Längtar bort

nej nu får jag verkligen gå och lägga mig! fastnade framför fritidsresor och hittade hur härliga ställen som helst! gud vad härligt det skulle vara att resa bort till solen och värmen just nu och slippa det här äckliga vädret!
Nej nu ska jag sova, har en lång dag framför mig imorgon. Godnatt!



sara

Ut med det gamla och in med det nya!

Jaa då var det lite nytt på bloggen då! för er som inte kan se det än så kan de ta en liten stund innan det hinner uppdateras och skit ;)

Filosoferna

Dag 5 - En gammal bild

Får bli en bild på mig och emilia, första bilden som togs på oss tillsammans :)



Sara

forest fruit

engelska prov förut idag gick ju strålande, svarade på allt! haha nej men jag vet inte om det blev rätt men de återstår att se ;) cykla hem på 1ans växel eftersom den hade fryst fast, gött mos. Nu sitter jag och kollar på dom big brother avsnitt som jag har missat :) dricker lite te och äter fruktsallad, mums!

Sara

hej hopp neger snopp

sitter i skolan med 2 tjusiga damer:) har rehab men sitter man med en data i op landet blir det inte mycket gjort! får jobba när jag kommer hem;)

Sara

då var det dags för söndags ångest

bleven jätte god middag med farmor och farfar :) nu sitter jag i soffan med min kära pojkvän<3 har precis kollat på solsidan :) ska kolla på big brother nu och sen ska vi krypa ner i sängen!



bild från sommaren 09 när vi var i grebbestad och jag försökte göra "vild hästar" tama haha ;)
längtar till sommaren!

Sara

bullbak

för i helvete sara!!! HEMSK film! du ska allt få smaka på andre bullar när vi ses!
nu står jag och anton i köket och bakar bullar, jag tror anton ska bli hemmafru, han är ganska duktig på det här;) nu ska jag med fixa mina bullar. berätter mer om horseshow imorgon med bilder och så, vi hade i alla fall grymt kul!!

emilia

emilia alltså!

hittade en kul film på emilia från en fest hahaha! ;)

Sara


dag 4 - min hobby

kom precis på att jag ska lägga ut en bild på dag 4 haha ;)
fick inte med mina hobbys på en bild så fick bli 2. Men min hobby är att vara med mina 2 bästa vänner festa, shoppa och ta en sväng på gymmet. och självklart att vara med min underbara pojkvän! <3



Sara

gårdagen var våran att förlora

var med min mysiga pojkvän igår :) imorse fick han åka ifrån mig för att åka till praktiken men han kommer vid 4 igen:) har varit och hälsat på min kära mormor som är världens bästa, älskar henne jätte mycket! vi är lika på så många sätt. känner att jag kommer bli precis som henne när jag blir gammal:) farmor och farfar kommer hit sen för vi ska bjuda dom på middag:)

bjuder på en fin bild där emilia ser ut som hon har tappat en tand haha!


Sara


vilket jävla skämt

jag dör! hur fan tänkte dom när dom gör titanic 2? dom bygger en likadan båt, en tjej och kille träffas, samma datum händer en olyckshändelse och båten går under... sååååå jävla dåligt. det går inte att göra en tvåa på en sån bra film som titanic? loooosers



sara

macarena



Jag och Lisa dansar macarena!

Sara

dag 2 och dag 3

hade tjejmiddag hos sofia igår, riktigt kul!:) därför missade jag att lägga in bild till dag 2 haha ;) ni ska få en film från gårkvällen lite senare :)

dag 2 - min favorit pryl
vad vore livet utan mobilen?



Dag 3 - en familje medlem
min efterblivna lillebor :)



Sara


tjejmiddaaaaaaaaaag!

sitter hemma hos sofia och har ätit middag och efterrätt :) har druckit några glas vin och lyssnar på musik, <3

Sara

göteborg horseshow!

imorgon åker jag och mina två kära hästvänner + våra mammor till göteborg. äta på restaurang och ha det trevligt och på lördag blir det horseshow för hela slanten! så jävla taggad, det är ju så himla kul!:D

såhär otroligt kul hade vi förra året;)

emilia


kännslan av att ligga kvar i sängen

det är en så härlig känsla när anton måste gå upp tidigt och jag kan ligga kvar och sova. det brukar alltid vara jag som ska upp tidigt och göra något, men inte idag. skadeglädje. fast alldra bäst hade ju vart om han med hade legat kvar. jag började jobba två idag och slutade halv tio så nu är jag jättetrött. ledig imorgon i alla fall riktigt gött!

emilia

dag 1 - bild på mig själv



Sara

the list!

eftersom alla bloggare kör med massa lister och texter och skit tänkte jag med att jag skulle köra en lista, fast med bilder! vad sägs om det? ;)

Dag 1: Bild på dig själv

Dag 2: Favoritpryl

Dag 3: En familjemedlem

Dag 4: Min hobby

Dag 5: En gammal bild

Dag 6: Tema "grön"

Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp

Dag 8: En favoritbild

Dag 9: Dagens

Dag 10: Detta gör mig glad

Dag 11: Tokigt

Dag 12: Min vardag

Dag 13: Tema "ljus"

Dag 14: En vinterbild

Dag 15: Kärlek

Dag 16: Självporträtt i svartvitt

Dag 17: Ett ögonblick

Dag 18: Känslor

Dag 19: Här bor jag

Dag 20: Tema "olika"

Dag 21: När jag var liten

Dag 22: Mitt beroende

Dag 23: En sommarbild

Dag 24: Detta gör mig glad

Dag 25: I all hast

Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt

Dag 27: Tema "två"

Dag 28: Väder

Dag 29: Nyaste bilden på mig själv

Dag 30: Valfri bild

Sara


school

var i skolan idag, tänkte att jag äntligen skulle få träffa kära sylvia men nu var hon sjuk! :( riiikgt seg dag, 8-16, fick dock sluta 3 för våran lärare har lunginflamation så blir ingen engelska imorn heller :) så då slutar vi 12.15. Sen blir det tjejkväll hos sofia, riiiiktigt trevligt!:) imorgon ska de bli sol i moln och endast -6, nästan varmt! nu sitter jag bara och väntar på att min älskade ska sluta för dagen, han slutar tyvärr inte för ens 10 men.. :( buhu ne nu ska jag ligga i sängen och se på  tv och va lat!

Sara

hjälp

åhhhhhh jag dör. Känns som hela ansiktet  är svullet? är förkyld i hela huvudet. ska göra i ordning lite nyponsoppa och sen kolla på första säsongen av Hjälp, så sjukt roligt! ;)



Sara


knark till frukost

emilia hade helt rätt! var menat till henne haha. typ om det går förbi en rolig människa eller om man åker bil och jag ser något coolt så är de borta innan hon har reagerat över huvud taget haha ;) du är lite efter min vän :) frukosten bestod av ipren, host medicin, nässpray och halstabletter. Mums! pappa har köpt nyponsoppa och glass så får försöka få i mig de lite senare. har sovit i över 11 timmar. är helt slut i hela kroppen! så fort jag lägger huvudet på kudden så somnar jag. ska försöka kolla på en film nu utan att somna :)

Sara

lite efter

förresten, den ena repliken sara skrev från i like it inlägget: ''titta... titta.. TITTA! TITTA DÅ! MEN TITTA FÖR I HELVETE!'' ''vadå?'' ''nej, du missade det.''
det var nog menat åt mig. för varenda gång sara säger till mig att titta på något så kollar jag alltid för sent;) haha, såå typiskt mig alltså.
E

vill sova

har prcis krypit ner i sängen under mitt gosiga täcke och väntar på att anton ska ringa, lär nog dröja ett litet tag till för han är ganska seg. första dagen på praktiken avklarad, blir nog bra det hära. imorgon jobbar jag 7-14 rätt gött ändå:) hade även möte med nya ungdomssektionen, ser ut att bli en riktigt rolig vår:) nej nu somnar jag snart så det är bäst för anton att han ringer snart om han inte vill prata med mig när jag pratar i sömnen.
nattinatt
emilia

i like it.se

hahah fy fan känns så jävla dumt när man sitter helt själv och skrattar! Sitter och kollar på I like it.se på facebook och när de är något man känner igen så jävla väl kan man ju inte låta bli att skratta asså ;) Hittade några som verkligen är typiskt mig;)

Kom in... KOM IN... Men KOM IN DÅÅÅHHH!!!! Jaha var det låst?


När man nästan somnat och halvdrömmer att man faller eller snubblar och man får värsta rycket i hela kroppen!


'' mamma stäng dörren.................HELT!!!''


När man ligger i sängen och sms:ar och tappar mobilen i ansiktet.


''titta... titta.. TITTA! TITTA DÅ! MEN TITTA FÖR I HELVETE!'' ''vadå?'' ''nej, du missade det.''


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH! oj gjorde det ont?

Sara


cosy

nu har jag tvättat bort sminket, slängt på mig mjukis byxor, tänt lite ljus och krypit ner i sängen. ska kolla på några oth avsnitt som jag har missat, fy skämms sara!



Sara


black and white

Fyyyyyyyyyyy vad jag fryser!!! buhuhuhu! vill ha sommar nu nu nu! Första skoldagen på 5 veckor, höll på att somna sista lektionen, var så jävla trött! Efter skolan blev det en runda på stan och jag har inte shoppat något på 100 år för jag inte har haft någon inspiration över huvud taget men idag tack vare lisa kom blev tre nya ting inhandlade!



vit blus och vit tröja från bikbok, linnet från hm!
nice nice fågelbajs..

Sara

en sista grej innan jag somnar

jag kom på att jag har glömt berätta att vi bowlade i stöten med, två gånger. och som ni vet är jag ju totalt värdelös på bowling. men i alla fall så tyckte jag faktiskt att det gick helt okej första gången så vi bestämde att spela en gång till. och gissa vad som hände då? jag vann över anton!!!!! fattar ni hur värsta grym jag var eller!!;D anton är ju typ 100 gånger bättre än mig, eller han har ju vart det tills nu när jag drog om;) haha.
godnatt!
emilia

en varm kopp te

kollade precis på solsidan, sitter fortfarande kvar framför tven med datorn i knät och en kopp te i handen och väntar på att wallander ska börja. har åkte på en förkylning dom sista dagarna uppe i stöten så näsan är som ett jävla vattenfall. jag är glad över att jag inte ska till skolan imorgon i alla fall. istället ska jag börja min praktik på hemtjänsten fyra veckor frammåt, kommer nog bli riktigt bra tror jag. alltså ingen skola på en hel månad, underbart!

emilia

home sweet home

då var jag hemma i töret igen. jag har haft en suuuuperbra vecka i stöten! massor med skidåkning och mys, bättre kunde det inte bli:) eller vädret kanske, det var bara sol dom två sista dagarna men då var det även kallare med så vet knappt vilket som var bäst, det var mellan 15 och 20 minus hela veckan.
några bilder från veckan.








fick köpa mig en hjälm sista dagen eftersom jag haft så många hjärnskakningar. hellre att se lite muppig ut i backen än att slå i huvudet och bli hjärndöd liksom. köpte även nya supersnygga skidglasögon samtidigt.

emilia


host host

haft en riktigt bra helg! kommer bli hur jobbigt som helst att börja skolan igen:( förkyldningen har blivit typ dubbelt så värre, de enda jag har gått runt och sagt idag är typ: Åhhh vad sjuk jag äääär!!! :( haha! Försökt läsa klart engelska boken idag men de har inte blivit något med de heller, blääää.

Sara

kalas lördag

morsning! kände mig lite krasslig när jag vaknade. Svullen och ont i halsen och täppt i näsan, buhuu. Tog en tablett som skulle lätta på förkyldning och jag känner att det börjar släppa lite faktiskt. Skönt! ätit strepsils också men när svullnaden försvann kände jag att det inte direkt gjorde ont utan bara halsbränna, så jag kanske slipper bli sjuk trots allt! Kanske berodde på allt mitt sjungande igår hahha;) ska snart börja fixa i ordning mig lite för philips mormor har fyllt år så vi ska på kalas :)



jag och lisa igår haha, the grudge vs alien? ;)

Sara

jalla jalla

hem kommen från gymmet, blev ett fint pass med paulina. Ska hoppa in i duschen nu och sedan kommer fröken ramsén! puss på det

Sara

då var det dags igen

ja då börjar allt om på nytt igen då, vakna, läsa tråkig engelska bok, frukost, träna, duscha, lisa kommer, fix fix sen iväg på party!

söt bild!



Sara

hemma igen!

hemma från farmor och farfar. Alltid lika mysigt att åka till dom:) blev även lite tekaks bakning ;) ska sätta mig och mumsa på en sen:) ska kolla på sveriges värsta bilförar strax, känner mig så jävla grym då haha;) imorgon blir det party igen! häärligt, haft ett riktigt bra lov asså!

Sara

dagens!

Blir snart upphämtad av farmor, ska äta middag med henne och farfar samt hjälpa dom lite eftersom dom gör om i deras fin rum :)

Dagens hälsa på farmor och farfar outfit!



inget smink, stickad randig tröja och leggins, mysigt och bekvämt!

Sara


ordninsvakten svarar

Ja som jag skrev förut hade jag lite frågor som jag funderat på angående jobbet som ordningsvakt och igår fick jag svar på några av dom:)


Vilket jobb är roligast av ordningsvakt och väktare?
Ordningsvakt, helt klart!

Hatar ni väktare?
haha, nej varför skulle vi göra det?

Vad tjänar man som ordningsvakt?
1000kr per natt efter skatt.

Men det var ju dåligt, vad tjänar man i månaden då?
Ordningsvakt är inget heltidsjobb förstår du, jag har ett jobb till.

Är det inga ordningsvakter som har hår på huvudet?
Jo det finns det aboslut!

Får man slåss mycket när man är ordningsvakt?
Vet inte riktigt hur jag ska formulera mig, men det får man väl beroende på situationen.

Jag ser att du har en batong, slår du folk i huvudet med den så dom däckar?
nej aboslut inte! Man får bara slå på armar och ben.

Om jag bli överfallen hur mycket får jag slåss för att försvara mig?
Hur mycket du vill bara det är självförsvar.

Hur full ska man vara för att hamna i fylle cell?
Jätte full!

Bestämmer ni vilka som ska hamna i fylle cell?
Vi tar dom som betér sig olämpligt och är väldigt onyktra och lämnar över dom till polisen så bestämmer dom ifall dom ska hamna i fyllecell eller inte.




Sara


dagen efter kvällen före

goooood morgon mina kära vänner. Hade glömt berätta att jag skulle till statt igår haha;) började dagen med anställningsintervju, får se hur det blir med jobbet haha. Sen kom lisa, vi solade, duscha, fixa oss och tog bussen till carro:) där blev det förfest, riktigt kul! världens bästa tjejer får jag allt säga. Sen åkte vi till statt så vi var där typ halv 11. Partade lite och jag och lisa slogs med lite folk för att försvara oss haha;) Vi blev även bästa vänner med två ordningsvakter :) och jag fick svar på en hel del frågar jag haft genom åren. tänkte ta upp några frågor lite senare:) jag och lisa försökte även fjäska till oss en drink i baren men det slutade bara med en redbull shot men det fick duga haha. Hade verkligen sjukt jävla kul igår alltså! ända tills jag hade ont i hela kroppen ;) nu ska jag vila!

Sara

se upp i backen

nu sitter jag i vår lilla stuga, och då menar jag verkligen lilla för det är precis så vi får plats allihop, men mysigt är det i alla fall:) kom in från backen för en liten stundsen och nu poppade jag precis popcorn, mums! det är ingen sol här i alla fall kan jag ju informera om och typ -15, men skitkul ändå! nu ska jag springa dom 2 metrarna till soffan så att inte anton och gabriel äter upp alla popcorn;)

emilia


bilder från alla hjärtans dag










Älskar dig mitt hjärta <3   Sara

vart fan är inspirationen?

Baaaahhhh!!!!! panik. Har kollat över hela internet, alla låder och garderober. men ingen inspiration. Vart har den gömt sig? jag avlider snart...

sara

alla <3 dag

började riktigt bra! vaknade upp brevid min älskade, helt ensamma hemma, hur skönt som helst:) åt en riktigt stor och god frukost, hoppade in i duschen och nu sitter jag här medans han fixar lite grejer ute:) senare blir det tre rätters middag som min älskling tillagat:) ser ut att bli en lyckad alla hjärtans dag för min del!

Sara

kärleks start på veckan

Har precis gjort mig i ordning, väntar på att philip ska komma så åker vi hem till honom:) fast säger han klockan 5 blir det väl typ klockan 9... seg som alltid ;) imorgon är det alla hjärtans dag, har nog ingen missat. Vi är ensamma hemma till onsdag, jätte mysigt. Så imorgon ska philip bjuda mig på 3 rätters middag, mums! Och på tisdag har vi 22 månader, tiden går! fast på onsdag får jag åka hem tidigt eftersom jag ska på jobb intervju klockan 10 :) blir kanske inte så mycket bloggande, men ni får ha det så bra!

Ha en jätte bra alla hjärtans dag imorgon och skäm bort eran älskade:) Sara


fools gold

Då har jag varit duktig och läst min 20 sidor! Nu ska jag sätta mig och kolla på fools gold :)



Sara

drömmar drömmar

hade världens hemskaste dröm inatt! Drömde att philip var jätte sjuk och låg på sjukhuset, så länge var jag hemma hos honom och väntade på att någon skulle ringa och säga att han mår bättre och får komma hem. Men så kommer det in en person med vita liljor och lägger dom i philips rum, så är de ett kort där det står Philip Lindholm 16/6-1993 - 13/2-2011. Då förstod jag att han hade dött. Han hade fått en hjärnblödning på natten. så mycket som jag grät i den drömmen har jag aldrig gjort förut! när jag vaknade förstod jag inte att det var en dröm så jag fortsatte gråta men tillslut förstod jag att det inte var på riktigt. Kan ni förstå hur lättad jag blev? usch!
ne nu ska jag gå och äta frukost..

Sara

ute och glider med snowboard och skidor

för imorgon åker jag till säääälen!!! jag älskar att åka skidor,s ka bil sååå kul:D ska lägga ner all packning i väskan nu och sen väntar jag bara på att min efterlängtade pojkvän ska komma hit:) blir alltså inte mycket bloggande från mi sida denna veckan men som tur är finns ju världens bästa sara som håller bloggen vid liv;)


såhär taggad är jag;)

kan ju även tillägga att min mössa hade gått sönder, resåren i kanten hade lossnat och jag klarade att laga den alldeles själv. det tyckte jag faktiskt var mycket duktigt av mig;) något lärde man sig visst i syslöjden.

emilia


sushiiiiii

blev dissade av både emilia och sylvia så blev bara jag och lisa i skövde :) gick lite i affärer och sedan bestämde vi oss för att äta något, fick bli sushi för första gången! kan bara säga så här, det var det äckligaste jag ätit i hela mitt snart 18 åriga liv! ni som inte har provat de, jag lovar ni har inte missat något!



sara

hurtigt

guuuud vad duktig jag är! ska läsa ut en engelska bok tills nästa vecka, då har jag räknat ut att det räcker om jag läser 20 sidor per dag. Så startade morgonen med 20 sidor. Sen åt jag fruksot, åkte iväg och tränade, solade och nu ska jag slänga i mig en banan och hoppa in i duschen! I eftermiddag blir det en liten lördags fika med världens bästa tjejer <3

Sara

inbrott?

sitter framför tvn och hör plötsligt ett jätte konstigt ljud utanför dörren. så smög fram till köks fönstret och kollade ut. Då ser jag bara en svart labrador? men sen ser jag en man också helt plötsligt. Då är det våran stackars granne som står ute och skottar vägen till vårt hus. Hur gulligt är inte det? Han fick en hund för att han inte skulle vara ensam eftersom hans fru dog innan jul :( kanske borde ta och bjuda in han på lite fika!;) tycker så synd om han det är ju snöstorm ute:(

sara


nails time



fixade naglarna lite snabbt, blev jätte slarvigt men ser ju helt okej ut på bilden haha ;)
Sara

spiderwick

fick ett samtal nyss från resurspoolen, så jag ska på antsällnings intervju på onsdag om sommarjobb. Läskigt! haha;) sitter just nu och kollar på spiderwick, antar att det är någon barnfilm egentligen men hade inget att kolla på;)



Sara

what would I be without you?

sista praktiken var ju alltså igår. Var lite tråkigt att gå där ifrån, säga hejdå och inte komma tillbaka mer, trots allt buss/ tåg åkande, gå upp klockan 5 varje morgon så har jag haft riktigt kul! Hade ett rörande samtal med en av patienterna precis innan jag gick där ifrån. Helt fantastiskt vad en del människor kan göra precis allt för andra människor och så går det bara neråt för en själv. Vet inte om jag tror på karma längre? Vaknade upp i morse med min älskade brevid mig, mysigt! men han begav sig till skolan medans jag låg kvar i sängen. När jag gick upp så satte jag på musik på högsta volym och började storstäda huset så att mamma kommer hem till ett fint nystädat hus:) Nu ska jag fixa lite frukost och senare idag bllir det gymmet!

Sara

dom bästa som finns

anton kom förbi några minuter och lämnade mitt bankkort som jag glömde hos honom i helgen så jag fick några pussar i alla fall:) men från och med lördag kommer vi leva med varandra en hel vecka för då ska vi till sälen och köra fullt ös i backarna!:D pratade med min bästa vän nyss, gud vad ja saknar henne! vi har inte setts på typ 3000år:( så vi hade assor att tjöta om som vanligt;)

emilia

last

operationen var riktigt spännande att vara med på! var inte äckligt över huvud taget:) tror jag ska bli kirurg haha;) nej det är nog lite extremt.. har precis varit ute och tutat och kört och åkte och köpte något att bjuda på imorgon eftersom det är min sista dag på praktiken. ska bli både skönt och tråkigt.. ska tvätta bort sminket nu och lägga mig i sängen och prata i tele med världens bästa vän:)

Sara


världens tråkigaste onsdag

ja det är precis vad det är. min pojkvän brukar ju alltid komma till mig på onsdagar men nu har klanton varit så smart och tappat bort busskortet så han kan inte komma hit!:( en helt värdelös dag! så jag får väll ägna dagen åt att plugga istället vilket är hur många gånger tråkigare som helst! onsdagarna är ju veckans höjdpunkt...

emilia


magic

förutom en sjukt seg praktik dag så har resterande av dagen varit riktigt bra! självförtroendet har varit på topp idag och jag mår bara så sjukt jävla bra! :) Nu ska jag slänga mig i sängen och läsa lite och sedan sova, måste vara pigg inför operationen imorn! :D

Sara

joke

måste bara berätta en kul sak. Körde på en grus väg förut med ganska mycket is på så tvärnita jag helt plötsligt bara för att kolla hur lång tid det tar innan bilen står helt stilla ifall det hoppade ut en älg, fast jag hade inte sagt till pappa att jag tänkte göra så.

Pappa: Vad gör du!?

Jag: Jääävlar vad jag vara nära på att köra på en älg alltså! såg du inte?

Pappa: Måste varit en jävligt liten älg i så fall...

jag tyckte det var jätte kul men pappa tyckte inte riktigt det var lika kul haha ;)



sara

spännande!!!

efter praktiken var jag ute och körde med pappa idag med, vädret var ju strålande. kålsvart och regn/snö storm. Men det gick bra ändå:) har lärt mig lite nya knep idag för att underlätta körningen. tycker faktiskt det gick riktigt bra idag:) måste bara berätta en jätte kul sak, på onsdag får jag vara med och kolla på en operation!! kommer bli så himla spännande! :D gaaaah längtar! Nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i sängen och prata i telefon med min pojkvän<3

Sara


helgen

jag får ju nästan skämmas för min dåliga uppdatering. får väll skylla på att jag vart hos min pojkvän hela helgen;) fredagen var ju ganska händelserik, mer säger jag inte... och resten av helgen har bara bestått av mys med min kära<3 årsmöte för hästklubben hade vi ju idag med, det får man inte glömma. nu är jag kassör, jag som är så dålig på matte, men det ska nog gå bra:) nej nu ska jag sova, godnatt!

Emilia

destination

har precis kollat på solsidan som vanligt den här tiden på söndags kvällen. imorgon är det dags att gå upp klockan 5 igen, buhuuuu.. Nu ska jag kolla på time out:) natti!!

Sara

brum brum

var som sagt på middag hos farmor och farfar idag:) skulle bakat bullar också men jag och pappa åkte ut och övningskörde istället, var ett tag sen sist:) Efter det åkte jag hem till mamma, så har packat upp alla saker och ska strax åka iväg till gymmet med ellen:)

Sara

då var det söndag igen.

helgerna går verkligen alldeles för fort! trots att det har varit långhelg och allt. igår åkte vi och hälsade på min kära mormor :) åt mat och fikade och så. Idag ska vi åka till farmor och farfar och äta där :) älskar att åka iväg och äta hos släktingar! mycket godare mat :)

Sara

fredagsmys

har precis ätit en riktig god sallad med räkor och avokado, mums! fast får nog bli lite popcorn sen haha;) kan ju inte vara nyttig en hel fredag.


muuuums

Sara


party på g!

nu drar jag och lisa och våra män på party!! TAGGAD!!!
emilia

sten cool



sara

svart

som många redan sagt så kan även jag nu säga att jag längtar tills våren och vinter jackan åker av, för igår införskaffade jag mig en skinnjacka! Har letat i över ett år efter den perfekta jackan men jag antog att den inte fanns, så fick nöja mig med den jag köpte igår:)

Sara

fredag!

var iväg och solade med lisa så kom precis tillbaka:) jag fick ingen färg över huvud taget trots att det är nya rör? skumt.. Philip är här så får se vad vi hittar på en fredag som denna.

Sara

duktigt!

blev hämtad av ellen efter praktiken så vi åkte och gymmade:)måste säga att ellen är riktigt duktig på att köra bil alltså! Ska hoppa in i duschen nu och så jobbar jag sista dagen imorn för den här veckan:) skönt!

Sara

godnatt

jaha då var det dags att gå mot sängen igen. ska borsta tänderna nu och sen vänta på att min sega pojkvän ska ringa så ska jag sova sen.

emilia

håll tummarna

har ätit och duschat, skönt! Satt precis med mamma och skrev ihop några rader och sökt sommarjobb så får se hur det går nu.. Nu ska jag slappna av för kvällen och lägga mig i sängen framför tvn:)

Sara


flower

jaaaaa, dagen fortsatte väl med mer otur. jag och john skulle vara med på en spännande undersökning på en patient men sjääääälvklart blir det inställt... sen var de massa annat krångel. kom hem och lyckades putta ner en glas lykta men fick tag i den i sista sekund. la mig i sängen och då hoppa katten upp och bet mig i kinden, skönt. cp katt. De enda två bra sakerna var väl att jag fikade med min söta pojkvän på pims efter praktiken och hade de allmänt mysigt. och.. mitt gymkort kom idag! wiiiih:D äntligen!
ne nu har jag inte tid att sitta här mer har annat för mig!

Sara

blod svett och sperma

hörde precis på radion att lady gaga ska komma ut med en parfym 2012 och den ska dofta blod svett och sperma, det låter väll intressant?


det har inte hänt nånting alls idag förutom att det inte kom någon lärare till sista lektionen så jag han med halv två tåget hem, riktigt gött! nu ska jag snart till stallet, hejsvejs!

emilia

en sak till bara

måste bara tillägga att våran telefon gick sönder igår med! plus att den andra gick sönder i torsdag så nu har vi ingen!!! jävla skit....

Sara

10 poäng till mig

fyyyy vad dagen har börjat illa. Vaknade och mådde skit dåligt. men men, bara att gå upp och köra på. Tappade smörpaketet i golvet så det flyger smör överallt, hällde juice utanför glaset och sen skyndar jag mig allt vad jag har men missar tåget. KUUUUUULLLL!!!! anar att en otursdag är på g. Ne nu ska jag stänga av datan och plocka ihop mina prylar och försöka hinna med nästa tåg!

Sara

RSS 2.0