fredagsmys

första provet idag eller "muntliga förhöret" som hon valde att kalla de, det ämnet jag hade glömt boken fick jag g+ så de var ju helt okej! engelska provet vet jag inte riktigt hur de gick, kändes väl sådär.. jaja, philip följde med hem efter skolan och vi åt lite thai food och nu ligger vi och kikar på talang, efter de så blir de the guardian aldrig sett men den skulle va bra:)



diggar rebell robban!

sara


lika duktig som vanligt

skrev ju förut att de var prov i omvårdnad men de var de tydligen inte utan de var medicinsk grundkurs. så nu sitter jag här med omvårdnads boken vilket inte är till någon hjälp! helvete...

sara

söta små gubbar

första lektionen var inställd, vilket vi inte fick reda på för ens vi kom till skolan. så jag och sylle gick ner på stan och köpte jordgubbar och satte oss i solen, hur skönt som helst! riktigt lång seg dag i övrigt för vi gick tilll 4.. nu måste jag verkligen sätta mig och plugga för imorgon är de hela 2 prov. göttans. ett i omvårdnad och ett i engelska...

sara


go dagens!

jag hade ju tänkt att ta mig iväg till skolan idag men det blev inte så, mår bättre idag men känner mig inte helt 100 än. bättre att vara hemma och bli frisk. hade ändå knappt vart någon idé att åka in för sylle ringde och sa att idrotten var inställd vilket innebar att jag endast hade haft en lektion. nu ska jag försöka plugga lite här hemma istället.

emilia

tandis

just de! jag var ju hos tandläkaren imorse och hade undersökning och tog lite bilder och sådant. så ställer dom massa frågar om man röker, snusar, hur ofta man borstar tänderna osv osv. och jag svarade jätte bra på alla frågar och på mig lät de som jag hade världens bästa tänder sen på undersökning så bara, Jaa.. du har ju hål i en tand. förstår inte detta alltså! jag är verkligen extremt noga med att borsta mina tänder och använder tandtråd och all sån skit. men nejdå.. hål! så säger hon, ja du får en tid att laga tanden 10 augusti om de går bra? jag bara: men jag fyller ju år då! :'( men då fick jag en annan tid som tur va;) jaja, nu ska jag läsa lite engelska och sedan sova :)



Sara


något bättre

nu mår jag faktiskt lite bättre. ska försöka ta mig iväg till skolan imorgon hade jag tänkt, har bara två lektioner så slutar halv 11, inte allt för ansträngande. nu väntar jag bara på ett samtal från min man och sedan kryper jag ner i sängen.

thailand. längtar tills vi åker till detta underbara land igen!

emilia


prom time

plingade på dörren nyss, och jag blev en balklänning rikare. nu tänker ni, va? vadå balklänning hon tar ju inte studenten för ens nästa år? nej jag vet men min mamma har fått för sig att jag ska börja kolla klänningar redan nu.. så jag slängde på mig den och detta blev resultatet.



sara

det var den dagen de

somnade vid 5, typ direkt efter big brother. bra gjort. skulle behövt plugga idag men de blev inget. speciellt hungrig är jag inte heller så får ta mig en laxsallad imorgon istället :) ska duscha och kolla på åtta hos stjärnorna istället :)

sara

sex laxar i en lax ask

morsning korsning. kom hem från skolan för ett tag sen. fick så sjukt ont i huvudet idag så de bara dunka alltså, brukar verkligen aldrig ha ont i huvudet? men de sitter fortfarande i så ska ta en ipren och lägga mig i sängen och kolla på gårdagens big brother avsnitt. ska slänga ihop en lax sallad sen hade jag tänkt. senare måste jag även berätta om min dröm/verklighet från inatt.

sara




sjuk sjukare sjukast

jag sitter ensam här hemma och tycker synd om mig själv. gick precis upp ur sängen men jag ska nog krypa ner där snart igen för jag mår så fruktansvärt dålgt:( buhu...

emilia

It's my life

skippade gymmet och gick en mil istället :) tänkte bara ta en liten runda men de blev en bit. riktigt skönt. vi har bestämt att börja vårat nya liv från och med idag. har man väl sagt 140 gånger så får se hur de går denna gången ;) imorgon så ska jag äntligen till tandläkaren! jag får aldrig gå dit :( men imorgon är de dags :)

sara


vill ha



it's so fluffy!

sara


chicken mcflurry

tjenis penis sitter och myser med sofia :) har slängt i oss kycklingwok och vitlöksbröd så nu är vi mätte och belåtna och ska strax ge oss ut på en lång promenix och sedan iväg till gymmet. måste ju vara hurtiga inför sommaren!


helan och halvan riktiga snyggingar!

sara


breakfast

riktigt skönt att börja 11 kan jag ju säga! ska ta tåget vid 10 eftersom de inte gick något bättre men de blir väl bra. Ska gå och göra mig en omelett till frukost nu och ta en kopp kaffe :) kör på en shorts premiär i skolan idag, får se hur vädret blir ;)

Sara


...

sista lediga dagen, känns riktigt tungt! idag var de påskmiddag hos farmor och farfar. sköt lite luftpistol och jag var riktigt bra! kanske borde vara med i en action film eller något ;) men men, började tydligen 10.55 imorgon så får ju sovmorgon i alla fall :)


bild från påskafton :)

sara


vinst igen!

min ponny är så grym! idag var vi i mölltorp på tävling och det gick som sagt hur bra som helst! hela min och antons familj var med och kollade idag, det brukar bara vara jag och pappa annars, så lite extra kul att det gick bra idag:) så nu kom jag på att anton måste följa med på varje tävling för varje gång han har varit med så har jag vunnit, men vet inte riktigt vad han tycker om det?;) haha.




mitt <3

emilia


glader påsker

blir alltid dålig uppdatering framåt våren och sommaren när de börjar bli fint väder ute och man har annat för sig ;) har legat ute i solen och pressat med min snygging idag och ätit lite jordgubbar och haft de gött :) ska fixa i ordning oss snart och åka upp till emilias sommarstuga och fira lite påsk med skönt folk :)



sara


bb

hemma efter en lång promenad med mina bröder, fick skynda mig sista sträckan för att jag inte skulle missa början av big brother haha ;)



smickrande gammal bild på mig och lillebror på väg till lanzarote -07 ;) haha

sara

varning för långt inlägg

får väl be om ursäkt för europas sämsta uppdatering ;) men har inte haft något internet på ett par dagar. Får väl säga som emilia, blåmärken precis överallt! aj aj, sen ramlade jag av en stock på boda borg och ramlade på ena sidan så jag kunde inte sova på den sidan inatt för de gjorde så ont :( buhu. Idag har jag varit hos farmor och ätit, sen övningskörde jag till mariestad och hämtade min bror och så satte vi oss i hamnen och åt glass allihopa :) sen när vi kom hem så spelade vi fotboll, hur kul som helst! var riktigt längesen jag gjorde de! sen så grillade vi och nu sitter jag här :)



sara

blåmärken

jag har blåmärken över allt sen allt klättrande och krypande igår. armarna och benen är fulla av blåa små och lite större prickar... men det var det värt! idag har jag bara varit i stallet, hoppade lite på min tokhäst, gick väl helt okej. ridhuset var så fruktansvärt varmt bara så pandora var helt genomblöt efteråt. nu väntar jag på att min älskade ska komma hit, då åker vi och ger hästarna lite mat och sen ska vi nog hyra en film, myskväll med andra ord:)

emilia

boda borg

idag har det varit en heldag på boda borg med sara, lisa och våra män. så sjukt kul hade vi! vi körde tjejerna mot killarna och gissa vilka som vann? vi tjejer såklart, och så hade vi vår matchande team outfit med;) lovet har med andra ord börjat hur bra som helst. och så mycket sämmre kommer det inte bli, på torsdag åker jag med min familj och anton till göteborg och bor på hotell och ska kolla på robert gustavssons show, blir nog riktigt bra! nu ska jag sova. godnatt!

emilia


pratar i sömnen

haha jag måste bara berätta en sak som hände inatt. jag tycker de är så kul när andra pratar i sömnen men inatt var de jag själv som gjorde de. Drömde att jag var kvar hemma hos lisa och firade henne och så att hon sprang iväg. Då sätter jag mig upp i sängen och säger

Jag: LISAAAAA!
Philip: Men va?
Jag: är inte lisa här?
Philip: Nej varför skulle hon vara de?
Jag: Är jag inte kvar på kalaset?
Philip: Nej du är hemma hos mig
(jag vaknar)
Jag: oj.. fan jag prata nog i sömnen eller?
Philip: ja inte lite heller...

sen sten somna jag igen haha;)
haha as kul när han berättade de för mig på morgonen ;)
önskade att någon spelade in när man pratar i sömnen för de är så kul :)

sara

snoppsöndag

får väl som vanligt börja med att jag hatar söndagar. dom borde inte finnas alltså. finns verkligen ALDRIG något att göra på söndagar? var ute och övningskörde lite och handlade lite mat med pappa men annars har dagen inte bestått av några aktiviteter över huvud taget. lov nu då, hur gött som helst! Fullt upp hela lovet känner jag haha :) ne nu ska jag kolla på G.I. Joe The rise of cobra tills big brother börjar :)

sara


Grattis Lisa 18 år!!<3

Världens bästa Lisa blev 18 idag!! eller igår blir det ju, klockan är över tolv nu;)


så självklart har vi varit på partaj hos lajsabajsa idag, mycket trevligt:) men när alla skulle ut på krogen var det inte lika kul längre för dom enda som inte fick följa med var jag och sara, sadface:( men inte allt för långt kvar till 18 nu. nu har jag hur tyråkigt som helst och sitter och väntar på att min man ska komma hem från krogen men jag kommer nog somna innan dess...

emilia

årsdag

efter skolan gick jag och philip till orient palace och åt, hur gott som helst :) ikväll blir de bara en massa mys med räkor, godis film och lite annat eftersom vi har två år idag :)



gammal bild från när vi precis blivit tillsammans :)
älskar dig philip! <3

sos international

sitter och kollar på sos international. handlar om tsunamin i thailand idag, så sjukt jävla sorgligt, sitter med tårar i ögonen :( usch fy fan tänk om något sånt skulle hända min familj eller mina vänner! vill inte ens tänka tanken.
nog om sorligheter och över till tråkigheter, nationellt prov i hundra år imorgon i svenska. jobbigt!

Sara

som planerat

goddagens! som sagt hade både jag och emilia matte prov idag, vet inte hur de gick för emilia men för mig gick de som planerat. hur jävla dåligt som helst. ville bara börja gråta när jag såg provet alltså! men men sånt är livet.. nu sitter jag och väntar på att emilia ska komma hem så ska vi laga middag ihop :)

sara


dagens sista

nu somnar jag i min mattebok. såhär länge har jag nog aldrig räknat matte i hela mitt liv, har suttit i flera timmar, men jag måste verkligen få godkänt imorgon med tanke på mina tidigare prov och jag tänker inte få ett ig i slutbetyg. hade ju en liten paus med hoppträning emellan vilket gick mycket bra! nu ska jag krypa ner i sängen och vänta på att min älskade ska ringa och sedan ska jag sova hur gött som helst!

emilia

what are words

helt underbar alltså! får gåshud varje gång. historien är bara så himla sorglig..



sara

ig i matte

hej hopp! hemma från en riktigt rolig tjejmiddag :) skrattade extremt mycket, blev en hel del mongo bilder som inte går att publicera under några omständigheter! nej nu måste jag plugga matte! fick ju ig på provet sist, duktigt av mig!


födelsedagsbarnet!




söta tjejer alltså!

Sara


jag kanske inte är så dum trotts allt

första gången i mitt liv jag verkligen fattar matte tror jag! vilket är possitiv för jag har matteprov imorgon. har faktiskt räknat riktigt mycket för en gång skull. men nu är det slut med räknandet, åker snart till min häst och hopptränar. det får avsluta min dag:)

emilia

tjej middag!

ska strax ge mig av för att ha lite tjej middag för sofia eftersom hon fyllde år igår:) jätte mysigt!

Sara

himlen är oskyldigt blå

har precis kollat klart på himlen är oskyldigt blå. helt okej film! lite seg men.. jaja. nu ska jag gå och lägga mig, imorn är de körkortsteori i 3 timmar, jippie! godnatt!

Sara

skumt

ja grattis till anton! :) härligt härligt! något annat härligt var mitt oerhört långa bad haha. känner mig som en ny människa! låter som jag inte duschat eller något på hundra år när jag säger så men då kan jag lugna er med att de har jag faktiskt haha ;) nu blir de halv åtta hos mig och kvällsmat! :)


bada bada!

sara

grattis min man till körkortet!

väldigt mycket grattis idag men det är ju bara possitivt för idag fick min älskade man körkort!!!:D så jävla gött!!
först försökte han lura mig så han vägrade att säga något förrens jag kom ner på stan och åt med honom men så fort jag såg honom fick han världens smile så då kunde han inte hålla sig längre;)

jag älskar dig!<3

 

emilia


Grattis Sofia på 18 års dagen! <3





bad

skoldagen var inte speciellt lång, idrott och engelska bara. jag och lisa gick och solade efter, jag var dö trött så jag somnade i solariet och fick massa ryck precis innan jag somnade haha. Sen när jag somnade drömde jag att jag höll på att kvävas, ingen som ströp mig eller något utan att jag bara kvävdes, så blev jag lite halvvaken så jag slängde mig upp men då slog jag ju självklart i huvudet i solariet (y) sen satt jag och hosta och harklade mig tills jag insåg att jag bara drömde haha... nu ska jag lägga mig i badet med ansiktsmask och hårinpackning. Sylvia sa att jag skulle slänga i lite baby olja i vatten bara för jag satt och klagade över mina ben så kanske är något jag borde testa!

sara

klant

jag lyckas alltid göra något konstigt dagen efter och idag var det värre än vanligt. vi hade brottom innan vi skulle iväg och äta pizza så skulle jag till diskbänken och dricka lite vatten. då springer jag in med huvudet i skåpskanten precis över diskbänken. och det var verkligen spettsen på kanten som jag fick rakt i huvudet så jag flög bakåt och landade på golvet och satt där och skrek tills min man kom och tröstade mig. jag tyckte så synd om mig själv då. så nu har jag ett sår i huvudet, det blödde till och med förut. aj!

emilia

dagen efter

inte blivit mycket bloggande i helgen men det har varit fullspäckat schema ;) fredags träffade vi linn och keymer, grillade och hade jätte trevligt :) igår var det party på schemat, startade hos emilia med mitt sköna gäng :) hade riktigt kul! vaknade vid 11, gick upp och åt poopcorn och sen la jag mig igen och sov till 4 haha. verkligen inte bakis haha. sitter hos mamma nu med min pojk och kikar på tv :) ska ta en tripp till emilia och hämta lite grejer strax :)

Sara

min stjärna

innan alla festligheter han jag med lite hopptävling med. vi vann 90cm och där med även klubbmästerskapet! pandora hoppade hur fint som helst så jag är helnöjd med dagen!

min stjärna! finns ingen bättre än dig!<3


party all night long

gårkvällen var riktigt nice! började med förferre hemma hos mig med dom bästa och drog senare iväg på carros och linns 18 årsfest. en grymt kul kväll/natt! men självklart lyckades jag tappa bort mitt favorit armband, massa silvriga kedjor som sitter ihop typ, någon som sett det?
idag har jag och anton legat i sängen och degat hela dagen. mötte även upp isabell och hennes kille som också heter anton för att äta pizza. min man åkte för en stundsen och nu har jag vart i stallet och nu är jag trött, mamma lagar mat så det luktar gott i hela huset.

emilia

hurtbulle

gud var hurtig ja har varti idag tycker jag! började dagen med att cykla till stationen, spinnade på idrotten, cyklade hem från stationen, hopptränade och vi blev klara tidigare än tänkt så jag tog en liten prommenad och började gå hemmåt men mötte pappa på vägen. hade verkligen hjärnsläpp på hoppträningen, vet inte vad det var med mig. jag skärpte till mig lite mer när hindren blev högre men jag kände mig helt lost idag... nu väntar jag på att min man ska ringa och sedan blir det sängen, en härlig sovmorgon väntar med, börjar elva imorgon.

godnatt
emilia

wash

hej hopp! gött med en solningn bränd rumpa som alltid, nice! ska hoppa in i duschen nu och sen blir de big brother :) ingen tid för bloggning i morgon så ha en riiiktigt go fredag :)

Sara

mot soligare kvarter

ska tvättat av mig sminket och bege mig ner mot city för att köra en 30 minutare i något varmare och soligare(uvlampigare?) miljö..

sara

pucko katt

försöker titta på lite kläder på datan men de är inte så lätt när en tjock katt hooppar upp i knät :) och eftersom jag inte har något bätte för mig tänkte jag slänga in 3 bilder på min tjocka benjamin :)


bara för att han är så fet haha.. dryg katt


pet i ögat


puss puss

sara

I was going to poop on your pillow, but I missed.. so I pooped on the floor

min och lisas enormt roliga humor angående rubriken ;) hade engelska sista lektionen vilket var lite jobbigt så vi gjorde bajshistorier på engelska istället och hittade på lite låtar :)
den här helgen ser jag verkligen fram emot! :) händer massa med kul saker :) har hela helgen späckad :) imorn ska jag och philip till keymer och träffa han och hans tjej och grilla och dricka lite och ha de gött :) sen på lördag är de carros och linns fest! :) riktigt nice, sen på söndag ska jag vara med världens bästa farmor och farfar :)

sara

MVG

första lektionen vi hade idag var global klass och då skulle vi få tillbaka ett arbete vi gjort för ett tag sedan. jag fattade knappt vad det handlade om så jag fick en chock när läraren sa att jag fick MVG! äntligen! jag har nog inte blivit så glad på länge!!:D jag vet inte när jag fick ett mvg senast, har fått vg eller vg+ på alla uppgifter och finns det något värre att få än ett vg+? det är det västa jag vet, så nära men ändå inte. men nu är jag glad!:D

emilia

.

kände att jag inte riktigt orkade blogga nu men någonting tog mig hit ändå. så vad ska jag skriva? jag har endast haft prov i skolan idag, muntliga svenska nationella och medicin, polisen var på besök med. och nu har jag precis skrivet klart ett av de 100000 arbeten vi har. jävligt segt inlägg det här men så kan det vara ibland. nu säger jag godnatt!

emilia 

vårkänslor

alla pratar och skriver om vårdepprision? hur de nu stavas haha.. hur som helst, inget jag känner av! trots de regniga gråa vädret mår jag så sjukt bra just nu:) trots en miljon prov och inlämningar mår jag såååå bra! efter skolan var de meningen att jag skulle plugga men de blev de inget vidare med. Åkte ut och körde istället, åkte förbi min första fartkamera och på gjorde pappa precis ett jätte högt ljud så jag blev as rädd så jag höll för ansiktet för jag trodde den tog kort haha ;) vet ju dock att dom inte låter något men.. sen övade jag på att starta i en backe och de gick galant! nog för mig, nu ska jag se på big brother :)

Sara

ps!

måste bara säga att jag ligger och halv kikar på en unge i minuten sammtidigt som jag försöker fixa etiken, asså jag har funderat lite grann på att bli barnmorska men nu när jag ser det här så blir jag ännu mer säker:) det verkar ju as kul! :D finns hur mycket olika inriktningar som helst för barnmorskor, men BB skulle vara riktigt kul:) jaja nog för mig!

Sara

etik och livsfrågor

god kväll på er! måndag idag vilket de varit hela dagen men.. hatar söndagar och måndagar. Efter skolan satte jag mig med alla kort jag beställt för typ ett halv år sen och skulle sätta alla i mitt album jag fick för några hundra år sedan. Men självklart var de inte ett enda kort som passade så jag fick klippa till dom lite snyggt! men men de blev helt okej ändå :) just nu sitter jag med en etik och livsfrågor uppgift som jag inte fattar något av vad jag ska skriva? jaja.. får väl slänga ihop något. väntar bara på att big brother ska börja och sedan blir de sängen :) imorn är de körkortsteori från 11-4, nice!

Sara

helgen

helgen har varit riktigt bra men gått aldeles för snabbt. började med tävlingen i lördags och är ganska nöjd. ett stopp i båda klasserna med har nog aldrig ridit så bra på tävling om jah gjorde i 1m klassen så den är jag riktigt nöjd med. och pandora skötte sig utmärkt, min lilla stjärna!<3 åkte direkt till anton sen och på kvällen bestämde vi oss väldigt spontant för att bowla med lisa och fredrik. det var riktigt kul även fast jag kom sist, det kan ju inte gå bra jämt;) och igår avslutade jag och anton helgen med bio, hur många lingon finns det i världen. så himla bra och mysig film!

 


världens finaste häst!

emilia


It's all-bran baby

tjosan i trosan. Haft världens mysigaste helg med min pöjk! Skulle firat philips mamma eftersom hon har fyllt år med hans pappa var så sjuk så blev inget. gör mig inget för då blev de mer tid för oss :) ätit kina mat och kollat på film och flötat oss ;) Åkte från philip vid 10 idag för jag och pappa skulle till mariestad och köpa en ny säng men då öppnar de 12? as kul.. men vi tog en runda i stan, skulle öva på rödljus men de blev grönt varje gång jag kom till något haha;) sen gick vi in i en bil affär och kollade på massa fräsha bilar. Provsatt i massa snygga bilar och drömde mig bort ;)

denna sköningen blev en favorit!


sara

vuxenpoäng

jag har en väldigt lugn fredag idag. slutade tidigt och åkte direkt till stallet och red och fixade allt för morgondagen då det är tävling! jag är nervös redan nu, det är verkligen inte likt mig... var ute och körde att tag med och jag har till och med lärt mig att tanka! vuxenpoäng till mig;) nu är mina små kusiner här, dom sitter och spelar i gabriels rum men jag är tydligen för dålig så jag får inte vara med:(

emilia

RSS 2.0