bad day

har haft en jobbig lång dag i skolan. Skulle äta yoghurt och spillde först på tröjan sen på skorna. Så johanna fick hjälpa mig med matning haha ;) Är riktigt trött nu, men har ju sovmorgon imorn med så det är ju lugnt.. Nu ska jag prata med min pojkvän i telefon och sen ska jag nog sova.. Godnatt :) Sara

ledig som sagt

jag är ledig hela dagen lång och jag klagar inte ett dugg! vaknade halv elva och sen har jag inte gjort mycket alls. ska upp till pollen lite senare och rida. på söndag blir det liseberg med världens bästa pojkvän och världens bästa vänner!:) det ser  i fram emot!
Emilia

ledig imorgon!

som rubriken lyder så är jag ledig imorgon, huuur gött som helst! nu ska jag springa till tven och kika på fångarna på fortet och dricka te.

emilia


sovmorgon

Skola imorgon, men det väntas sovmorgon först. Precis som det även gör tisdag och onsdag, hur gött som helst! Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite. Första dagarna i 1an fick man göra ett svenska test som specialpedagogen hade fixat. Och så hade man 5 min på sig och jag hann bara göra typ halva så då fick jag ha möte med henne, jag läser tydligen för långsamt. Så hon sa att jag skulle börja läsa hemma.. Så nu ska jag läsa "När jag hör din röst". Alltså andra boken i twilight serien. ligger lite efter haha. I helgen som kommer så ska philips föräldrar åka utomlands så då är vi ensamma, då ska han ge mig en överraskning. Hmm får se vad det blir? ;) Längtar! Nu ska jag sova :) natti  Sara


one tree hill in my heart

Märkte att jag hade missat 2 one tree hill avsnitt! fick skynda mig att ladda ner dom och kolla på dom. Sen gick avsnitt 21 på tv förut och så kunde jag inte låta bli att kolla på avsnitt 22 med haha;) Sista avsnittet så nu får jag vänta ända tills säsong 8 kommer till sverige! har inte ens varit premiär i usa än, buhu:( Det var ju inte världens mest spännande slut eller!?!?! 2 blir skjutna, en är med barn och några ska gifta sig:O asså jag är en sån jävla oth nörd men va fan det är så sjuuuuuuukt bra!



BIG LOVE!

Sara


åskväder för 100000 gången

Började åska igen för 10000 gången den här sommaren. Jag och philip satt ute på altanen och fy fan vad högt det small! Blev lika rädd varje gång haha. Sen gick vi in och satte oss, då var åskan så nära så det skakade i persiennerna, var lite läskigt haha ;) Nu ska vi snart kolla på one tree hill<3   Sara


trött på att vara trött

älsklingen åkte precis hem så nu sitter jag här alldeles ensam men vi har haft en helmysig helg:) igår var vi så trötta så vi somade om så fort vi hade ätit fukost, haha. har varit halft död hela helgen och imorgon går jag i skolan från åtta till fyra, känns ju inte allt för mysigt. får hoppas jag orkar med det. tänkte försöka dra mig upp mot stallet snart, måste ju kunna börja rida snart, pandis blir helt galen av att bara gå i hagen... får se hur det kommer gå.


<3

Emilia


lördag

igår var det som sagt matfestival, blev inte något lyckad kväll direkt men jaja.. Alla kvällar kan ju inte vara perfekta. Idag har det varit kalas för mamma som har fyllt år.
Nu sitter jag och philip och väntar på att emilia och anton ska komma hit och ta en fika och kolla på Bröllopsfotografen senare ikväll som går på tv:)  Sara


duschhhh

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen. Men innan måste jag bara berätta att det var någon från pappas jobb som hade ringt mig.. Vet inte vem men.. aja. Nu sitter jag och försöker fjäska med min sjuka kompis till matfestivalen :) får hoppas att det funkar ;)

Bild från förra matfestivalen:)






Stal en cykel för att vi inte orkade gå hem;)

Sara

vem är du?

Sitter och får lite anfall. var någon som ringde mig i skolan idag, men hade vård och omsorg så struntade i att svara. Nu är det så att denna person varken finns på hitta.se, eniro eller 118800. Så vem är du? du kan ju gärna ringa igen om det var något viktigt. Hatar att inte veta vad det är för folk som ringer! Sara

mår så fruktansvärt dåligt

eller ja, det var ju mycket sämmre igår men jag känner mig fortfarande inte helt bra:( var helt slut när jag kom hem från skolan igår så jag somnade direkt. jag måste nog verkligen ta det extremt lugnt om jag ska bli bra någon gång, kan ta drygt ett halvår innan jag blir bra igen... därför blev jag kvar hemma i sängen idag. jag hoppas verkligen jag är bättre imorgon för då är det matfestival och den vill jag inte missa! nu kommer snart mormor och morfar och hämtar mig hem till dom, jag tycker ju att det är så fruktansvärt tråkigt att vara ensam så då kan man ju alltid göra dom lite sällskap:)

Emilia

resa bort

Sitter och kollar på vings och fritidesresors hemsidor. Guuuud vad jag längtar bort! Vill verkligen åka utomlands och njuta av värme sol och bad!



Ge mig! 

Sara

rutiner

Hemma efter första skoldagen. Var väl en helt okej första dag förutom att jag hade hål i 2 timmar och sedan klassråd! men har pratat med våran mentor och vi ska få skippa detta i fortsättningen. Skönt! Nu sitter jag och väntar på mat, ikväll blir det ännu ett avsnitt av fångarna på fortet! Sara


läggdags

Ja som emilia redan skrivit så är det dags för skolan imorn. Är ju inte jätte pepp direkt. Orkar inteeee! Vill ha mer lov, ett bra lov utan olyckor, skador och sjukdomar. Vill vara fri, leva livet som man ska göra på ett sommarlov. Får satsa allt på sommaren 2011, vilket även kommer vara mitt livs sista riktiga sommarlov. Det här året ska jag försöka ta tag ordentligt i skolan!
 Bye bye sommar 2010, trevligt att träffas! Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt

Sara

back to school

jag hade ju tänkt visa några bilder på hur roligt vi hade det på kräftskivan i lördags men allt bara håller på och krånglar så det får bil någon annan gång under veckan. för övrigt så red jag för första gången på typ en månad idag. är dock väldigt trött nu efteråt så tänkte snart dra mig mot sängen så jag orkar upp imorgon för då börjar ju skolan, jippie...
godnatt! emilia 

fångarna på fortet

Asså det är ju helt fel, fångarna på fortet ska vara varje fredag inte hela veckan?? jaja..
Idag har jag i alla haft en helmysig dag med min pojk. såg att det kommit upp en hel del nice bilder på facebook haha! Aja, nu ska jag fortsätta kolla på fångarna på fortet och äta min favorit yoghurt, Samoa!  Sara

   



MUMS!


sista dagen på lovet, skitväder och allmänt tråkigt

jag vaknade fem i tolv idag, herregud vet inte hur jag ska bära mig åt för att komma upp i tid imorgon?
sista dagen på lovet och jag ska inte göra någonting... bilder från kräftskivan kommer förmodligen upp under dagen:)
Emilia

sista lovdagen

rubriken talar. Sista lovdagen... Vad gör man? deppar? njuter? skrattar? gråter? Jag ska i alla fall spendera sista dagen på detta lov med den underbaraste personen i världen. Philip <3 Ska åka och möta han på stationen om ett tag:) Sen blir det mys hela dagen :) Sara

mysregn

har suttit och fixat lite med present till mamma, eftersom hon fyller år i morgon:) har köpt jätte fina presenter till henne, jag är en sån himla bra dotter asså:) nu sitter jag och lyssnar på regnet som droppar utanför, älskar att lyssna på regnet när man ska sova. Men ändå drömmer jag mig bort till vita stränder och soliga dagar... Nu ska jag gå och lägga mig, natti :)

Sara


!

jag kom precis på att jag har inte en aning om vad jag ska göra imorgon och det är sista dagen på lovet, måste komma på en drastisk lösning på detta problem.

E

fin dag med fina vänner

sara sammanfattade ju dagen ganska bra tycker jag:) jag fick inte med mig så mycket hem, en stickad tröja, en typ t-shirt/tröja, en bh och lite små saker bara men vi hade det hur trvligt som helst:) en dag kvar på lovet, en enda fjuttig liten dag! usch jag får panik när jag tänker på det. men mitt schema såg inte heller så tråkigt ut så jag ska inte klaga för mycket. dessutom går vi bara en vecka i skolan och sen har vi praktik i fyra veckor och då är det bara fyra veckor kvar till höstlovet, gött! så det enda vi ska göra i skolan nu är att mobba ettorna;)

Emilia

skön dag i gbg

 

Har haft en superbra näst sista dag med mina allra bästavänner. Den spenderades i göteborg med shopping. Solen lyste och allt var allmänt härligt! Införskaffade mig 2 stickade tröjor från rut med flera, ett par leggins med transparant sida, svarta cheap monday, vita converse, hårfärg och lite annat :) Åt på en riktigt god restaurang som heter Lipp. På tåget på väg hem kom det en as äcklig gubbe och satte sig i våran kupé och vi trodde vi skulle kvävas allihopa för han luktade så sjukt äckligt!!! aja, nu ska jag bänka mig framför tvn, idag börjar fångarna på fortet igen för hundrade gången i rad? aja inte mig emot för jag tycker det är kul :D  Sara




Sara

årets schema





Syns inte så bra men..
Måndag: 09.35 - 14.30
Tisdag:   09.35 - 15.45
Onsdag: 09.30 - 12.15
Torsdag: 08.00 - 12.15
Fredag:  08.00 - 14.40

Klagar inte!  Sara

 


tvåtusen år senare

jaa nu är vi tillbaka igen efter en helt perfekt vecka:) bättre avslutning på lovet är svårt att tänka sig för gårdagens kräftskiva var helt guld! håller med sara om att det var bästa kvällen på riktigt länge, bästa på hela sommaren kanske. men annat kan det ju inte bli när man har det bästa sällskapet med sig:) det var en händelserik kväll.
måste ju även berätta att jag och sara har varit med och flått/slaktat/styckat rådjur. där gick vi över våra gränser men det är väll bara att vänja sig när man har pojkvänner som är jägare. var faktiskt inte så äckligt som jag trodde.
imorgon ska vi som sagt ut på nya äventyr igen, en tripp till göteborg med mina bästa tjejer:) så jag får nog ta mig till sängen nu om jag ska orka upp imorgon. godnatt!






några smakprov från en guld kväll. fler bilder kommer senare i veckan.

Emilia

tusen år senare

Var ett tag sen det blev något bloggande.. well well. Nu sitter jag här i alla fall:) Uppe i skogen fanns det mygg och getingar, men jag överlevde med lite hjälp av emilia:) har kanske dödat 100 getingar på 3 dagar? I övrigt hade vi det jätte mysigt och roligt:)

Igår var det kräftskiva i jonsboda. Det var verkligen bästa kvällen på riktigt länge! hade så sjukt kul! Världens bästa sällskap dessutom, förutom alla småbarn som kastade paddor och gräshoppar på oss. Har även fått en till kille:) så nu har jag två:)
Blev inlåst på toaletten i 20 min också, för dörren hade gått i baklåst eller svält eller vad det var? alltså gick det inte öppna den:( Så emilias pappa fick bryta upp dörren :) men jag kom ju ut till slut i alla fall.
Imorgon åker jag till göteborg tillsammans med Lisa och Emilia:) ska bli oerhört trevligt :) ikväll ska jag kolla på eclipse med emilia:) har liksom inte blivit att vi kollat på den, så ikväll kändes som en bra kväll:) Nu ska jag fixa lite med mina naglar.. Bilder från veckan kommer senare:)
Sara

Skogs party

Sitter och dunkar musik här ute i skogen medans grabbarna är ute och fixar rådjuren de skjutit :) philip har skjutit ännu ett till, så grattis igen älskling <3 På vägen hit körde emilia på en padda:) inte jätte mysigt.. Nu ska jag fortsätta parta med emilia. Byeee

Sara

mot sherwood skogen!

Nu sticker vi ut på äventyr och kommer troligen hem på fredag, vet inte om det blir någon bloggning dessa dagar..  See you later alligator!

FILOSOFERNA

skogsmulle

sitter hemma all alone. Vaknade av att telefonen ringde och undrade varför mamma inte svara. Så kom jag på att hon jobbar så var bara att pallra sig upp och svara. Antingen idag eller imorgon så börjar skogslivet för några dagar. Får se om jag överlever eller om jag och emilia stannar inne och spelar super mario som vi brukar haha. Blir troligen lite hundpromenader, fiske och kanske jakt? vem vet;) gummistövlarna åker ju med i alla fall.. Nu ska jag fixa mig lite och sen promenera bort till tjorven:)   Sara



trött och irriterad

jag försöker få tag i min kära pojkvän men det är lättare sagt än gjort. jag väntar på att han ska ringa mig men jag orkar inte hålla ögonen öppna så länge till så jag försöker få tag i honom så han kan ringa nu. men eftersom det är absolut 0 mottagning hos honom så levereras inte smsen och ringa går inte heller, alltså helt omöjligt. jag får väll krypa ner i sängen så får han ringa och väcka mig om jag somnar.
godnatt allesammans!

Emilia  

soft

Nu sitter jag hemma hos mamma efter en hel dag med aktiviteter. Bär plockningen gick väl som förväntat, arg över alla stockar stenar och spindelnät jag fick i hela ansiktet... Pratade nyss i telefon med lisa i över en timme, har inte pratat på 10000 år så hade mycket att prata om:) Imorgon minns jag inte vad jag skulle göra..? Har för mig att jag skulle träffa emilia:) minnet sviker... Idag har min stora starka jägare till pojkvän skjutit ännu en bock, jag är så stolt över dig älskling <3
Nu sitter jag och pratar i telefon med min bästavän :)

innan jag sticker måste jag bara säga att ni måste kolla på den här filmen, gick inte att lägga in filmen så jag får länka istället.. den är så himla rörande!

http://www.facebook.com/profile.php?id=1309468213#!/video/video.php?v=455621345922




.

nu sitter jag ensam här hemma och hostar och har tråkigt, så jag hamnade här framför datorn.
jag saknar min pojkvän väldigt mycket och jag kommer inte få träffa honom förrens på onsdag för nu är han ute och jagar och pangar bockar. men på onsdag kommer även sara och philip och bor med oss:) och kräftskiva i helgen, så från och med onsdag ser veckan ut att bli kanon!



Emilia

såg precis att det regnar ute...

jag sov bara till 20 över 11 idag, dte börjar ta sig. jag och min kära familj åkte och tog upp våra kräftburar igår, massor med kräftor fick vi. fortsätter det såhär hela veckan så kan vi bada i kräftor på lördag, men jag klagar inte! jag körde rally i hela töreboda igår, har inte kört bil på flera veckor. jag har vart så sjuk så jag har inte orkat men nu känner jag mig ju lite piggare så:)
snart kommer johanna hit, hon ska tydligen ha med sig en present till mig, spännande!:)
jag får ju även tacka min kära vän jouline som offrar sig att rida min lilla polle, hon var helt störd här om dagen så hon behöver verkligen ridas nu. hon har stått aldelles för länge nu när jag har varit sjuk:(

Emilia

nattuggla

Varför är jag fortfarande vaken klockan 02.30 för? ingen aning... Har plockat ut allt ur mina "skräp garderober" skrev ju nyss att jag rensade 2 garderober med kläder, har 2 st med bara skit också. Hittade lite kul saker :) nu sitter jag och lägger över bilder från den gamla datan till den nya. det är ju inte direkt fast and furious vi snackar om nu, utan mer snigelfart. Men men, jag är huuuur pigg som helst :) eller så är jag övertrött, vet inte riktigt skillnaden.  Men men nu ska ni få se en cool bild av vad jag är kapabel till!!!!



Försök göra om det om ni kan!  

Nagelfix

Min käraste har åkt hem, så då hamnade jag här framför datan. Imorgon ska jag vara med min söta farmor och farfar:) Ska åka lite ärenden till banken och sen ska vi plocka blåbär, får se hur det går:)  Såg att Frida hade fixat naglarna så då blev jag himla sugen jag med, så gjorde ett litet hemmabygge :) 



Sara

familjen skaldjur

Vaknade med min pojkvän snarkandes brevid mig. Passade på att filma han eftersom han alltid säger "jag snarkar inte". sen väckte jag han och visade filmen för honom haha. Nu ska vi alldeles strax äta räkbaguetter. Känns  som vi inte äter något annat än räkor och kräftor på sommaren haha. Så är det kräftskiva nästa lördag med:) fast jag älskar skaldjur så gör inget för mig;) Sara

sovmorgon

vaknade vid 12 idag, jag blir helt jävla död av alla mediciner jag måste ta så jag sover hur länge som helst nu för tiden. vet inte hur det ska gå när skolan börjar, jag kommer försova mig och komma försent varje dag. usch jag får panik på att att det bara är en vecka kvar tills skolan börjar! helt sjukt vad fort lovet har gått, och allt som vi planerat har skitit sig... blääää! nej nu ska jag försöka att inte ha ångest över skolan och försöka njuta den sista veckan. och till helgen blir det kräftskiva!
sitter nu och fixar some music till kräftskivan, det är väll det enda jag har gjort idag och det enda jag kommer göra med.

emilia

Kräftskiva!

Ja fy fan vilken dag vi hade igår asså, min nya data gick sönder på morgonen också (y) men nu är den lagad i alla fall:) Idag har vi haft kräftskiva, har nog aldrig ätit så mycket kräftor förut :D muuuums vad gott! fast när vi skulle koka dom så skulle jag lyfta upp en men den nöd mig så jävla hårt i fingret så det började blöda:( nu ska jag gå och mysa med min pojkvän :)  Sara

 

fredag den 13:e

fredag den 13 är verkligen ingen tur dag, usch vilket jävla väder det var. min kära vän var hos mig hela gårdagen och natten, så mycket otur som vi hade igår vet jag inte om vi haft på en och samma dag förut. det började när vi skulle till stallet jag har ju inte varit där på flera dagar men igår kände jag mig lite piggare så jag åkte dit en liten stund. när jag och pappa hade gått ur bilen så börjar bilen rulla iväg med sara i, så pappa fick slänga sig in i bilen och dra åt handbromsen som han glömt lägga i. herre gud vad jag skrattade! tills jag började dö av hosta istället. sen när vi åker från stallet hoppar en hare ut mitt i vägen och det var ju så halt av allt regn så han typ spann loss på vägen, så hur kul ut som helst men det var jävligt nära att vi körde på honom. sen när vi nästan är hemma kommer en bil ut från en sidoväg och är tyr en millimeter från att köra in i oss så pappa fick tvärnita. vi kom i alla fall levande hem. sen började det åska igen på kvällen när jag och sara är ensamma hemma och sitter och spelar spel så slår blixten ner i vår telefon så det small till som fan och blixtra inne i huset så vi dog nästan för tredje gången på en dag. så nu funkar inte vår bärabara telefon, helt värdelöst.
nu blev detta inlägget väldigt långt märkte jag men ni som orkar får läsa.

Emilia

ps. försökte ladda upp en bild på ovädret men det verkar inte funka så ni får tänka er att bilden finns här.


.

vi har aldrig sagt att vi är normala och kommer garanterat aldrig säga det heller. nu ska jag ta den sista härliga medicinen för idag och sedan ska jag krypa ner i sängen.

good night
Emilia

Camning som sagt

Ja vi är hur mogna som helst och sitter och har videosamtal på datan;) skrattar som fan ;) lite sygga bilder som jag tog:D





Haha... vi asså...      SARA

spänning i vardagen

jag och sara har väldigt roligt med våra webbcam, mycket roligare än att prata i telefon har vi kommit på! ett tips om ni har tråkigt!;)

Emilia


finfint väder

anton åkte hem för ett litet tag sen så nu sitter jag här i min ensamhet igen. vi låg ute i solen på min studsmatta största delen av dagen, det var ju så härligt väder idag. första gången jag var ute på flera dagar med förövrigt. vi hade även godiskrig, mycket roligt;) tills jag började hosta som en elefant. även fast jag känner mig piggare så är ju inte mina lungor så mycket piggare än, måste nog lyssna på vad doktorn sa och ta det lite lugnare ett tag. nu får jag inte träffa min pojkvän på några dagar för han ska ut i skogen och jaga, men det är ju aldrig fel med gott kött;) haha. imorgon får jag äntligen träffa min kära vän som sagt, känns som vi inte setts på typ 100 år. så vi får hoppas att vi känner igen varandra imorgon;)

Emilia 

rensning

Nu har jag rensat ur mina garderober. Hade 12 par jeans innan nu är det 6 par kvar, buhu... :( eftersom jag har 2 garderober fick det bli en med vår/sommar kläder och en med höst/vinterkläder. Kändes enormt praktiskt :) Fast behöver införskaffas en hel del nya kläder nu efter min rensning, inget mig emot! Imorgon ska jag äntligen besöka min sjuka vännina som jag tycker så synd om :( Ska gå och dammsuga mitt rum nu.. Sara



Krya på dig hjärtat <3


dötrist

Nu sitter jag hemma och har det allmänt tråkigt.. Så om det finns någon frivillig som kan offra sig kan den ju alltid skicka ett sms om den vill hitta på något:) i min tråkighet så kan jag ju slänga in en bild på mig och philip som visar att vi inte riktigt är som andra:)



om ni undrar så har han tandkräm på hakan;) haha  Sara

hallå där köp blåbär

vaknade med min pojkvön brevid mig, men när han åkte hem bytte jag ut honom mot min data så nu sitter jag med den i knät :) Dagens planer är att träffa mina kära kamrater Ellen och Sofia som jag inte sett på en lång lång tid:) lovet bara svichar förbi.. för att ni ska ha något roligt medans jag är borta tänkte jag lägga in en bild på världens sötaste tiger. Den är nämligen mongolid. Visste inte att djur kunde vara det. 



Vanlig till vänster och mongolid till höger :) Sara


morsning korsning

känner mig faktiskt något piggare idag. ska städa upp i mitt rum lite, det är verkligen behövligt, har inte orkat bry mig den senaste veckan men nu känner jag mig ju i alla fall en aning piggare så det får väll bli min kraftansträngning för dagen. ska hoppa in i duschen efter det och sen kommer min kära pojkvän hit så då får jag mysa med honom hela dagen, natten och morgondagen:)

Emilia


godnatt

nu har ännu en tråkig dag gått mot sitt slut. imorgon kommer anton hit och gör mig sällskap! så imorgon slipper jag ha tråkigt. jag hoppas även på att få träffa min bästis snart med (om hon nu inte bytt ut mig mot sin superdata) för hon verkar vara på väldigt bra humör så hon kanske kan smitta av sig lite på mig.
det där med att shrek är saras pappa stämmer inte riktigt, det är sara själv, det ser ni väll? fast sån blir hon bara vissa dagar, när hon fyller år till exempel;)
godnatt köp en hatt

emilia

Lyckligast i världen

ibland är man bara så himla lycklig :) har världens mysigaste släkt och familj:) Och så måsye jag tillägga att jag ÄLSKAR min nya data! Emilia har fått konkurent om bästis platsen ;) mahhaa. Skämt o sido..  Jag har världens bästa vän:)
Nu när jag ändå pratar om detta med familj tänkte jag slänga in bild på mig och min biologiska pappa :) jag är nämligen träsktroll egentligen, ser ni likheterna? :)



Just kidding... Men var tvungen att testa camen haha;) Sara

sjukt tråkigt

jag har verkligen hur tråkigt som helst, jag dör av tråkighet snart. fast det har jag ju gjort 27 gånger redan men en gång mer kan ju inte skada? nej, jag hoppas det här är sista gången i mitt liv som jag är sjuk för det är verkligen sjukt tråkigt att va sjuk! tven har varit min bästa vän hela dagen men när det inte finns något bra program att kolla på och de få bra filmer man har hemma är söndertittade för 138 gången duger inte ens tven.
imorgon hoppas jag på att min pojkvän kommer hit, han får mig alltid på bättre humör:)

Emilia


hipp hipp hurrahurrahurrahurra!

idag är det ingen vanlig dag för idag är det världens absolut bästaväns födelsedag!!<3


Födelsedag idag!

min morgon började med att min familj kom in och sjung för mig, med frukost på sängen och paket:) Har fått kläder, jogging tights, bärbar data ( äntligen en nyyy! tack mamma och pappa <3) Av philip fick jag en jätte söt vit topp, och en svart mysig kofta och ett jätte fin silverhjärt halsband med diamanter på :)<3 Nu ska jag njuta av min födelsedag så uppdaterar kanske senare ikväll. Sara

17 imorgon!

Tycker så himla synd om emilia :( Både min bästavän och min pojkvän måste ligga hemma :( Men då kan dom ju kolla på film tsm haha;) Imorgon så fyller jag i alla fall 17 år :) ikväll ska jag och philip kolla på Case 39, sen så får vi väl se vad vi hittar på ;) orkar inte blogga mer idag. Så uppdaterar imorgon igen:) Sara

 

lunginflamation

jaha då har man kraftig dubbelsidig lunginflamation. läkaren sa att det inte alls var bra så nu är resten av mitt sommarlov helt förstört! jag har fått massa olika mediciner som jag ska ta flera gånger om dagen och självklart är dom flesta flytande och smakar skit! det var så illa så att om 6 veckor ska jag in till sjukhuset och röntka lungorna, läkaren sa att han inte kunde friskförklara mig innan det så nu är jag typ "sjukskriven" i 6 veckor, uuuunderbart! nej!!! jag får inte göra något som är det minsta ansträngande. jag får väll spendera mina dagar framför tven de närmsta veckorna...

Emilia


måndag igen

goood morgon. Ska alldeles strax gå och fixa mig för philip kommer hit om ett litet tag och då ska vi till ******* **********. Hmm vad kan detta vara? Efter det så ska philip klippa sig :) så vet inte riktigt när jag är hemma . Sara


she will be loved

ska slänga in ett sista inlägg innan jag somnar. Tänkte bara berätta att filmen var jätte sorglig! trodde de skulle vara en lycklig film men nejdå. Satt och grät jätte mycket, eller så är de bara jag som är känslig haha.. aja godnatt Sara


dusch

ska alldeles strax hoppa in i duschen, och sen blir det att kolla på The last song :)
efter  det blir de sängen, Godnatt! Sara

hemma

kom nyss hem efter nästan en vecka i min fina lilla sommarstuga. har väll nästan varit mer hos min pojkvän än i stugan men ändå, vi har haft det så mysigt så:) tyvärr har jag ju mest legat i sängen och sovit eller kollat på någon film eftersom jag har varit sjuk i över en vecka nu:( hostar som en elefant och medicinen hjälper inte ett dugg, det är till och med morfin i den. enda effekten utav den är att jag blir sjukt trött och yr i huvudet. så imorgon blir det vårdcentralen för min del. jag vill verkligen inte vara sjuk nu på sommarlovet och hosta är verkligen det värsta jag vet, finns inget värre!
hade förresten kalas för mig, mamma och min bror igår, aldrig fel med lite pressenter;)

emilia

suck..

det var inte lätt att lägga in så mycket bilder på bloggen när man har en data som krånglar. Segar, internet stängs av, laddaren har slutat funka. ÅH! behöver verkligen en ny data!!! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Girls of the playboy mansion.

Sara


sjuk?

Har mått dåligt i snart en vecka. Förstår verkligen inte vad det beror på. Vaknar mitt i natten och det bara krampar i magen. Imorse när jag vaknade kände jag inget, gick upp och skulle äta frukost då högg det verkligen till och gjorde jätte ont så fick lägga mig i sängen igen :( Det här har nog vart en av dom tråkgaste sommarloven någonsin. Vart fan är solen??? Slänger in lite bilder på RIKTIG sommar..

Gotland -08



    

Grebbestad -09



    


Sommar -10




         

För er som inte förstår hur man kollar på de små bilderna så får man klicka på dom...
 Sara







flööt

Filmen igår tyckte jag var riktigt bra faktiskt:) verkligen sevärd! Han som spelar karate kid är ju så sjukt söt ;) har nyss spelat chicago med pappa och philip, och självklart vann jag så jävla stort!!! vem är bäst??? Nu är dom uväg och handlar lite och köper med sig pizza hem, kycklingtallrik för min del, muums. Riktigt flöt haha. Nu ska jag sätta mig på altanen lite och ha de gött. Sara

karate kid

träningspassat var väl inte det bästa jag gjort i mitt liv. fy faaan vad dålig kondition jag har asså. Startade med att cykla 1 mil, höll på att det. sen blev de ett lamt styrketräningspass. Nu sitter jag och väntar på atten film ska bli klar, pappa hittade nya Karate Kid på internet, så den laddas hem just nu. Har längtat efter att se den! Får hoppas den är bra bara då:) Imorgon kommer philip vid 8 redan vid 8 på morgonen, så då får jag vakna med min älskling brevid mig:) Nu ska jag kila iväg och kolla karate kid:) Sara

   


hosthosthost

skriver från skogen. igår var jag med anton på någon slags grannfest typ:) jag hittade världens sötaste, minsta lilla hårboll med två ögon, fyra ben och en svans. världens sötaste kattunge med andra ord! jag blev helt kär i den så nu mååååste jag bara ha den! får gå hem och tjata lite på mina kära föräldrar, tror tyvärr inte det kommer gå så bra...
förövrigt så har jag hostat hela natten så min stackars pojkvän har knappt sovit nått han heller. så vi har inte orkat göra någonting på hela dagen och vi ska nog fortsätta med det, sätter nog på någon film snart:)

Emilia

röra på fläsket

ska iväg och träna nu, så har jag ju gjort något nyttigt idag i alla fall haha;)
Ikväll blir det väl ännu en film, och även kräftor, muuuums! Sara


hej hej, hemskt mycket hej

jag har sååååå tråkigt. Inatt vaknade jag och mådde så jävla illa, trodde verkligen jag skulle spy så sprang in i badrummet men då gick det över hux flux. skönt de... Idag har jag kollat på Änglavakt, vet inte vad jag ska säga om filmen, den var väl fin.. eller nåt heh. Har även lagt över lite bilder på datan från mobilen kul jul.
Idag regnar det i hela sverige förutom hemma hos mig verkar de som? Nu när jag ändå har så tråkigt kan jag ju slänga in ett par bilder från tjejkvällen vi hade för ett tag sedan.
Bättre sent än aldrig..

   

   

Emilia är himla pigg på sista bilden kan jag meddela;) Sara

natt

blir ett snabbt natt inlägg .. idag fick jag för mig att möblera om mitt rum, så då gjorde jag de:)blev väl ingen störra skillnad haha, men i alla fall..jag har redan glömt bort vad jag skulle göra imorn. Börjar bli dement tror jag. nu ska jag i alla fall sova, godnatt :) Sara

onsdag

Sitter hemma hos philip, som idag ska ta bort stygnen på foten och benet. Hoppas allt kommer gå bra:) igår tog vi en tripp till mariestad för min faster fyllde år så hade kalas för henne:) Idag ska jag till mariestad igen och hälsa på min söta mormor:) för övrigt så var vi ju med i tidningen idag, jag ser verkligen ut som en kines på den stora bilden haha;)
Och på tal om ingenting så fyller jag år nästa vecka:D 17 hela år, gammal som gatan. aja...
nu ska jag lägga mig i sängen brevid min stackars pojkvän
Sara


tidningsbesök

idag hade jag och philip besök av mariestadstidningen som var här och intervjuade oss om krocken och så i drygt en timme:) kommer troligen på onsdag sa hon :) hon tog en hel del bilder så får hoppas att man inte ser helt åt helvete ut haha;) nu ska jag gå ut till philip som ligger i soffan och kollar på Jakt och fiske:) ska nog sätta på en komdi film nu, minns inte vad den hette men.. Blir en hel del filmer när ens pojkvän brutit foten, men det gör mig inget, är så mysigt att ligga och kolla på film när det regnar :)
Sara

.

bläääääääääääääää... fortfarande sjuk, har feber och hela skiten, varför finns sjukdomar? ligger i min säng och
lyssnar på musik och hostar. skulle egentligen åkt till min stuga idag men eftersom jag blev sämmre i eftermiddags så får det bli imorgon istället. kommer kanske stanna där hela veckan så då blir det inte så mycket bloggande från min sida, det är så dålig mottagning där så är inte ens någon idé att ta med datorn dit.

Emilia


.

har haft en helmysig dag med philip:) åt middag hos hans mormor och morfar :) sen har vi mest kollat på film haha;)
Imorgon är det som sagt dags för intervju:) efter det fortsätter vi att ha en mysig vecka, och kanske blir en tripp upp till jacobs sommarstuga på torsdag med philip och amanda:) nu ska vi sova,
Sara

bläää.....

usch jag tror jag börjar bli sjuk, jag hostar som en galning så jag får ta hostmedicin med morfin i så nu känner jag mig helt trött. tror nästan jag börjar få ont i halsen med men jag hoppas verkligen inte att det bryter ut. jag vägrar ju att vara sjuk dom sista veckorna på lovet! jag tänker inte ligga hemma i min säng och tycka synd om mig själv, jag vill ut och ha roligt!

Emilia

skön vecka

förast gången jag skriver på nya bloggen. veckan har i alla fall varit helt kanon!

måndag- sara, anton och philip överraskede mig med god mat och pressenter. jag fick ett jättejättefint halsband med två hjärtan på av anton:) armband och nagellack av min bästis och blommor av philip:) den prfecta överraskningen, kunde inte blivit bättre! tack så jättemycket!:)

tisdag-vi fyra var kvar hos sara hela dagen och kollade på film och åt glass.

onsdag-jag,sara och lisa satt ute i saras trädgård och stekte i solen några timmar, sen gick vi in och spelade wii resten av dagen.

torsdag- när sara väcker mig på morgonen anfaller hon mig och kittlar mig! fatta att jag blev rädd! jag trodde nästan jag skulle dö men som tur var så gjorde jag inte det men jag blev hes resten av dagen;) på kvällen blev det tjejkväll/party hos mig! jättekul!:)

fredag- bio med anton, lisa och fredrik. vi kollade på inception, riktigt bra film. den var ganska konstig i början men när man började fattaså blev den riktigt bra!

lördag & söndag- anton har varit här hela helgen, han åkte hem ganska nyss så nu har jag inget att göra, skulle egentligen jobba i eftermiddag men eftersom vädret är som det är så blir det inget med det. ska ta mig upp till stallet sen rida en sväng hade jag tänkt.

Emilia


RSS 2.0