söndagshäng

jobb, middag hos farmor och sedan grill med världens bästa tjejor ♥ avslutade kvällen med en kopp te på altanen med sofia och massa skitsnack :) nu ska jag gå och lägga mig och imorn avnjuta en lååång sovmorgon!


hejhej!

sara

home sweet home

nu är jag hemma igen! har verkligen haft världens undrebarste vecka på åland, klarblå himmel, strålande solsken, +25 grader och den jag älskar!<3 slänger in lite bilder senare i veckan för nu är jag så trött så jag snart somnar på tangentbordet...
Emilia

fisketur!

har precis varit och fiskat mört i kanalen som vi ska ha i kräftburarna sen. Längtar till kräftskiva! jag fick bara en fisk medans dom andra fick 3 var.. ! ne nu ska jag och philip slänga oss i sängen och kika på någon film :)


mörtjävel..

sara

lördag

imorgon är de sista dagen på jobbet! ( för denna vecka) har en vecka ledigt och sen jobbar jag en vecka igen:P men men, imorgon innebär de även att de är 10 dagar kvar tills min 18 års dag! de närmar sig alltså! fan vad gammal jag börjar bli.. men men, finns bara massa positivt med att fylla 18 förutom att jag kan hamna i fängelse, få fortkörningsböter och även betala min böter som min pappa så glatt gjort förut! nej nu tar jag ett stort kliv in i vuxenlivet och ska bli mer självständig! jaja hur som haver så tog jag en promenix med bella efter jobbet, skönt! varit ute och gått/cyklat varje dag denna veckan. men men nu blir de för långt inlägg, ska äta rostbiff nu, mummmaaa!!


bjuder på en bild på mig när jag visar mina fina tänder!

sara

är jag kung eller vad?

fredagsmys med älskling! hemma gjord räksallad med fetaost och avokado. snyggt med en citronskiva och lite dill på toppen! ;) fan vad tjusigt!



sara

ny favorit!

känner mig riktigt duktig som börjat gilla mörk choklad eftersom det räcker med typ en bit så är man nöjd sen :)
älskar denna!



sara

uppdatering

hej hopp förlåt för dålig uppdatering! måndags var de kalas, tisdags var jag med lisan, onsdag och torsdag har jag varit med busfia och haft en trevlig picknik med ananas, papaya, någon cp melon och mango :) sen så har vi gått i flera timmar, bara gått och gått hur skönt som helst :) igår mötte vi upp lisa i skövde och tog en shopping runda :) idag var de jobb som vanligt, efter de mötte jag upp sofia några timmar och snackade lite och nu är jag med min pojke :)

köpte dessa två mysiga tröjor från bikbok, 2 par skor och söta små trosor!





sara

åh åh åh åke?

haha, på radion så klaga dom över att dom sjunger åke i mr.saxobeat ;) jaja hemma från jobbet precis, avled lite som alltid.. men nu är de krubb som gäller! är sååå hungrig, kötttt mums!

sara

cut cut

fick ju skicka tillbaka skorna som mamma hade beställt till mig från nelly eftersom den ena!? skon var förliten. och nu har jag hittat ett par nya älsklingar som jag äntligen bestämt mig för, och precis nyss för cirka 1 minut sen försvann sista skon i min storlek.. buhu, gråter en skvätt...

sara

15 dagar kvar!

ja då var de bara 15 dagar kvar tills jag fyller 18! längtar riktigt mycket! :) efter jobbet idag så var jag med lisa:) nu ligger jag och slöar i sängen och kollar på tv!
slänger upp en bild på spännisen i brist på annat;)



sara

kalas igen då

hejhopp! har varit på kalas i mariestad hos min kusins kille :) de har precis flyttat ihop så var första gången jag var och hälsade på, världens mysigaste lägenhet! åh vad jag vill flytta hemmifrån ännu mer nu! ne nu ska jag sova, jobb imorn

puss godnatt

sara

nu flyttar jag!

men bara hem till pappa haha.. ;) ska packa ihop mina saker bara :) men där emot hade de varit himla skönt att flytta hemmifrån.. bara får vara och inte massa tjat om allt och ingenting. inte ens lillebrors saker som ligger ÖVERALLT. utan bara mitt och jag kan göra preciiis vad jag vill. slippa flytta varannan vecka. utan att ha alla mina saker på ett och samma ställe och veta vart jag har allt. längtar!





sara

rolig uppdatering

ja jag kan ju inte direkt säga att uppdateringen är den roligaste när jag bara jobbar hela tiden.. men men som alltid får jag väl säga att jag ska äta frukost nu och sen åka iväg och jobba ;)


världens bästa

sara

min man

medans jag väntar på tjejerna sitter jag och kollar på när min andra man (paolo roberto) lagar mat. är något visst med stora män som kan laga god mat alltså... vägen till hjärtat går via magen eller vad är de man säger? jaja.. ni har väl inte glömmt bort att han faktiskt sprang in i mig i vintras? ;)



sara

filmkväll

strax kommer sofia och bella hit och kollar på skräckfilm och tar med sig sallad till alla från amandas, mums!


denna fick de bli!

sara

söndag

ja då var de dags för jobb då. jobbar måndag-söndag i två veckor men nu är första snart avklarad! sen efter  nästa vecka så är de varannan vecka med jobb istället :) får se vad som händer efter jobbet, inte ett skit antar jag? buhuuu tråkiga söndagar!

sara

Åland!!

sara har ju redan berättat om kvällen och jag kan bara hålla med om att den var perfect! min kära släkt, massa fina pressenter och mina två bästa vänner som har hel koll på mig;)  igår blev det min första utgång! inte riktigt som planerat, hamnade på idas brygga i karlsborg istället för husaren... ;) men det blev ju lyckat det med! träffade min kära klasskompis alexandra där så vi hade skitkul hela kvällen! det var till och med 20 årsgräns och så frågade dom inte ens om legg, hallå, jag har ju kunnat gå in på krogen i flera år ju!! :O
imorgon åker jag och anton upp till uppsala och sover hos hans bror och på måndag fortsätter vi mot åland!!! såååå jävla gött! bara vi två en hel vecka nästan, underbarat!<3 hoppas på fint väder så vi kan sola och bada i havet massa! hemma på lördag igen och innan dess blir det nog inte så mycket mer bloggande...

hejsvejs så länge!

Emilia


dags för sängen!

hade en jätte trevlig kväll med emilias släkt/familj och min 2 bästa vänner <3 måste bara säga vilka bra vänner jag och lisa är, som lyssnar och tar åt oss av allt emilia har berättat i livet! det var tipspromenad om emilias liv och jag och lisa hade alla rätt! vi var dom enda som hade de :) men sen vann jag på utslagsfråga så fick ett fint pris! det var ett inramat kort på emilia:D så söt så! :) har blivit en hel del fotografering så ska lägga upp bilder när mamma har fixat dom :) nu ska jag sova för imorn är de jobb som står på schemat!

godnatt
sara

fest hos grannen

tycker de är rätt gött när grannen har fest för då slipper man tänka på vad man ska lyssna på för musik, de fixar ju hon! ;) sitter fortfarande och funderar över vad jag ska ha på mig ikväll... kanske blir en svart klänning med lite guldiga smycken. hmm.. tråkigt med svart men ha ju inte så mycket färglatt i garderoben!

sara

kalas dags!

tjenare tjenare! vad döden att gå upp i morse kan jag säga! fyyy fan vad jobbigt. men nu har jag jobbat klart och ätit lite mat. Så nu sitter jag här och har lite panik över vad jag ska ha på mig när vi ska fira emilia senare ikväll! emilia svarar inte när jag skickar till henne :( buhu stackars mig.

sara

wiiihhoooo

hejhopp! hemma efter att ha spenderat en kväll i älgarås med gammla vänner. har haft de riktigt trevligt trots vädret! blev lite öl spel och massa skit snack. har slängt i mig en banan så nu ska jag slänga mig i säng för imorn är de jobb! men hur fan ska man kunna sova i det här vädret? aja... pusss godnatt!



sara

kvällen är räddad!

ska vara med mina sköna damer sofia och isabell ikväll :) hoppas på att hitta något party för jag är sååååå partysugen!

ha en bra kväll!
puss saraa

hemsk dag!

åhhh jag dör. skulle varit ledig idag men fick jobba i alla fall, urban ringde vid 11 och sa att jag var tvungen att komma, då var jag ju hos philip. så han fick köra fort som fan hem till mig så jag fick byta om till jobb kläder och sen cyklade jag iväg till jobbet och var där halv 12. då är alla lakan slut så måste vänta på att leveransen med lakan skulle komma! hann ju liksom inte ens äta frukost så höll på att svimma. kom hem nu liksom. höll förresten på att svimma 2 gånger för när jag bäddade en säng och skulle fixa påslakanet så hoppade axeln ur led! min axel har varit cp ett tag men fyyyyy fan vad ont de gjorde. den hoppade tillbaka med en gång så den var inte ens ur led en halv sekund men helvete vad jag skrek. så jävla ont gjorde de! tur att jag var i en stuga och inte på hotellet. hade ju varit pinsamt! jaja skitdag. nu ska jag slänga mig i soffan och äntligen äta frukost. lite lagom vid 15 tiden (y)

sara

myskväll

philip står ute och grillar rådjurs filé och jag har precis fixat i ordnig hasselbackspotatis :) jag är sååå hungrig! måste bara säga att jag är avundsjuk på emilia och lisa som ska ut imorgon :( jag vill  med fylla 18! men är typ 20 dagar kvar nu ;) längtar!!

sara

verry great birthday!

äntligen 18 och det känns såååå skönt!:D gårdagen var helt kanon, mina älskade vänner och massa fina paket! hur bra som helst:) imorgon blir det utgång med lisa!!!! åhh vad vi är taggade!!!!!!!:D:D

Emilia

äckliga barn

har suttit och lipat lite till en unge i minuten nu, var ett barn som höll på att dö :( nu är de mamma byter bo, äckliga barn dom har som bara stökar till som fan och är feta och bara skriker hela tiden. ibland funderar jag på om jag verkligen ska skaffa barn? usch. ne nu ska jag snart snygga till mig lite innan philip kommer och hämtar mig :)
slänger in lite bilder från igår!


18 åringen!






haha!

<3

sara

gött mos

då var man hemma från jobbet då! ledig morn vilket känns riktigt skönt :) har bäddat sängar 40 gånger sammanlagt bara på 3 dagar. känns ju lite i armarna kan man säga! nu sitter jag och kollar på en unge i minuten:) kanske ska bli barnmorska trots allt? verkar hur kul som helst! :) ska ta och slänga i mig lite flingor nu tänkte jag, sen väntar jag bara på att philip slutat jobbet så åker vi hem till honom eftersom han är ensam hemma :)

sara

GRATTIS PÅ 18-ÅRS DAGEN!


söt bild från 2009.
grattis min bästavän på 18-års dagen!

sara

banankaka

efter att ag hade obbat klart kom jag på att jag hade glömt nyckeln hemma och mamma var hos mormor i mariestad. lyckat! så jag hjälpte till lite extra på prästgården och sedan cyklade jag hem när mamma kommit hem igen! skulle ju egentligen vara nyttig men mamma hade bakat banankaka så var ju tvungen att ta en bit för den är såååå god! men de går jag bort imorn haha ;) jaja nu har mamma åkt iväg till en kompis så hon kommer hem ikväll så nu väntar jag på min pojk som kommer alldeles strax :)


jag älskar dig<3

sara

jobb!

ahh brottom! ska iväg och jobba om en kvart och har inte ätit frukost än haha ;) jätte bra att jag sitter här istället (y) men men ha en bra dag! på tal om ingenting så har jag namnsdag idag och min mamma kom inte ihåg de, buhu ;)



sara

mitt sista dygn som 17 åring

jag har lixom inte orkat blogga, finns inte tid för det på sommarlovet... idag har jag i alla fall fått håret klippt och färgat av världens bästa mormor:) skönt med lite ny färg! imorgon blir det först jobb i glasskiosken och sen kommer anton hit! och om exakt 24 timmar är jag 18!!!!!!! vad jag har längtat!:D

Emilia

skitfilm

äsch, paranormal activity 2 var ju inte något läskig.. aja jag får väl kolla mitt i natten istället så kanske den blir lite läskigare ;) ska slänga mig i sängen och kolla på tv nu, imorn ska jag upp och jobba!

sara

nu:

paranormal activity 2



sara

have2have

ätit lite mat och slått mig ner i soffan! inhandlade bara ett linne och en bh. kollade även lite på vad jag ska önska mig eftersom jag fyller år snart.. inte en aning alltså? men ska välja ut ett par skor från internet också som jag ska få av mamma. men finns ju miljarder! har kollat nelly, brandos och have2have. när jag blir stor så ska jag ha en jätte stor walk in closet med en hel vägg med skor, punkt slut.

sara

eldar upp huset!

nästan i alla fall.. mitt nyttiga liv börar IDAG. som jag sagt hundra gånger tidigare. pappa hade köpt massa onyttigt men å så gott rostat bröd men jag trosade och skulle steka ägg, så ag la smör i stekpannan, ställde stekpannan på plattan, startade plattan och gick iväg.. typ en halvtimme? smart! så de var as tjock rök från köket och ut i hallen och jag fick panik när jag såg röken och trodde de brann! så jag öppnade alla fönster och dörrar så inte brandlarmet skulle sättas igång. så spraya jag med någon doftspray så jag hoppas inte pappa märker något när han kommer hem! bra att en dotter till en brandman eldar upp sitt eget hus :) jaja de blev inga ägg så nu äter jag kyckligen som blev över från igår istället :) ska åka in till skövde med mamma idag så får se vad som hittas :)

sara

uppe tidigt!

wihi godmorgon på er! uppe 9.40. duktigt! men anledningen var väl att jag typ fått någon allergisk reaktion inatt när jag sovit med öppet fönster för jag är ätte täppt och ögonen rinner så mycket att de ser ut som jag gråter. nice! men men. idag får vi se vad dagen erbuder! ska upp och käka lite frulle och sedan fixa i ordning mig:)

sara

mysdag!

då var kvällen avslutad! haft en jätte mysig dag med lisa:) ätit jätte god mat och harry potter var riktigt bra:) trodde dock att slutet skulle vara annorlunda mend e gick väl bra ändå! ska väl inte avslöja för mycket för er som inte sätt den än:) lisa blev stannad av polisen och fick blåsa för första gången:) känner mig hedrad som fick var med och bevittna denna stora händelse! nu ska jag krypa ner i sängen där min man väntar:)

natti!

sjuk?

morsning! igår när jag gick och la mig skulle jag kolla på en film men var alldeles för trött så skippade de. så började jag frysa som fan så de slutade med att jag somnade iklädd 2 tjocktröjor, långkalsonger, raggsockar, filt, täcke och överkastet på! frisk? njaa vet inte riktigt. men idag mår jag prima i alla fall:) idag är de i alla fall min och lisas stora dag, vi ska nämlgigen kolla på sista harry potter filmen:) så nu hoppas vi den är så bra som alla säger! och innan de så blir dfe en romantisk middag :) tjoflöjt!



sara

mallorca bilder

tjenis! har varit och firat min söta farmor som fyllde 70:) min kusin höll ett jätte fint tal så typ 80% av alla som var där satt och snyftade lite. verkligen jätte fint :) eftersom jag inte har något för mig så slänger jag in lite mallorca bilder! orkar inte ladda upp så många eftersom de tar sån jävla tid, ni får kolla på facebook om ni vill se mer;)




<3


puss


parkour!




sur över att jag har fått skoskav och vi missade bussen


älskar dig mitt hjärta <3

sara



kalas dax!

hej hopp. lägger ner bloggen snart! orkar fan inte blogga haha ;) hade körlektion idag, och ikväll ska eric boka prov och uppkörningstid! nervös redan nu ;) ska strax iväg till philips mormor och morfar för hans morfar fyller år :) och imorogn fyller min söta farmor 70 år så då ska vi dit på kalas:)

sara

alone

sitter helt själv i skogen hos min pojkvänn. tänkte snart göra dagens motionspass, cykla härifrån till min stuga där mormor och morfar är. det är drygt en mil och vägen är krokig och upp och ner hela tiden, det blåser storm ute med, får se hur detta ska gå... ;)
Emilia

sämst gånger två.

jag har helt enkelt inte orkat blogga. jag som trodde jag skulle vara ledig nu har fått hoppa in och jobba lite överallt, men det är ju pengar! men imorgon är jag ledig och då ska som sagt mina två underbara vänner komma hit och så ska dom få sig en liten ridtur på pandora;) om lite mindre än en halvtimma är det bara en vecka kvar tills jag fyller år!!:D


mina fina vänner<3

Emilia

sämst

hej hopp. inter orkat blogga, sover så enormt mycket då de är fan sjukligt :O somnar vid 12, sover ut, somnar vid 15 tiden och sover till sju på kvällen? va fan eller? slänger in bilder en annan dag. igår och idag har jag hjälpt pappa måla om vårt hus:) duktig jag är! igår så skulle jag flytta stegen åt sidan och fick den över mig och fick ett steg rakt i huvudet så nu har jag typ hjärnskakning :( helvete jag trodde jag skulle dö! jaja.. imorgon ska jag träffa mina 2 änglar och vi ska ta oss en ridtur på emilias häst :) lisa har jag inte träffat på as länge så ska bli skönt att träffas!
sara

hej igen!

då var jag hemma! hade gärna strannat några veckor till! bara 40 grader.. har typ dött i värmen där borta! så nu tänker alla åh lyckos henne nu är hon as brun men nej. vart fan är färgen? jag fick ingen i alla fall. brukar bli mycket brunare.. är fan arg asså. men skit samma! resan har varit helt jävla underbar :) var sjukt fint, maten var god, (för god) har väl gått upp 10 kilo... har shoppat mig en plånbok och en ring som jag kan visa senare, sen även en liten present till emilia och lisa som dom ska få någon dag:) nu ska jag njuta av att vara i mitt eget hem, dricka lite svenskt vatten, äta svenska jordgubbar och sova i min egen säng:) slängeri n bilder när jag orkar, natti!
sara

Lisa nästa!

hela veckan har bestått av enbart jobb. vilket även denna dag har gjort, imorgon jobbar jag min sista dag i glasskiosken i alla fall. kommer nog få hjälpa mamma en hel del sen med med massa grejer. nu väntar jag på att resten av familjen ska bli klara för vi ska till familjen ramsen och spendera vår kväll där, prata lite skit med lisa och skratta en massa misstänker jag;) vi har ju inte träffats sen förra helgen.



Emilia

next: körlektion

ska snrt iväg till skövde för körlektion. måste säga att det är väldigt varmt idag, inne är det så äcklig värme så jag dör snart. måste ut. var på vårdecentralen imorse och tog det där ögonprovet, dom stoppade bara in en topps i ögat, inte alls farligt. tog max en halvminut. ikväll kommer anton hit:)

Emilia

hard work work

hinner inte sitta vid datorn längre, har haft fullt upp hela dagen. förmiddagen spenderade jag på vårdcentralen eftersom mina ögon förtfarande inte är bra, har provat 5 olika ögondroppar/ögonsalver nu men inget hjälper. ska in dit tidigt imorgon igen och ta en olding på ögat. läskigt! vet inte riktigt vad det är men jag tycker det låter väldigt läskigt. fått för mig att dom ska skära ut en bit ur ögat men det kan ju inte stämma, då kan man väl inte se. eller? restan av dagen har bestått av jobb, jobb och jobb. hade fullt upp hela tiden alla skulle ha glass och hyra cyklar. men kul att ha något att göra. nu ska jag försöka sova innan ögonen kliar sönder.



Emilia

jägern gjorde kvällen

bästa helgen på länge! lördagen började med att jag, anton, lisa och fredrik grillade hos fredrik, drack och hade det väldigt trevligt. cyklade sedan till undenäs på cykel och förtsatte förfestandet och cyklade sedan ner till närlunda där själva festen var, blev några vätskestopp på vägen ner med;) dansade, drack och hade det jävligt roligt hela kvällen! konstigt nog vaknade jag upp ovanligt pigg på söndagen. jag och anton började vår cykelfärd hemmåt, drygt en mil från min stuga till anton på värsta grusvägarna med 90% uppförsbacke och max 10% nedför. fy fan! aldrig vart så trött! det var nog mitt träningspass för hela veckan.


jäger!




jag älskar dig<3


fulla och söta:)






Emilia


hej goddag och godnatt

jag har verkligen varit usel på att uppdatera men jag har helt enkelt inte haft tid ork till det. men nu ska det bli bättring! har ju lovat åskflugan (ett litet internskämt mellan mig och sara och några kära vänner) att hålla bloggen vid liv medans hon är på mallis och steker. fusk tycker jag! ska lägga in lite bilder från helgen som var helt kanon, kommer upp på bloggen inom kort.

Emilia

mot mallorca!

ja då var de äntligen lördag! kommer väl inte ha tid att blogga något mer idag, åker vid 14-15 tiden mot landvetter för vi skulle vara där senast 18.00! är framme vid 23 tiden någon gång:) hoppas alla får de bra här hemma! vet inte om jag kommer blogga där borta men de märker vi ;) hejdåååååå:D



sara

kvälls sol

hej hopp! eftersom jag inte har ett piss att göra så tar jag en promenad i kvällssolen med en gammal vän! :)


slänger in en liten ego pic! i brist på bilder eftersom min data är sönder

sara

resfeber!

ja nu börjar de kännas att de närmar sig! har precis packat, väskan är proppfull så finns ju inte en chans att jag glömt något ;) är jätte spänd inför imorn :) ska bli jätte kul och mysigt att komma bort:) flyget gick 20.10 så har hela dagen på mig imorn.. jobbigt att bara gå och vänta på att man ska åka..  idag var även sista dagen på jobbet :) riktigt gött! när de inte var så lång tid kvar gick jag ut i trädgården och plockade smultron som jag bjöd alla gamla på:) nu ska jag äta något och så får jag se vad jag hittar på sen!



sara

RSS 2.0