sjuk.

vaknade upp med feber imorse, lite lagom kul sådär. har känt mig slö hela dagen och bara legat i soffan och kollat tv. känner mig i alla fall något piggare nu så hoppas att jag är frisk till imorgon.

emilia

äntligen!

efter många dagars och timmars letande är ÄNTLIGEN dessa underbaringar påväg hem till mig!!



Emilia

skön helg

första helgen på länge utan en droppe alkohol, men det har varit en väldigt skön och rolig helg! som sara redan berättat så bjöd lisa på en supergod trerätters middag igår. vi kom på att vi börjar känna oss ganska gamla när vi satt där vid bordet och pratade och lisa frågade efter ett tag om vi ville ha lite kaffe. haha kände oss gamla då, sitt runt bordet en hel kväll och äta middag och dricka kaffe;) ni är så underbart bra mina vänner! måste säga att jag hade ganska svårt att somna inatt, låg och tänkte på alla mina och saras funderingar tills jag blev helt slut i hjärnan. nu kom jag precis från stallet, har varit och släppt ut alla hästarna, jävlar vilken storm det är!



jag och mina kära vänner med kaffekoppen i handen vid en fikapaus på väg mot nellys outlet i borås i sommras ;)


Emilia

guten morgen.

vaknade vid 8 av att 2 blomkrukor blåser ner på altanen. fy fan vad rädd jag blev! är verkligen världens storm ute. idag blir de väl chill i dill. ska äta frukost nu och kika lite på desperate. sen blir de middag med hela familjen och sen tänkte jag fara till pappa. som alla andra söndagar ungefär..


sommaren 2010, älskar dig.

sara

natt funderingar

blev tyvärr ingen bio men vi kör på de nästa helg! där emot bjöd lisa på en underbar 3 rätters middag :) åkte hem runt 12 och släppte av sofia sedan satt jag och emilia ganska länge i bilen och pratade om allt mellan himmel och jord.

varför tar rymden aldrig slut?
vad skulle hända om den faktiskt gjorde de och man ramlade ut ur rymden?
hur kan vattnet sitta fast på jorden? (
emilias kommentar)
eftersom man gör grus av stora stenar kommer då alla stenar ta slut en dag?
vad kommer alla stenar, gräs träd osv ifrån?

man lär sig mycket genom livets gång men svar på dessa frågor kommer jag väl aldrig att få...



sara

lördag.

har haft en jätte mysig kväll/natt/morgon med philip :) han åkte för ett litet tag sen och skulle hjälpa sin pappa med lite grejs. ikväll så blir de som sagt en helkväll med tjejerna, middag hos lisa och sen breaking dawn :)



sara

forever alone.

hej hopp. idag är de jag som är forever alone. alla mina vänner har svikit mig, min pojkvän har svikit mig och till och med min egen mamma! ska åka och hämta philips bil om ett tag så ska jag hämta honom inatt efter att han har varit iväg med praktikplatsen på länsdans :) imorn blir de middag och bio med brudsen vilket är efterlängtat!


söt bild jag vet! philip gillar att zooma till max

sara

keep it real.

hallå i stugen! praktik idag 7-16 som alltid! fick idag reda på att de är första advent på söndag? vart fan tar tiden vägen? helt galet! idag såg jag ett sår på praktiken som var riktigt äckligt varet rann.. flera 2 dl minst! brukar aldrig tycka sår och sånt är äckliga. har varit med på operation, varit med när ampterade ben har spruckit. men inget slår de här! fick ont varje gång jag kollade på de och självklart tycker alla att jag skulle tvätta och lägga om de. yummie!


kan ju passa på att lägga upp en bild när jag råka cutta mig i tån :)

sara


vad som än händer.

har precis kommmit ut ur duschen efter att ha installerat mig hemma hos mamma. ska slänga ihop lite kvällsmat och krypa ner i min nybäddade säng och kolla på lite dh avsnitt. blir att sova tidigt idag på grund av att jag nästan avled när jag gick upp i morse. over and out!

sara

play it.

kom hem från jobbet för cirkus en timma sedan. gick hur fort som helst idag! kom precis på att jag nog aldrig sa vad jag jobbade med? för er som sitter och undrar så är de ett äldreboende ;) well.. har precis beställt lite arbetskläder :) niice! nu ska jag slänga mig i sängen och kika på desperate houseviwes! imorn är de kss 7-16!

sara


Hej igen!

trodde ni jag hade lämnta bloggen? nejdå! men när livet inte riktigt går som man vill så bryr man sig inte om så mycket... men nu måste jag försöka ta tag i detta med bloggandet igen. tänker inte berätta allt som hänt sen sist jag bloggade för det skulle bli en hel roman. men i lördags var jag i uddevalla med pandora på tävling. det fick bli min sista ponnytävling, sorgligt. men bättre avslut kunde vi inte fått i alla fall, tog hem vinsten i första klassen! min ponny är för bra!<3 blev en väldigt spontan men mycket rolig utgång på kvällen med mina kära vänner lisa och sofia:) idag har emelie vart här, vi jobbade med projektarbetet och lite så:) just nu håller jag på att baka bullar men märkte precis att dom ska jäsa i 1,5 timmar!! kul.....


världens finaste ponny<3


Emilia

social

tjenis. inte mycket bloggande. lifet är fullproppat med annat. och med de menas jobb och praktik. hade helgen på kss och idag är de jobb på ekebacken som gäller igen! bra med lite extra cash inför jul! känner att jag inte har något socialt liv över huvud taget, allt jag gör är att pendla mellan kss och ekebacken. jaja! i helgen är jag ledig i alla fall:)

sara


life is life

vad och hämtade körkortet på posten imorse. ser fan ut som jag har sett ett spöka.. ögon är jätte stora. fult som fan. nu ska jag hoppa in i duschen och sedan är de dags för första dagen på praktiken. börjar halv 3 idag så ska in med ellen till skolan först och hämta lite saker :)


för övrigt hatar jag hösten

sara

ny start på ett gammalt liv

idag var jag ledig, skönt! drog en runda i mariestad med ellen. när jag kom hem blev de lite desperate housewives :) nu har jag precis varit och handlat och tankat bilen och för några timmar sen fick jag jobb! wohooo känner hur vuxenlivet kryper allt närmare och närmare. ne nu ska jag äta. ha en bra kväll!

sara

we found love


maj 2009

jag älskar dig, sara

it's on

drickan ligger på kylning, musiken är på, nu väntas bara ett gäng brudar (grabbar)!



sara

grabbkväll!

sitter på sista lektionen nu, sen är de möte med projekt ledaren. ikväll kommer brudarna hem till mig, då blir de grabbkväll! de ska drickas öl, spelas poker, kolla på innebandy och sedan blir de pizza! kommer bli en riktig höjdar kväll.



drickan för kvällen!

sara

when dreams confuses me

inatt drömde jag att tomten var min pappa.. jag vet inte riktigt vad en drömtydare skulle säga om det? men han hängde sig i mitt hus.. precis som alla mina vänner och släktingar. så de började spöka jätte mycket och jag hade panik hela drömmen ända tills klockan ringde imorse vilket var skönt!



sara

du för mig, är som en blomma för ett bi

då var släktforskningen inlämnad! de slutade på 6 a4 om man räknar med släktträdet :) gotteri! fick en liten söt kommentar av lisa på facebook som gjorde mig glad :) nu ska jag slänga ihop sista frågan på en sjukvårdsuppgift sedan blir de sängen och desperate housewives! äntligen har jag tid att kolla igen;)




sara

torsdag.

hej hopp! ska strax ner och hämta bilen på pappas jobb, ellen är snäll och kör ner mig :) sen så ska jag köra lillebror till träning i mariestad så ska jag till mormro och släktforska lite så länge :)

sara

KÖRKORT

klarade körkortet idag! tjohoooooooo


BRUM BRUM

sara

lite variation i vardagen!

morsning! sovit som en gud inatt. skönt de! 2 sjukvårds lektioner idag sen 2 etik och livsfrågor. skönt med lite variation på lektionerna! idag blir de superplugg på historia eftersom de är prov på medeltiden imorn. gillas inte.. ne nu ska jag fortsätta skriva om förberedelser inför operation!



sara


kvävs

jag vet att jag suger på att uppdatera. de gjorde sofia klart för mig imorse! men de är så att mitt liv håller på att gå under. har en miljon miljard saker i skolan. historia prov, släktforskninginlämning, bokrecension, debattartikel osv. mitt liv är inte riktigt som jag vill ha de just nu. en vecka i skolan sen praktik i en månad! ne nu ska jag kväva mig med hjälp av historia boken

puss hej ledsen tjej

s
ara

tandläkaren

hej hopp! imorse var de tandläkaren som gällde och laga ett hål.. men men de gick fint! hade glömt bort att man får bedövningsspruta när man ska laga hål men de gick ju fint de med! så när jag kom hem stog jag vid spegeln lite och skrattade åt mig själv för att läppen inte hängde med  ;) tänkte slänga in lite rihanna bilder senare ikväll med :) ska äta och sedan iväg till farmor! :)

sara

RSS 2.0