dagens inköp

lite från dagens inköp!


skinnskjorts från vero moda


armband och mobil väska från glitter

sara


100 dagar!!

som rubriken säger är de 100 dagar kvar till studenten idag! heeeelt sjukt :D provade min student klänning igår. längtar efter mössan! ikväll blir de självklart utgång, med för fest i skövde!



min mössa!

Sara

I still live

Ni tror kanske att jag har dött... nej där har ni fel! Har bara inte orkat blogga, haft så mycket annat för mig. Som ni vet så har jag varit i Afrika i tre veckor, (kom hem förrförra torsdagen) och efter det har det varit prat och bildvisande från Afrika hela tiden. Nästan så man är trött på att se bilderna nu, men bara nästan. Hade det i alla fall helt underbart, lätt det bästa jag gjort i hela mitt liv!! Bilder har jag på face så ni får kolla där om ni nu vill,  skulle ta flera dagar om jag skulle lägga upp alla på bloggen. I helgen som var var jag även i Göteborg på Göteborg horse show med kiki och ellen och våra kära mammor, bodde på hotell och hade en helmysig och rolig helg med hästar och shopping! Nu ska jag krypa ner i sängen och tagga gärnet för imorgon är det 100 fucking dagar kvar till studenten!!!! Det är ju ingenting, helt sjukt! vart tar livet vägen? Det ska i alla fall firas med en grym utgång!!


africa time

Emilia

orkar inteee

seriöst. varför ska jag veta något om amerikanska, franska, industriella och ryska revolutionen samt arabiska våren. I don't give a shit! baaaaaah. prov imorn och jag jag har pluggat typ 1 kvart. puss hej ig till mej.



ni andra som inte har massa att plugga på kan ju kika på den här! lite kul faktiskt!

sara

är mitt liv en parodi?

säger som tyra. är mitt liv en parodi? i morse när jag skulle till gymmet braka cykeln ihop för ramen hade spruckit. tar mina 2 väskor på 10 kg och ska trampa iväg på den andra cykeln men hittar självklart inte nyckeln. så fick börja knalla iväg i högt tempo till gymmet. och mamma bor i gastorp och gymmet är liksom på skövde vägen. så är ju liksom i var sin ände. inte min dag! tur att de var bra väder. nu ska jag plugga.


dessutom har mitt blåmärke blivit mycket större!!

hejs, sara

gud! nu får du fan ge dig

asså seriöst.. förut när jag åkte tåget hem satt jag och isabell vid en 4 platser med bord. när vi skulle gå av tåget råkade jag gå in i bordet. gjorde lite ont men tänkte inte mer på de. sen nu när jag låg i badet upptäckte jag världens blåmärke. det är seriöst stenhårt och svullet. fins de! tur man inte har short på sig haha ;)


fick tyvärr ingen bra bild..

sara

så länge vi båda andas

nu ska jag ta en lång varm dusch sen blir de mega plugg och spela lite draw something emellanåt;) riktigt kul haha!


I love you,  sara

drama.

tjena mittbena! sitter i skolan och har historia. prov på onsdag så försöker plugga lite. går ju inte så bra. är så himla trött! somnade efter 1 inatt och klockan ringde 06.20. kuuul. imorgon börjar vi 11 så ska gymma på morgonen :) ikväll blir de råplugg!


bjuder på en bild på min gravid mage! not.. är bara sjukt bra på att spänna ut den ;)

Sara

skratt och gråt

kunde inte somna. så har läst lite journalgrodor. alltså läkare, sjuksköterskor osv som skrivit fel i journalen på sjukhus ;) här är några roliga!
 

* Inkommer med kvadratmeterstor sårskada på lillfingret.

* Patienten arbetar som elektriker. Inga kända proppar i släkten.

* Söker för fästingbett i huvudet. Huvudet borttages med pincett.

* Blöder ibland ifrån vänster näsa.

* Hon beskriver huvudvärken som spännande.

* Kräkningarna försvann på eftermiddagen, likaså maken.

* Lastbilschaufför med god kondition som åker en mil utan att bli
andfådd i vanliga fall.

* Sköts i hemmet av maken som är militär.

* Patienten tål inte ost, mjölk eller smör, ej heller modern och en
bror.

* Mat får han från sonen som ligger infryst.

* Har fått större hemsamarit men tycker inte att det räcker ändå.

* Nyligen varit på kontroll hos gynekolog som friat.

* Bihålor spolade 5-600 ggr.

* Patienten vägde 78 kilo i hemmet innan han gick hit utan kläder.


sara

what comes around goes around

gud hatar mig. tv11 har försvunnit helt plötsligt så kunde inte kolla på big brother.. eller har jag gjort något dumt? förtjänar jag det här? jag tror ju trots allt på karma. what comes around goes around som man brukar säga. JAG HAR JU FAN VARIT AS SNÄLL PÅ SISTA TIDEN! ne nu ska jag fan sova.

för er som har svårt att sova (snällt va?)



godnatt.
Sara

damp.

nu skriver jag detta inlägget för tredje jävla gången!! helvetet försvinner ju bara. ska gå och ta en koppjävel med te! sedan blir de bigbrother helvetet! nu är jag arg!!!



HEJDÅ!!!
sara

lobster

söööndag. hatar söndagar. pappa håller på och rostar hummer skal i ugnen som vi sedan ska ta med till farmor så ska hon göra något sås på de som vi ska ha till hummern. hoppas de blir smarrigt! hur som helst så luktar de typ som något från havet har dött i hela vårat hus just nu.. riktigt seg dag för övrigt. suttit och tagit bort lite skit från itunes och tänkte slänga in lite nytt så här i vårtider!
 

bjuder på en bild på min snygga jeans i brist på annat..

sara


grave encounters

lisa åkte precis hem efter att vi kollat på några karatefylla avsnitt! sofia var också här förut och vi kollade på grave encounters. fy fan vad läskig den va! alla satt seriöst och skrek. sofia höll för ögonen, lisa höll för munnen och jag höll för öronen. mesar haha. nej men den va sjukt läskig! nu ska jag slänga mig i sängen och kolla om de finns något kul att kika på. godnatt!



sara


karatefylla

tjosan! är hemma med min prins som står och skalar räkor för tillfället! ska äta räkor och avokado och sätta oss och kolla på karatefylla som lisa har tipsat om :) berkar as kul! är en serie på 6an och alla avsnitt finns på tv6 play :)



sara


burn

nyss hemkommen efter 1,5 timme gymmande med amanda och ellen. gött! får världens motivation av detta väder alltså! nu ska vi se om jag kan rota fram något smarrigt ur kylen och sedan ska jag kolla på big brother avsnitt jag missat!
http://hannasegfelt.myshowroom.se/
för er som känner er omotiverade, läs den här bloggen!
hanna stranden framsida - Copy
Sara

himlen öppnade sig.

underbart väder! vilket leder till en glad sara :) igår var de projekt arbete hos mig men internet hade kraschat så böev tyvärr inte mycket gjort! vid 8 tiden drog jag och fia till gymmet och sen var de hem och sova så gott. vaknde halv 4 och var as pigg.. well well. idag blir de gymmet igen efter skolan med fiabus!
men jag vill börja boxning!!



Sara

bb hanna widerstedt

finns ju ingen mer störande person i HELA världen! ni som kollar på big brother förstår vad jag menar. hade jag varit i huset hade jag slått ihjäl henne...
Sara

jag lever.

ja de har inte blivit mycket bloggande på senaste tiden men både jag och emilia har ju varit bortresta ;) jag hade de jätte bra i egypten och bilder kommer när jag orkar :) är trött dygnet runt känns de som! nska slänga mig i sängen lite nu hade jag tänkt, var inte så värd uppdatering men tänkte att ni skulle veta att jag lever!
ni får nöja er med denna egypten bild så länge! längtar tillbaka..
Sara

redovisning.

då sitter jag i skolan för första gången sen i måndags. segare än någonsin! har redovisning nu sen slutar jag vid 12. får tänka påsitivt, är sista skoldagen för den här veckan för mig! åker till stockholm ikväll och bor på hotell där sen åker vi till egypten i morgon bitti och flyget går vid 7 tiden. åhh vad skönt de ska bli!


Lääääängtar!!

Sara

I die.

nästan i alla fall. har knappt kunnat andas på hela natten. helt täppt  i näsan och mina lungor har säckat ihop efter att ha hostat i 100 år. varit hemma och försökt ta igen mig men känns som jag bara blir mer sjuk. inte ett dugg taggad på egypten längre.. buhu. tänkte sätta mig och plugga lite nu men inser då att datan är död och jag har ingen laddare. ibland suger livet. ne ska gå och lägga mig istället. svimmar snart känns de som..
Sara

måndag.

tjosan! glömde berätta om fredagen! blev ju bowling och mat på Olearys. vann ju tyvärr inte som jag hade planerat men jag gjorde flest strikear! wohooo. nöjd ändå;) sitter i skolan och har omvårdnad. idag gäller 8-16- segt! hoppas jag överlever.

klagar inte på veckans schema!!




sara

fuuuuuuuck

skrev ett fucking jävla inlägg och så FÖRSVINNER DE. seriöst gud hatar mig. hur som. orkar inte..

- gårdagen sög
- men inte förfesten
- sov hos fia
- jag har ont i huvuedet
- nu ska jag äta hos farmor



puss hej trött tjej
sara


fredagens planer

är att åka till Olearys med philip, linn och daniel. ska spela bowling och äta. Inte setts sen nyår så ska bli kul att hitta på något :) eftersom jag kom sist förra gången jag spelade tänkte jag att jag skulle försöka äga lite mer den här gången! haha får se hur det går..


Daniel och Linn på färjan till danmark :)

Sara

en dag i trollhättan

ja vad gör man där egentligen? jo inte ett skit. gick runt på högskolan i cirkus en timme. sen begav vi oss ut på stan efter att hitta någon stans att äta. men eftersom gruppen aldrig kan vara överrens hamnade dem på max och jag och lisa gick till en restaurang istället och satt där i över en timme. 10 min på stan sen åkte vi hem! ne nu ska jag ta en tupplur för jag somnar snart i alla fall..


gamla klassen!

Sara

gossip girl

hellu! blev supergod middag hos ellen idag och jobbade på med projekt arbetet! sen blev de super mega rensning i ellens garderob. aldrig träffat en människa som äger så mycket kläder! sitter ju dessutom lappar på en del av kläderna. kvinna! ;) ne nu ska jag kolla på gossip girl sen sova. Imorn blir de trollhättan med klassen och kolla på högskola.


puss puss från mig och benjamin!

Sara

dagen D

upp och hoppa imorse och iväg till vårdcentralen. Fick stöd av sofia som följde med :) 2 läkarstudenter var där inne och filmade mig på mitt besök. trevligt! han lyssnade på mina lungor och sen tog de allergi test som jag ska få reda på om ett tag. Sen skrev läkaren ut en inhalator åt mig. töntvarning!







Sara


RSS 2.0