funnyfarmtattoo

hej hopp! slutade skolan vid halv 1 och då gick jag lisa och ellen till ett ställe vi så länge velat gå till. tattueraren! lisas tid är bokad och min tattuering var så liten så jag fick en dropp in tid på fredag nästa vecka!!! I fucking die alltså. blir ju fan nervös bara jag tänker på de!! dock tänkte jag att motivit ska vara hemligt eftersom jag har bytt! tjiho. hade körlektion halv 5 så gick på stan med mitt hjärta och åt lunch och hade de trevligt! bokade om min uppkörningstid också, kände att jag inte var redo så tänkte att de var lika bra:)

i brist på annat slänger jag in en egopic! ser ut som jag har europas fetaste ögonbryn;)



sara

my sisters keeper

tjosan i trosan! sitter på datan i knät och har allmänt tråkigt. de enda jag borde göra är att läsa körkortsteori men vem fan orkar de? inte jag! får bli en annan dag! följde med sofia hem efter skolan, åt lite mat sen åkte vi hem till mig och kollade på My sisters keeper. den är så himla sorglig alltså! nu får de nog bli att sova eftersom jag försov mig imorse!



sara


well well

jag började visst på ett inlägg förut men glömde av det och loggade ut, haha. sara har ju redan berättat om helgen och jag har inget mer att tillägga. även jag fick datorn från skolan idag, helt okej är den faktskt! och min som börjat dampa lite smått så jag klagar inte på en helt ny gratis dator ett år framöver:) anton följde med hem efter skolan men nu har han åkt hem till sig och jag tänkte snart krypa till kojs. imorgon ska jag till indiandoktorn i nora och fixa till min rygg, axlar och allt annat som är snett och vint i min kropp;) nattinatt!

Emilia

bröllop

glömde ju bort att säga att jag var på bröllop i lördags också! var philips kusin som gifte sig :) när dom gick ut ur kyrkan spelade dom "Aldrig ska jag sluta älska dig" så fint :)






tönt ♥





sara

dregglar!

har suttit och kollat på tattueringar i timmar! jag dör! nu är jag i alla fall 100% säker på 3 st :) hoppas på att de blir nu i september! längtar längtar!


älskaaaar!

sara

hussen

ja jag kan ju inte säga att jag varit bra på att blogga haha;) well well, torsdag var de i alla fall husaren med dom bästa :) lika kul som alltid! fredags var jag och emilia så trötta så vi orkade inte åka in till matfestivalen. så vi sov från halv 6 - 8 på kvällen, sen åt vi mat, sen somna vi i soffan vid halv elva till 3 på natten sen la vi oss i sängen och fortsatte sova;) haha sociala som få! lördags kom även philip och anton och vi grillade och hade mysigt :) igår storstädade vi hos emilia eftersom hennes föräldrar kommer hem idag igen efter att ha varit borta i cirkus 2 veckor. idag fick vi i alla fall datorerna i skolan:) gött! köpte mig även en ny mobil på håltimman som kommer på torsdag!

nu blir de husaren bilder!










emilia tog en power nap!



redbull jäger, mums




sara

la gente esta muy loca

jaha, ska försöka sammanfatta veckan som varit. onsdags är det väl ingen som missat i alla fall? så mycket liv som det blivit om det, står i varenda tidning, radio och är på nyheterna över hela sverige, liiiite överdrivet kanske. vi lär ju bli ihågkommna i alla fall ;) i torsdags blev det utgång med mina tjejer till husaren, en grymt kul kväll var det! dock inte lika kul när man vaknar på morgonen och inser att man måste ta sig till skolan... men det gick det med, bakis som fan men jag överlevde i alla fall. jag och sara var så trötta efter allt så vi tog en filmkväll igår, somnade flera gånger i soffan, vet inte hur länge vi sovit nu asså men ändå är jag trött. får se vad som händer idag, min fina pojke kommer hit sen i alla fall :)







 


Emilia


fuuuck

gick upp 04.00 imorse. fixadde oss och började dricka. åkte 6 tåget, gick till boulogner, tågade uppåt vid halv 8, sprang runt och sjöng. samling i klassrummet klockan 8. typ alla blev hemskickade och polisen och securitas kom vid 9 så var bara att traska ner mot stan! lite halvt lullig och väldigt lycklig så shoppade jag upp 800 kr. sen åkte vi hem till sofia, åt kyckling tallrik och sen sov vi! mamma fyller år idag så nu ska jag fira henne :)



sara


vem vill gå i trean nu, ALLA ALLA!!!!!!

inte varje dag väskan är lättare när man kommer från skolan;) grymt bra start på sista året i skolan och det lär ju fortsätta i samma takt!! bilder kommer senare!

Emilia

taggar!

jag lisa och sofia sitter hemma hos emilia och taggar inför imorn! kommer bli riktigt kul alltså! wohoooo!!!

sara

perfekt avslut på lovet!

jag ska glädja er med lite bilder från kräftskivan i lördags tänkte jag:) hade en sjukt kul kväll/natt, spårade ur mer och mer ju längre natten gick men helvette vad roligt vi hade!! och igår var vi som sagt på nellys outlett, vilket också var en fantastiskt bra dag! kom hem med 4 klänningar, ett linne och det bästa av allt, ett par nya jeffery cambell till min samling!!! :D har två par nu. dom stod precis vid utgången, ett enda par kvar och så var det storlek 37, hur stor är chansen liksom?!! köpte även en halsduk, mössa, vantar och skor till anton på lager 157 :) bättre avslut kunde det knappast bli på lovet! och ikväll kommer mina älskade vänner hit och sover här och har lite tjejkväll och imorgon är det första dagen på sista året i skolan!!!

min ny älskling till samlingen! fick dom för 489 kr och egentligen koster dom 1395 kr. det kallar jag fynd! :D



fick äntligen träffa min efterlängtade emelie!





Emilia


08.47

godmorgon! idag ska jag ha farmor dag! vi ska baka och äta middag och fika och ha de mysigt medans farfar är ute och bygger på deras altan:) antar att han är lite avis ;) så idag var de bara att ställa väckarklocka! måste ju vänja mig inför skolan;) aja.. blir inget bloggande när jag är med farmor så ni vet!


jag och min söta farmor från när jag fyllde 14 :)

sara

världens bästa vänner!

haft en riktigt bra dag med mina tjejer :) lisa hämtade upp oss vid 8, tankade och sen bar de av mot nellys outlet i borås! hittade bara 3 klänningar.. och när jag kom hem såg jag att 2 var trasiga, kul!!!! sen blev de middag på Jensen's. riktigt gott! sen lager 157 och alla affärer som ligger i de området :) fick även med mig 2 par cheap monday jeans, 2 halsdukar, en mössa och en tröja till philip :)
tänkte ta kort på de jag hade köpt men de såg cp ut på bild så skiter i de ;)

lite bilder från roadtrippen!











sara


nu kan jag inte hålla mig längre!

ska bli riktigt kul! imorn klockan 8 drar jag, emilia, lisa och sofia till borås för att röja på nellys outlet! kommer vara sjukt pank när jag går därifrån! alla skoooooor! omg I die!



sara


sunday

upptäckte att jag bara hade typ 4 bilder så jag överlämnar det till emilia! philip har åkt hem så nu ligger jag och kollar på glee som vanligt! kollat på 15 avsnitt nu;) haha. väntar på att få lite mat i magen! blir hemmagjord thai, mums!



sara

kräftskiva igår!

igår hade vi kräftskiva hos emilia! var jätte kul och god mat osv ända tills jag började bli mer och mer sjuk. frös som fan och kändes som jag skulle svimma. så gick hem tidigare och hade typ 40 graders feber. gött. låg och svettades jätte mycket och kunde inte somna för jag hostade så mycket. usch vill bara bli frisk! kommer bilder lite senare!

sara

mardröm!

åh fy fan vilken hemsk natt! jag drömde att jag emilia och lisa hamnade i fängelse. Helt utan anledning! jag och emilia satt där i cellen och grät och grät över att vi skulle sitta där i flera år medans lisa  självklart hittar en snygging som hon började flirta med haha! asså de kändes så verkligt av någon anledning? aja.. lättnad när jag vakna kan jag säga! nu ska jag krypa ner i sängen igen för min prins sover fortfarande ♥


mot fängelset!

sara

mitt hjärta

min fina kille kom hit runt 3. då låg vi i soffan och prata och myste lite. inga rådjur skjutna! då blir de ingen rådjurs filé till mig buhu:( vi har precis kollat på en film som heter Jägarna, dock somna jag efter 10 min och vakna när de var 5 min kvar av filmen;) nu ska vi fixa något att äta för jag har inte ätit någon riktig mat sen i tisdags!



sara

I love you till the end

godmorgon! gött att man sover cirka 1 timme per natt.. han i alla fall drömma 2 gånger att jag krockade med bil? vad kom de ifrån liksom. måste berätta en kul sak, fylle sms från Lisa " jag har ingen aning om vart jag är" låter bra haha! ;) nej nu ska jag äta frukost och kolla på glee medans jag väntar på philip :)


du gör mig lycklig

sara

förlåt och ursäkta...

att jag varit så urusel på att blogga sista tiden... men jag har faktiskt inte suttit vid en dator på över en vecka, det är sant. haft fullt upp som vanligt. i helgen var jag med antons familj i borlänge på släktträff, mycket trevligt!:) sen i måndags åkte jag ut med familjen i husbilen några dagar och kom hem idag igen. ska försöka bli bättre med bloggandet!!

Emilia

glee

har laddat ner glee så har kollat på 2 avsnitt än så länge. kollade aldrig på de när de gick på tv. ska kolla på ett sista avsnitt innan jag somnar tänkte jag:)


så här kul har jag när jag ligger ensam i min säng hela dagarna! ska ligga här tills lördag.
snygg tröja jag vet!

sara

ullared

har precis fått i mig lite nyponsoppa och nu sitter jag och kollar på ullared. fruktansvärt roligt. men vad finns de att göra? imorn får jag äntligen träffa min pojk som har varit ute och jagat hela veckan ;)


mumsigt

sara

hemma igen!

hemkommer från vårdcentralen och banken! kom till vårdcentralen, tog halsprov. ingen halsfluss men något virus var de men dom visste inte vad. fick gå till labb och ta blodprov och så fick jag reda på att jag hade körtelfeber bakterier i mig som inte brutit ut. dom kallade virusinfektion. och eftersom allt var på väg ner så skulle de förhoppningsvis inte bryta ut heller! så hon sa att jag bara skulle ligga hemma och inte anstränga mig för då blir de värre och kan bryta ut. KUL att ligga hemma och ha AS roligt helt ensam! well well.. vidare till banken där man får vänta i hundra år. skulle sätta in pengar på mitt konto men de fick man tydligen inte längre. värt att gå runt med flera tusen i kontant? så hon sa att jag skulle gå till ica för där kunde jag sätta in pengarna på kortet men de kunde man ju fan inte!!! hata töreboda!





fick boka en tid nästa vecka för ett möte med banken. börjar bli riktigt vuxen känner jag ;)

sara

mot vårdcentralen

fick tid 10.30 så de är bara en kvart kvar så ska dra mig iväg. önska mig lycka till!

sara

trust



såg tips på 2 olika bloggar om att filmen Trust skulle vara jätte bra. så tänkte att jag skulle ta och kika på den! ska bara gå och hämta en kopp te och youghurt först!

sara

jävla vårdcentral

ställde alarm imorse så att jag skulle vara först att ringa vårdcentralen så jag får tid IDAG. då säger puckot i telefonen "knappa in ditt telefon nummer så ringer vi dig innan klockan fem i förmiddag" för de första när fan blev klockan fem förmiddag? de var eftermiddag senast jag kollade. och liksom, dom öppnar telfonen 07.30 och jag ringde 07.34! hur sjuka är folk eller? jag är viktigare jag sitter ju fan och dör här hemma!



sara


kill me..

åhhh jag dör! jag lisa och emilia har satsat på utgång imorn. tänkte att jag skulle bli frisk tills då! men så säger lisa typ, huvudsaken är att du inte har feber! tänkte jag kolla för säkerhetsskull och självklart har jag feber! sen ville mamma kolla i min hals och jag har fått röda jättestora prickar i halsen? brukar få vita prickar när jag har halsfluss.. hur som helst så blir det vårdcentralen imorgon. inte kul. och för guds skull snälla doktorer säg att jag är frisk!


dricker te och äter fryst hallon cheesecake i hopp om att bli frisk!

sara

sliiiirigt



då var man hemma från halkan då! helvete vad kul de var :D var i jönköping istället för kinnekulle för min körlärare gillar inte kinnekulle haha;) fick köra en röd liten ford. söt så! körde på gubbarna man skulle väja för de första jag gjorde haha.. fast de gjorde alla andra med som tur var;) (plastgubbar alltså) aja nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på kung fu panda för jag är sjuuuuk! :(

sara

halkan imorgon!

idag har lilla fröken lisa varit här :) vi åkte runt och gjorde lite ärenden, färgade mitt hår och kollade på gnomeo and juliet. världens sötaste film! :) och så lagade jag middag åt henne ;) stekte kyckling och värmde vitlöksbröd, glamorös middag! ;) nu ska jag dricka en kopp te och se på film sen sova! halkan imorgon!!! jag dör vad läskigt..



sara

stackars mig

självklart! vaknade upp med världens förkylning. helt täppt i näsan, halsen är så svullen så jag knappt kan andas och är döv på ena örat. gött! lisa kommer ju i alla fall hit och tar hand om mig eftersom jag är ensam hemma. nu ska jag dricka världens största kopp te!

sara

sjuk nu? nej tack!

börjar få ont i halsen! jag dör. vill inte bli sjuk nu! :( sitter med en värmekudde runt nacken och ska krypa ner i sängen och kolla på tecknad film nu! imorn kommer lisa hit då blir jag nog frisk! :)

såg att dom hade lagt in bilder ifrån husaren nu. kul att man ser nykter och fräsh ut!:)


haha!

sara

dör lite grann

hahah! kollar på 112 poliser. Är  krog bråk mellan 2 brudar och den ena är helt psyk! slåss och skriker och dampar sönder. dör ju av skratt alltså! enda hon kan säga är jävla hora. well well.. är hos mamma nu och tycker synd om mig själv eftersom jag har så ont i nacken :( har halkan på onsdag så då hoppas jag att de är borta så slipper jag se helt handikappad ut när jag kollar åt sidan ;) ne nu ska jag se på en film!

picture

sara

nackspärr

goddagens! sitter hemma hos philip, vi har precis duschat. när jag vaknade imorse hade jag sån extrem jävla nackspärr! alrdig haft i hela mitt liv men helveteeee vad ont de gör! känns som jag ska bryta nacken om jag vrider på huvudet. så idag ser jag allmänt handikappad ut. buhu..

smärtan känns exakt som det ser ut på bilden. läste om de på internet och de kunde uppstå av att man fått för mycket kyla på nacken. så jag tror jag har mitt svar eftersom philip envisades med att ha på en fläkt hela natten som blåste mig rätt i nacken! får skylla på honom ;)



sara

husaren

igår blev de husaren. ett skepp kommer lastat med bilder!








kisse paus på vägen till husaren!



sara

bilder!

slänger upp lite bilder ifrån igår :) dom som inte kommer visas på facebook haha;)






danza kuduro


skååål!




roa <3

sara

helt slut!

då har dom sista vännerna gått hem och de är dags att sova. imorn är de dags för utgång! så måste ladda om batterierna och tagga inför imorn;) ätit god mat, druckit massa gott, skjutit champagne korkar i träd och lyssnat på skön musik med världens bästa vänner och pojkvän, dagen kunde inte blivit bättre! har fått jätte fina presenter som jag kan visa imorgon :) godnatt!

sara

GRAAAAATTTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIISSSS!!!!!!

jag vann kampen att vara först med och säga grattis till sara!:D hade några rivaler men är man bäst så är man, gud vilken bra vän jag är!;) ikväll ska det jävlar i mig firas och imorgon med för då blir det utgång!
när man fyller 18 får man faktiskt bjuda på sig själv lite men eftersom inte sara gjort det än så gör jag det åt dig;)


världens sötaste 18 åring!

Emilia

JAG ÄR 18!

wohoooooooo! då var man 18 då:) växt minst 10 cm inatt och blivit oerhört allmänbildad! haha nej inte riktigt så.. fick present av philip klockan 00.00 :) ett Thomas Sabo armband med ett P och ett hjärta på:) har verkligen världens bästa pojkvän ♥



sara

målare

måla var det ja, det är i stort sett det enda jag har gjort idag. var i stallet några timmar med och red min lilla polle, hoppade lite och det gick riktigt bra:) seg dag annars... och vet ni vad jag ska göra imorgon? joo, fortsätta att måla! tjoho tummen upp! nej usch det är riktigt tråkigt att måla men det blir ju fint när det är klart:) men jag ska faktiskt hinna med att rida och gå till banken med på dagen innan det vankas 18 års party för världens bästa sara!!!:D och jag har världens bästa present:D 
nu ska jag bara vänta tills klockan slår 00.00 så jag kan säga grattis till min bästa vän och sen tänkte jag sova så jag ska hinna med allt detta imorgon:)

gammal bild på oss från 09 tror jag det är:)


Emilia


väntar

nu är philip här och nu ska vi lägga oss och kolla på otecknade peter pan:) så himla söt film! nedräkningen har börjat, 2 timmar kvar till 18!



sara

imorgon slår vi på stort!

ja för er som inte vet så är den största dagen hittils i mitt liv imorgon! jag blir hela 18 år. gammal som gatan jo tack jag vet! nej men asså som jag har längtat efter denna dag! ska springa ner till konsum och köpa cigg, snus och 2.25! haha. imorn kommer mina älskade vänner hit och äta lite mat och konsumera en hel del alkohol var det tänkt! ne nu ska jag hitta på något kul tills philip kommer :)


bild ifrån när jag fyllde 1 år :)

sara

Rolandz och olstorp

det har verkligen varit en kanon helg! började lördagen hemma hos lisa med förfest, drog till olstorp och dansade och jag och sara fick våra efterlängtade autografer och bilder med robert gustavsson;) jävligt rolig kväll! sov hos lisa och vaknade upp förvånandsvärt pigg, blev en riktigt god bakispizza och bakishäng med dom kära vännerna.






love my girls!




inte bästa kvalite med mobilkamera och mörker men ni får stå ut.

Emilia


mitt stora feta grekiska bröllop

jobb idag, de var chill. vilket de kommer vara imorn med! göttans. tog en promenix med bella och sedan våldgästade vi sofia en stund. Sen gick jag hem, medans dom skulle ha party, orkade verkligen inte! men de blev tydligen inget så dom kom hit en liten stund istället så fixade vi lite musik till onsdag:) nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på Mitt stora feta grekiska bröllop :)



sara

olstorp bilder



ni kan ju lyssna på denna så länge medans ni kikar på bilderna!


vin och skumpa!


brottningsmatch




vissa bränner gummi och andra bränner upp sina ögonbryn?


en dag ska jag också nå upp till stjärnorna


söta tjejer!









kan inte säga något annat än att jag hade en sjukt kul kväll/natt!

sara

kalas

nu har vi precis haft kalas för min bror som fyllt 15 idag, grattis! god mat och världens godaste marängtårta som mormor hade gjort, massa jordgubbar, hallon, björnbär och ännu mer bär på, mumms! imorgon väntas en målardag då jag och min bror ska måla om vår lekstuga, får se hur den kommer se ut sen... tänkte slänga upp lite bilder från vår grymma helg innan jag lägger mig nu, håller på att ladda över dom till datorn nu.

Emilia

helgen som gått

ja uppdateringen har som vanligt inte varit den bästa! men men. Lördags var de som sagt ike och vi hitta massor med kul. Efter de så drog jag, sofia och isabell till lisa där emilia redan befann sig. För festade lite och drog sedan till olstorp. Hade så sjukt kul alltså! rolandz spelade och vi fick träffa han efteråt och tog kort och lite så, ska slänga in bilder när jag hittar mitt fucking mobil usb!!! söndags sov vi till 1 och sedan blev de varma mackor och bakis häng med emilia, lisa, philip, anton och fredrik och kollade på Kim novak badade aldrig i genesarets sjö. Världens längsta film titel? haha. och idag har de varit jobb och nu sitter jag har, har laddat ner 3 filmer så ska slänga mig i soffan och ha de gött!
sara

äntligen!

fyy fan vad mycket det var på jobbet! helt död nu! 11 sängar att bädda på första stället plus att jag ska städa och diska och skit! sen var de 6 sängar på andra stället. kill me. eller nej gör inte det, är ju äntligen helg nu :D och imorn är jag ledig, gött! nu ska jag slänga i mig lite mat och sen duscha och göra i ordning mig lite inför kvällens bravader!


godis till ikväll!
var tvungen att gömma mitt osminkade ansikte!

sara

orkar inte gå upp...

har inte kommit ur sängen än även fast jag legat vaken ett tag och ändå känner jag mig ganska pigg efter gårdagens bravader. tycker synd om lisa som började jobba halv 7. vi hade en bra kväll i alla fall, men annat blir det ju inte när det gäller oss. på lördag kör vi igen!! senare åker jag, anton och gabriel till mina små kusiner och åker vattenskidor och grejer, hoppas bara solen kommer fram! nej jag kan inte ligga här hela dagen, ska försöka ta mig ner och äta frukost nu;)

Emilia

helg på ingång!

nyss hemkommen ifrån sofia :) långpromenaden avslutades tillslut med 9 tuggumin i munnen, var ju tvungen att ta ett nytt så fort smaken försvann :) sen satte vi oss på altanen och drack te och åt ägg :) mys! imorn är de fredag, sista jobbdagen! blir nog så att jag sover hos isabell eftersom hon är ensam hemma :) sen lördag blir de först ikea och sedan olstorp!

ne nu ska jag gå och lägga mig, sov gott!

sara


lycklig!

åh äntligen är min data tillbaka! så nu slipper jag använda min gamla bärbara skrutt! nu har jag min nya älskling igen! var tvungen att lämna in den eftersom den inte tog emot några signaler ifrån internet :( men men nu funkar den igen :) orkade inte ligga ute i solen längre så nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på The Roommate medans jag väntar på att maten ska bli klar :)



Sara

nothing else matters

jobbet avklarat för idag! lyft 10 säckat på typ 40 kg i en jävla kärra med kanter som är högre än mig själv. Säger bara hej träningsvärk i axlar och armar imorn! göttans. nu ska jag slänga mig i solsängen och njuta av solen! på schemat står kvällspromenad med sofia as usual! :)

sara

lill lördag

kan vara dåligaste uppdateringen någonsin? jaja, måndag kom ju som sagt lisa och hämtade mig, men vi drog till snapen istället! gött häng där, sen satte vi oss i hamnen och åt glass. sedan sov jag hos henne :) tisdags så åkte vi till skarven och hade de riktigt gött! sen åkte jag med philip tillbaka och vi tog ett kvällsdopp i viken vi med. Sedan på kvällen kom keymer och linn så grillade vi och kolla på film och lite så :) idag fick jag hoppa in och jobba eftersom isabell är sjuk, får se hur många dagars jobb de blir :P sen drog jag och  philip och badade efter jobbet, sen var de kalas för min faster och sen när jag kom hem så var jag med sofia :) det var de! nu ska jag kika igenom allt kul på internet och sen sova!

två bilder från natt promenaden med sofia idag :)


ibland får man bjuda på sig själv!


sofia luktar lite på blommorna bara
sara

nu: BADAAA

hej hopp! nu kommer strax lisa och hämtar upp mig så sticker vi till ekudden och solar och badar:) i väntans tider har jag varit duktig och städat huset! hej hopp!



jag och lisa vid poolerna förra året :)

sara

morgon rush

god morgon! vaknade vid halv 10 och såg de fina vädret, slängde på mig jogging skorna och cyklade upp till mostugan, sprang 2,5 km och cyklade hem igen:) har inte sprungit sen typ 1876? nej jag vet inte men var jätte längesen så jag är nöjd med dom km jag orkade :) nu är de frulle dags! sen sol och bad med lisa:)


avokado, ägg och te mums!

sara

sol och bad

jag sa till lisa att jag skulle ta med solen hem och jag lyckades ganska bra, eller hur? badat i korssjön med lisa och sofia idag och senare mötte vi även upp sara. åkte hem till sofia och grillade på kvällen, vad jag älskar mina vänner! vi pratade och skrattade åt allt och inget som vanligt, mycket trevlig kväll. imorgon åker jag med anton och hans familj ut i deras båt några dagar så jag bli lite frånvarande här igen... men det får ni leva med, det är ju trotts allt sommarlov och då ska man vara ute i solen, inte sitta vid datorn;)
slänger in några bilder från åland:)

jag älskar min snygga bränna(Y)

 



<3

 


jag älskar dig!<3


Emilia


RSS 2.0