göteborg

riktigt tråkig och onödig dag idag, men ett prov avklarat i alla fall. rida var nästan omöjligt idag då det var så jävulsktkallt att jag tappade kännseln i i stort sätt hela kroppen. imorgon blir det ingen skola för min del, jag ska till göteborg istället. får se vad som händer. hoppashoppas. ska dock åka tidigare än vad jag gör när jag ska till skolan men det får gå helt enkelt. nu väntar jag bara på att min pojkvän ska ringa<3
godnatt
Emilia

minusgrader

tänk att det är så kallt redan i november så att det inte ens går att fästa övningskör-skyllten på bilen och när man rider är det så kallt att min stackars häst blir alldeles vit på mulen av frost även fast vi rider i ridhus. då är det illa. men ni som inte börjat övningsköra än, jag råder er att INTE köpa en sån övningskösrs-skyllt som man fäster på insidan av bakrutan. dom sa att det skulle vara bättre eftersom man kan tappa dom andra på vägen, men jag lovar er dom är värdelösa. går sönder och lossnar helatiden och nu när det är kallt ute funkar det inte alls. nej nu måste jag plugga på vård och omsorgsprov till imorgon, fattar knappt vad vi ska kunna?
Emilia

ännu mer arg!

jävla skit dag!! inget funkar ju allt bara krånglar precis hela tiden. eftersom min data har krashat skulle jag sitte vid min lillebrors data och skriva men gissa vad jag märker när jag ska öppna dokumenten där jag har all fakta och där jag har skrivit?? jo han sitter bara och nördar massa jävla spel så han har ju fan inte ens installerat word!!! vilket betyder att jag inte kan öppna dokumenten!!!!! ÅHHHH så jävla arg så jag spricker. ska lägga mig i sängen och tjura och kolla på Walk the line.. sen får jag helt enkelt skriva allt för hand.................

sara

arg!!

jag och lisa sitter och är arga på våran skola.. dom har lyckats pricka in alla aktiviteter den senaste tiden då vi antingen har slutat eller har sovmorgon? är det ens lagligt? vi borde ha ett år med kompensation för allt dom har gjort mot oss!!
besök på akuten måndag klockan 08.50 (börjar 09.30) 
besök på ambulansen onsdag klockan 13.00 (slutar 12.15)
dansdagen torsdag 13.00-15.45 (slutar 12.15)
Markörer för brandmän onsdag 08.00-15.00 (börjar 09.30 och slutar 12.15)

jag och lisa är arga arga arga..
nu ska jag skriva på mitt skottland arbete
over and out

sara

scotland

Sitter i skolan och skriver ett arbete om skottland :) eller ah jag skulle skrivit om skottland men har suttit sen halv 10 och väntat på att få en hemsida av lisa som hon aldrig ger mig! ;) För övrigt var det -12 imorse, inte något skönt! men nu fick jag sidan av lisa så nu ska jag jobba :)



sara

så jävla bra helt enkelt!

precis som sara säger har det här varit en supehelg! rolig, mysig och jättekul:) anton åkte ifrån mig vid 8 imorse för han skulle ut och jaga.
red i 20000minusgrader förut, det är sån storm ute så det till och med hade komit in snö i ridhuset. jag brukar bara rida i en tröja oavsett om det är vinter eller något annat men idag frös jag till och med nära jag hade min vinterjacka på mig. nu åkte precis johanna och hennes familj och mina små kusiner hem, dom har varit här och druckit glögg, trevligt! nu måste jag plugga, har prov på tisdag. jag bara skjuter upp allting hela tiden...

Emilia

Kalle anka in my <3

Nu har jag suttit och spelat Donald Duck Quack Attack :) mitt favorit spel när jag var mindre:) finns 16 banor och efter var fjärde bana är det en boss :) än så länge har jag klarat 10 banor och 2 bossar :D intressant va? :D haha nee nu ska jag packa ihop mina saker och åka till pappa :)



så här fint ser det ut :) ser rätt lätt ut men bossarna är faktiskt jätte svåra!

sara

Första advent

Vaknade halv 12 idag, riktigt skönt kan jag ju säga! har sovit dåligt på sista tiden. När jag vaknade var det jul musik på tv, jul advents stjärnorna lyste, mamma hade någon ljus grej som luktade jul och så stekte hon köttbullar:) Jag och emilia hade ju tänkt gå ner till julskyltningen idag men det är världens jävla storm ute så blir nog tyvärr inget med det.. Nu ska jag kila iväg och äta lite frukost :)



sara

MÄTT!

efter förrätt och varmrätt blev vi så mätta att vi fick lägga oss i soffan. Efterrätten får vänta tills senare:) kollar på Tomten är far till alla barnen:) men just nu känns det som magen spricker.. så ska lägga mig i soffan igen :)

sara


bästa helgen på länge!

Igår var vi som sagt på bio :) (jag, philip, emilia, anton, lisa och fredrik för den som ville veta) fast först blev det mangos, riktigt gott var det! Filmen var bra tyckte jag:) bra, rolig och lite sorglig:) så plus till den i alla fall! Idag skulle jag philip och anton kollat på när emilia hade hopp tävling och sedan skulle vi laga lite god mat. men tävlingen blev inställd så blir bara god mat :) blir inte så mycket bloggande idag eftersom vi är upptagna ;)

Sara

vad ska man säga?

jaha... jaa jag har inget intressant alls att säga förutom det sara redan har skrivit, att vi börjar 12 imorgon och sen blir det middag och bio med dom bästa:D inte fel alls! nu säger jag godnatt för jag är riktigt trött, jag ska faktiskt till stallet innan skolan imorgon så jag får ingen sovmorgon ändå...
Emilia

nya istiden är på väg!

JAG DÖR! I helgen ska det bli -10 :(sen blir det bara kallare och kallare. Märks att jag är född på sommaren för jag är verkligen sommar människa. Vintern är min största fiende. Jag som redan är frusen av mig tycker inte att -20 och 3 meter snö inte är någon höjdare. Buhuuu.. ska snart krypa ner under ett varmt täcke med den jag älskar mest av allt <3

Brrh!

Sara


take it slow

strax är det dags att bänka sig framför halv åtta hos mig:) vi ät lika nördiga av oss haha men det är kul;) längtar jätte mycket till bion imorgon:) älskar att gå på bio;) någon som sett senaste harry potter och vet om den är bra? :)



sara

lååååååång sovmorgon imorn

här sitter jag vid datan och har det kul medans min man står i köket och lagar mat:) fy vad duktig han är! imorogn börjar vi skolan klockan 12, hur härligt som helst:) och efter skolan blir det restaurang och bio med mitt favorit gäng:) och på lördag ska vi upp tiiiidigt, jag, philip och anton ska kolla när emilia har hästuppvisning eller vad det hette :) verkade som det skulle vara riktigt kul:) nu ska jag gå och pussa lite på philip:)

sara


kyla

fitta vad kallt det är ute! och det ska bli värre... var hos tandspecialisten imorse för att se om dom kunde göra något åt mina fula tänder. men icke då. då skulle jag i så fall få dra ut fyra tänder och ha tandställning i två år och det kunde till och med bli värre. jag kanske skulle få stora gluggar i käften som inte gick att få ihop och så. så jag får väll leva med mina tänder som dom är, liksom vem kollar på mina undertänder ändå?
nu skulle jag egentligen hopptränat men fick precis reda på att den var inställd och tävlingen på lördag är tydligen också inställd, jävla skit! nu när jag börjar komma igång så ställs allt in, jag som var taggad för tävling:( drar mig snart upp mot stallet ändå.
ciao!
Emilia

stick

jag var på massage idag, eller det är en ryggspecialist som ska få min rygg och axlar bra. jag sa att sist jag var där stack det väldigt mycket i min högra skuldra men att det har varit bra sen dess. då missuppfattade hon mig och trodde att jag sa att hon hade stuckit mig sist men det fattade ju inte jag. så när jag liggaer där på massagebordet så säger hon att hon ska sticka mig igen. jaja tänkte jag. men sen fattade jag vad hon menade, hon tänkte sticka nålar i mig! jag som hatar allt som har med nålar och srutor och skit att göra! men det var ju bara att bita ihop. hon stack tre nålar i ryggen och liksom vred om, ont gjorde det i alla fall. riktigt läskigt. men nu känns ryggen och axlarna redan bättre så det gjorde säkert någon nytta:)
nu ska jag och atonio gå ner mot tven och se på bonde söker fru:)
pöss haje!

störda drömmar?

har drömt massa konstiga saker på sista tiden. för ett tag sen drömde jag att mamma var med barn och knarkade, sen drömde jag att jag och emilia åkte tåg så kom ett annat tåg flygandes och mosade vårat tåg och bara jag överlevde? inatt drömde jag att Emilia, Lisa och jag satt på tåget på väg till göteborg på kvällen, sen kom 2 gamla klasskompisar och började misshandla mig? vad är det för cp dröm då eller? Slog av näsbenet och slog ut några tänder och gav mig en fin blå tira. Så när jag vakna i morså så bara " åhhh ajjj.. mitt ansikte" så kände jag i ansiktet och kom fram till att det var en dröm. Varje morgon tror jag jämt att alla drömmar är verkliga.. Aja nu ska jag skriva klart sista arbetet för idag. Har gjort klart 3 st idag! fan vad duktig jag är.

Sara


lycka

vaknade upp bredvid min pojkvän idag och jag kom precis på att jag kommer göra det varje dag den här veckan förrutom imorgon och fredag. nice!
jag känner mig bara så jävla lycklig! allt går som på rälls och jag har inget att klaga på, jag älskar livet! inte ens det äckligt vidriga kalla vädret gör mig nått. eller jo förresten, detta vidriga vädret kan vi ta och slänga åt helvete, thailand skulle inte sitta fel nu. men om man bortser från äckelvädret så är allt annat så bra det bara kan bli tror jag. hur ska jag kunna veta om det kan bli bättre? kannske vinner några miljoner på lotto imorgon, vad vet jag? nej nu blir detta inlägg bara konstigare och konstigare så här sätter jag punkt för dagen.
godnatt gott folk!
Emilia

dör lite på gatan..

när jag cyklade hem var det sån jävla storm och så fruktansvärt kallt att det gjorde ont. Ett litet tag vile jag lägga mig på gatan och dö men de skulle ju inte tjäna någonting till? så blev att jag cyklade vidare. Nyss fick jag reda på att Solsidan säsong 2 börjar 16 januari! fyyy vad jag längtar, så jävla roligt;) nu ska jag äta macka och te. byee bitches



sara

skoola då vaaa...

yeees, siter här nästan klar.. ska göra frukost och sätta mig framför the voice. Hade extremt svårt att somna igår, vet inte varför? huvudet fullt med tankar som for fram och tillbaka.. aja.. ut i snö ovädret!!

sara

i väntan på...

att min sega pojkvän ska komma ur duschen. så vi kan lägga oss i sängen och mysa<3 jag är hur trött som helst men vi drack kaffe för ett litet tagsen så det kommer bli svårt att somna ändå...
nattinatt
E

ny friserad!

har varit hos frisören idag, slog till med en ny frisyr och allt!´satte mig i stolen och vi diskuterade lite om mitt hås osv, vad som är bärst för håret och kom frem till att bara ta bort det slitna och låta det var som det är. Men det resulterade i snelugg och extremt lockigt hår! ser nästan ut som jag har permanentat det. Men nejdå, hon tog i något super moss i håret som lyckades få fram var enda liten lock som legat och gömt sig! alltså är de helt naturliga lockar, utan en endaste locktång! Tråkigt nog kommer säkert alla lockar vara borta imorgon :( buhu.. nu har jag i alla fall kollat på biggest loser finalen:) lir väl att hoppa i säng med lite skolböcker efter att spendera lite tid framför datan!:)

sara

kommer inte på någon rubrik

nu åker jag strax till anton:) jag börjar egentligen inte förrens elva imorgon men eftersom anton bor i skogen så går det bara en buss vid typ 7 på morgonen så jag kommer vara i skolan cirka halv 9, känns mindre kul... men vad gör man inte för att få träffa sin pojkvän:) hejdå, godnatt, godmorgon och allting!
Emilia

vuxenpoäng

nu känner jag mig väldigt vuxen.jag har städat hela huset, ringt till en ryggspecialist så jag ska få massage eftersom jag har så sjukt ont i min rygg och axlar och nu ska jag strax börja laga mat så det är klart när mamma kommer hem. vuxenpoäng till mig som sara brukar säga;)
Emilia

jag är duktig jag

nu ska jag vara snäll mot min kära mamma och storstäda hela huset för när hon kommer hem ska hon köra upp mig till min pojkvän i skogen skogen:)
E

dum dummare dummast

hahaha, jag är ju fan dummare än vad jag trodde. jag skrev i förra inlägget att jag skulle lägga upp en film från tävlingen men så glömmer jag att länka den, jag får skylla på att jag var alldeles för trött;) men här kommer den i alla fall:) http://www.youtube.com/watch?v=aUrr_-ida50 



emilia


vad du är söt min kära lilla ponny

min ponny är grym! har inte tävlat på ett år och så går det hur bra som helst! i första klassen så va hon lite spänd så det blev ett stopp. men i andra var hon helt avslappnad och gick som en klocka vilket resulterade i en tredje plats:D supernöjd med dagen!! fan vad kul det är att tävla, har verkligen saknat det. slänger in någon bild imorgon men här kommer i alla fall en film på 90 rundan. först rider stina och direkt efter kommer jag:)
nu är jag helt död och sängen ser väldigt skön ut.
godnatt!
Emilia


så som i himmelen

var ute och gick med pappsen förut och handlade lite mat:) idag var det jag som gjorde mat! duktig som attan är jag:) nu så har jag tvingat pappa att kolla på Så som i himmelen med mig så ska sätta oss och se på den nu:) var längesen jag såg den;)
Sara

rubrik?

som emilia sa så har det varit dåligt med bloggande, men hon har varit hos anton och jag hos philip :) nu är jag i alla fall hemma eftersom philip akulle upp och jaga:) imorgon är vi lediga. hur skönt som helst! har inte ätit någon frukost än så ska väl gå iväg och göra det:)

Sara

taggad!

här var det dåligt med bloggande ser jag... men jag har varit hos min pojkvän igår och idag och vi har haft det alldeles för mysigt för att jag skulle orka blogga. nu kom jag och min familj precis hem från mina småkusiner, har varit där och ätit och kollat på bilder från usa, dom kom hem därifrån i veckan. nu ska jag krypa ner i sängen och sova för imorgon är det nämligen tävling som gäller! och jag är taggad till tusen!! var ju ett årsen sist bara för att hon var lite skadad och jag sjuk... men imorgon då jävlar!:D
godnatt! önska mig lycka till;)
emilia

trött tröttare tröttast

helt onödig dag i skolan idag. började med socialpsykiatri som vi inte gjorde ett skit på i stort sätt och resten av dagen skulle vi lyssna på när röda korset hade föreläsning. det var lika tråkigt som det låter. precis att jag inte somnade, jag har varit sjukttrött hela dagen. sen var det bara att skynda sig till stallet när jag kom hem och sen hem och göra två kladdkakor innan hela glada gänget kom till mig på u-sek möte:) skolan imorgon känns också helt ovärd två lektioner med 3 timmars hål emellan... men efter det åker jag till min kärlek, det räddar hela dagen enormt!<3
nu är jag så trött så jag fattar inte ens att jag orkar vara vaken..?
godnatt!!
Emilia

Oh you touch my tralala.. my ding ding dong

Nu åkte philip precis hem efter en helmysig dag :) han ville till och med titta på sex and the city med mig:) såg dock inte så mycket av filmen *host host* Nu blir det i alla fall att ta igen lite pluggande som jag inte tog mig tid till förut... vill absolut inte ha något över helgen!

sara

åh vilken underbar daaaaaaag!

Tjolahopp! är på riktigt bra humör, vet inte varför:) kanske för att sista lektion var inställd och vi fick sluta halv 11?:) hur skönt som helst! hängde med lisa till gymmet och så fixade jag nya papper :) nu ska jag ta och plugga lite grann, kanske göra en liten varm macka och dricka ett glas apelsin juice och sedan kommer världens bästa pojkvän hit! :D ännu gladare blev jag när han skickade och sa det:) nu ska jag ge lite mat till mina tjocka katter och sedan kika lite på sex and the city :)



sara

god natt

idag har det inte hänt alls mycket. nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min pojkvän:)
nattinatt!
Emilia

yoggi

har suttit framför datan hur länge som helst, kan inte förstå vart tiden tar vägen? nu blir det i alla fall tvn och lite kvällsmat:)

sara


skabb ekorre eller råtta?

måste bara berätta att när jag cyklade till skolan idag och tog vägen vid linan så ser jag det kommer något springandes under bron, trodde det var en ekorre men sen när jag kom närmare såg jag att det inte hade någon flyffig svans, så tänkte att den kanske hade skabb? sen när jag var framme vid bron ser jag att der är en stor äcklig råtta!!!! blää för er som inte fattade så var det is på kanalen



sara

keyboard

mätt i magen! kom hem vid halv 1 och sedan åt jag lite och la mig framför tvn. Är riiiiktigt trött så kanske tar en liten tupplur så får jag se vad jag hittar på sen :)

sara


allt rullar på

min mamma är inte ens speciellt bra på matte men hon har fått mig att fatta mer på en halvtimma än vad jag har gjotr på hela terminen.
har varit med bästa vän hela dagen:D<3 vi gick och fikade på hembageriet och fastnade där i två timmar, tiden går fort när man har roligt;) hopptränade ikväll med, pandora går som en klocka! underbara häst!<3 taggad som bara den för tävlingen på söndag!! imorgon kommer antonio hit och härjar:)<3
många hjärtan i mitt inlägg idag märkte jag men det är ju trottsallt dom viktigaste i mitt liv så dom måste få små hjärtan allihop:)
godnatt!
Emilia

fuck off

jag ger upp! jag har försökt räkna matti i över en timma nu men jag fattar fan inte ett jälva piss! och när jag väl tror att jag börjar förstå så visar det sig att det är helt åt helvete fel, och vi har matteprov imorgon, jag kommer få ig! åhhhh vad agr jag är nu!! det märks va? nu ska jag sitta och sura tills min bästis hör av sig, hon är nog den enda som kan få mig på bättre humör.



Emilia

.

jaha vad gör man en kväll som denna? rummet är färdigstädat, har nog aldrig sett så här fint ut;) men det var behövligt för fy fan vad det såg ut innan! väntar på att min pojkvän ska ringa men som vanligt är han väldigt seg, gissar på att han fastnat vid tven?;) ledig imorgon med!
då ska jag leka med min bästavän:D<3
goodnight!
Emilia

häst häst häst

nyss hemkommen, dressyrträningen gick riktigt bra! tänkte klippa pandora innan träningen men jag han bara med halsen för skären var för slöa så dom får slipas så får jag klippa klart henne i veckan för på söndag är det tävling och då kan hon inte vara långhårig. jag och jouline var på styrelsemöte efter träningen med. den här veckan kommer bestå av träningar och möten känner jag. nu ska jag ner till teven och kika på ung och bortskämd, dom är ju så dumma så det är synd om dom. herregud.


Emilia


golv helvete

älskar när saker krånglar, fruktansvärt kul!!!!!!!!! pappa kör iväg albin till sin träning i mariestad så var meningen att vi skulle göra färdigt så länge, men nej då!

sara

måndag morgon

vaknade vid 10 och nu har jag precis ätit frukost, eller ja, jag fastnade vid tven ett tag efter. nu tänkte jag städa mitt rum för det ser hemskt ut! sen ville mamma att jag skulle baka bröd men ja vet inte om jag orkar det. bullar lät mer lockande, kanske ska överraska henne med det? fast jag vet inte om jag orkar det heller, fan vad jag är lat idag. ikväll ska jag i alla fall träna dressyr, det var längesen så det ska bli riktigt kul!

emilia


monday morning

efter att min kära pojkvän hade lämnat sin söta lillebror på morgon fritids tog han bussen hit :) då bjöd jag honom på en stor frukost mumsig frukost :) är ju lediga både idag och imorgon, klagar inte! idag blir det väl att se på lite film och ha de allmänt mysigt :) pappa kommer hem vid ett ungefär och då ska vi hjälpa han med att lägga det nya golvet i köket :) och imorgon ska jag träffa min bästavän <3

sara

natti

sara var faktiskt den andra och sista som sa grattis till mig, amanda han före;) min kära mamma hade tydligen vetat om min namnsdag hela dagen men hon hade inte orkat säga grattis, snäll mamma va? hon är lite rolig hon;) nu har jag lagt mig i sängen och tänkte sova snart. underbart att slippa gå upp tidigt imorgon. 
godnatt
E

xoxo

sitter och lyssnar på när pappa river köket. ganska intressant :) nya golvet åker in imorgon förhoppningsvis så man slipper gå i skiten! för övrigt glömde jag bort min bästaväns namnsdag idag :( fy vad elak jag kände mig, hade skrivit det i almanackan och allt för att jag skulle vara först med att skicka grattis :( aja tror hon förlåter mig ändå, skickade ett litet förlåt sms:) nu närmar sig i alla fall klockan 19 och då är det dags för gossip girl!
sara

vilken helg!

jag har haft en riktigt grym helg! i fredags blev det massa mys med min pojkvän, jag älskar dig anton<3 igår var som sagt jag och lisa på fest, vi började hemma hos mig med förfest på bara två personer, jävligt kul faktiskt! sen fortsatte vi mot linn där festen var. en sjukt kul kväll med lisa:D nu har ju jag det så bra med att min helg fortsätter två dagar till, det tackar vi för:)
förövrigt kom jag precis på att jag har namnsdag idag men det är inte en enda som har sagt grattis:(




Emilia


hemmakväll

hemma från middag och fika hos farmor och farfar:) körde hem, gud så duktig jag är! men lika tjatig som vanligt.. haha. Vet ju att jag kan allt men ändå så, " åh shit jag möter en bil , pappa jag kommer dö!!! fan vad nära han kör !!! pappa: men snälla du ligger till och med utanför dom vita strecken!!!. efter mötet.. Jag: asså pappa jag ser inte ett jävla skit vad ska jag göra???? jag hatar att köra bil jag hatar att köra bil!!! pappa: jaa... du kan ju alltid sätta på helljuset igen? jag: smart...
sen fortsatte det så tills vi var hemma :) haha, nervöst litet sammanbrott kan man kalla det jag får varje gång jag är ute och kör:) men trots detta tycker jag det är riktigt kul ;)
Sara

tjockis!

haha vägde precis benjamin, min ena katt. Han är bara 1 år, alltså har han inte växt färdigt än men han vägde 4 kg:) lagom tjock haha:) älskar min lilla knubbis <3

sara

fars dag

hej hopp neger snopp.. ne så rolig ska jag inte vara :) skulle varit med på partyt igår men blev inte så, hoppas mina tjejer hade det riktigt kul!:) istället blev de en hemma kväll hos philip, men mådde riktigt dåligt så fick ligga i sängen och se på film medans hade klappade mig på magen haha;) idag mår jag inte speciellt mycket bättre.. får väl ta en tablett och gå och lägga mig och hoppas på bättre tider.. senare ska vi i alla fall på farsdag middag hos farmor och farfar:) ska bli mysigt :)
sara

barty!!

blande aldrig rosé och loka, svinvidrigt!! nu drara jag ocj lisa på fetst!!:D
emilia


inväntar helgen

snösnösnö, över allt. bläää. hopptränade med min stjärna förut och det gick kanoners! världens bästa ponny är det jag som har:) nu ska jag lägga mig i sängen och invänta helgen. imorgon kommer min kärlek hit och myser och på lördag vankas party:) ganska nice helg om jag får säga det själv!
godnatt gott folk!



emilia

tupperware

efter skolan så spenderades resten av dagen med min kära kusin på stan:) blev god mat och shopping :) åkte hem hit seanre för att hon skulle ha tupperware party här:) men nu så har alla åkt hem så blir väl att lägga mig i sängen och prata lite med min käraste i telefon :)

sara

school time

sitter här i skolan med Lisa:) ska väl åka hem strax eftersom det är eget arbete idag:) Ska följa med lisa till vårdcentralen och sen lir det hem och plugga lite grann innan philip kommer:)

Sara

rätt nice asså


hej mitt vinterland

åhh vilket härligt land man bor i som det är snöstorm i.. nej så rolig ska jag inte vara idag. Fy fan vilket jävla väder!!! Cykelturen hem från tåget som vanligtvis tar max 5 min tog idag 30 min! fy fan jag trodde jag skulle frysa ihjäl. Sprang in och gjorde en kopp te och la mig i sängen med missen som somnade på min mage:)
cozy like hell!
ne nu ska jag krypa ner under täcket igen tänkte jag!!!
Sara

hard work work

orkade inte ta mig till skolan idag, har fortfarande ont i huvudet, känner mig typ yr... happ det är så det är. måste skriva klart den äckligt jobbiga hemtentan idag, har fullbokat schema resten av veckan så får jobba hårt idag. bara att sätta igång. E

så jävla coolt var det!

sara skickad till mig att jag skulle skynda mig för att paolo roberto stod bredvid henne men hur ofta händer det liksom? så jag trodde knappt på henne utan trodde hon sa så för att hon inte ville stå själv och vänta på tåget. men det var faktiskt självaste paolo roberto! hur grymt är inte det eller;) nu ska jag krypa ner i min underbart sköna säng och sova för jag mår inte alls bra, har jätteont i huvudet och kallsvettas typ:/ godnatt! emilia

på sprungen av..?

idag efter att jag hade tagit farväl av lisa vid hennes buss gick jag ut och ställde mig vid tåget som vanligt, går iväg och ställer mig brevid en man, tyckte verkligen jag kände igen honom men tänkte inte mer på det, sen såg jag att tåget var för senat. Så jag skulle gå in igen så känner jag att jag får en armbåge och en väska i ryggen. Då vänder jag mig om och då står självaste Paolo roberto där! då gick han och kollade ner i mobilen och såg mig inte. Hur troligt är det att han går in i en liksom? jag dog en sekund ungefär, då var det honom jag stått brevid när jag stog ute också! Tånkte liksom bara OOOHHH MYY GOOOOD! fick en lyckopeng av pappa igår så det måste vara på grund av den! Sara

bra att veta liksom

sara, jag kan ju tala om för er att det går en beck film på tv ikväll med, om ni ville veta liksom;) det var väl det enda jag hade att säga för tillfället, back to work. Emilia

beck

får väl hålla med emilia om att vi är störda! men sjukt roligt hade vi i alla fall:) min pojkvän åkte ifrån mig imorse med överraskade mig och kom tillbaka vid 3 :) klagar inte ett dugg! nu ska vi ha det mysigt och 3 st beck filmer som väntar :) Sara

jahapp

nu tycker jag faktiskt att jag kommit en bit på vägen med mitt arbete i alla fall. så snart tar jag cykeln och trampar upp till stallet med jouline:) E

en vanlig tråkig söndag

gick upp tidigt imorse och släppte ut alla hästarna. åker till stallet senare igen och rider:) nu hade jag tänkt spendera hela dagen framför datorn och skriva på min hemtenta, det är sjukt mycket att skriva och den ska va klar nästa söndag. skulle va skönt och slippa göra den i sista sekund för en gångs skull. så nu sätter jag igång! Emilia

några dagar senare

nu är jag hemma från london! eller jag kom hem i onsdagsnatt men jag har hafft fullt upp så har inte hunnit blogga förrens nu. london var helt grymt! blev dock lite besviken på shoppingen, alla pratar så om shoppingen i london. jag hittade lite smågrejer som jag är nöjd med men jag trodde det skulle finnas mer faktiskt. men det är väll precis som i sverige att det går upp och ner hela tiden. ibland finns det massa snyggt och ibland inget alls. bilder och så kommer när jag har tid och ork. min mycket saknade pojkvän har varit här sen i torsdags och myst<3 men han åkte hem för ett litet tag sen. igår var som sagt min morbror snäll och lånade ut hela sitt hus till oss så då blev det partaj! jävligt kul hade vi, alla är så sjuktstörda! haha. emilia

:'(

tänkte spela the sims 3 medans jag väntade på philip men självlart så ska det vara extremt krångligt att installera skiten så jag fattar ingenting :( nu ska jag lägga mig framför tvn och vara ledsen tills philip kommer..

panik på gravida tonåringar!

asså jag får panik! kollade precis på en blogg om en tjej som är 14 år och gravid?! seriöst hon kommer ju inte ha ett riktigt liv? man är tonåring 1 gång i livet varför förstöra det med skrikande bajsande barn med en gång? :S så skriver hon typ att åhh mina föräldrar är SÅ glada för min skull och dom tycker det ska bli jätte kul. Hade mina barn blivit gravida när dom var 14 hade dom aldrig fått behålla det!

sara


bakning

mitt i allt det tråkiga kom mamma på att vi kan baka något gott, får se vad det blir! :)

sara

depp höst

god morgon svenska befolkningen! Philip åkte ifrån mig vid halv 8 tiden för han skulle ut och jaga, och kunde inte somna om. Läste lite i min engelska bok som ska vara färdig typ när skolan börjar? och jag har inte läst något för ens nu. Bra jobbat sara! Philip kommer tillbaka vid 3 igen och så länge tänkte jag kolla på massor av oc avsnitt, men då har självklart ljudet pajat på datan så det bara skrapar typ? och låter as konstigt. Får väl hitta på något annat så länge :( kvällen börjar i alla fall vid 5 tiden då emilias morbror är snäll och lånar ut sitt hus till oss:)
nu ska jag gå och hitta på något, får se vad det blir..

liten bild på min och emilias bra humor :)



sara

för jag är inte riktigt som andra jag

medans hela svenska folket sitter och kollar på robinson så sitter jag för mig själv och kollar på sos västkust:) mycket mer spännande tycker jag! :) väntar på att emilia ska ringa så att vi kan göra lite planer inför imorgon:) vad vi ska göra då tänker jag inte berätta om nu, ni får vänta tills imorgon;)

sara


en liten present

kom leverans hit förut med ett paket till pappa, men eftersom han inte var hemma fick jag skriva på. Var typ en liten dosa med touch så fick man en pinne, men vem fan kan skriva sin namnteckning på en sån? så jag skrev bara Sara :) fick räcka haha. Idag ska jag åka och hälsa på min lilla mormor:) men innan vi beger oss av så ska vi åka och hämta philip i sätra för han kom inte hem haha;) nu ska jag hänga tvätt och sedan skutta in i duschen :)

sara

ulla!

har varit väldigt dåligt med uppdatering på sista tiden.. men har haft roligare saker för mig än att sitta vid datan! ;) igår följde jag med philips familj till ullared :) träffade ullareds morgon haha ;) för övrigt var det en jätte tragisk olycka bland kalsong hyllorna! jag och philip  gick och kikade lite så ser jag ambulans personalen på knä på marken, då är det en man som har trillat och slagit i huvudet i kanten på en järnhylla. Fy fan säger jag bara, har aldrig sett så mycket blod i hela mitt liv!!! med huvudskador brukar ju som tur var se mycket värre ut än det är:) idag skulle jag åkt till skövde med min kära kusin men hon har blivit sjuk :( får se vad jag hittar på istället ;)



sara

RSS 2.0