sarafilmen



asså jag dör lite grann;) medans jag har suttit och studat gärnet idag så har sofia gjort en fin liten film om mig :) lite bilder och filmklipp från i sommras, temadagen i skolan och senaste veckan;) haha du är så söt!

sara

weekend looks good

har precis haft u-sek möte här hemma hos mig, gottat oss med kladdkaka som vanligt. låter som jag är jättetjock nu... imorgon tar jag mitt pick och pack och åker till min saknade pojkvän efter skolan:)
sedan ser helgen riktigt bra ut! på fredag ska jag och anton laga god mat och sedan ska vi på bio, the tree musketeers, en riktig myskväll<3 och på lördag är det som sagt 250 dagars och då går det inte lugnt till!;) blir nog hur bra som helst detta!

Emilia


avlider lite i taget

sitter i skolan i min ensamhet och väntar på att emilia ska sluta eftersom jag ska åka med henne hem :) bara 40 min kvar.. på tal om ingeniting kan jag berätta att jag har ont i varenda kroppsdel sen jag red i måndags! buhuu stackars mig. ne nu ska jag sitta och tycka lite mer synd om mig själv!

sara

rädda joppe, död eller levande!

kan ju börja med och säga att jag har hopptränat idag och det gick hur bra som helst, så duktig min lilla häst:) trodde knappt jag skulle orka träna först för jag har varit så sjukt trött hela dagen, försov mig en halvtimme imorse så började med att stressa ihjäl mig för att hinna med tåget, jag han. 
i skolan idag skulle vi till krematoriet, alltså där man bränner dom döda. det var ju inte det mysigaste jag gjort precis, fick gå in där alla kistor var med döingar och sen fick vi se när dom kremerade en person, vi fick kolla in i ugnen, helt sjukt ju! en person låg där inne och brann upp, känndes jättehemskt, såg när det brann i huden:( jag är ju en upplevelse rikare i alla fall! nu ska jag plugga lite psykologi som vi har prov på på fredag.



ungefär såhär såg det väl ut, fast vi fick bara kolla i ett litet fönster från andra hållet.

Emilia

vild ridtur

hängde med emilia till stallet igår. var riktigt kul! hoppade hinder och så :) dock bara typ 40 cm eller något haha ;) men sen när jag galloperade så FLÖG jag av! as coolt :D aldrig gjort de förut ;) har lite fina filmer och bilder jag kan lägga upp någon dag men nu har jag inte tid för jag ska bli upp hämtad av lisa så ska vi dra hem till henne, äta lite tacos, kika på kläder och sådant till spexfoto och sen ska jag sova hos henne :)


mys fylle bild!
sara

lugn helg

anton har varit här hela helgen, har bara tat det lugnt och haft det mysigt. jag körde hem honom förut och sen åkte jag till stallet och rd en sväng på pandora. nästa helg blir lite mer händelsefull då det är 250 dagars!!! då blir det party så det smäller om det!

Emilia

I love the way you lie

morsning korsning! sitter och latar mig medans pappa och philip står i köket och lagar mat :) har slängt i slingfärg i philips hår medans jag sitter med hårinpackning och ansiktmask som svider som fan! jaja jag överlever nog. skola imorn igen, ingen söndags ångest för en gångs skull :)

sara


24 september

3 månader kvar till jul, fan vad fort de går.. sitter numera hemma i min ensamhet. Philip åkte och jagade imorse och bilen gick sönder så han och hans pappa kommer inte hem så hade ingen lust att sitta själv hemma hos honom längre så åkte hem istället. skulle varit med honom emilia och anton ikväll men får se hur de blir med de nu då!
tur att jag har min övergosiga katt i alla fall <3



sara

fyllechaffis

Johanna följde med upp till stallet förut och tog massa fina bilder på mig och pandis:) nu har jag typ inte gjort ett skit, ätit lite och kollat på tv. väntar på att det ska bli natt för då ska jag vara fylletaxi åt anton och hans kompisar. vet inte om jag ska sova lite innan, är jättetrött...

Emilia

ledig fredag

För er som tror jag har gett upp bloggen kan jag tala om att ni har fel, även fast det verkar så... har bara inte orkat blogga sista veckan. i helgen var jag ju i stockholm och på The Arks sista spelning någonsin!!! så grymt jävla bra var det, stämniingen går inte att beskriva!! på lördagen var vi på wallmans salonger och åt massa god mat och festade och dansade hela natten, var hemma vid 5. en riktigt bra helg i stockholm helt enkelt! idag har jag varit ledig, hade en lektion men läraren är sjuk, inte fel att va ledig en fredag. passade på att klippa och färga håret istället så nu är det typ rött, blev riktigt nöjd:) slänger upp en bild senare.

Nu la jag precis ut min älskade lilla ponny på annons vilket inte alls känns bra, mår riktigt dåligt över det men det måste göras:( ska åka upp till henne snart och rida lite.


världens finaste<3


Emilia

äntligen fredag!

hej hopp seg skoldag! sprang till bussen för att slippa åka halv 4 ;) nu ska jag sätta mig med de hemska frankenstein arbetet vi har i svenskan och sedan kommer philip och hämtar mig så ser ut att bli en chill helg :)


söt pojkvän har jag i alla fall :)

sara

kul på svenska lektionen som alltid



sara

tut tut

efter skolan så kom pappa in till skövde så att jag kunde övningsköra i stan lite :) framåt bakåt byta fil rödljus osvosvosvosvosv.. gjorde även en fickparkering som blev alldeles prima! sedan brummade de iväg mot esplanaden där de blev ett par skor, sminkborttagning och även en ny gardin till mitt rum! fruktansvärt rolig shopping ;) ne nu ska jag slänga mig på sängen och plugga!



sara

pigg som en mört

vaknade klockan 5 i morse och var as pigg? känns ju bra.. låg och vände mig i sängen till halv 7 och då satte jag mig och läste körteori istället! nu sitter jag och väntar på att min pojk ska hämta mig och sen iväg till skolan!

sara

läsa läst läste ihjäl mig

sitter och läser jävla körkorts teori som jag är så oerhört trött på. ge mig bara mitt fucking körkort! aja. hoppas på lite karma på skrivningen och uppkörningen eftersom jag var så snäll och köpte ett childhood armband för 100 spänn igår!



sara

childhood

idag har jag varit en god människa och invensterat i ett childhood armband. Det kostade 100 kr och pengarna går till utsatta barn!



sara

lime.. limegrön?

kom på en sak idag! varför säger man limegrön till illgröna saker när en lime egentligen är mörkgrön?


Lime



Limegrön?

de kan ni gott fundera på!

sara

djurplågeri

sitter hemma och studar medans lisa och fia är ute och roar sig :) har precis skrivit om vad vi använder djur till och även vad de är för lagar som styr allt som har med djur att göra! nu blir de sängen och wordfeud!


beroende framkallande!

sara

döö skolan dööööö

hatar att gå 8-16 alltså.. hela klassen skrev ett brev till våran lärare så vi skulle slippa sista lektionen men de funkade tyvärr inte..



sara

sjuk.

buhu, jag har ont i huvudet och mår illa, känner mig inte alls bra:( så blev ingen skola för mig idag. ikväll åker jag i alla fall till min pojkvän för imorgon åker vi upp till stockholm och ska hälsa på hans syster och göra massa roliga grejer:) ska bli jättekul så nu får jag se till att bli bra direkt!


när jag och anton var på åland i sommras<3

Emilia

se upp i backen!

hur fan såg jag ut idag!? det måste vart det fulaste jag någonsin haft på mig, men kul var det och alla skrattade ;) kom dock på sen att jag var tvungen att springa in på konsum och handla lite för vi hade typ ingen mat hemma. jättekul att gå in i de snygga kläderna jag hade! tog av mig mössan, glasögonen och bytte skor och sen en stor jacka över så det inte skulle se allt för hemskt ut...


såhär såg jag alltså ut som skidåkare idag, kan man bli mycket fulare?...

Emilia

tennis

hejhopp! tänkte lägga ut lite kul bilder ifrån idag men självklart funkar de inte! fick så snygga kort på emilia! själv var jag tennis spelare med vit piké, svarta short, keps, converse och självklart ett tennisrack som accesoar! nu sitter jag och kikar lite på idol och spelar wordfeud. sånt är livet!

sara

sportfåne

imorgon är det tema sportfåne för alla treor på v-höjd. jag kom på nu i sista minuten vad jag ska va, skidåkare! ska ha pappas fina skiddräkt, toppluva, hemska glasögon, skidskor och stavar! jag ser så sjukt ful ut men sånt får man bjuda på som trea ;) jag och sara tar även bilen in till skolan imorgon, skönt att slippa vänta på tåget hela tiden :)

Emilia

AJ!

asså seriöst kan man vara kass på att raka sig? tänkte att jag skulle raka benen jätte noga eftersom jag ska ha shorts imorn på temadagen i skolan. men tror ni fan inte jag skär mig.. på FEM ställen! aj aj aj.. här ser ni ett av cut såren



kul att de ser ut som jag har typ storlek 34 och som att foten är typ fet som en gris? haha!

sara

vad fan hände igår?

jag minns ingenting! så jävla hemsk, aldrig mått så dåligt... allt var jättebra och sen bara pang så minns jag ingenting och jag satt i bilen påväg hem och missade olstorp... idag har jag väl mått som jag förtjänar, jag och anton låg kvar i sängen till tre, asså så förjävligt jag har måt. sånt som händer. nu ska jag sova och försöka må bättre imorgon i alla fall. godnatt!

Emilia

Teeny Weeny.. ingen bikini?



bjuder på lite lördagsgodis! blir lätt nakent efter några glas vin och shottar!

sara

Darth Dader

asså jag skrattar lika mycket varje gång! han är så jävla söt! ;)



sara

blir nog en bra helg det här

kom precis hem en liten sväng men ska åka snart igen så fort en film laddat klart. Unknown, det ska tydligen vara bra, får hoppas på det! ska upp till min kärlek idag igen så då har vi något att göra ikväll. blir en väldigt lugn kväll, vi är dötrötta båda två och imorgon är det ju party hela dagen och då kan man inte va trött. jag är såååå taggad!!

jag älskar dig!<3

Emilia


A bird pooped on me

kan inte annat än älska denna söta lilla grabb!



sara

helgens bravader!

Imorgon fredag: en halvdan klassfest. haha nej men klassfest med halva klassen hos underbara ellen :) ska äta god middag och ha de sjukt kul!

Lördag: Isabell fyller 18 så blir till att fira henne och efter de blir de olstorp!

Söndag: Kräftskiva med hela tjocka släkten hos farmor och farfar! :)

ser ut som de blir en bra helg om jag får säga det själv:)



sara

det spökar!

sofia kom hit vid åtta tiden nu ikväll och när hon plingar på dörren och jag går och öppnar hör vi hur något krashar så in i helvete! sprang runt i hela huset och varken jag sofia eller pappa hittade något. men sen gick pappa till vedkällaren och ser att taklampan!? på något jävla vis åkt ner i backen och krashat. den har liksom suttit där sen vi flyttade hit och de var 17 år sedan!





sara

new in

köpte mig denna idag när jag och fia gick på stan för endast 29 kr!



sara

Mure

efter skolan idag åkte jag och sofia hem till Mure (ellen) ett litet internskämt mellan oss, börjar fan skratta så fort jag tänker på de! har planerat lite inför imorn :) hoppas på en kul kväll hos ellen! efter de tog jag en liten runda med bilen och övade på att backa in på parkering samt fickparkering! nu sitter jag och väntar på pappas köttfärsås, mummaa! enda saken med köttfärs jag gillar så är de pappas köttfärsås annars är de ju typ världens tråkigaste maträtt! biffar, köttfärslimpa osv. äckligt.


jag och brudsen på olstorp!

sara

Tanzania

sitter i skolan med min kära vän emelie och försöker komma någon vart med vårt projektarbete. fick nämligen reda på igår vilket datum vi åker till Tanzania. den 26 januari bär det av! :D den 7 januari kommer jag hem från Thailand så hinner va hemma i två veckor sen åke jag igen, jag klagar inte!! illgött detta :D

Emilia

en helt vanlig onsdag

hejhej hemskt mycket hej! slutade tolv idag, inte helt fel. så har redan vart hemma i några timmar. nu ska jag snart åka och hämta min lilla kusin på fritids och sedan ska jag hämta mitt körkort som kommit idag!!:D

Emilia

meeen

vaknade imorse av att jag inte kunde andas? känns ju rätt gött. jätte tjock i halsen och helt täppt i näsan. när ska dessa förkylningar försvinna? har varit förkyld och sjuk fram och tillbaka i 4 veckor nu de känns ju riktigt mysigt!
blääääää
nu ska jag se på dom nya one tree hill avsnitten bye bye loseeeeers



sara


woho äntligen :D

förut när jag kopplat in data i tvn har de bara blivit en liten plutt bild i mitten av skärmen men så idag äntligen har jag hittat de rätta inställningarna!!


nu blir de att kolla på film på 32 tum istället för 19 tum :D

sara

vinter?

sitter i sängen och fryser ihjäl. i skolan var de också svinkallt! känns fan som vintern redan är på gång..
tänkte krypa under täcket och kolla på glee säsong 2 :)


snygg bild ifrån för förra vintern när jag följde med philip till stenkällegården :)

sara

träning på g!

nu tar jag snart bilen och brummar upp till stallet för lite hoppträning :) har inte hunnit blogga så mycket i helgen men kan ju säga att jag har ju inte haft den bästa början med körkortet. jag hade haft körkortet i ett ich ett halvt dygn och så kör jag på en katt!! en katt liksom, de är ju fan det värsta man kan göra! jag fick värsta chocken och blev helt förstörd :( usch vad hemskt det var! jag hade inte en chans att stanna, den kom fort som fan från väg kanten, han knappt se att det var en katt, men det var det tyvärr... nej nu måste jag åka!




Emilia

härlig onsdag!


känner att jag kanske är lite sjuk imorn och får stanna hemma!

sara


roadtrip

sitter och väntar på att min lilla vän ska komma och hämta mig för hon skulle köra mig till banken men nu börjar tiden bli lite tight så hoppas hon skyndat sig! måste hämta lite viktiga papper och skit hos mamma först:P så vi tänkte ta en liten roadtrip i töret! :)


bild ifrån 2008 på mig och mille pille!

sara

dop bilder

nu har jag städat hela huset :) och tvättat en tvätt! och även tagit fram kyckling så att vi kan äta flygande jacob sen:) mums! vuxenpoäng till mig :) 
här kommer lite bilder ifrån dopet! :)



stolta syskon :) fabian och Esmeralda


häller i vattnet


hela familjen plus faddrarna




jag och lilla Folke:)

sara

för helveteeee

fan vad den här dagen börja bra! försov mig till 8, skulle ta 8.45 bussen, går ut till cykeln och då har kedjan hoppat? seriöst vad är de för dag. kämpar som en gnu för att få tillbaka kedjan men de var helt meningslöst för de gick verkligen inte! helt jävla oljig är jag nu. gött! skippar denna dagen, har bara hål och sen en lektion som vi inte gör något vettigt på ändå. nu ska jag slänga in en tvätt och göra lite nytta tänkte jag!


jag och sofia, söta som alltid!

sara

in my dreams

jag och philip satt och kikade på hus på internet idag och helt plötsligt dök vårat drömhus upp ifrån ingestans. helt underbart! ligger precis vid havet med en fin strand och finns även golfbana och tennisbana. endast 12,5 miljoner. som hittat!









sara

det är okej att känna saknad

skänker en tanke till alla som har/haft eller känner någon med cancer.
fortsätt kämpa

Dop

grattis igen min kära vän :D är så sjukt glad för din skull! så duktig så :)
idag är det dop i  Borås, och jag blir upphämtad 9.00 och då ska jag vara fixad och klar! bara att sätta igång..

sara

KÖRKORT!!!!!

yees så är det! jag har fått mitt fucking jävla körkort!!!!!!! så jävla gött och jag är så jävla glad!! :D har kört omkring hela dagen, tog en tur med mina kära vänner sara och sofia till mariestad och köpte tårta och sen körde vi efter massa bilar. kom en grön liten bil som sofia trodde det satt en snygg kille i så vi körde efter den men när vi kom lite närmare såg vi att det var en gammal tant! hahaha, bra syn ;) måste bara säga en gång till att det är så JÄVLA GÖTT MED KÖRKORT!!!

Emilia

kastar snus

sitter på psykologi lektionen och pratar om hur man får folk att sluta snusa. mitt och sofias förslag var bäst, kasta snus i ansiktet varje gång den ska ta en prilla. det hörde till de behavioristiska perspektivet! smart som satan.


sara

lever i nuet

börjar elva idag men när philip gick upp vid 7 imorse kunde jag inte somna om så då gick jag upp! städade lite, plockade i ordning disken och nu har jag duschat. vuxenpoäng! idag vet jag inte vad som händer efter skolan. har för mig att någon har sagt något men minns inte vad de var. jag och min körlärare pratade om att jag har så extremt dåligt minne, (glömde nämligen bort min körlektion en gång) sen frågade han vad jag hade gjort i helgen och då kom jag inte ihåg vad jag hade gjort? men då berättade han att de är bra att ha dåligt minne när man är ung för då betyder de att man lever riktigt mycket i nuet :) well well nu är de frulle framför morgon nyheterna!


söt gammal bild på emilia från 2007 :)

sara

loove

gissa om jag har lekt med min mobil när jag kom hem? dampade en timme över plasten som jag fick sätta om 3!!! gånger och de bara bubblade så in i helvete, sen blev de as bra men då blev de bubblor under tiden när de torkade så fick gå och ta bort bubblor lite då och då.. men nu är allt som de ska :D förutom att jag fick under ett litet jävla ludd under plasten... aja nu ska jag och min snygging hoppa in i duschen och sen gå och lägga oss :)

sara

dags att gå till skolan alla barn!

hejhopp! gick upp 06.00 idag eftersom jag missat tåget en gång och fick hoppa på de i farten en gång den här veckan så tänkte jag va i tid! så jag är klar och väntar på att emilia ska komma förbi :) 8-16 idag.. tungt


monkey

sara

RSS 2.0