jävla prov

jag är helt slut efter en helg med massa barn. hade hajk för alla barn från hästklubben igår till idag, lekte massa lekar och gick spökrunda mitt i natten;) idag har jag bara varit med min pojkvän och myst, han skulle även hjälpa mig med matte men jag är helt värdelös, kommer få ig på nationella på tisdag!:( och nu måste jag verkligen läsa på ett jättestort prov som jag har imorgon och jag har inte ens tittat på papperna än... men efter tisdag är jag fri! inga mer arbeten eller prov, SKÖNT!! nu måste jag plugga..

emilia 


varning för långt inlägg!

lite ändring i planeringen så blev att jag sov hemma istället :) var med lisa igår som sagt och vi började med att laga mat mycket gott! sen så fixade vi oss lite och körde anton och fredrik till skövde. Stannade kvar där på förfesten några timmar med rätt skönt folk haha. Skrattar bara jag tänker på de men ska väl inte gå in på detalj! rätt mycket karlsborg musik kan man ju säga;) sen alla fall så köpte vi godis och skulle lägga oss och se på film men då somna vi, sen satte vi på en ny film och somnade igen;) sen vid halv 2 bar de av mot skövde för att hämta gossarna. Så la mig vid halv 4 inatt haha. Konstigt nog är jag inte ett dugg trött! :) nu ska jag se på ett big brother avsnitt jag missat och äta frukost :)

sara

Grattis morfar!

kom hem ganska nyss från mormor och morfar, vi firade världens bästa morfar som fyllde år igår, grattis! åt världens godaste smörgåstårta och två andra tårtor till efterrätt så nu känner jag mig ganska fet... nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova någon timme för inatt någon gång kommer anton hit, han är ute på krogen just nu så får se hur han mår när han kommer hit. jag har laddat med massa rostat bröd åt honom i alla fall;) 

emilia

internet is missing!

mitt internet slutade helt plötsligt fungera? så får uppdatera mig från mammas dator! körde mammas nya bil lite idag ;) fint de! blir nog ingen uppdatering från min sida i helgen. Imorgon ska jag vara med Lisa, lördag kalas, lördag natt ska vi spöka för massa små barn och söndag är de mors dag så då ska vi åka till mormor och sen fika och så :) min ista engelska uppgift för evigt var avklarad idag! skönt:) nej nu ska jag kolla på ett big brother avsnitt jag missat och sen blir de kvällens avsnitt ;)

sara

jahapp...

jag har verkligen inget intressant att berätta... hade prov i global idag som gick helt åt helvete om ni ville veta. hopptränade ikväll precis som alla andra onsdagar och det gick fint. imorgon ska vi till rödjan i mariestad med klassen och även äta thaimat innan, mums! nu ska jag krypa ner i min säng och försöka sova.

emilia

host host

buhu mamma tyckte inte synd om mig för att jag hade en fästing på mig :( jaja.. hon sa att man bara fick pencilin om jag nu skulle få borelia så är de bra sen. Men man kan faktiskt dö! det är ju fan synd om mig. jaja imorgon börjar jag 2 så jag antar att de inte är synd om mig längre då :) är så skönt att sova ut när man inte mår bra. har hostat idag som en gammal gubbe som rökt i 100 år typ. nog om de. skriver mer på rehab slut tentan senare. ska ta en paus nu!


slänger in en bild på denna söta lilla krabat eftersom jag såg min grannes söta vovve alldeles nyss som heter molle! världens sötaste :) skulle inte sitta helt fel med en sådan!

sara

apelsiner, bananer, borelia och fästingar

idag i skolan var de synd om mig för jag är så himla sjuk :( dessutom kommer jag dö i borelia! hittade en fästingjävel på mitt ben idag. Har inte vågat kolla än hur de ser ut. kan lika gärna göra de nu kom jag på..


"Den första varningssignalen är ofta ett rött område runt stället där fästingen bet. Området blir gradvis större och större och har ofta ett blekt parti i mitten."

det stog på en sida på internet :( buhu.. kolla mitt fästingbett!



blev inte så bra bild men det är rött och svullet :(



vidriga jävla djur alltså!
nej nu ska jag göra en fruktsallad och sätta mig och plugga igen!

sara


TEO

ne nu får jag allt ta och lägga mig snart alltså! börjar bli för van att sitta uppe länge och ha sovmorgon men de är de inte imorn! har suttit och nördat körkortsteori på datan som anton hjälpte mig att fixa idag, tack till honom! så nu har jag klarat av de 8 första proven och måste tillägga att jag klara dom på första försöket! ;) bara 6 st prov kvar.. haha ;) längtar tills jag har körkortet i handen!



sara

meeen....

emilia har ju berättat om helgen i stort sätt :) igår var de kalas för philips lillebror som har fyllt år, åt så mycket och fikade och hade oss så har knappt ätit något på hela dagen idag för jag är fortfarande mätt! var ledig idag vilket var riktigt skönt! har lyckats bli extremt förkyld i helgen vilket jag dissar. hatar att vara förkyld! ont i halsen, täppt i näsan, ont i huvudet och så håller de på och typ fladdrar? eller något i öronen så jag är typ helt döv. aja imorn blir de skola i alla fall efter lång uppladdning i helgen ;)

sara


helegn i korthet

jag har haft en helhelg i skogen hos min pojkvän och igår kom sara och philip upp med:) idag har jag och sara kollat på när våra män sköt i skogen. det var en tävling, typ som en tippspromenad i skogen fast olika stationer där man skulle skjuta på lite olika grejer. när vi kom hem därifrån var jag och sara så trötta så vi somnade någon timme, haha. när sara och philip åkte hem hoppade vi av hos lisa och fredrik och spelade brännboll med massa folk, jag hann aldrig spela klart för pappa kom och hämtade mig men jag hörde att mitt lag vann i alla fall!;) nu är dom tre på olstorp medans jag sitter här hemma och inte är 18 än:( två månader minus en dag kvar nu!! men jag ska på tävling imorgon så hade nog inte vart så smart att gå ut ändå... 
oj nu blev det väldigt långt men ni som orkar får läsa... nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon!

 

emilia 


washhhh

hallå där! fick med lite bröd hem från farmor, mums! har kollat på blocket lite med pappa på bilar och försökt fjäska till mig en fin bil men han har tyvärr inte nappat än. Kuppen på egen bil fortsätter! har ju dock inget körkort än haha..men längtar som fan när alla kompisar får körkort hit och dit, börjar ju nästan bli pinsamt med den där övningskör skylten i bak! nu ska jag hoppa in i duschen sen blir de big brother :)

sara

om sanningen ska fram

hemma efter en tuff skoldag! ätit lite grillat och sallad och ska ut och köra lite när pappa kikat klart på tv:) tar en tripp till farmor och farfar! måste även berätta att jag fått två sommarjobb nu! hur skönt som helst :) äldreboende första två veckorna och prästgården resten av sommaren:) sommaren är räddad!
 

skolavslutningen förra året, inte världens snyggaste bild men ;) haha

sara

duktigt!

Alla i våran klass åkt hem 12 förutom jag och sylvia eftersom vi har muntligt engelska nationellt klockan 3 haha. lyckat! Fick en uppgift i etik och livsfrågor idag som vi passade på att göra klart så nu slipper vi vara här nästa lektion! Dessutom är jag ledig på måndag! så jävla gött. idrotten är inställd, rehab är hemma arbete och engelskan har jag ju då också gjort!  hur skönt är inte de? och på tisdag slutar jag 12.15 istället för 15.55 för att svenskan är gjord och även etiken. ne nu ska jag och sylvia förbereda oss inför engelskan!

sara


globalare

Sitter med mina kära vänner på globalklass. Jag och emelie har precis lämnat in vårt projektarbete vi ska göra i trean och det ser riktigt bra ut! kommer inte hem förrens fem idag bara för jag missat ett prov så får skriva det efter skolan idag... ikväll blir det hoppträning.

Emilia

?

jaha vad ska man skriva när man inte har något kul att berätta? kan ju i alla fall säga att jag bokade min första körlektion igår så nu börjar det närma sig, bara två månader och tre dagar kvar till 18!! det var nog allt jag hade att säga för idag...

Emilia

pirates of the caribbean

tjobree. varit i mariestad och övningskört med pappa idag, lite röd ljus, krypkörning bland de små gatorna och starta i backe. gick finemang! Ska boka risk 1 an och halkan på torsdag :) flyter på! Imorgon blir de att gå på stan lite med älskling och sen så ska vi på pirates of the caribbean 4 :) inte gjort något tillsammans på länge så ska bli mysigt <3


älskar dig <3

sara


bättring!

jag är extremt dålig på att blogga, jag vet... men jag har varken orkat eller haft tid. sara har ju i alla fall betättat om våran helg, måste bara tillägga att även jag fick en firrefisk;) hade idrottsprov idag som gick skit! men nu behöver jag inte tänka på det mer, bara två prov och en stor föreläsning sen är det slut på skiten! nu ska jag ner och dricka lite te:)

Emilia

biffen

HAHAHAH! min lillebror fick mig precis på lite bättre humör alla fall. Han kommer in i mitt rum med bara shorts på sig, spänner sig allt vad han har och säger BIFFEN! jag bara: HAHAHAHAH. sen går han ut igen? störd unge ;)

sara

in i väggen var de!

paniiiiiiik på allt som har med skola och skolavslutning och födelsedagar och körkort och sommarjobb att göra! avlider ju för fan. har en enorm inre stress som bara kokar och snart så expoderar jag och dör. jävla tal som ska redovisas imorgon kommer gå helt åt helvete men nu är de klart alla fall. Sen 2 andra jävla uppgifter som ska vara klara imorn.. buhu! sommarjobb är fan ingen som hör av sig och eric ringde nyss frånkörskolan så bokade vi in 3 tider. de var ju mycket (y) helt fullproppat. och dessutom kunde jag inte boka några på lovet äneftersom jag inte vet hur de blir med jävla sommarjobbet!!!!!!! ne nu går jag och hänger mig hejdå.

sara

går in i väggen snart

ja rubriken talar. jag drunknar i skolarbeten! hittade även min skiss till ett cv nyss så passade på att göra klart och lämna in de! sen så har jag skrivit på svenska talet och nu är de dags att lägga sig i sängen och läsa idrott! kan man ha en roligare lördag kväll?

sara

koma...

hej hopp! gick upp 05.00 imorse bara för att fiska med philip emilia och anton:) inte likt mig, jag hatar att fiska eftersom jag aldrig får fisk med de fick jag minsann idag! så vi hade de hur gött som helst :) gled runt på sjön och solade lite var tionde minut eftersom solen gick i moln hela tiden... när vi kom hem igen var alla helt slut och hamnade i koma i soffan så låg vi och sov tills min mamma kom och hämtade mig och emilia :) har varit hemma ett tag och jag är fortfarande lika trött, ska lägga mig och kolla på big brother nu och sen plugga!


något äcklad av fisken alltså... as slemmig!

stick i fingret x2

observera att det är 2 plåster på bilden! skulle öva på att kolla blodsockret idag i skolan och då var jag så oerhört modig och ställde upp och var försöksakanin när fröken skulle visa hur man gjorde, känner mug stolt över mig själv! sen fick skakis sylvia göra på andra fingret :) hon hade druckit så mycket kaffe att hon hade fått koffeinkick och skakade som en gammal tant haha ;) måste bara notera att fjant sofia inte vågade sig på något stick ;)



sara


vart är åskan?

sitter hemma i regnet med älskling och har de mysigt och väntar på åskan. vart fan är den? har ju väntat hela dagen på den där jävla åskan alltså. regnet kom precis hit i alla fall så den kanske kommer snart också :) nu ska vi hoppa in i duschen och sen så blir de big brother! :)

sara

men...

eftersom jag fick reda på att de var hundra år kvar innan halkan var ledig så skyndade jag mig hem efter skolan och ringde körskolan, men då svarar dom inte... skickade ett sms i alla fall och sa att dom skulle höra av sig så fort dom kunde :) är sjukt trött så ska slänga mig i sängen en stund och lata mig lite :)

sara

håååål

dagens hål började för en halvtimmesen.. alltså kvart i elva och vi börjar vid 2 igen....................

sara

somnar...

sitter i skolan och känner att jag kommer prestera noll idag alltså. är så sjukt trött och vaknade på helt fel sida idag! åhhhhhhh.. nu ska jag skriva om autism. ha en bra dag!


fick bli en bild på ett lejon eftersom jag är de i stjärntecken!

sara

underbara häst

Idag har jag inte hunnit med annat än skolan och stallet. Hopptränade idag och jag var alldeles ensam så jag fick en privatlektion, perfect! och pandora gick hur jävla underbart som helst, ååh vad jag älskar min ponny!<3 Jag var på jättebra humör ända tills jag kommer hem och sara skickar sms om att det inte finns tid för halkan förrens i september!? va fan liksom. jag som vill ha mitt körkort direkt och så får jag vänta två månader till, jävla skit!!! så nu är även jag deprimerad... Men imorgon har jag i alla fall sovmorgon till ett och även på torsdag, det är inte helt fel!

sötast!

Emilia


avlider..

en i philips klass skulle ringa och boka halkan idag och då finns de inte tid för ens i september! va fan.. när i helvete ska jag ta körkort då eller? år 3000 eller? nu blev jag fan deprimerad...

deprimerade sara...

varmt!

började 11 idag, riktigt gött! tågen är tyvärr cp och var massa stopp och förseningar och skit. Efter skolan följde jag med sofia hem och vi slängde ihop en smaskig sallad :) låg och lata oss på hennes altan i den extrema värmen och sen tog vi en runda i töreboda :) sen blev de gymmet och nu sitter jag här ;) sov morgon imorn med, och även på fredag, skönt som satan!

sara

sängen väntar

då har jag precis kikar klart på big brother då :) gick fint på gymmet förut! var dock typ 30 grader där inne men de gick bra ändå, satt ute och stretchade efter vilket var riktigt skönt :) läxorna har jag också gjort klart:) duktig som satan! nej nu ska jag sova riktigt länge, börjar inte för ens 11 imorgon :)

sara

It´s hot today

Hästen gick så grymt bra idag med, det måste ha med det underbara vädret att göra. Hoppas att hon går lika bra på hoppträningen imorgon. Har inte hunnit med annta än skolan och stallet idag, hade någon föreläsning sista lektionen så vi drog över en kvart och gick till fem över fyra. Mycket hemskt tycker jag.
Imorgon blir det årets shortspremiär i skolan för det var verkligen hot idag.

Emilia

gymmet!

tydligen har våran blogg inte funkat på ett tag? fick reda på de idag och fick ett meddelande från blogg.se men nu ska de funka i alla fall så de hoppas jag att de gör :) borde egentligen plugga men blev så jävla gym sugen så drar mig ner mot gymmet istället vilket lockar enormt mycket mer!

sara

ååh vilken härlig dag!

Hästen gick perfekt, en jättemysig picknik med bästa vän och sedan en lånpromenad på en mil efter det! en jättebra dag med andra ord:)

Emilia

jag är ju faktiskt bra

gud vad duktig jag känner mig! jag och emilia kom precis hem efter en långpromenad på en mil :) tänk på att jag faktiskt gymmade en timme imorse med;) duktiga tjejer! pickniken var jätte mysig vid kanalen i solen, hade gjort egen sallad och en burk med vattenmelon :) ska slänga i mig något litet att äta nu och sen blir de en snabb dusch och sedan slänga mig framför tvn:)




picknik!

sara

Picknink

Nu ska jag och sara ut i solen med en picknikkorg och bara njuta av vädret!



emilia


sköna maj!

gick upp vid 9 och gjorde frukost till min älskling eftersom han skulle upp och jobba uppe i skogen med massa ved och grejer. sen åkte jag iväg till gymmet och körde ett pass var helt själv as gött! började blöda näsblod på vägen hem.. inte bra? nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag och min bästavän ha picknik i solen :) härligt!


bild från typ förr förra året när vi hade picknik :)

sara

älskade sommar

jaha då var de sommar igen då :) kommer och går lite som den vill verkar de som.. vaknade brevid min älskling, åt frukost och gick ut och la oss i solen :) spelade kubb med resten av familjen sen åkte vi ner och tränade :) sitter och väntar på mat nu ;) är vrålhungrig!

Sara

I got a visa baby

hej hopp. varit på bank ärende med mamma och pappa så idag har jag blivit med visa:) känns lite glammigare än mitt barn bankkort;) fixade även id kortet och grejs så de kommer nästa vecka :) ska strax åka ner till tåget för att hämta min pojkvän :) sedan blir de kalas!

sara

äntligen helg

nyss hemkommen från gymmet :) körde över en timme tillsammans med sofia, gött kött! stog och spände oss lite i speglarna haha ;) hade ju engelska b nationellt idag, var as nervös men kändes som de gick helt okej :) slutade efter de så var hemma vid 10 :) ska lägga mig och kolla på big brother som jag missade igår och sen blir de kalas hos farmor och farfar :)


typ så stark är jag nu :) fast starkare...

sara

PM

fick lite damp på ett pm vi skulle skriva i svenskan inför nationella provet men tillslut tror jag att jag fick ihop de faktiskt, skönt att ha de gjort! bara en miljon andra saker kvar...

sara

laaat

borde plugga egentligen men orkar verkligen inte! har ingen ork till de över huvud taget! pappa grillade i regnet när jag kom hem ifrån skolan och så hade han gjort en as god sallad med massa mums i. efter skolan gick jag och tog kort till mitt id jag hade tänkt skaffa mig 200 fucking spänn för 4 små bilder som aldrig kommer att komma till någon nytta? satt och beklagade mig lite så då sa pappa att jag skulle få pengar av han haha ;) har slängt ihop lite sommar klassiker på en spellista på spotify nyss :) vill bara ha sommar!!





bilder från underbara gotland. underbara värme och vita stränder!
något jag rekommenderar för den som vill stanna i sverige ;)

sara

skogsmulle

Nu sitter jag mitt inne i skogen hos min älskade<3 Han är ute och fixar en sak för tillfället så just nu sitter jag själv på hans rum. Det ligger saker överallt så funderar på att städa lite kanske;) haha.
Emilia

new

tränade med sofia förut, körde så hårt i början att jag höll på att spy haha. not good. men men, har duschat och bytt lakan i sängen så ska strax krypa ner i min nybäddade säng och inte se på big brother för en gångs skull eftersom mina kanaler försvunnit (y) men pappa ringde dom förut så kanalerna skulle komma tillbaka inom ett dygn :) jaja. sov gott allihopa!

sara

dagens inköp

idag unnade jag mig lite kläder! tänkte slänga in bild så att ni får se :) i övrigt finns de inte mycket att säga om dagens händelser, åt fisk idag när jag kom hem i hopp om att bli lite smartare :) ska iväg till gymmet sen och efter de blir de väl att lata sig :)


cykelbyxor med spets. nu tänker alla åhhh alla har redan sånna.
men nej jag har dom nya i nytt material kan jag tala om för er!





älskar verkligen linnet! as skön färg och är jätte ur ringat på sidorna as nice i sommar!

sara

Hemma fru

Jag blir så himla rastlös när jag är sjuk och bara får gå hemma, det är såå tråkigt. Men idag har jag i alla fall gjort lite nytta. Jag har känt mig som värsta hemma frun, började med att fixa frukost till min man som skulle iväg till skolan sen gick jag ut på en liten promenad och när jag kom hem så kände jag mig så himla rastlös så då ställde jag mig och baka. Först bakade jag mockarutor och nu blev jag precis klar med mina tekakor. Medans allt sod i ugnen så passade jag även på att dammsuga nedervåningen, herregud vad har hänt med mig? När började jag bli såhär duktig? nu ska jag snart även fixa lite mat och sen ta mig upp till stallet och senare är det möte med ungdomssektionen. Haha känner mig riktigt vuxen idag;)

Emilia

omg

säger bara en sak, vad fan är de för fel på vädret? solsken/regn/snö/regn/hagel/snö/solsken/åska. vad är problemet eller? kan gud bestämma sig för ett väder någon gång tro? nej tydligen inte. nog om de! idag fick vi se massa projekt arbeten, första var om barncancer, så jävla hemskt! sen var de aktivitetsdag för funktionshindrade, sen en hjältes vardag och sist tonårsgraviditet vilket sög och var sämst av allihopa. usch äckliga tonåringar som blir med barn alltså dom har inget liv! nu ska jag lägga mig och kolla lite på big brother 24-7 som min pojkvän lyckades skaffa åt mig gratis! göttans. sen får jag allt ta och städa mitt rum!


slänger in en bild jag tog en annan gång när de var cp väder, det var verkligen strålande solsken och de regnade jätte mycket?

sara

my boy

min kära pojkvän ringde nyss och sa att han kommer hit idag! dom fick sluta tidigare så han kommer redan vid två till och med!:D nu slipper jag vara ensam och ha så tråkigt längre. ska hoppa in i duschen nu så jag känner mig lite fräshare i alla fall.

emilia

katt i huset?

Tidigare idag när jag satt vid datorn i mitt rum så hörde jag hur det majuade nerifrån. det var verkligen jättehögt och lät precis som en katt. jag gick ner och kollade i hallen där det lät som högst, jag trodde att det stod en katt på trappan eller nått men jag såg ingenting alls och när jag kollade ut genom förnstret så tystnade det. efter det la jag mig i soffan och skulle se på tv, då är det fullt med barr i soffn och vi har liksom inget med barr inne. konstigt. då tänkte jag att det ändå hade kommit in en katt men jag såg fortfarande ingen. jag glömde bort det efter ett tag men sen berättade jag det för mamma när hon kom hem så nu springer hon runt som tokig och letar överallt för hon tror att vi har en katt inne, haha min söta lilla mamma;) men katter kan väll inte ligga stilla och gömma sig så länge eller?



jag skulle ju inte bli allt för ledsen om jag hittade denna lilla krabat i huset:)


emilia

jättesjuk

jag är så fruktansvärt sjuk, var på vårdcentralen imorse och läkaren sa att jag inte får gå till skolan på en hel vecka till:( jag mår ganska bra på dagarna och sen vaknar jag mitt i natten och spyr och sen mår jag helt okej igen, helt sjukt... så jag har antagligen någon mag infektion så nu har jag fått massa medicin mot det så jag hoppas det hjälper. jag har verkligen jättetråkigt här hemma och så kommer väl resten av veckan också se ut verkar det ju som... jag hatar att va sjuk!!

emilia

nära ögat

fy fan alltså. måste bara berätta en sak. Mamma skulle köra mig till pappa så åkte vi på hova vägen mot törevoda, innan campingen från de hållet är de avsmalning och så kommer en kurva direkt efter, så är vi på väg mot hindret och då kommer en jävla lastbil i full fart som antagligen inte såg oss så vi åker in i de där jävla hindret exakt sammtidigt. asså de strök sig verkligen! jag bara slängde mig ner och ducka precis när vi körde om varandra fy fan vad rädd jag var! mamma slänger sig nästan i diket för han präjar ut oss så mycket. åhhhh panik. men lever gör jag! var helt säker på att jag skulle dö, hatar den där jävla vägen den ger bara otur!

sara

min valborg

valborg igår blev hemma hos emilia med trevligt folk :) la mig vid 3 så är riktigt trött idag alltså! grillade och spelade kubb och något annat spel och hade verkligen hur kul som helst! :) jag och philip fick två natt gäster , olle och sofia:) åt lite frukost kollade på film och nu sitter vi i soffan och spelar guitar hero ;)
slänger in en film från igår ;)



Sara

RSS 2.0