mums

skämmer bort oss med lite god frukt och smält vit choklad!


ananas, honungsmelon, persika, passionsfrukt och vit choklad :)



sara & emilia

emilia?

känner att jag inte får någon blogghjälp utav emilia! vart är du människa?;) haha. ligger i sängen och kollar på klockan 8 hos stjärnorna :) lika kul varje gång:) imorgon efter jobbet så  blir de tjejkväll hos emilia, ska bli kul att träffa tjejerna :)

sara

sommarnatt

hej alla glada! och sura om nu någon är de! älskar detta vädre, dock älskar jag inte lika mycket att jobba när de är sånt här väder :( dom har inte satt på ventilationen på jobbet än bara för de inte är färdigbyggt så man dör typ! tycker synd om dom gamla :( men men.. ellen kom och hälsade på mig på min rast :) var roligt! inte sett henne sen vi sluta skolan :( ne nu ska jag äta lite lax och färspotatis på altanen! :)



sara

taggad till tusen!

fyy fan vad jag vill åka nu nu nu :D har suttit och kollat på massa biler på internet med philip, åhhh vad underbart de kommer bli! 3 dagar kvar på jobbet sen drar vi!
sara

wiho passet har kommit!

gött :) nu är de bara att tagga :) jobbet var inte riktigt lika kul idag.. varmt som satan. har slängt mig i sängen nu med min pojkvän och kollar på svinalängorna :)

sara

5 dagar kvar!

tills Mallorca :) längtar sjukt mycket! ska bli så jävla skönt att komma bort, bort från jobb, mygg, dåliga dagar och tråkig svensk mat. längtar efter den extrema värmen, de blå havet, hotell frukost och exotiska drinkar på balkongen i solnedgången med den personen jag älskar över allt annat <3

3 bilder från hemsidan:)







sara


headache

har så jävla ont i huvudet så känns som jag håller på att bli blind på ena ögat, åhh! jag brukar aldrig ha ont i huvudet:( ska ta en ipren och lägga mig och kolla på film nu. buhu stackars mig :(

sara

midsommar bilder!

för er som inte sett dom på facebook redan;)


gruppkort!


världens snyggaste!


full söt vän <3


shotrace!

Sara

roligt på jobbet

hej alla glada törboiter! :D haha så börjar varje morgon på jobbet när en söt gubbe kommer till frukostbordet ;) har haft ovanligt roligt idag, kanske för att jag var så trött? var i alla fall 2 killar som gick och mätte i taket as slarvigt och så kommer deras arbetsgivare och bara " hur långt var de?" " 57m....  exakt! " "är du säker på de?" " ah.. eller plus minus 10.." hahaha jag och emelie hade riktigt roligt åt de ;)

sara

krig i sverige inatt!

god morgon! ny vecka och dags att sätta igång och jobba igen! ser jag ju inte jätte mycket fram emot men..
drömde inatt att det var krig i sverige, satt och fikade i skövde med en kompis så kommer en handgranat in genom fönstret så de blir panik och alla springer ut på torget där de är massa soldater. springer in på lindex och jöbber mig i en låda med kläder men då hör jag hur det tickar, då ligger de en bomb där så jag springer ut. iväg och hamnar på kicks helt plötsligt, massa soldater springer efter mig och så får jag tag i ett raklödder och sprutar de i ögonen på en soldat, då blev han arg och spraya med parfym i mina ögon? sen så kom jag till någon smyckes affär så då passa jag på att ta lite eftersom de ändå var krig. sen var jag plötsligt i en lägenhet och prata med några gubbar hur vi skulle gömma oss, och sen väckte mamma mig... rätt skönt kan jag säga ;) ne nu ska jag iväg till jobbet!



sara

rubrik?

tjaaa! har precis ätit lite jordgubbaroch kollat på water for elephants :) helt underbar film! tänkte lägga in lite midsommar bilder lite senare:) nu ska jag lata mig lite mera och kolla på ännu en film för jag är sååå trött!
sara

outfit?

ja vad fan ska man ha på sig? har kollat på lite bloggar men fick noll inspiration. plus att det är snorkallt ute och vi ska vara ute hela dagen och spela brändboll och 5 och sådant! kommer i och för sig bli as kul men tänkte ju på kläderna haha;) såå.. typ jeans? as kul på midsommar.. blä gå och dö äckel väder.
hatar när det är mulet! antingen sol eller regn är riktiga väder.
men va fan är mulet för jävla väder?
sara

Midsommar

ja då var de midsommar och vädret är lika tråkigt som alltid! hoppas de blir lite finare till kvällen:) åker med philip upp till lindberga vid halv 6 tiden typ eftersom philip jobbar till 4 och han ska duscha och så! sitter i alla fall och laddar ner lite musik som jag ska lägga på ett usb åt philip som han kan ha i bilen:)



bild på mig och min pojk från förra midsommar:)

sara

110623

sitter i skogen hos anton men han är inte hemma, han jobbar, åkte vid 6 och själv låg jag kvar i sängen till 11. såå skönt!  snart beger jag mig tillbaka till töreboda för lite jobb jag med. kom och köp glass!
emilia

john blund bli min vän

har inte sovit så jätte bra dom senaste nätterna.. men nu är jag i alla fall jätte trött och bytt lakan och städat mitt rum osv så får se om jag sover lite bättre utan panik över stökigt rum;) ska sova snart eftersom jag ska upp och jobba imorn som vanligt och umgås med gamlingarna!


sara

såååååå gött!

fick sluta 2 idag eftersom vi skulle fixa pass hos polisen i mariestad. nu är resan bokad! 2 juli åker vi till mallorca! hur jävla gött som helst:) om mitt pass nu hinner komma i tid, den som lever får se...
sara

pass

dååå var jag klar för natten. jobbet var as tråkigt idag med, sen var de risk 1an, var så kissenödig så jag höll på att avlida men tillsluuut kunde jag med och gå på toa, as pinsamt när alla sitter och lyssnar på han som pratar så ska jag störa allt ;) hur som helst så var de värdelöst.. jaja, imorn ska jag sluta jobbet 14.00 bara för jag måste in och fixa pass! mitt har nämligen gått ut! jaja nu ska jag sova, pusshaaaaaaaaaj!!
sara

min nya älskling!

känner verkligen inte för att skriva något men jag har varit så dålig på att blogga det sista så kände mig tvungen. har åkte fram och tillbaks till skövde idag för att ha körlektion och riskettan. och riskettan var verkligen så seg som alla säger... nu sitter jag och leker med min nya mobil som jag köpte igår:D till och med jag börjar bli mordern med toutch mobil nu;) motorola mb525 blev det, riktigt nöjd med den!


min nya fina mobil:)

emilia

Höjden av humor!



HAHA!

sara

Birgit kaka

eftersom jag har oerhört tråkigt tänkte jag sätta igång och baka! så bestämde mig för birgit kaka :) vet inte ens hur man stavar till birgit? birgitte? birgitt? jaja.. namnet har inget med kakan att göra, var bara så att jag aldrig ätit den någon annan stans än när emilias mormor birgit har gjort den så fick bli birgit kaka :) finns ingen godare kaka än denna alltså! seg chokladkaka botten med en ännu segare och kola aktig kokos lager uppe på. mums!



sara

första dagen på jobbet

sög. satan vad segt de var asså. kände bara att nej nu ger jag fan i det här och går hem! är på äldreboende i töreboda och de fanns verkligen INGET att göra. jag bäddade en säng, bakade en tiger kaka och serverade kaffe. jippie (y) vill inte ens veta hur segt de kommer vara imorn när jag ska jobba fler timmar. enda höjdpunkten var när philip kom in på min avdelning för hans jobb skulle läna lite saker där :) efter jobbet imorn så är de risk 1an.



sara

önskelista

jag känner mig jätte egoistisk just nu. jag sitter här och skriver en önskelista till min 18 årsdag. men alla tjatar ju så helatiden så jag tänkte det var lika bra att skriva ner lite saker. tyvärr kommer jag inte på något bra. några småsaker som locktång har kommit med på min lista men sen tog det stopp... om någon har någon bra idé vad man kan önska sig när man fyller 18 så säg gärna till! imorgon är det bra en månad kvar!!!




emilia

jobbigt..

hade gjort ett inlägg men de försvann så slänger bara upp lite bilder från min helg





sara

summer

jaha då var de sommarlov. känns inte så? aja. idag klarade philip körkortet :) så jävla gött! vill med ha mitt körkort nuu! skolavslutningen har emilia redan berättat om så är ingen idé jag gör de ;) ikväll ska min stora pojk ut så blir en hemmakväll med bella och även emilia kommer lite senare :) är så jävla partysugen men är man inte 18 får man sitta hemma!




bilder från skolavslutningen idag :)

sara


SOMMARLOV!!!

nu är det sommarlov!!:D så jävla gött! åkte till skolan och fick betygen och åt en äcklig tårta. riktigt nöjd med min betyg faktiskt:) nu sitter jag på mamma kontor medans hon är nere i köket och agerar kock. fixade precis de´sista smågrejerna till glasskiosken och nu väntar jag bara på min man som är här vilken minut som helst så ska vi äta tacobuffé här, mums!

emilia

fixat och klart

nu är glasskiosken i stort sätt fixad och klar. öppnar på lördag så då får ni komma och köpa glass gottfolk!
längtar efter min älskade pojkvän<3 känns som det var extremt längesen vi sågs, men imorgon kommer han hit! och imorgon är det även skolavslutning, äntligen sommarlov! med shit vad detta året gått fort. nästa kommer gå ännu fortare har jag en kännsla av, kommer nog bli ett grymt bra år, rihanna, thailand, tanzania, student och festival. känns inte helt fel! och vad vi ska härja som treor;)

jag älskar dig!<3

emilia 


snart sommarlov

mycket ansträngande skoldag idag. vi skulle leka med ettorna men vår klass satt mest i gräset och kollade på när ettorna lekte. vi fick sluta efter en timme, gick ner på stan och köpte mig en bikini och nu är jag hemma. ska åka iväg och jobba nu sen får vi se vad som händer.


vår härliga festivalbild!
längtar till nästa sommar och festival 2012!! men denna sommaren kommer  nog inte bli fy skam den heller:)

emilia

Grattis på 18-års dagen!



jag älskar dig <3

sara

min mycket händelserika dag

halva huset blev i alla fall städat förut, och mitt rum är rent från topp till tå. sen har jag inte gjort något mer än att hopptränat och det gick bra som vanligt. mycket händelserik dag det har varit... imorgon ska vi, precis som saras klass, leka med ettorna, tjoho (Y). och på fredag slutar vi!! SOMMARLOV!!!!! :D

emilia

utflykt

skolan idag var extremt värd. första lektionen skulle vi fika osv, men de var bara 4 som kom (y) sen satte jag och sylvia oss på körskolan och skulle öva körteori medans vi väntade på matten som började klockan 11, men sen hade han tagit ledigt utan att säga något så vi satt där helt i onödan (y) sen vid 2 hade jag möte med mitt sommajobb och sedan åkte jag hem till philip och så åkte vi på utflykt till minikanalen med hans små söta kusiner :) och nu sitter jag här hemma :) imorgon ska vi leka med ettorna, kul (y)

sara

godagens!

inga lektioner idag = ledig! känner mig lite bättre idag men ska ta det lugnt så jag blir riktigt pigg för på lördag börjar jag jobba och jobbar sedan varje dag i tre veckors tid. alltid gött med pengar. nu måste jag verkligen göra något åt mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag... eftersom jag inte har något annat för mig tänkte jag vara lite snäll och överraska mina kära föräldrar med att städa hela huset men vi får se hur det blir med den saken;)

emilia

pung

tjobreee! sitter och pratar med min pöjk i tele :) hade körlektion idag och de gick förtjusande! jag är så duktig såå! imorgon är en vanlig tråkig onsdag i skolan... möte klockan 2 om sommarjobb :) torsdag ska vi leka med ettorna och fredag är de skolavslutning. Då blir de kinamat med familjen och farmor och farfar :) mumsigt! sen börjar sommarjobbet på måndag och risk 1an på tisdag. fullt ös! nu ska jag slöa i soffan :)

sara

allergi är det värsta jag vet

jag har blivit så sjukt allergisk mot gräs och pollen så jag kan knappt gå ut utan att mina ögon svullnar ihop till två golfbollar och blir illröda, hela ansiktet svullnar typ upp. jag har både ögondroppar och tableter men inget hjälper. var dörför på vårdcentralen igår för att få starkare ögondroppar men vad får jag? jo nässpray! hur fan tänkte han att det ska hjälpa?! världens sämsta läkare, kunde ingenting, han frågade mig om allt som att jag skulle kunna det. han vågade knappt prata med mig, jävla mes. nu är jag arg! idag har jag inte orkat ta mig ur sängen på grund av denna hemska allergi och nu känns det som jag fått feber med, lagom till sommarlovet... läkaren ska i alla fall ringa senare och då ska jag kräva starkare ögondroppar för såhär kan jag inte se ut!...

emilia

en dröm långt borta

sitter och kollar på resor, är sååååå sugen! hoppas verkligen på en resa i sommaren med min prins :)


slänger in den här sköna bilden från när vi var på semester i lidköping. båten sjunker, skratta så jag dog när jag gick förbi;)

sara

lika ovärt som vanligt

åkte in till skolan på idrotten, gjorde handmassage och fick sedan åka hem:) ska ju inte klaga! imorgon vet jag inte riktigt hur lektionerna är? vet att jag har svenska på morgonen men fortsättningen har jag ingen aning om. Har sovit några timmar när jag kom hem för jag var så sjukt trött;)
nu ska jag se klart på filmen jag började kolla på innan jag somna :)


bild från när jag var och badade med lisa och amanda :)

sara

grymt bra helg

efter en jävligt grym helg så är jag ganska trött. i fredags firade jag johanna som tog studenten, grattis än en gång! på kvällen åkte jag vidare mot lisa där det vankades förferre med opgirls. drog sedan vidare till olstorp och dansade hela natten lång tills dom körde ut oss. en så grymt bra fredag! kändes som jag träffade typ alla jag kände, hur kul som helst! fler sådana kvällar/nätter. jag och anton var hemma någon gång runt fyra så sov länge igår. mådde som jag förtjänade gjorde jag med. åkte hem till anton och sedan till hans kusin och åt pizza och anton skulle klippa sig. jag var helt slut hela dagen så somnade skönt sen.sov nog lika länge idag och sen åkte jag hem. har nu bakat muffins, städat lite och ridit. så såg min helg ut, kanon.

emilia

skövde

tjeeenis! som sagt åkte jag och pappa och min bror in till skövde idag :) blev 2 par skor inhandlade samt ett skärp från mq. Jag körde ju såklart, höhö.. gick hur bra som helst trots den extrema trafiken :) sen när jag kom tillbaka till philip fick jag mysa med lilla bebisen!:) åhhh vad mysigt:) så sjukt söt!

  
blev bland annat dessa skor :)

sara

student på g

naglarna är nymålade och snart ska jag börja fixa iordning mig och sedan tar jag och ellen pellen bussen till mariestad och firar alla glada studenter. taggad för kvällen!!!

emilia

Student

idag är de fredag och student dags! Precis som Emilia så är jag lite upptagen i helgen så blir kanske inte så mycket bloggande ;) idag blir de student, sen hem till lisa, sen tillbaka till philip igen på kvällen. Sen på lördag kommer pappa och hämtar mig för vi ska till skövde och jag ska få mina efterlängtade skor! :) sen tillbaka till philip igen och träffa hans nya lilla kusin för första gången :) mys helg!

sara

perfect fredag

jag kommer inte ha så mycket tid att blogga i helgen men jag kan ju i alla fall berätta vad som ska hända. imorgon börjar jag med att ta bussen in till mariestad tillsammans med ellen för att kolla alla studenter och sen ska vi hem till johanna för att fira hennes student. senare åker jag på förfest och sedan vidare till olstorp med sköna op girls!! och slutligen förljer min man med mig hem efter allt festande. perfect fredag! jag är såååå taggad!!:D och resten av helgen spenderar jag troligen hos min man uppe i skogen:)

joulines student förra året:)



emilia


tjoho vad jag är bra!!

precis som sara hade jag världens bästa dag igår!!! först fick vi reda på att vår resa kommer gå till tanzania!!!! så fett nice att göra projektarbetet där! sen fick jag ett mvg och tre vg i alla fyra global ämnena! och sen fick jag godkänt i matten!!!!!!!!! sååå jagvla glad var jag, jag hoppade och skrek av lycka! ;) så pappa köpte tårta åt mig och så fick jag äntligen min efterlängtade jeansjacka, mamma lovade mig det om jag fick godkänt så fatta att jag har kämpat;) haha.

emilia

torsdag

morsning! har städat mitt rum idag eftersom jag är ledig :) åt precis lite frukost och ska snart iväg och hämta lite saker hos mamma och sen bege mig till philip :) ska på på philips kusin annas student imorgon :)
sara

SÅ JÄVLA GLAD! tjalalla....

VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLDENS bästa dag någonsin i mitt liv tror jag. vg i medicinsk grundkurs, mvg i rehabilitering och fucking godkänt på matte nationella! åhh jag är så lycklig! jag hade verkligen ställt in mig till 100% att jag inte skulle få godkänt och bli tvungen att läsa om skiten. men så får jag godkänt! fällde några glädje tårar i klassrummet :') efter de var de körlektion som de också gick bra på! åhhh min dag alltså. och imorn är jag ledig! och på fredag med för den delen ;) asså jag är lyckligast i världen!!!!

sara

fan vad jag är snäll

fy fan vilken snäll flickvän jag är! jag måste bara berätta att jag satt hela min lediga dag igår och skrev antons arbete om thailand på fyra a4. kände mig väldigt snäll och duktig:) så nu förväntar jag mig en riktig belöning för detta;) haha.

världens finaste pojkvän<3

emilia


sååå skönt

det är så skönt att inte ha något att göra när man kommer hem, nu behöver man inte ha panik eller ångest över att man har massa skolarbete man måste hinna med. allt är klart, sååååå skönt!!! och imorgon får jag reda på om jag får göra mitt projektarbete i tanzania eller indien, hoppas verkligen på tanzania, kommer bli så sjukt grymt! får även reda på alla betyg i global och om jag får g eller ig i matten. jag skulle göra vad som helst för att få godkänt, hoppas turen står på min sida... ;)

emilia

vilket väderrr!

ja gött väder kan man säga, jag och philip fick springa hela vägen från skolan ner till rese. heeeelt genomvåta kan jag säga! inte en torr fläck på kroppen. nu sitter vi hos hans mormor och morfar och har de mysigt :)



sara

hare göttääää

ja här sitter jag och har de gött halv 11 på morgonen medans alla andra är i skolan :) förutom dom i min klass då ;) åt nyss frukost och ska snart slänga mig i sängen lite igen :) inte helt fel!
sara

smoking hot

det är så varmt så jag dör inne i vårt hus! tänkte skriva att jag flyttar hellre till island men då hade jag ljugit för jag hatar kyla. värmen är tusen gånger bättre! tydligen började vi  imorgon och inte 11, men de är ju okej de med! ska försöka införskaffa mig födelsedags present till pojken eftersom han fyller 18 snart! stor pojk :) ligger och väger mellan 2 saker, beslutsångest! jaja, nu blir de en kall dusch och sedan njuta av min nybäddade säng framför tvn!
sara

hata!

jääääävla damp data som inte fungerar! varför är de alltid mina saker som aldrig fungerar? åh! tänkte ligga ute och sola lite förut men jag dog efter en kvart så jag gick in igen.. imorse hade jag min första körlektion och jag måste bara säga att de gick så sjuuuukt jävla bra! :D helvete vad bäst jag är!:)
haft 5 dagars ledigt och imorgon börjar vi 11 och har bara en lektion. känns helt okej! jaja, bilder kan ju tyvärr fortfarande inte komma in på grund av datan.. pussheeej!
sara

laxen

varit hos farmor och farfar och ätit jättegod middag!medans alla hjälpte till och bygga på deras altan så försökte jag lära min lillebror köra bil. gick inte så jätte bra! ;) imorgon har både jag och emilia våran första kör lektion :D ska bli kul, hoppas de går bra! är lite nervös ;) nu ska jag slänga mig i sängen där min pojkvän har däckat. ikväll blir det massoor med räkor. mums!
sara

sjukt varmt

helt slut efter en dövarm dag på hästryggen och imorgon blir den ännu en. har haft fönstret öppet till mitt rum ett tag och nu luktar det koskit i hela rummet, härlig doft kan jag lova! kommer inte kunna sova inatt tack vare detta, äckliga kor! ska strax krypa ner i sängen så jag orkar upp imorgon igen och efter tävlingen ska jag och min man på bio<3

sitter vid fel dator så har inga bilder på denna, men slänger in en härlig bild på mig och sara från midsommar förra året. känns ju som det var igår och nu är det snart här igen, shit vad fort det går!

emilia


jag suger på att uppdatera!

ja de var väl huuuuur längesen som helst jag uppdaterade. har viktigare saker för mig ;) idag blev de i alla fall först doppet för i år med lisa och amanda :) skulle varit med philip ikväll men han åkte och fiskade med sina grabbar istället så får se vad jag hittar på :) får slänga in massa bilder en dag som ersättning för min dåliga uppdatering ;)
sara

tävling på g

allt är packat, puttsta och klart för morgondagen då bär det av till mariestad för tävling och även på söndag, en riktig tävlingshelt med andra ord. pandis går prima nu så hoppas på att hon sköter sig även i helgen:) nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon.



emilia


RSS 2.0