hem till moholm

Nu ska jag till mitt andra hem, eller andra och andra. Har ju ett hos pappa, ett hos mamma sen hos emilia så blir väl typ fjärde;) haha. Philips mamma kommer snart och hämtar oss:) ska bli en myshelg! är ensamma hemma från söndag till tisdag:)
får passa på att efterlysa emilia, vart är du? ;) BLOGGA! haha nu ska jag åka :)

bebis philip på bild, så jävla söt <3



Sara


intervju på måndag

Glömde berätta att jag och en person till ska intervjuas på måndag för en tidning. Vet inte när det kommer med men det får vi väl reda på då :)
Vilken tidning tror ni? ;)

mys morgon

vaknade imorse med min stora kärlek brevid mig. Känns alltid lika underbart att se han ligga där och känna att han bara är min.
Nu har vi precis kollat klart på mr. and mrs Smith. Älskar den filmen asså! Nu ska jag gå iväg och mysa med min pojkvän igen :) Sara


natten blir alltid till morgon igen

God morgon! Vaknade med att emilia klämde mig på kinden och då fick jag för mig att jag fyllde år idag? hmm.. vet inte vad jag fick det ifrån. Sov sjukt dåligt inatt, sov knappt alls. Idag ska jag i alla fall träffa min underbara pojkvän:)<3 men först ska jag gå och lägga mig i soffan och spela lite.
Sara

partyyyyyyy

skriver i från självaste festen!!!

bild på partypinglorna, förutom hanna och carran


ratatoullie

Har suttit och spelat ratatouille i någon timme nu. Är så sjukt kul! ;)
Imorse väckte jag emilia genom att skrämma henne/kittla henne och väsa ÖDLAAAAAAAAA!!!!
Fyyyy fan vad rädd hon blev! men sjukt kul var det ;) skrattade så mycket att tårarna rann. Emilias min var obeskrivlig. Hon såg verkligen rädd ut haha ;) Nu ska jag spela lite till och sedan ta en dusch inför planerna för ikväll, då det vaknas party hos ******?


Ny blogg

vi har nu en ny blogg eftersom att den andra krashade på något vis..

Filosoferna

RSS 2.0