min tokiga polle

hopptränade även idag och pandis var fin idag med. men så överpigg så hon visste knappt vart hon skulle göra av med all energi. hon bokstavligt talat dansade runt i ridhuset och ställde sig på bakbenen och så fort jag släppte minsta lilla så blev det full fart. men jag älskar min tokiga häst<3 hoppas bara att hon håller sig på marken på lördag för då är det tävling! riktigt taggad! nu väntar jag på att min man ska ringa och sen tänkte jga sova. ska egentligen gå från 8-16 imorgon men eftersom två lektioner är inställda börjar jag 9.30 och slutar 13! riktigt go fredag!


jag och min grymma ponny:)

emilia

wanted

idag har jag inte gjort ett skit. sovit större delen av dagen. kom på förut att vi har engelska läxa till imorgon och boken ligger så tryggt och fint i skåpet. ig antar jag. kollade nyss på en film som heter wanted som jag tyckte var riktigt bra, men efter typ halva filmen så kom jag på att jag faktiskt redan har sett den haha :P
fixade mina naglar lite grann, även på fötterna :)


vet att jag har korta feta snea tår..

sara

en ny liten vän

här sitter jag under täcket med datan i knät och fryser. Hade fixat i ordning mig och allt och skulle precis cykla till tåget så fick jag samma illamående som igår, skyndade mig in och drack lite vatten och la mig i sängen. helt yr. orkar inte detta alltså! kroppen kanske inte riktigt tagit upp all energi än från de jag har ätit så får väl se om de blir bättre.. har sjukt ont i huvudet! nice. Inatt fick jag ett sms ifrån philip, Han har kommit nu! Då var de philips moster som hade fött sitt barn inatt, så han har fått et ny liten kusin :) ska bli jätte kul att få träffa en helt ny liten bebis :)

Sara

varnar känsliga läsare

skön dag,2 lektioner hål i 3 timmar och sen lektion sen sluta. as dryyygt. sen på väg mot tåget för att åka hem fick jag ett akut illamående. Blev helt kallsvettig, yr och kändes som jag skulle spy. Kunde inte fortsätta gå så satte mig på en trappa utanför en affär. Sofia fixade lite vatten och sen kommer en tant som jobbar i affären och säger att vi måste gå för vi gör kunderna upprörda? va fan var de då liksom. Sen skulle vi gå till en bänk men de blev de helt vitt för ögonen och blev helt svag i knäna så fick hålla mig i sofia. Slängde mig ner på bänken och låg där en kort stund sen spydde jag. riktigt nice, inte pinsamt ett dugg! Sen sprang lisa iväg och köpte en glass med kolasås till mig:) mådde bättre med en gång! sen åkte vi hem till sofia men då började jag må dåligt igen så mamma fick komma och hämta mig. Vi har kommit fram till att jag fick akut blodtrycksfall. Så nu ska jag äta och dricka typ varannan timme för mitt blodtryck är så dåligt. jaja. nu ligger jag i sängen och mår rätt bra i alla fall, lite ont i huvudet bara:) ska kolla på halv åtta hos mig nu :)

Sara

helvetes jävla mobil jävel!

baahhhh! jag som hade tänkt att ta mig till skolan idag och så för typ första gången i mitt liv försover jag mig! jag hade ställt alarm på mobilen som vanligt men den värdelösa skiten ringde aldrig. jag vaknade av att anton skickade sms och då var det tio minuter innan tåget gick. paniiiik! skulle ju bara ha en lektion idag så var ju ingen idé att åka in senare.
happ det är sånt som händer. nu ska snart jag och mamma åka och shoppa lite, inte fel det:)

emilia

perfekt onsdag

gick riktigt bra att rida idag. nu hoppas jag att hon håller sig såhär fin till helgen:) imorgon harjag endast en lektion i skolan så jag slutar 10.45 och det enda vi ska göra på lektionen är att se på film. inte allt för ansträngande. sedan kommer min kära mamma och hämtar mig för hon var shoppingsugen och jag tackar ju inte precis nej till lite nya kläder;) och som topping på glassyren så kommer min älskade till mig på kvällen!<3 bättre onsdag går knappt att få:)

emilia

I just had sex

hello bloglovers! ligger med datan i sängen och göttar mig. Philip sitter i soffan och pratar med anton i telefon:) sjukt sociala vi är hahah;) mot omvärlden i alla fall.. hade bara en lektion idag så åkte hem till farmor efteråt och åt mat och så:) trevligt! sen åkte jag hem för att vara med min pojk:) nu ska jag tvinga hit honom igen, have a nice day!

Sara

converse

sitter just nu och kollar på converse, finns ju så många snygga, vill ha flera stycken! jag älskar converse, dom är både snygga och sköna.
  
dessa två blev jag lite extra kär i. är såå sugen på att köpa båda två. den vita/turcosa klickar jag nog hem redan idag:D 

emilia

en bild på världens bästa häst!

Pandora, världens underbaraste lilla ponny! min stjärna!<3


dagen fortsätter

sådär ja, nu var det klart läst med medicinen, ska kunna allt om stroke, parkinson, ms och epilepsi. kan ju hoppas att något fastnade i alla fall. nu tänkte jag snart laga lite mat och sedan ta mig upp mot stallet och rida lite på min söta ponny:) på lördag blir det årets tävlings debut för oss så hårdträningen har börjat! sedan blir det tävlingar var och varannan helg, härligt!

emilia

tisdag 29 mars

ingen skola för min del idag. har så fruktansvärt ont i huvudet, tror det är migrän eller nått sånt... det har börjat släppa lite nu så tänkte sätta mig och läsa på medicinprovet som vi har nästa vecka.

emilia

peter pan, come and get me!

ja då tänktejag krypa ner i sängen och kolla om de finns någon intressant på tvn :) slänger in en fin liten bild på mina små änglar :) från skolavslutningen förra året, när alla var några kontraster brunare och definitivt blondare ;)



sara

mio

då var jag installerad ochklar hemma hos mamma! Har letat lätte länge efteren sängram till min säng eftersom tapeten börjar blekna där kuddarna är men nu har jag hittat en fin tillslut :) så nästa vecka åker jag och pappa till mio och shoppar en sådan :) sitter och kikar på ullared nu, såg att mamma hade köpt apelsiner så ska gå och ta mig en ;)

Sara

benji

jag har tråkigt. har lagt in lite bilder från kameran till datan :) Har inte börjat packa än så ska väl göra de snart:)
slänger in en bild på mig och benjamin, älskar min tjockis <3 han ser dock inte ut att älska mig lika mycket men de gör han;) det är ju faktiskt jag som matar han:)



Sara

myshelg tillslut

tillslut efter lång väntan knackade det på dörren och min älskade stog där! så skönt att ha han hemma igen:) vet att de blivit ett jävla massa tjat om han de sista men jag har saknat han! söt som han är kom han hem med norska chokladhjärtan haha;) sjukt goda! imorgon har vi bara en lektion på morgonen så slutar 9.15 klagar inte ett dugg! nu ska jag kolla på tv och sedan packa lite för att bege mig till mamma:)


söt tönt bild :)haha ser ut som jag är typ 5 år

sara

lääääääängtar!

jag vill ha sommar nuuuuuuu!!!!!! jag känner på mig att den här sommaren kommer bli grym! och som toppingen på glassyren (som jag brukar säga) så fyller jag 18!! och några dagar efter min 18 årsdag så åker jag och min kärlek till åland en vecka alleles själva. vi ska cykla runt på ön och bo på massa mysiga små hotell, bada i havet och sitta på en klippa vid havet vid solnedgången och bara njuta av sommaren. hur härligt låter inte det? helt underbart! ohc jag har även läst att åland ska vara det solsäkraste och varmaste stället i hela scandinavien, det låter ju inte fy skam! min mamma säljer nämligen cykelturer på flera ställen i sverige och danmark och ska i år även börja med åland. så jag och anton ska få testa ett paket, så jävla gött!:D



emilia


klar!

äntligen klar med det förbannade arbetet! sådanthär ska man inte behöva göra en lördagkväll... men är man så dålig på att göra allt i tid så får jag väll skylla mig själv.


I am still on my own

Ja klockan tickar och jag sitter fortfarande i min ensamhet. Hoppas att min pojk dyker upp fram emot 10 tiden i alla fall. annars går jag och lägger mig. orkar inte sitta uppe länge till. har ju trots allt bara sovit 4 timmar inatt. nej de här får allt bli dagens sista inlägg. kanske helgens också, ifall nu min pojkvän dyker upp så hade jag tänkt spendera lite tid med honom. natti natti

Sara

värdelös kväll

jahapp vad gör man en lördagskväll som denna om inte plugga?... min love boy lämnade mig vid ett för att parta så min kväll ser väldigt tråkig ut... det blir jag och min kära apu-uppgift, den ska va inlämnad imorgon så lika bra att jobba på.
jag måste bararsäga att I am number four, måte ni bara se! den var så grymt jävla bra! den kunde lätt vart några timmar till utan att man hade tröttnat.

emilia

orkar ännu mindre

philip skulle komma vid 5 tiden, han kommer istället tidigast 8. förvånad? inte ett dugg. nu går jag och hänger mig. pusshej

sara

orkar inte mer..

mår bara sämre och sämre alltså.. blir helt slut av det här. Ställde mig i duschen med jätte varmt vatten och bara stog där jätte länge. hur skönt som helst! philip kommer om några timmar och då orkar jag inte bara ligga i sängen och må dåligt.. damp. har tagit min smärtstillande medicin plus ipren men de hjälper inte. ska lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv nu..

Sara

Earth Hour

klar med hamlet! tog kanske 10 min. Kände att jag inte skrev ett skit om frågerna man fick haha. jaja. nu är de inlämnat i alla fall. Ikävll är de earth hour för er som missat de! så släck alla lampor och tänd massa ljus! tur att min älskade hinner komma hem tills dess, en extra anledning till att mysa lite extra;)
men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon film som är lika dålig som jag mår..

Sara

hamlet

god morgon! inatt har jag mått så sjuuukt jävla dåligt så jag trodde nästan jag var döende. låg och grät för jag mådde så dåligt och hade så jävla ont. la mig vid 11 efter att jag hade kollat på big bother men somnade inte för ens vid 4.. och sen vaknade jag igen vid halv 9 och kunde inte somna om. trevligt! nu ska jag i alla fall skriva en kort recension om hamlet. ytterst trevlig bok. fattade inte ett skit för de var så konstigt språk. jaja.. ig here I come!

sara

feel the pain

morn! eller godnatt eller god kväll.. har verkligen inte orkat göra något idag. har så himla ont i kroppen. Hostar så jag håller på att göra sönder lungorna känns de som. Har fått träningsverk i bröstet och ryggen för att jag hostar så mycket.. pappa kom hem med kyckling sallad efter jobbet så de åt vi och kollade på den senaste narnia filmen:) ska krypa ner i sängen nu och kolla på big brother, han inte se det igår för jag somnade vid 9 för jag var så trött. jaja, sov gott och trevlig helg!

Sara

socialpsykiatri

sitter i skolan med mina små vänner och väntar på att andra lektionen av socialpsykiatrin ska börja... sen blir det bio!! det strulade lite när jag skulle boka biljetter igår men jag hoppas det blev bra:)

emilia

prickig

mina armar och händer är helt blå prickiga av blåmärken. vi spelade volleyboll på idrotten idag, därav blåmärkena. det ser ut som en liten kyckling har pickat på mina armar eller nått. jag fick även en boll i huvudet på volleybollen när jag var upptagen med att dansa, haha. imorgon ska jag och anton + lisa och fredrik på bio. i am number four. har ingen aning om vad det är för film men det blir nog bra:)

emilia

oregelbundna verb

sitter i skolan och har engelska. as nicee. nej skojha bara det är as hemskt. slutar 4 vilket är döden. men imorgon har vi både sovmorgon och slutar tidigt! nu ska jag öva på lite oregelbundna verb.



Sara

storebror

hemma nu! har varit med bella idag! trevligt att träffas igen :)
min näsa blir bara mer och mer täppt alltså, vill bara bli frisk så jag kan träna! sen vill jag att det ska sluta blåsa, jag vill att philip ska komma hem och jag vill ha lov. nu ska jag kolla på big brother, godnatt!

Sara

despicable me

buhuuuu vad sjuk jag är. tycker så himla synd om mig själv! ska lägga mig i sängen och kolla på despicable me och sen ska jag ut och köra lite bil i vår vädret!

sara

my boy

goood morgon! vaknade för en liten stund sen, mer förkyld än igår, buhu. och mitt rum är så sjukt varmt eftersom jag har morgon solen som lyser in. men men, sol är absolut inget att klaga på! Tänkte hoppa in i duschen och sen äta frulle.
inatt drömde jag att min pojk kom hem men tyvärr så var de tomt bredvid mig i sängen när jag vaknade :(
slänger in en bild från min gamla kamera bara för att jag saknar min man <3



Sara

yes!

tjihooo min kväll är redan räddad! :D gött! måste även tillägga att det offentligt blev vår för min del idag! converse, skinnjacka, solbrillor och 10 plus grader! nu drar jag mig mot gamla vänner hejsvejs!

Sara

det var en gång en liten fågel

ja här sitter jag i min ensamhet medans alla är och tofflar för sina pojkvänner idag och imorgon.. synd om mig! idag ska jag bara deppa och imorgon skulle jag troligtvis träffa bella :)
fick tillbaka min kamera idag! hur kul som helst alltså:D tog bild på min fina tattuering jag målade i skolan idag:)
tror allt att nya kameran vinner! inte dom bästa bilderna heller men hahah..


gamla kameran


nya

Sara


jävla skit

sitter och snorar. antar att det är dags att bli förkyld igen? ont i halsen har jag också. jävla helvete. har ingen ork till att bli förkyld. saknar dessutom min man som åkte till norge i lördags. pratatde med han i telefon i en och en halv minut idag. är ungefär allt jag har hört från honom :( saknar min prins <3


du gör mig lyckligast i världen <3
Sara

HAPPYYY:D

min kamera somförsvann första dagen på midsommar förra året är upphittad! bakom en garderob hemma hos isabell :D fan vad kul hahaha. längtar tills jag får den imorn när jag får kolla på bilderna ;) jaja nog om de! åkte hem halv 5 idag, riktigt segt. åkte hem och åt och sen slängde jag mig i sängen framför en film:) sen åkte jag ut och körde lite, fick världens jävla största lastbil bakom mig och så skulle jag göra en vänster sväng men han låg typ 1.5 meter bakom kändes de som, as läskigt! men jag överlevde :) nu sitter jag och väntar på att big brother ska börja:)

Sara


riktigt bra dag

träningen idag gick så jävla bra! åh vad glad jag blir:D nu ska vi allt komma ut på tävlingsbanorna igen, laxå om två veckor:) nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min älskling<3
good night!
emilia

buuurning

alltid lika mysigt att sova med emilia :) fick nattmat i bilen på väg hem, guldvärt alltså! var så hungrig så jag trodde jag skulle avlida ;) as tidigt imorse vid typ 4 vakna jag och typ bara, VATTEEEEEEEEEEN! tror jag hade sovit med öppen mun haha;) idag var de kalas för pappsen :) trevligt! sen så har jag varit ute och kört bil. gick så jävla bra idag :D körde runt lite i töreboda först, sen förbi farmor och farfar, sen till mariestad och lämna bror och sedan hem:) jag har kommit på ett hemligt knep som gör att det underlättar en hel del. men de är som sagt hemligt:) ne nu ska jag duscha och sedan invänta sista avsnittet av solsidan :)

Sara


my little ponny

jag håller på att skriva ett arbete om parkinson men alla sidor jag söker information på är på engelska, och jag kan ju inte det jobbiga språket:( nu ger jag upp och åker till stallet istället.

min fina lilla prinsessa<3

 

emilia


20 mars, 4 månader kvar till 18!

jag har varit sjukt dålig på att blogga denna veckan... men har inte riktigt orkat, jag har ändå bara jobbat så inget intressant att höra ändå. igår var det som sagt party! sara följde med mig hem efter det och sov här inatt:) som vanligt när jag sover med sara blev jag väckt av att hon kittlade mig på kinden, haha. nu har hon precis åkte hem och jag ska snart till stallet för att hoppträna med min ponny och senare kommer anton hit:)

emilia

party time!

sitter hemma hos lisa sen några timmar tillbaka tillsammans med sofia :) fixar oss inför kvällens bravader;) bara emilia som saknas men hon kommer vid 6 tiden:)

Sara

snowstorm

jävla fitt snö! hatar jävla äckliga vinter alltså! damp! sitter i alla fall i skolan nu i op landet med mina töser! har precis gjort klart ett arbete och lämnat in, gött!

Sara


Burlesque

ha lagt mig i sängen nu, ska chilla ner några hekto tänkte jag genom att kolla på en film! chilla ner några hekto, ett skönt citat från Ellen idag till matte läraren när han skrev för snabbt på tavlan haha ;)



Sara

whats wrong?

har precis duschat, är fortfarande skakig och mår verkligen skit alltså.. Känns som jag ska spy när som helst. tänkte ta en kopp te och ligga i sängen och tycka synd om mig själv! får ju inte vara sjul i helgen om det nu är de som är på gång? never. Imorgon så fyller i alla fall min kära lilla pappa år :) så ska kalasa lite för honom, sen på lördag är de party och söndag blir det släktkalas för lille pappi!

Sara

lipsill

fyyy fan jag dör. först boxersice pass i skolan, sen core pass, sen åkte jag och sofia och körde en timme på gymmet direkt efter skolan. Det jag har levt på idag är liksom 2 knäckebröd. fy fan sitter och skakar nu så de känns som jag har typ parkinson. mamma hade gjort jätte god mat med var så jävla trött och grinig så la mig på mitt rum och lipade lite och sen kom mamma in med maten i mitt rum haha. nu ska jag sätta mig och kolla på big brother och äta lite ;)

Sara

hey there

dagen började med skola, hål i 3 timmar, trevligt trevligt! hatar alla håltimmar vi har alltså. Dödade den mesta av tiden på stan med mina fina vänner. Efter skolan drog jag och sofia direkt till gymmet sen åkte jag hem och duschade och åt sen tog jag en liten tripp till emilia:) pratade lite om hennes indiandoktor hon hade varit hos och så mobbade jag och anton henne lite och sen gick jag hem igen :) nu sitter jag här och väntar på att min man ska sluta för dagen så att han kan komma hit till mig<3 han lämnar ju mig för grann landet norge på lördag :( buhu.. nu ska jag nörda framför datan lite!

Sara

blame it on me

sofia åkte hem för ett litet tag sen, efter att vi hade ätit våra vofflor och spelat wii så åkte vi hem till mig:) Blev inget pluggande men de får jag lida för nu... ne nu ska jag fortsätta skriva om Artros,
sweet dreams!
sara

våffel race

sitter hemma hos fia min lilla vän :) vi ska ha våffel race och sen blir de plugg race!

hade en jätte fin bild men gick inte att lägga upp den :(

Sara

I <3 iPod

skrev ett inlägg men råkade radera skiten.. har i alla fall laddad ner massa låtar istället för att plugga de senaste 2 timmarna! jag är sämst. jaja. ipoden blir ju mätt i alla fall!


min rosa lilla älskling <3

Sara

Fylle sylle

Sylvia ringer

Jag: Hej sylvia!

Sylvia: Hej! vet du vad?

Jag: nej vadå?

Sylvia: JAG HAR SKAFFAT EN ANVÄNDARE PÅ GLOSBOKEN.SE!! :D

Jag: HAHAHHAHAHAHAHHAHA! Vad duktig du är sylvia!

smart tjej de där alltså :) krävs inte mycket för att hon ska bli glad haha ;)



Jag och min fina lilla sylvia :)

Sara

lyckat

pluggandet går väl inte så jätte bra... finns så mycket annat kul att göra haha. Till exempel lyssna på party låtar och dansa runt och njuta av att vara ensam hemma :) japp lisa nu läste du rätt! Lisa tycker jag är världens tönt som är livrädd för att vara ensam hemma för jag tror att det ska komma någon och mörde mig. Men jag har lärt mig! sakta men säkert :) nu är jag världs bäst på att vara ensam hemma haha ;) förutom på kvällen då, då är jag aldrig ensam de våga jag fortfarande inte;)

Dagens stora längtan: SOMMAR




























En liten återblick på tidigare sommrar som varit helt fantastiska, och denna ska naturligtvis inte bli sämre!

Sara



Matsjälknings prov imorgon

La precis in alla latinska ord på glosboken.se men tror inte jag behöver träna mer på dom.. alla rätt på första försöket! Men nu ska jag läsa allt annat som är till provet.. till exempel vad magsaft består av? vad är tjocktarmens uppgift? varför blir man förstoppad? mycket spännande saker förstår ni! :)



Sara

söndags rutiner

ska fixa lite kvällsmat nu och sätta mig framför solsidan och efter de blir de big brother! helt okej söndagskväll :) har suttit och nördat yatzy på internet. Ligger med på topplistan på plats 33 för tillfället, målet var att slå philip och de har jag gjort för han ligger på plats 39 ;)

Sara

hopplöst

idag tog jag första ridturen sen min hjärnskakning vilket även blev årets första tur i skogen. nu har jag jätteont i magen. jag slog ju i magen jättehårt när jag flög av och den gör fortfarande ont, huvudet har gett sig nästan helt nu men magen gör fortfarande fruktansvärt ont:( ska ringa sjukvårdsupplysningen och fråga vad jag ska göra för det är ju inte jättebra om jag går runt med en skada i magen... ska försöka pplugga lite matte nu som grädden på moset, tjoho...

emilia

soul sister

har väl inte blivit så mycket bloggande för min del haha ;) i fredags blev de kalas för anton, i lördags var jag med philip och hade en riktig vuxen lördag. Tog på oss var sin dunväst och tog en lång promenad, sen ställde vi oss och lagade mat och sen så gjorde jag de fint i köket efter oss medans han var och hämtade ved haha;) åkte hem imorse eftersom philip skulle iväg och jaga :) har vart jätte depp idag, ingen aning om varför. troligen  för all jävla skit i skolan. dör ju.varför ska alla läxor prov och inlämningar vara samma vecka jämt? orkar inte..

Sara

kvällens sista inlägg

kiki och sara har precis gått hem, dom är så störda mina små vänner:) och nu tänkte jag krypa ner i sängen. anton sa att han skulle ringa mig efter krogen men tvivlar på om han minns det nu efteråt;)
godnatt.
emilia

jägerblomma

kvällen blir inte så tråkig som jag trott, nu väntar jag på att kiki och sara ska komma hit och kika på melodifestivalen och ha det mysigt:)

en utav mina presenter till anton. han är så dålig på att vattna blommor så jag tänkte att blomman får vattna honom istället, funkar nog bättre så;) haha.


än en gång GRATTIS!:D jag älskar dig så sjuk jävla mycket!<3

emilia


vad ska vi hitt på då

kom nyss hem ifrån min älskade som fyller 18 idag! GRATTIS ÄLSKLING!<3 han ska ju såklart ut på krogen ikväll så han åkte iväg på förfest. jag är bara liiite avis, jag vill också med! fortfarande är det 4 månader och 8 dagar kvar tills det är min tur... och jag kommer ha världens tråkigaste lördagskväll för sara får jag inte heller tag på men jag antar att philip har snott henne...

emilia


gasen i bott

sitter i skogen hos min älskling och väntar på att han ska bli klar i duschen. jag körde rally hit, jävlar vad det gick! tills det kom en gammal gubbe på den krogigaste sträckan så det gick typ i 40 km/h. men det är så fruktansvärt kul att köra snabbt! så skönt nu när allt smälter bort på vägarna så man kan gasa på lite;)
emilia

kalas, partyprty!

nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem så han kan köra mig till anton:) han fyller ju 18 imorgon så idag blir det kalas! fick precis reda på att sara och philip ska komma med!:) har precis slagit in alla paket, jag har nog aldrig lagt ner så mycket tid på att slå in paket förut men jag har ju inte haft mycket annat och göra idag. nu hoppas jag att pappa kommer snart för nu vill jag åka!

emilia

kan det inte bara sluta någon gång

jag är helt slut i huvudet. jag fattar inte hur mycket en hård smäll kan göra och hur länge det kan sitta i. det enda jag har gjort idag var att hämta min lilla kusin på dagis. han är ju så söt han hade sagt till sin pappa: jag vet! emilia kan hämta mig på dagis imorgon, det skulle hon nog tycka va kul! haha han är för söt;)

emilia

vem är stor?

var en riktigt lång dag i skolan idag 8-16 buhu. var bara 8 pers på sista lektionen haha ;) nu sitter jag här i sängen med min kisse miss brevid mig och vi ligger och kollar på lite filmer på youtube ;) ska sätta igång med engelskan nu!


Sara


drunknar i mjöl

Hola! idag var de tränings verk i benen, skönt;) blev en runda på stan med emilia för hon skulle hitta present till anton :) emilia skulle köpa en ram så då gick vi in i en affär med massa prydnads saker, vad gör jag då? jo klantig som jag alltid är lyfter jag upp en skål och tappar den så den går sönder!? lika mycket tur som vanligt! Sen när jag kom hem stog de ett dl mått på spis fläkten så då lyfte jag upp den och skulle komma om de var något i, då var de massa mjöl i som jag häller rakt i ansiktet, mysigt! kom i ögonen och innan för kläderna och överallt... riktig tur dag idag! ne nu ska jag hitta på något vettigt...

Sara


livet asså...

var i skolan vid 9, inte en enda från min klass här? kände mig helt ensam och övergiven men som tur var kom erica efter typ 20 minuter. Så skickar sylvia att lektionen är inställd och att vi börja 11 då blev jag lite ledsen hahah ;) men sen kom jag på att vi inte har samma lektion på morgonen (y) så jag började halv 10 så de var ju lugnt;) nu sitter jag här på rehabiliteringen helt ensam och inväntar mina fina små vänner som är försenade allihopa :)

Sara

inväntar natten

väntar bara på att min käraste ska ringa och sedan ska jag sova så jag förhoppningsvis kan ta mig iväg till praktiken imorgon.
godnatt!

emilia

jävlar och lite helvete också

hade bestämt mig vilket nagellack jag skulle ha men då får jag inte upp korken? sitter så sjukt jävla stenhårt, tog i allt vad jag hade, bet i den och sen så gav jag fan i de.. nej nu är datan tråkig så ska borsta tänderna och ligga och vänta på att big brother ska börja;)

sara


dag 8 - en favorit bild



Sara

pink

kom ut ur duschen nyss, härligt. Efter skolan blev de ett hårt pass på gymmet med sofia :) och nu sitter jag i sängen med datan i knät och kollar på halv 8 hos mig. extremt spännande haha ;) har plockat fram alla nagellack jag har så nu får vi se vad de blir, är sugen på rosa :) ne nu ska jag fortsätta kolla på tv för nu är reklamen slut ;)

Sara

birthday

anton fyller 18 på lördag och eftersom jag är en så himla snäll flickvän ska han få en liten överraskning redan imorgon, har fixat med det ett litet tag nu. ni får se vad det är imorgon...

emilia

ett grymt bra år

om man bortser ifrån att jag just nu har väldigt tråkigt och fortfarande väldigt ont i hela kroppen sen i torsdags så jag får sitta hemma och göra ingenting så har jag kommit på att detta året kommer bli grymt jävla bra!:D

började med
* en vecka i stöten
* göteborg horseshow med mina mongo vänner
* robert gustavssons show i göteborg i påsk med la familla och antonio
* massa 18 års fester hela året!!:D
* sommarlov! och jag tror det kommer bli ett grymt lov!!
* JAG FTLLER 18!!!:D vilket är lika med
* 18 årsfest!! plus
* KÖRKORT!!!!!!
* ännu mer fester
* rihanna i globen med världens bästa vän och våra män:D
* och slutligen det bästa av allt, THAILAND!!!!!!!!!!!!:D

ett grymt bra år med andra ord!!!:D


sommaren 09, vilken sommar!

emilia


aj

min mage gör så fruktansvärt ont! jag fick en stenhård smäll i magen när jag flög av men det är inte förrens nu det har börjat göra såhär ont. jag får liksom kramper i magen, känns som tarmarna vänder sig ut och in. jag ska gå ner och ta en kopp te nu för att lindra min lilla mage.

emilia

BB

sitter och kollar på big brother, nice! imorn är de dags för skola igen då.. buhu. redan skoltrött alltså! ne nu är de reklam så ska borsta tänderna nu;)

Sara

in to dust

äntligen har jag fått träffa min bästavän! var över en månad sen :( vi bakade en kladdkaka och sen satt vi och kollade på bilar haha;) har hittat världens snyggaste små bilar, ska ha varsin likadan fast en är grön och en är gul ;) nu ska jag skynda mig in i duschen och sen blir de solsidan!

Sara

zZz

har haft en jätte mysig helg med min söta pojkvän :) han gjorde middag till mig igår, jag börjar bli riktigt bortskämd haha ;) sov 12 timmar inatt, så sjukt skönt! idag blev de middag hos farmor, var ute och övningskörde rätt mycket, gick så jävla bra, dunkade musik och körde lite race haha ;) nu sitter jag hemma hos mamma i min ensamhet för hon är ute i skogen och går. Nu ska jag göra lite läxor!

Sara


börjar bli en vana

det har varit ganska dött från min sida på ett tag för i torsdags tog jag mig en flygtur ur sadeln på min lilla häst och lyckades som alltid landa på huvudet. fick bli ambulansen in till kss där de konstaterade att jag var väldigt mörbultad och hade dragit på mig ännu en hjärnskakning, den fjärde eller femte i ordningen, börjar tappa räkningen nu. jag trodde först jag var förlamad från midjan och nedåt för när jag låg där på marken kunde jag inte röra benen, en så jävlas hemsk känsla. jag var nära på att bryta ihop totalt. men som tur är kan jag röra mig helt normalt, men jag har rejält ont emellanåt. så kan det gå...


ambulansen kom tydligen med sirenerna på i världens fart genom töreboda för att hämta lilla mig, lite coolt nästan, haha.

emilia

äkta vänskap rostar aldrig

älskade lilla vän, jag klarar mig inte utan dig <3 behöver dig i livet förstår du väl!

m&m

kolla vad mamma hade köpt till mig! mini m&m, mums! tönt bild jag vet hahaha;)


Sara

sleeping in my car

fick skjuts av ellen till skolan:) sen var det tävling mot sofie och hennes gäng till arena haha;) vi vann men de vill dom inte erkänna, vi parkerade och gick ur bilen först! ;) sen fick vi även skjuts hem:) ellen är så söt! hade engelska sista lektionen men då var jag och lisa så trötta så vi bara satt och skratta så tårarna rann haha. ska lägga mig i sängen och kolla på big brother nu inhandlade även en tröja idag :) fina armbågsskydd på ifall jag skulle ramla:) den är lite rödare i verkligheten än på bilden;) helvete nu blev allt kurisivt.. får inte bort skiten men ni överlever väl!



Sara

nej nu blir jag arg

hade suttit och rensat facebook vänner listan från konstigt folk. Sen när jag loggar in igen är ju fan alla tillbaka? vad fan är de då eller...? nu orkar jag inte mer! ska lägga mig och kolla på de senaste one tree hill avsnittet nu:)

Sara

blä

hade jätte ont i huvudet idag i skolan. Men de försvann, ligger i soffan nu och mår verkligen piss. känns som jag ska kräkas när som helst. ska duscha och krypa ner under täcket en stund så kanske jag mår lite bättre!

sara


dag 6 - en bild jag aldrig lagt upp

eftersom min data krashade så har jag inte så mycket bilder men hittade en som är rätt gammal som jag la in från philips mobil haha ;) påsk kärring! var nog i 9an tror jag, fast den är fake, gjorde om den i datan haha ;)


that not kill me can only make me stronger

kom hem från gymmet precis, åkte dit direkt efter skolan. var ensam idag igen, så sjukt skönt! kan man flåsa och se allmänt sliten ut utan att någon ser haha. Måste ju försöka se vältränad ut när de är massa folk där ;) haha.
slängde i mig en banan när jag kom hem! Fortfarande mätt från när vi åt tacos hemma hos ellens syster idag:) Kan bara säga att hennes lägenhet är to die for! fyyyy fan vad snyggt det är, allt är liksom så enormt tjejigt med massa rosa saker, pälor smycket volanger diamanter osv! gaaah jag dör vad jag vill flytta hemifrån!


Ellen & Sylvia :)

Sara

paniiiik

vad ska jag köpa till anton i 18 års present!? han fyller år nästa lördag och jag har verkligen inte den blekaste aning om vad jag ska ge honom!! förslag någon? jag börjar få lite smått panik!!!!

emilia

bild 5 - tema grön

kom på att jag hade glömt lägga in dagens bild. fick bli denna vackra bild från midsommar -10 kände att den var grön och fin:)


Sara

Philip ska få ett mord i 18 års present

var inne på liveit.se och hittade den här härliga upplevelsen :) någon som skulle vilja få den när ni fyller år?:)


Sara


1+1=2

jag dör ju! man blir ju desperat av att lyssna på party musik och kollar på sommar bilder, mår ju psykiskt dåligt. Kom precis på att jag och emilia inte har setts på över en månad?! hur kass kan man bli? bor typ 500 meter ifrån varandra. sitter och pratar i telefon med min lilla vän nu i alla fall :)

Sara


jag går hand i hand med ensamheten

igår hittade jag äntligen sladden till min ipod, la in massa nya låtar. satte mig på bussen i morse och vad ser jag då? batteriet är rött... det är sånt som liksom får än att känna yes, jesus loves me! eller inte.. nu laddar den i alla fall haha! Sitter och kollar på big brother medans jag väntar på att maten ska bli klar eftersom jag missade avsnittet igår :)

Sara


RSS 2.0