon mysig barn film:)
sara

vart tog livsglädjen vägen?

Sitter hemma framför lillebrors dator. Åkte ifrån philip vid 10 imorse för jag skulle följa med familjen till skövde men det var ju lika lyckat som vanligt.. fick inte med något av det vi skulle hem. Aja
Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem med en sallad åt mig. I övrigt har jag varit allmänt depp idag. Känner att det kommer bli en hel depphelg. Ska absolut inte göra något för philip är uppe i skogen, emilia är hos anton och lisa jobbar..bajshelg. Nu ska jag lägga mig och tjura i min säng..
/ emo sara

snö!?

nu börjar min dator också bli helt konstig... facebook funkar inte för fem öre och knappt bloggen heller:/ och snön är det väll ingen som har missat? men hallå, det är faktiskt bara oktober. det är nu hösten ska börja, inte vintern. det är äckligt kallt ute med:( imorgon är det i alla fall klassfest! kan nog bli riktigt kul tror jag:) så blir nog inget bloggande imorgon för jag kommer inte hem något efter skolan. nu väntar jag på ett samtal från my boy:)
emilia 

nolifeeeerr

som sagt är mitt internet paj, så ni får vara nöjda med den lilla bloggningen som går ;) har precis varit ute på promenad med pappa och lillebror.. Nu ska jag lägga mig i sängen och se om det är något bra på tv:) i övrigt har jag inte något att berätta, praktik hela veckan som vanligt;)
sara

arbeten och skit

sitter och skriver på ett mycket roligt arbete om turism. jag ska skriva om sydkorea och vad turister kan göra där och så, det går väldigt långsamt fram kan jag säga... någon som vart i sydkorea och kan ge mig lite tipps på vad jag kan skriva om?:)
imorgon ska jag vara i göteborg hela dagen tillsammans med globalklass och kolla på världskultursmuseét, låter inte det intressant?;) ännu roligare är ju att jag får gå upp jättetidigt för vi ska åka buss dit och den går halv 8 så mamma får köra mig till skolan imorgon så jag ska hinna. får hoppas att det blir bra. när jag kommer hem väntar i alla fall anton på mig i skövde och följer med mig hem och myser:)
nu ska fortsätta skriva på den där skiten...
Emilia

vilka ideér

jag och jouline har alltid roligt när vi rider tillsammans, vilka ideér vi har. tur att våra hästar är så snälla annars hade det kanske slutat i en ambulans eller något. nej okej, kanske inte riktigt så dramatiskt, men näst intill;) jouline ska börja träna mig och pandora i voltige. hon ska longera pandora medans jag sitter på, baklänges och ska till och med försöka stå på henne. haha herregud hur ska detta gå? jag som är världens osmidigaste person med;)
nu väntar jag på att min töntiga pojkvän ska ringa, han verkade väldigt ivrig på att få ringa så nu ska jag prata med honom:)


detta ska tydligen bli min framtid;)

Emilia

turk-dansk

sitter och skriver med albins turkiska kompis som bor i danmark. Haha jätte kul! Skype is my new life!

Sara

let's skate

sämsta uppdateringen på länge, men orsaken var att jag hade en alldeles för mysig helg för att sabba den med datan, plus att min lillebror lanat sönder internet (y)!!!! tummen upp på han asså.. idag var det först praktik och sedan drog jag till skövde med Lisa :) duktig som jag är fick jag med plånboken men inte bankkortet? 10 poäng till mig asså. men nu sitter jag i alla fall här hos min kära far :) ska krypa ner under täcken och kolla på en film nu hade jag tänkt för det är svin kallt!
Sara

myshelg

vi har varit lite dåliga på att blogga de sista dagarna har jag märkt. jag har i alla fall myst med min pojkvän hela helgen<3 vi va även med sara&pilip, lisa&fredrik i lördagskväll och hade väldigt kul:) idag är jag dock sjuk, skräll? hopptränade i fredags, krattade 10000000000000 löv i trädgården i lördags och både cyklade och red igår, mer än vad jag gjort på väldigt länge så kroppen sa emot helt enkelt. ska försöka komma nån vart med mitt arbete i globalklass och sedan ska jag åka till min polle:)

emilia

blodbad

sitter och kollar på tv med philip och har det mysigt så plötsligt känner jag att det rinner från näsan. Men eftersom jag varit förkyld ett tag så trodde jag bara att jag var snuvig, men så kände jag med handen då såg jag att det var blod? så nu sitter jag med en fin pappersbit i näsan :)


fint med morgonrock haha ;)
Sara

säger som sara

jag saknar min pojkvän sjukt mycket!:( jag får inte träffa honom förrens på lördag och det känns som det är 10000 år dit, buhu:( han ska ringa mig innan jag somnar och jag hoppas han gör det snart för jag tänkte sova nu så kanske det blir lördag tidigare.

Emilia


stor saknad

saknar min pojkvän jätte mycket :( kunde ju inte ses förra helgen eftersom jag jobbade, och i veckan träffades vi bara lite i måndags eftersom philip slutade vid 4 och jag var hos mormor och började praktiken klockan 7 dagen efter :( men imorgon får jag äntligen träffa honom! Är ensamma hemma imorgon, då tänkte vi passa på att ha det lite extra mysigt eftersom vi har varit tillsammans i 1 och ett halvt år imorgon :) blir att laga lite god mat och ha de allmänt mysigt :)


sara

hemkommen

nu är jag hem kommen ifrån skövde. Köpte en jacka men blev inte riktigt nöjd, ska in till skövde med lisa på måndag så då kanske jag lämnar tillbaka den ;) nu ska jag se på tv:)

sara

skön shopping i skövde

Fick gå hem en timme tidigare från praktiken idag:) idag fanns det inte så mycket att göra så jag och min handledare gick till ett rum och lindade ben och kollade blodsockret. Min kropp trotsade lite när jag skulle sticka mig själv i fingret så ryckte undan handen på ren reflex så då blev hålet så litet så fick sticka mig igen ;) men vi hade inte diabetes i alla fall, är ju bra att kolla ibland :) kan verkligen inte få bättre handledare än jag har! hon är hur bra som helst :) nu sitter jag i alla fall och väntar på mamma för vi ska ta en liten runda i skövde :)

Sara

nu ska vi ligga

nu ska vi gå hem till emilia och provligga hennes nya säng med lite polly som tilltugg.

tänkte även slänga in en hämnd bild :)



sara

bästis!

äntligen ska jag få träffa min bästis!!:D vi ska ut på en liten promenad när hon har bränts klart i solariet. har inte sett henne på 300 år så hon hade tydligen fått grått hår och massa rynkor, får hoppas jag känner igen henne;)



jag har varit extremt dålig på att lägga upp bilder det sista så därför tänkte jag bjuda på några ortoligt vackra bilder som lite bonus;)

Emilia


sweet dreams

dags för sängen, imorgon är det ännu en dag med praktik och sedan spendera lite tid med amanda:)



skolavslutning -09

en ganska vanlig dag

började elva idag ock var hemma redan vid två, åkte direkt upp till stallet och red och sen har jag bara studat på för fulla muggar resten utav dagen och för ovanlighetens skull har jag faktiskt fått nogot gjort, riktigt mycket till och med! nu känner jag mig duktig och paniken för att inte hinna klart med allt har sjunkt något. nu ska jag ner och äta lite och se om det är något bra på tv, sen blir det bedtime!
Emilia

home alone

ja vad ska man egentligen göra när man är ensam hemma? inga läxor, ingen pojkvän, ingen bästis.. helt ensam :( vad gör folk som bor själva liksom? nu har jag kollat facebook 47 gånger. Kollat alla mina dagliga bloggar, druckit en kopp te. Jag är helt enkelt ingen ensam varg. Tycker bättre om att ha folk runt omkring mig. Kollade min top fans på facebook precis, lite kul haha ;) och oväntat.. ? Lisa låg i alla fall först på listan bland tjejer :) nu ska jag se om det är något bra på tv..!



sara

love letter

Starta dagen med en rejäl frukost. Sedan var jag tvungen att åka ifrån min älskade för att åka till praktiken :( Idag så har vi flyttat till ett nytt ställe, jätte snyggt var det :) fick lite inflyttningsfika som jag och Sofia satt och moffade på ;) När jag kom hem så skulle jag leta efter philips plånbok som han hade tappat bort, och när jag lyfte på kudden ligger ett jätte gulligt litet kärleksbrev där (a) har jag inte fått sen jag var liten ;) jag har verkligen världens sötaste pojkvän <3


ligger redan i sängen..

... och funderar på hur jag ska somna på snabbaste sätt. sova nu direkt, hitta något kul att underhålla mig med på datorn eller läsa, om jag kunde drömma, som jag fick låna av sara när jag var sjuk så jag skulle ha något att göra. men har inte kommit så värst långt i den så är väll dags att komma igång och läsa;) jag tror det blir något utav de två sista alternativen för sova direkt kommer jag inte klara ändå... har även sovmorgon till 11 imorgon så behöver inte gå upp förrens 9. en lång natts underbar sömn väntar mig med andra ord.
niiiight
emilia

en arg emilia

åååh vad jag hatar tåg än en gång! jag sprang typ alltjag kunde till stationen idag för att hinna med halv fyra tåget hem men precis när jag kommer ut på perrongen börjar tågjäveln att rulla iväg! så där stod jag och knappt kunde andas och var as förbannad! asså jag var så otroligt arg!! jag har ju inte sprungit ett steg sen i juli heller så jag trodde nästan att mina lungor skulle explodera. jag orkade inte sitta på stationen själv och vänta i en timma så jag tog moholmsbussen så kom mamma och hämtade mig i moholm, lat som jag är. kom på att jag inte skickat in min apu-uppgift än så det är nog bäst at göra det nu så blir nog lärarna glada. nej, nu är det sluttjatat för mig.
Emilia


mariestad imorgon

Då var min helg gjord! skönt kan jag bara säga! Imorgon är jag ledig och då beger jag mig till mariestad för att hälsa på världens sötaste mormor :) nu ska jag soooooova. sov till 12 idag och det var sjukt skönt :) ska nog sova lika länge imorgon kanske? nää.. bara nästan. godnatt!! sara

så mycket bättre

är så sjuuuuukt trött just nu. gick upp 6 på grund av praktik. Slutade vid 16 tiden och imorgon börjar jag klockan två. Ska lägga mig i sängen och försöka se på Kenza & Tyra show utan att somna. godnatt



sara

hatar sj!

jag kom precis fram till min älskade<3 han står i duschen nu så då tänkte jag passa på att blogga lite, smart va?;) detta har vart den mest ovärda dagen i skolan jag vart med om. vi skulle ta skolfoto halv 9 men när jag kommer till stationen så var tåget försenat till 9.40. men eftersom vi var fyra stycken från töreboda som inte kunde komma så flyttades fotot fram till halv ett. innan det hade vi inga lektioner så jag följde med isabell hem och kollade på skräckfilm. en bra start på morgonen;) åkte in och tog skolfotot och efter det hade vi bara matte och då skulle vi bara göra typ tre tal, men självklart missar jag precis 13.55 bussen så jag fick vänta på tåget halv fyra som sedan var försenat till fyra. hatar sj! dom kan ju aldrig hålla tider!
nu ska jag mysa med min pojkvän:)
Emilia

älskar min säng!

nu är nya sängen på plats och den gamla är utslängd!:D lite tragiskt var det ju faktiskt att slänga ut den andra, har ju haft den i stort sätt hela mitt liv. men fyy vad gött det är med en större säng! vet inte hur många gånger jag sagt det nu men det är nog rätt många. jag börjar bli lite tjatig... har precis lagt mig till rätta i min nya fina säng och den är superskön! nu ska jag sova gott inatt.
godnatt. emilia

kramdagen

ingen som missat att det är kramdagen idag? det har i alla fall jag gjort. Men har kramat på min älskling :) vilket jag ska fortsätta med alldeles strax. Han ligger i min säng och kollar på Robinson. Slingade hans hår nyss, för han ville vara fin på skolkortet ;) Nu ska jag krypa ner i sängen med min pojk :)  /Gry


min söta pojk <3

fotomodell

det händer inte nånting nu för tiden.. var i skolan som vanligt och nu är jag hemma. ska slänga ut den gamla sängen idag och ta in den nya:D det ska bli sjukt gött med en större säng:) imorgon börjar jag halv 9 med skolfoto, sen hål i drygt 3 timmar till idrotten men den missar jag tydligen för vi ska ta kort med globalklass med, jävligt roligt att vara med på två kort i skolkatalogen... sen har vi bara en mattelektion efter det, en mycket värd skoldag. fotomodell hela dagen;) sen ska jag nog till min sjukling och ta hand om honom över helgen:) det är ju bra och ha någoon att träna på och ge medicin och så efersom det är sånt vi får göra när vi är ute på praktik;) haha.

Emilia

inget spännande liv

bloggen har blivit så extremt tråkig på sista tiden. Jag veeeet. Men har liksom praktik på hemtjänsten och det enda jag gör att hälsa på äldre människor hela dagarna och städar deras hus, tar på dom kläder och ger dom mat. Händer liksom inte speiellt mycket så finns inget att skriva om. får vänta på bättre tider..
Nu ska jag gå och fortsätta på pusslet som jag fick cp ryck på igår :) senare kommer min älskade hit <3

Sara


john blund time

dags att lägga sig nu, efter att ha kollat på kungar av tylösand som vanligt. blir en snabbis i tele med min älskling sen sängen :) praktik imorgon klockan 7-14 :) natti! sara

sängen har kommit!!:D

jag fick klara mig utan min pojkvän idag, han brukar ju alltid komma hit på onsdagar eftersom han har sovmorgon imorgon men han är sjuk:( jag har nog smittat honom med min förkylning...
men nu har jag i alla fall precis fått min apu.uppgif gjord! känns riktigt gött kan ja säga er! något positivt med dagen. jag fick förresten hem min säng idag med!!!:D fyyyyyy vad skönt! nu slipper vi ligga och trängas i en 90 säng;) visst, det var varmt och mysigt men det blev lite trångt. får sova i den först imorgon för hinner inte montera ner min nuvarande säng idag.
nu ska jag ner och kolla på bonde söker fru, det får man ju inte missa;) haha

Emilia

trötttttttttt

åh jävla pussel! fick damp efter 1 timme och struntade i det, fick inte ens ihop kanten! sitter och pratar med min älskling i telefon nu :) kom på att jag glömt äta mat idag så får väl gå och göra de ;)

Sara

6 timmar senare

Så är jag färdig med huset! Har nog lite för stort hus för att bli städat av endast mig! Eller så är jag bara noga och seg haha. Nu är huset i alla fall urtjusigt :) Vädrade till och med mina täcken och startade en tvättmaskin. Vuxenpoäng till mig!! Nu sitter jag och lyssnar på min barndoms idol Darin och hade tänkt lägga ett pussel som jag hittade när jag städade.. Får se hur det går ;)



sara

Klara färdiga gå!

ledig idag som sagt, vaknade vid 10, nu blir det musik på högsta volym och storstädning!



sara


tralalalala

blev visst inget pluggande idag heller, ooups! fan jag får ta och skärpa mig nu! annars kommer jag väll aldrig bli polis... har i alla fall hoppat med min lilla gocing idag, hon var så duktig så! helt galen och pigg som tusan men det är ju bara kul det;) nu väntar jag på att min käraste ska ringa och sedan blir det sängen för min del.
Godnatt,
emilia

äntligen hemma!

nu är jag äntligen hemma efter att ha jobbat till halv 10. Var riktigt trött i slutet. Imorgon är jag ledig, så då blir det storstädning här hemma :) nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv :) natti natti, sara

hemmafru

klockan tickar sakta framåt, bussen går 14.36. Så länge har jag lekt lite hemmafru. Satt och åt lite frukost i min ensamhet och läste tidningen. Började plocka lite i philips hyllor men slutade med att jag städae hela rumet. Har plockat ur och i diskmaskinen, tagit en dusch och nu sitter jag här :) Ska lägga mig i sängen med min bok nu :)



Sara

alone

sitter hemma hos philip för mig själv, eftersom alla har åkt till skolan/jobbet :) Philips mamma hade varit och shoppat, så igår fick jag massar av snygga kläder av henne, världens snällaste :) men fy vad jag känner mig bortskämd! Nu ska jag strax fixa i ordning lite frukost och sen lägga mig i sängen igen :)

Sara

skönhetssömn

tänkte för en gångs skull vara lite duktig och lägga mig i tid så jag tänkte faktiskt gå och lägga mig redan nu, tro det eller ej;) hörs imorgon blogglovers!
natti, emilia

seg dag

kom hem frånnskolan vi halv 6, segt. satte mig vid tven och åt en macka och somnade sedan i soffan och nu vaknade jag precis. jag som hade tänkt göra lite nytta idag med mina skolarbeten idag, men men. det får väll bli imorgon istället för nu orkar jag verkligen inte. imorgon är det tisdag vilket innebär att jag börjar 11 och har bara två lektioner, känns rätt gött!
emilia

höst

Då var jag hemma från första dagen på praktiken :) allt gick jätte bra och jag trivs hur bra som helst :) träffade bara ena handledaren idag men hon är jätte gullig och rolig:) Imorgon börjar jag halv 4 så då tänkte jag att jag kunde spendera lite tid hemma hos philip eftersom han var sovmorgon till 11 imorgon :) så ska packa ihop mina saker nu och åka till honom :) hörs imorn!

Sara

en dag för sig

ställde alarmet på 9 men vaknade vid halv och var rätt pigg men låg kvar i sängen till 9. Nu ska jag upp och äta frukost och förbereda mig inför praktiken:) håll tummarna asså..

Sara


läggdax

kollade precis klart på irené huss, tycker det är riktigt bra faktiskt. nu ska jag krypa ner under täcket för att ladda för första skoldagen på fyra veckor imorgon, inte jättetaggad precis... när jag kommer tillbaka till skolan går sara ut på praktik, vi får aldrig träffas i skolan längre:( aja, det är väll bara att gilla läget.
godnatt gott folk
Emilia 


Praktik

Kvällen bestod som sagt av kalas för min kusin :) Åt smörgåstårta som var sjuuuuukt god! älskar verkligen smörgåstårta ;) jag och philip åt nog mest av alla haha ;) Imoron börjar då min praktik på Hemtjänsten i här i töreboda som ska pågå i 4 veckor. Är ju inte så extremt taggad kan jag ju inte säga.. Aja, är bara att gilla läget:) Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på ensam mamma söker eftersom jag missade det förut;) natti natti, Sara


lycka

jag känner mig bara så himla lycklig! hela helgen har varit hur bra som helst! världens bästa vänner, v'rldens finaste lilla häst och världens underbaraste pojkvän<3 kan det bli bättre? i fredags hade vi sjukt kul, roligaste på länge:) och igår var jag ute i skogen med min lilla ponny och raecade (stavning?) runt och efter det var jag med min kära vän och våra männ, haha det rimmade ju! idag har jag och min underbara pojkvän spelat mariocart hela dagen typ, jag börjar fatta hur man ska svänga nu. ska träna lite till bara sen tänkte vi utmana sara och philip i en match;) haha. anton åkte precis så nu ska jag till stallet.
Emilia

mys söndag

gårdagen var riktigt bra:) fick middag hos min kära vän och sen kom våra män en liten stund innan dom begav sig iväg på poker kväll :) Så vi gick och köpte en massa godis men vi åt väl knappt hälften? ;)haha Idag har jag varit med min mysiga pojkvän :) Ikväll ska vi iväg på kalas hos min kusin som fyller 19 :) Nu ska vi baka cornflakeskakor :)

Sara

dagen efter

morsning korsning på er. Eller morgon är de väl inte längre. Vaknade typ vid 11 idag, skönt :) gårdagen var riktigt bra! bara i slutet det blev lite mindre kul när alla började åka hem, man fick ont i fötterna osv. annars var det en sjukt bra kväll:) Just nu sitter jag och kollar på Toppbloggarna. Någon som sett de programmet?:) ni vet de som kissie spelade in när hon var utomlands :) Senare idag så kommer philip hit, har inte träffat han på en vecka så ska bli jätte mysigt att träffas igen <3

skulle ladda upp en bild men blir bara ett jävla kryss så tar de en annan dag

Sara

ps

emilai åt previs upp alla chips:((((((


Bartyyyyyyyyyyyyy

Sitter och sjunger vi ska vara allra bästa vänner!!! Sitter på förferre hos fia :) sylvia och lisa är akcoså här:) ska dra in till statt om ett tag, taggade som fan, så ska ge gärnet!!!!

Love yahhh all!!!!

filosofernaA

partyparty

hade sista dagen på praktiken idag, ganska skönt att gå tillbaka till skolan med. är helt slut nu dock. har nu duschat och ätit lite och nu sitter jag och väntar på att min kära vän ska komma hit så vi kan göra oss iordning för kvällen:) ser ut att bli en riktig superkväll! vi ses i dimman.
Emilia


godmorgon bloglovers!

Var klar 06.22, tänkte att jag kunde ta 7 tåget eftersom jag alltid kommer lite sent med halv 8 tåget. Men då var det självklart ingen annan som skulle ta 7 tåget idag nu när jag är pigg? vilket alla brukar göra annars.. Så nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 07.29 :) fattar inte hur jag kan vara så pigg, somnade inte så tidigt igår och var döööö trött precis när jag vaknade.
 Aja idag är de 3 timmars hål, ska försöka införskaffa mig ett par nya strumpbyxor om jag kommer ihåg det. Nu när jag har så lång tid på mig så roade jag mig med att försöka klippa av min stackars nagel som gick av igår, det var smärtsamt men tillslut gick det! för er som undrar typ, Åh varför ska hon klippa av den om den redan är av och gör så ont? Jo jag slår ju i nageln hela tiden och det är inte så skönt.. Ska sätta mig och fördriva tiden framför tvn nu..

Sara

RSS 2.0