Hejdå!

Nu flyttar vi!

http://filosofernas.devote.se/

boom

sofia kom förbi en snabbis för lite chit chat! nu ligger jag i sängen och kollar på big brother. imorn blir de att åka till mormor för en heldag! har snart hunnit med att hälsa på hela släkten på lovet haha ;)
Sara

want

är sjuuuukt tattuerings sugen! bara något litet och enkelt vid bröstet.
något i den här stilen!
Sara

sjukstugan

när vi åkte hem ifrån philips kusin fick jag världens huvudvärk. och den har tydligen ingen lust att släppa. brukar aldrig ha ont i huvudet! så nu ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv.
tur man har världens bästa pappa som kommer hem med sånt här när man inte mår bra!
Sara

bebis mys

idag åkte jag och philips familj till philips kusin som har fått en bebis. känner att de är mycket små barn på sista tiden ;) jaja.. vi fikade, tog en promenix och myste med lilla Wilmer som bara är 6 veckor gammal! dom har också världens största men mysigaste hund :)
lilla isbjörnen på promenad
Sara

words

min dag idag började med att jag åkte till farmor och farfar vid halv 10. blev bjuden på frukost och hade de allmänt trevligt. åkte till mariestad, fikade och gick i affärer. lämnade även in en guldring som är över 100 år som gått i släkten som jag nu fått. måste förminskas! nu sitter jag hemma hos min älskling som för övrigt köpt sig sin första bil idag. roligt för dig <3




Sara

fullt ös.

har seriöst inte tid att blogga! fullt ös hela tiden ;) i lördags kom philip och hämtade mig så åkte vi till moholm och firade hans mamma och hans lilla kusin som fyllde 1. i söndags stog påskmiddag hos farmor och farfar på schemat. efter de drog familjen till mariestad och kollade på peters lägenghet. duktig storebror som flyttat hemmifrån! hörde att de ryktas om en egen nyckel till mig! wii.
philip och födelsedagsbarnet :)
Sara

ambisiöst

Vår ungdomssektion är så himla ambisiös att vi åker på möte ända till Vara. Det bjöds på tårta eftersom ridsportsförbundet fyller 100 år i år och det var väl egentligen det enda vettiga på mötet tyvärr, gav inte mycket alls. Men med en rolig (och högljud) bilfärd med mina rallybrudar och en fet godispåse på hemvägen så blev dagen riktigt lyckad i alla fall. Imorgon ska vi annordna hajk för alla barn på klubben så då ska jag agera lekledare och kanske påskhare... vi får väl se?



En väldigt gammal bild från en kväll på hästklubben för väldigt längesedan...


Emilia

RSS 2.0